Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά στην CyanogenMod με android 2.3.4 σας παίζει το navigon ?

To Aura Sygic παίζει μια χαρά με την GingerBread,το έχω εγώ.... ;)

Ερωτητση για τα παιδια που δοκιμασαν την cyanogenmod ρομ: Ειστε ευχαριστημενοι; Εχετε παρατηρησει καποιο σημσντικο bug; Διαβασα καποια πραγματα στο xda αλλα θα εκτιμουσα και τη δικη σας γνωμη. Ευχαριστω.

Εγώ με την 6.3 δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Βέβαια δεν έχω δουλέψει ραδιόφωνο και ΒΤ ακουστικό.

Διάβασα πως στην 6.5 που είναι beta,αν κάνεις clean install πιθανώς δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω με την 6.5 με clean install παει super... απο επιδοσεις τα καλυτερα θα σου πω...

εγω με την 6.5 με clean install παει super... απο επιδοσεις τα καλυτερα θα σου πω...

Έχεις δοκιμάσει να δεις το handsfree με το καλώδιο αν έχει καλή ποιότητα ήχου,και αν τυχόν έχεις ΒΤ ακουστικό το έχεις τσεκάρει κι αυτό;

το don't panic και το igo δουλεύει κανονικά πάντως .Θα δοκιμάσω και το Ndrive .Απλά το navigon με βόλευε .Πολύ σπαστικό η ασυμβατότητα στης εφαρμογές ανάμεσα σε διαφορετικές εκδόσεις android .

Έχω ένα θέμα πάντως με το ίντερνετ .Με δουλεύει μόνο με gprs .Δεν μπαίνει σε 3g και hsdpa .To έχει παρατηρήσει κανείς ?

Έχω βάλει το go launcheρ το οποίο είναι φοβερό για όποιον θέλει να το δοκιμάσει

Θοδωρης

Γεια σας :)

Λοιπόν... τη Δευτέρα θα αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω τι μάρκα είναι η έξτρα 2gb κάρτα μνήμης που έχει μες στη συσκευασία. Είχα διαβάσει σε παλιότερα ποστ ότι τρώει κάποια κολλήματα και αν θυμάμαι καλά είχατε προτείνει toshiba. Σκοπεύω έτσι κι αλλιώς να αγοράσω μία μεγαλύτερη απλά θέλω να μου πείτε κάποια σίγουρη μάρκα. Και επίσης πόσα gb να πάρω; 8 ή 16 ; Θα είναι το πρώτο μου smartphone και όπως καταλαβαίνετε σκοπεύω να το "πειράξω" αρκετά αλλά δε θέλω να σέρνεται ( σε περίπτωση που βάλω μεγάλη μνήμη... ??) Επίσης αν θέλετε πείτε μου και πόση class να έχει η κάρτα!

Ευχαριστώ!!:D

Edited by DespinaP

Λοιπόν... τη Δευτέρα θα αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω τι μάρκα είναι η έξτρα 2gb κάρτα μνήμης που έχει μες στη συσκευασία. Είχα διαβάσει σε παλιότερα ποστ ότι τρώει κάποια κολλήματα και αν θυμάμαι καλά είχατε προτείνει toshiba. Σκοπεύω έτσι κι αλλιώς να αγοράσω μία μεγαλύτερη απλά θέλω να μου πείτε κάποια σίγουρη μάρκα. Και επίσης πόσα gb να πάρω; 8 ή 16 ; Θα είναι το πρώτο μου smartphone και όπως καταλαβαίνετε σκοπεύω να το "πειράξω" αρκετά αλλά δε θέλω να σέρνεται ( σε περίπτωση που βάλω μεγάλη μνήμη... ??) Επίσης αν θέλετε πείτε μου και πόση class να έχει η κάρτα!

εφοσον το πειραξεις , παρε μια οτι να ναι 8ρα , γιατι με τα ροοτς και τις νεες εκδοσεις του ανδροιδ δεν υπαρχει θεμα. το 8 η 16 ειναι θεμα δικο σου, τι χρηση θα κανεις. και φυσικα απο πειραγμα και υποστηριξη ειναι σουπερ. Οταν με το καλο το παρεις ρωτα μας οτι θες. αν και σημερα το πουλησα, εχω αρκετες γνωσεις και γνωμες να σου πω....οτι θες ειμαστε (ειμαι ) εδω να βοηθησουμε.

@ EOL : τα ακουστικα παιζουν μια χαρα μουσικη, το bluetooth ειναι οκ (για μεταφορες αρχειων) και το gps δοκιμασμενο με το sygic aura παει σφαιρα.

οποτε απο μενα με clean install 6.5 beta ολα οκ

Edited by patrik85

Εγώ που δεν έχω πολλά αρχεία στο κινητό,με μια 4άρα class6 είμαι μια χαρά!

@ EOL : τα ακουστικα παιζουν μια χαρα μουσικη, το bluetooth ειναι οκ (για μεταφορες αρχειων) και το gps δοκιμασμενο με το sygic aura παει σφαιρα.

οποτε απο μενα με clean install 6.5 beta ολα οκ

ΒΤ ακουστικό δοκίμασες;

Λεγοντας clean install εννοειτε φλασαρισμα μετα απο πληρες wipe;

Ναι,αυτό είναι ένα clean install...

Απλά το επισημένουμε καθώς clean install για την CM λένε πως θέλει την πρώτη φορά και μετά για νέες εκδόσεις φλασάρισμα από πάνω.

Αλλά βέβαια ένα clean install κάθε φορά είναι ότι καλύτερο...

Λεγοντας clean install εννοειτε φλασαρισμα μετα απο πληρες wipe;
Ναι....απο custom recovery θα κάνεις wipe cache & wipe data.

@EOL η custom recovery για το Optimus P500 εχει επιλογη για wipe dalvic?...αν ναι τοτε κανεις και αυτο.

Edited by sakiss

@EOL η custom recovery για το Optimus P500 εχει επιλογη για wipe dalvic?...αν ναι τοτε κανεις και αυτο.

Nαι,το custom recovery για το οποίο έχω φτιάξει στον οδηγό σου δίνει full wipe δυνατότητες ...;)

εφοσον το πειραξεις , παρε μια οτι να ναι 8ρα , γιατι με τα ροοτς και τις νεες εκδοσεις του ανδροιδ δεν υπαρχει θεμα. το 8 η 16 ειναι θεμα δικο σου, τι χρηση θα κανεις. και φυσικα απο πειραγμα και υποστηριξη ειναι σουπερ. Οταν με το καλο το παρεις ρωτα μας οτι θες. αν και σημερα το πουλησα, εχω αρκετες γνωσεις και γνωμες να σου πω....οτι θες ειμαστε (ειμαι ) εδω να βοηθησουμε.

Εγώ που δεν έχω πολλά αρχεία στο κινητό,με μια 4άρα class6 είμαι μια χαρά!

Ευχαριστώ παιδιά!! Ανυπομονώ...:D

Τελικως ηταν απενεργοποιημενο απο το μενου. Ολα οκ τωρα,φυσαει το κιν :)

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Θοδωρης

Αφού έσπασα το μυαλουδάκι μου να επιλέξω μεταξύ πολλών και πολύ ακριβότερων κινητών πήγα από ΟΤΕ και 3 καταστήματα Γερμανού στην Καβάλα και δεν υπήρχε διαθέσιμο...:cry:

Πήρα τηλ και στα κεντρικά της cosmote για απευθείας παραγγελία αλλά και εκεί είναι σε έλλειψη.

Τί να τους πείς τώρα.:mad:

Ευτυχώς η επιδότηση είναι μέχρι 7 Ιουλίου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να κρατηθώ πάνω από 5-6 μέρες πριν πάρω κάτι άλλο ίσως πολύ ακριβότερο.

Δεν μ'αφήνουν να αγιάσω... :lol::p

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

παίδες όλα καλά με το συγκεκριμένο κινητό το έχω σαν δεύτερο εδώ και δυο μήνες άλλα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του (για μένα τουλάχιστον) είναι ότι δεν έχει αισθητήρα αυτόματου φωτισμού με αποτέλεσμα σε σκοτεινό περιβάλλον να σε τυφλώνει και σε φωτεινό να μην βλέπεις κυριολεκτικά τίποτα. Ακόμα και με τα διάφορα προγραμματάκια που υπάρχουν για το φωτισμό δεν υπάρχει τρομερή βελτίωση άσε που συνέχεια πρέπει να πατάς και να ρυθμίζεις το φωτισμό αντίστοιχα. Είναι το πρόβλημα του κινητού που θα με κάνει μάλλον να το δώσω κατά τα άλλα για τα λεφτά του είναι best value.
frastgr

παίδες όλα καλά με το συγκεκριμένο κινητό το έχω σαν δεύτερο εδώ και δυο μήνες άλλα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του (για μένα τουλάχιστον) είναι ότι δεν έχει αισθητήρα αυτόματου φωτισμού με αποτέλεσμα σε σκοτεινό περιβάλλον να σε τυφλώνει και σε φωτεινό να μην βλέπεις κυριολεκτικά τίποτα. Ακόμα και με τα διάφορα προγραμματάκια που υπάρχουν για το φωτισμό δεν υπάρχει τρομερή βελτίωση άσε που συνέχεια πρέπει να πατάς και να ρυθμίζεις το φωτισμό αντίστοιχα. Είναι το πρόβλημα του κινητού που θα με κάνει μάλλον να το δώσω κατά τα άλλα για τα λεφτά του είναι best value.

ειναι οντως προβλημα αυτο, αλλα εγω να σου πω την αληθεια μια χαρα τη παλευω με ενα widget που εχω βαλει στη κεντρικη οθονη

στο 100% (ακομα και αν εχει πολυ ηλιο), κανω τη δουλεια μου μια χαρα και πλεον εχω συνηθισει να παταω τα 2 κουμπια που χρειαζεται για να εχω την επιθυμητη φωτεινοτητα

σιγουρα δεν ειναι ιδανικη η κατασταση, αλλα οχι και να φτασεις σε σημειο να δωσεις τη συσκευη σου για αυτο το λογο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

να ρωτήσω κάτι ? ένας φίλος κέρδισε ενα P500 σε ένα διαγωνισμό το κουτί γράφει ειαγωγέας lg ελλάς και γράφει πάνω από το χρώμα (black) grc. απόδειξη αγοράς δεν εχει όπως καταλαβαίνετε . εγγύηση έχει το τηλέφωνο? ή χωρίς απόδιξη πάπαλα?
PaOk RE!!!!

να ρωτήσω κάτι ? ένας φίλος κέρδισε ενα P500 σε ένα διαγωνισμό το κουτί γράφει ειαγωγέας lg ελλάς και γράφει πάνω από το χρώμα (black) grc. απόδειξη αγοράς δεν εχει όπως καταλαβαίνετε . εγγύηση έχει το τηλέφωνο? ή χωρίς απόδιξη πάπαλα?

Το καλύτερο θα ήτανε να ζητήσει ο φίλος την απόδειξη αγοράς που ούτως η άλλως συνοδεύει αυτή την συσκευή.Το δεύτερο, να μάθει το κατάστημα απ'όπου αγοράστηκε και να απευθυνθεί εκεί.

Τώρα αν αυτό δεν είναι δυνατό, η lg μπορεί απο τον ΙΜΕΙ της συσκευής να βρεί ημερομηνία αγοράς κλπ, εφόσον αγοράστηκε απο την lg Ελλάδος.Αυτό όμως έγκειται στην καλή διάθεση του υπάλληλου να το δεχθεί έτσι. Γενικά η lg στις υπηρεσίες σέρβις της είναι πολύ καλή.

ειναι οντως προβλημα αυτο, αλλα εγω να σου πω την αληθεια μια χαρα τη παλευω με ενα widget που εχω βαλει στη κεντρικη οθονη

στο 100% (ακομα και αν εχει πολυ ηλιο), κανω τη δουλεια μου μια χαρα και πλεον εχω συνηθισει να παταω τα 2 κουμπια που χρειαζεται για να εχω την επιθυμητη φωτεινοτητα

σιγουρα δεν ειναι ιδανικη η κατασταση, αλλα οχι και να φτασεις σε σημειο να δωσεις τη συσκευη σου για αυτο το λογο

φίλε μου αυτό το widget το έχω και εγώ άλλα ακόμα και στο 100% κάτω από το ήλιο δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, τώρα για το αν είναι λόγος για να το δώσω; Ναι είναι γιατί δεν εξυπηρετούμαι...πολύ απλά. Τόσο δύσκολο ήταν να βάζανε ένα σένσορα; πόσο παραπάνω θα κόστιζε; μιλάμε για μικροποσά τώρα...Εδώ έχω για τρίτο κινητό ένα που αξίζει καινούργιο ούτε εκατό ευρώ και έχει αισθητήρα φωτός. Τέλος πάντων ο καθένας έχει τη γνώμη του άλλα εγώ ανέφερα το συγκεκριμένο μειονέκτημα μήπως και κάποιος βοηθηθεί στο αν διαλέξει τη συγκεκριμένη συσκευή και τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ζήτημα.

frastgr

φίλε μου αυτό το widget το έχω και εγώ άλλα ακόμα και στο 100% κάτω από το ήλιο δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, τώρα για το αν είναι λόγος για να το δώσω; Ναι είναι γιατί δεν εξυπηρετούμαι...πολύ απλά.

ο σενσορας τι θα σου εκανε? θα σου ανεβαζε την φωτεινοτητα στο 200%? :lol:

αφου οπως λες δεν μπορεις να κανεις δουλεια κατω απο τον ηλιο στο 100% δε σου φταιει ο σενσορας αλλα η φωτεινοτητα της οθονης. να ξερουμε τι λεμε μη λεμε :X

Σημερα χρειαστηκα το Gps και μια που το εβαλα και μια που το εβγαλα το αφησα 5 λεπτα και ελεγε ελεγχος διαθεσιμοτητας πλοηγησης.Αναφερομε στην εγαρμογη που λεγετε πλοηγηση παντα.Το χαρτες δουλευει λιγο αργα βεβεα αλλα δουλευει.Το πλοηγηση και σε σας τα ιδια κανει??

Σημερα χρειαστηκα το Gps και μια που το εβαλα και μια που το εβγαλα το αφησα 5 λεπτα και ελεγε ελεγχος διαθεσιμοτητας πλοηγησης.Αναφερομε στην εγαρμογη που λεγετε πλοηγηση παντα.Το χαρτες δουλευει λιγο αργα βεβεα αλλα δουλευει.Το πλοηγηση και σε σας τα ιδια κανει??

δε το εχω δοκιμασει. παντως το gps test δουλευει σε μισο λεπτο

Παιδιά το google map 5.4.0 δουλεύει σε android 2.3.4 ? Γιατί το κατεβάζω από το μάρκετ και δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση ...........

έντιτ. Τελικώς έκανα απεγκατάσταση την παλιά έκδοση που είχα και έβαλα την καινούρια κανονικά . Ξέρουμε κάποιο καλό πρόγραμμα για τον καιρό ?

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης