Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον φιλε μου το τηλεφωνο ειναι νεκρο το πας απο εκει που το αγορασες κ λογικα θα στο αντικαταστησουν αλλιως παει στην LG για να το δουν στο service την επαθα κ εγω...

Μάλλον έτσι είναι φίλε μου,έκανα αμέτρητες προσπάθειες αλλά τίποτα. . .

Θα σας ενημερώσω για το τι μελιγενεσται.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια αυτο το φαινόμενο όταν κανεις αναβάθμιση να διακόπτεται το κάνει σχεδόν σε όλους αλλα δεν νεκρωνει.

Κι εγω όταν το είχα αγοράσει το πρώτο που εκανα ήταν η αναβάθμιση. Μου έβγαλε και μένα μήνυμα αλλα αν θυμάμαι καλα δεν το αποσυνδεσα απλα προσπάθησα πάλι.

Ουσιαστικά αυτο που συμβαίνει στην συσκευη, είναι ότι διακόπτεται η διαδικασία στην μέση και είναι σαν να μην υπάρχει λειτουργικο.

Μέγα σφάλμα να δίνει εντολή να αφαιρεθεί η μπαταρία. Όσα χρόνια ασχολούμαι με smartphones πάντα δίνεται η συμβουλή ότι δεν διακοπτουμε ποτε και για κανένα λόγο την αναβάθμιση. Γι αυτο άλλωστε στα WM δεν ξεκινά η διαδικασία αν η μπαταρία δεν είναι πάνω απο ένα ποσοστό.

Το πρώτο που που πρέπει να κάνει κάποιος πριν την αναβάθμιση είναι να ελέγχει αν έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του pc sweet.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αφου φορτωσεις ολα τα drivers, οπως ειναι κλειστο το τηλ πατα back+volume up+power να μπεις σε emergency mode, συνδεσε το με το pc και κανε παιχνιδι...

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Για ποιο λογο ομως να διακοπτεται σε μερικους η διαδικασια?

Εγω παντως σε 2 διαφορετικα p500 που αναβαθμισα στο λαπτοπ μου δεν ειχα κανενα απροοπτο η διαδικασια τελειωσε και απλα μου βγηκε μηνυμα στο τελος οτι ολοκληρωθηκε, δεν ειχα δραματα.. αλλα με αυτα που διαβαζω αρχιζω και ανησυχω για το επομενο update που θα χρειαστει να κανω..

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

H oθόνη του Ρ500 είναι capacitive...;)

Θα το μπερδευεις με το optimus gt540, το one εχει capacitive

ευχαριστώ για την απάντηση :)

δεν το μπερδευω το είχα δοκιμάσει βιαστικά στον γερμανο και μου ειχε φανεί πολυ "πλαστικη" η οθονη του. Μου θυμιζε λιγο cookie και μετα που το εψαξα σε καποια sites και videos στο youtube έλεγε ο καθένας τα δικα του.

Γενικα αναμεσα σε αυτο, το wildfire και galaxy mini ποιο προτείνετε?

με ενδιαφερει να κραταει πολυ η μπαταρια και απλα να ειναι σταθερο και βολικο στο χερι (το μινι ειναι πολυ καλο το εχω δοκιμασει)

και επίσης αν ξερει καποιος ποιο απο τα 3 τραβαει καλυτερο video :D

Γενικα αναμεσα σε αυτο, το wildfire και galaxy mini ποιο προτείνετε?

με ενδιαφερει να κραταει πολυ η μπαταρια και απλα να ειναι σταθερο και βολικο στο χερι (το μινι ειναι πολυ καλο το εχω δοκιμασει)

και επίσης αν ξερει καποιος ποιο απο τα 3 τραβαει καλυτερο video :D

εννοειται οτι προτιμουμε αυτο :p

το wildfire συγκεκριμενα που το εχει φιλος μου και το χω δουλεψει λιγο εχει απαραδεκτη οθονη.. ειναι πολυ κουραστικο αυτο το πιξελιασμα..

οχι οτι το p500 εχει φοβερη οθονη, αλλα ειναι πολυ πιο ξεκουραστο

το galaxy mini δεν το χω δει απο κοντα, αλλα και αυτο απο οθονη δεν τo βλεπω να τη παλευει..

ουτε καν το galaxy 3 (το εχει ο πατερας μου) μπορει να συγκριθει με το lg οχι μονο στην οθονη, αλλα ουτε καν σε ποιοτητα καθως ειναι πλαστικουρα της κακιας ωρας

εγω παντως θα σου προτεινα να δεις και το ideos x5 σε περιπτωση που δεν εχεις κολλημα με τα πιο "επωνυμα" κινητα (εγω σημερα αυτο θα αγοραζα παντως σε αυτα τα λεφτα) και γενικα θα σε συμβουλευα να προτιμας να αγοραζεις ποιοτητα και χαρακτηριστικα και οχι μονο σηματακι ;) γιατι το wildfire για παραδειγμα ειναι μονο σηματακι δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να κοστιζει τα ιδια με το p500

YΓ απο μπαταρια τα παει μια χαρα, ακομα και σε σχεση με αρκετα ακριβοτερα μοντελα

YΓ2 επισης απο ram το lg τα παει πολυ καλα (512 MB) , αποκλειεται να σε προδωσει σε αυτο το τομεα μιας και ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απο τον ανταγωνισμα (512 εχουν αλλωστε και τοσα κινητα "ναυαρχιδες" )

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αφου φορτωσεις ολα τα drivers, οπως ειναι κλειστο το τηλ πατα back+volume up+power να μπεις σε emergency mode, συνδεσε το με το pc και κανε παιχνιδι...

Επειδή το τμήμα ΕΞ.Π. της LG δουλευει και τις Κυριακές,επικοινωνισα μαζίτους και μου είπαν να προσπαθήσω να βάλω τη συσκευή σε κατάσταση mode πατώντας on-off,down volume,menu.... Φυσικά και με αυτό το τρόπο δεν έγινε τίποτα

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

εγω παντως θα σου προτεινα να δεις και το ideos x5 σε περιπτωση που δεν εχεις κολλημα με τα πιο "επωνυμα" κινητα (εγω σημερα αυτο θα αγοραζα παντως σε αυτα τα λεφτα) και γενικα θα σε συμβουλευα να προτιμας να αγοραζεις ποιοτητα και χαρακτηριστικα και οχι μονο σηματακι ;)

δεν εχω τετοιο κολημα.... απλα θα το παρω με επιδοτηση απο vodafone κ δε ξερω αν θα το φερουν και ποτε :(

δεν εχω τετοιο κολημα.... απλα θα το παρω με επιδοτηση απο vodafone κ δε ξερω αν θα το φερουν και ποτε :(

Αυτο δυστυχως το εχει μονο η wind, αρα πας καρφωτος για lg

Αυτο δυστυχως το εχει μονο η wind, αρα πας καρφωτος για lg

:(:(:( σχεδον το ερωτευτηκα.... ξερεις μηπως τι θα λεει απο τιμή?

γενικα αυτη η μαρκα τι λεει? εχω ακουσει καλα λογια κυριως.... απο μπαταρια?

Επειδή το τμήμα ΕΞ.Π. της LG δουλευει και τις Κυριακές,επικοινωνισα μαζίτους και μου είπαν να προσπαθήσω να βάλω τη συσκευή σε κατάσταση mode πατώντας on-off,down volume,menu.... Φυσικά και με αυτό το τρόπο δεν έγινε τίποτα

1 Αφαιρείρ το τηλ από τον υπολογιστή

2 κατέβασε τους drivers ths LG. http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=P500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux

3 Αφαιρείσς όλουσ τους drivers από άλλα τηλ που πιθανώβσ έχεισ εγκαταστήσει nokia pc suite,microsoft visual ++ runtime environments

4 Εγκαθιστάς το lg pc suite και τουw drivers

5 Πας στην διαχέιρηση συσκευών και απενεργοπειίς το LG VIRTUAL MODEM (COMPUTER- SELECT MANAGE-DEVICE MANGER-SELECT LGE VIRTUAL MODEM)

6 Κατεβάζεισ από εδώ το την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865479

7 Κατεβάζεις το kdz http://www.4shared.com/file/UleS4dP3/KDZ_FW_UPD_EN.html

8 Κάνεις extract to KDZ σε έναν φάκελο.

9 Install msxml

10 Αφαιρείς την sd card.

11 Κρατάς πατημένο το Volume up"+"Return" και ταυτόχρονα συνδέείς το usb

12 Μιά κίτρινη οθόνη θα εμφανιστεί γράφοντας emergency mode

12 Run KDZ_FW_UPD.exe

13 Select Type : 3GQCT - Select PhoneMode : EMERGENCY

14 Επιλέγεις την ρομ που κατέβασες πρίν

15 Πατάς launch

16 περιμένεις 10 λεπτά μέχρι να τελειώσει τισ εντολές, το τηλέφωνο κάνει rebbot και voila έχεις καινούργιο τηλ..

Edited by BOYKIOY

1 Αφαιρείρ το τηλ από τον υπολογιστή

2 κατέβασε τους drivers ths LG. http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=P500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux

3 Αφαιρείσς όλουσ τους drivers από άλλα τηλ που πιθανώβσ έχεισ εγκαταστήσει nokia pc suite,microsoft visual ++ runtime environments

4 Εγκαθιστάς το lg pc suite και τουw drivers

5 Πας στην διαχέιρηση συσκευών και απενεργοπειίς το LG VIRTUAL MODEM (COMPUTER- SELECT MANAGE-DEVICE MANGER-SELECT LGE VIRTUAL MODEM)

6 Κατεβάζεισ από εδώ το την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865479

7 Κατεβάζεις το kdz http://www.4shared.com/file/UleS4dP3/KDZ_FW_UPD_EN.html

8 Κάνεις extract to KDZ σε έναν φάκελο.

9 Install msxml

10 Αφαιρείς την sd card.

11 Κρατάς πατημένο το Volume up"+"Return" και ταυτόχρονα συνδέείς το usb

12 Μιά κίτρινη οθόνη θα εμφανιστεί γράφοντας emergency mode

12 Run KDZ_FW_UPD.exe

13 Select Type : 3GQCT - Select PhoneMode : EMERGENCY

14 Επιλέγεις την ρομ που κατέβασες πρίν

15 Πατάς launch

16 περιμένεις 10 λεπτά μέχρι να τελειώσει τισ εντολές, το τηλέφωνο κάνει rebbot και voila έχεις καινούργιο τηλ..

Αναλυτικότατος!!!:)

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά και αυτό να έκανα πάλι δε θα γινόταν τίποτα!!

Ο λόγος;

Καμμένη πλακέτα η διάγνωση στι service της LG.

To πήγα το πρωί και 15.00 ώρα το ξαναείχα στα χέρια μου!!

Σας ευχαριστώ όλους!

ΥΓ. Ομολογώ ότι από το service έμεινα πολύ ευχαριστημένως....:)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κατεβασε το no led και δοκιμασε

Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς όμως δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου για να το δοκίμαζα!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Στις επαφές υπάρχει η δυνατότητα κλήσης/μηνύματος με κίνηση δεξιά/αριστερά αντίστοιχα 1 δαχτυλου πανω στην επαφή; Thnx!!

:(:(:( σχεδον το ερωτευτηκα.... ξερεις μηπως τι θα λεει απο τιμή?

γενικα αυτη η μαρκα τι λεει? εχω ακουσει καλα λογια κυριως.... απο μπαταρια?

Αν εννοεις το ideos , κανει οσο και το p500 , η εταιρεια ειναι πολυ μεγαλη στην κινα (huawei) και απο ατομα που το πηραν τα μονα αρνητικα που διαβασα σε αλλο φορουμ που γραφω ειναι για τη καμερα (ειναι καλη, αλλα οχι οσο υποσχεται ) και τα ακουστικα του που ειναι φθηνιαρικα

Κατα τα αλλα φαινεται αρκετα ποιοτικο (οχι σαν το blade που φαινεται σε πολλα σημεια η φθηνια)και γενικα πεταει (η οθονη του τα σπαει και ο επεξεργαστης του ειναι πολυ καλος)

Αλλα αφου δεν εισαι στη wind κοιτας για lg σε αυτο το ποσο, δεν υπαρχει αλλο καλυτερο

@υπολοιπους

Σορρυ για το offtopic..

Ρυθμισεις, Στοιχεια ελεγχου ασυρματου & δικτυου, Ρυθμισεις wi-fi, Πατας το πληκτρο του μενου (Κατω αριστερα), επιλεγεις για προχωρημενους και μετα πολιτικη αδρανειας του wi-fi.

α μωρε ηθελε το μενου γιαυτο δε το εβρισκα. :!:

δε ξερω ποτε να παταω το μενου και ποτε οχι :p

παιδια, μια ερώτηση..που μπορώ να βρω live wallpapers και πως τις εγκαθιστω??:rolleyes:

Αν θες να απεγκαταστήσεις κανένα θα το κάνεις όπως απεγκαθιστάς τα προγράμματα...

εολ με το cyanogen mod το κιν γινεται αλλο πραμα ε.... εβαλα την 6.5 την τελευταια και εχω παθει πλακα...

εολ με το cyanogen mod το κιν γινεται αλλο πραμα ε.... εβαλα την 6.5 την τελευταια και εχω παθει πλακα...

Άλλο πράγμα δεν λες τίποτα...;)

Δεν έχω βρει χρόνο να κάνω clean install στην 6.5 κι έτσι έχω μείνει στην 6.3 εγώ...

Παιδιά έχω φάει κόλλημα δεν μπορώ να περάσω με τίποτα custom recovery .Δεν βλέπει από cmd το κιν μου ενώ μέχρι το adb όλα πάνε καλά όταν πατάω adb shell δεν βρίσκει το κιν μου .Καμιά βοήθεια ? Δοκίμασα και με terminal emulator μέσω κιν αλλά δεν βρίσει το αρχείο ενώ βάζω την εντολή όπως τον οδηγό .Ένας οδηγός που υπήρχε και εδώ στο forum που πήγε?

Τελικώς κατάφερα και το πέρασα μέσω του terminal με΄τα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες πήρε την εντολή και πέρασα το custom recovery .Πέρασα και τον mik kernel

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

alien για μενα εφυγες σουμπιτος για 2.3.3 cyanogen mod 7 - 6.5.... το κινητο φυσαει!!

@ EOL στο neocore 56.8fps...updated drivers on graphics chip..με εστειλε αυτη η ρομ...εβαλα τον γαλαξια στο συρταρι για σημερα :P

Παιδιά έχω φάει κόλλημα δεν μπορώ να περάσω με τίποτα custom recovery .Δεν βλέπει από cmd το κιν μου ενώ μέχρι το adb όλα πάνε καλά όταν πατάω adb shell δεν βρίσκει το κιν μου .Καμιά βοήθεια ? Δοκίμασα και με terminal emulator μέσω κιν αλλά δεν βρίσει το αρχείο ενώ βάζω την εντολή όπως τον οδηγό .Ένας οδηγός που υπήρχε και εδώ στο forum που πήγε?

Τελικώς κατάφερα και το πέρασα μέσω του terminal με΄τα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες πήρε την εντολή και πέρασα το custom recovery .Πέρασα και τον mik kernel

Την πρώτη φορά είχες κάνει accept από το superuser;

alien για μενα εφυγες σουμπιτος για 2.3.3 cyanogen mod 7 - 6.5.... το κινητο φυσαει!!

@ EOL στο neocore 56.8fps...updated drivers on graphics chip..με εστειλε αυτη η ρομ...εβαλα τον γαλαξια στο συρταρι για σημερα :P

Άστα φίλε,σπέρνει η ROM αυτή...

Έχει κάνει τρελή δουλειά το παλικάρι,και αν περάσεις και τα battery tweeks θα έχεις καλύτερη αυτονομία και από την froyo (τουλάχιστον σε εμένα έτσι γίνεται...)

eol ναι είχα κάνει .Μόλις την έβαλα την rom που λέτε .Αλλά από όσο πρόλαβα να παρατηρήσω δεν έχει google map,gmail,market ??????
Θοδωρης