Te_salat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλορίζικο Κώστα. Μετά από χρήση και φόρτωμα εφαρμογών και εδώ θα δεις τη ram να φτάνει στα 100MB εύκολα. Και πάλι όμως δεν θα έχεις πρόβλημα. Ευχαριστω Γιάννη. Η σύγκριση μου γίνεται με τις ίδιες εφαρμογές φορτωμενες. Παρόλα αυτα υπάρχει διάφορα απο το ξεκίνημα μετα απο reboot. Το one είναι συσκευη που εκ των πραγμάτων λόγο μικρής οθόνης, χαμηλής ανάλυσης αλλα και περιορισμένου χώρου για εγκατάσταση εφαρμογών, δεν θα βάλει κάποιος 100 εφαρμογές. Κάνει μια χαρα αυτο για το οποίο προορίζεται. Το Nexus όμως όταν ξεκινά με τόσο λίγη μνήμη πως θα τα βγάλει πέρα όταν φορτωθούν 120 εφαρμογές που έχω στο iPhone. Πιστεύω ότι η samsung έχει θέμα στην διαχείριση μνήμης. Κρατα μεγάλο μέρος για άλλες διεργασίες. Έχω δουλέψει αρκετά το μικρο Galaxy 3 που έχοντας πολυ μικρη ram τα πράγματα είναι τραγικά. Αντίθετα το one, για κάποιον που θέλει να κάνει την δουλεια του χωρίς τρελές απαιτήσεις, είναι ιδανική συσκευη. Δεν χρειάζεται να το γεμίζουμε με όλη την σαβουρα του market. 20 το πολυ εφαρμογές Προσεκτικά επιλεγμένες είναι ότι πρέπει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpaid Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Παιδιά την βοήθεια σας ….εχτές την ώρα που πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο και να κάνω αναζήτηση μέσα στις επαφές μου κόλλησε το κινητό και μου έβγαλε μήνυμα αναγκαστικό κλείσιμο … έκλεισα και άνοιξα το κινητό και χάθηκαν όλες οι επαφές που είχα μέσα . όταν μου στέλνουν μήνυμα φαίνετε το όνομα όπως το είχα μέσα στις επαφές … αλλά στις επαφές μου εξακολουθεί να μην φαίνετε καμία ….. μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Να την κανω την τελευταια αναβαθμιση; Λεω να μην την κανω.... οπως σου ειπαν αν σκοπευεις να κανεις root μην τη κανεις αν ομως δεν σκοπευεις καντην αμεσα, το κινητο γινεται πιο γρηγορο και κυριως πιο σταθερο σταματησαν επιτελους τα θεματα με την sd (σε μενα τουλαχιστουν) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 οπως σου ειπαν αν σκοπευεις να κανεις root μην τη κανεις αν ομως δεν σκοπευεις καντην αμεσα, το κινητο γινεται πιο γρηγορο και κυριως πιο σταθερο σταματησαν επιτελους τα θεματα με την sd (σε μενα τουλαχιστουν) v10b λέει το δικό μου Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 v10b λέει το δικό μου ναι και μενα ετσι ελεγε, αλλα τωρα λεει v10h (αναβαθμιζει το android σε 2.2.2) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 από ότι διάβασα πολλοί είχαν πρόβλημα με την τελευταία έκδοση... εσύ φίλε qsis έχεις κανά θέμα? έχει διαφορά μετά την αναβάθμιση? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα το κινητο εγινε πολυ πιο σταθερο, μειωθηκαν αρκετα τα force close, εγινε λιγο πιο γρηγορο και αμεσο (ανοιγει και πιο γρηγορα) να σημειωσω οτι καμια εφαρμογη δεν επηρεαστηκε σε gps και σημα δεν παρατηρησα καμια απολυτως διαφορα , το wifi μου φαινεται οτι εχει καλυτερη ληψη (edit, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ΕΧΕΙ) και το πιο βασικο απο ολα ειναι οτι σταματησαν οι επανεκκινησεις λογω της sd το οποιο πραγματικα με ειχε απογοητευσει (εχω τη στοκ sd , δεν εχω βαλει πιο γρηγορη) πλεον χαιρομαι κανονικα το τηλεφωνο μου γιατι το θεμα με την sd , ειδικα οταν εσκαγε κατα τη διαρκεια κλησεων, με εβγαζε εκτος εαυτου :p δεν ξερω τι μπορει να εχει τυχει σε αλλους, εγω ομως τη συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον δε θελει να βαλει custom rom αυτο το update απο οτι ξερω ειναι το 2ο update απο την lg, ειχε γινει και ενα αλλο σε 2.2.1 , αλλα νομιζω δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα αυτο δεν ξερω τι εκανε, το τωρινο ομως κανει δουλεια ;) και κατι ασχετο, εβαλα τωρα τελευταια τον opera στο κινητο και αποφασισα να τον χρησιμοποιω ως βασικο browser ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο τον στοκ στη συσκευη μας , ειδικα στις πολυ βαριες σελιδες και επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι ειναι το μονο πραγμα στο οποιο δουλευει σωστα το pinch zoom στο κινητο μας, γιατι ουτε στους χαρτες δεν πολυδουλευει καλα.. Edited April 21, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν ξέρω πως ήταν το wifi πριν αλλα με την 2.2.2 είναι φοβερό. Το συγκρινα με τις άλλες δυο συσκευές που έχω. Είναι εφαμιλο με του iPhone και καλύτερο απο του Nexus s. Μου έκανε ένα restart αλλα συνέβη στην διάρκεια κατεβασματος 5-6 εφαρμογών ταυτοχρονα απο market, όταν επεχειρησα να ανοίξω μια απο τις εφαρμογές που μόλις είχα κατεβάσει. Το touching & scrolling δεν είναι κακο για την κατηγορία που ανοίξει η συσκευη. Το pinch to zoom θέλει λίγο "τροπο" χωρίς όμως να είναι προβληματικό. Φοραω βέβαια τον μαμισιο screen protector ο οποίος δεν έχει καλη συμπεριφορά. Είναι πολυ ματ και κολλάει το δάχτυλο. Η μπαταρία τα παει πολυ καλα για android. Χωρίς να έχει στρώσει ακόμα σε 5 ώρες αναμονή έχασα 2%. Είχα wifi ανοικτο, συγχρονισμο mail, Facebook, twitter. To 3g Kai to gps ήταν κλειστά. Νομίζω ότι τώρα που έχουν πέσει οι τιμές αποτελει μια πολυ καλη αγορα. Είναι πολυ καλύτερο απ ότι το περίμενα σε αντίθεση με το Nexus που με απογοητευσε τούλαχιστον με την γνήσια ρομ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 δες παντως το pinch zoom και στον opera ιδανικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση σε σχεση με αλλες μεγαλυτερες συσκευες , αλλα εκει δουλευει αρκετα καλα για αυτα που με ειχε συνηθισει η συσκευη οσο για το wifi, πριν ακομα και μεσα στο σπιτι μου δεν μου εδειχνε φουλ σημα για το router μου που ειναι στο διπλανο δωματιο , κατω στο δρομο ομως παντα επιανε και συνεχιζει να πιανει χθες εντελως τυχαια , που περιμενα στο αυτοκινητο 10 ωρες τη κοπελα μου να κατεβει :mad: , αποφασισα να δω αν υπαρχει κανα wifi ξεκλειδωτο και προς μεγαλη μου εκπληξη για πρωτη φορα επιασα το router της απο το δρομο (γιατι το διαμερισμα της δε βλεπει δρομο) , αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης καθως τα ενδιαμεσα εμποδια ειναι αρκετα επισης προχθες που καθομουν σε υπογειο φιλο μου (ο οποιος εχει δυναμωσει το σημα του router που βρισκεται σε αλλο οροφο για να εχουμε internet , μιας και πριν δυσκολα ειχαμε σημα , οχι οτι και τωρα εχουμε κατι τρελο) μαζι με αλλο φιλο μου ο οποιος ειχε μολις παρει στα χερια του το ipad 2 του και καθοταν ακριβως διπλα μου ειχε θεματα με το σημα του και εκανε συνεχεια διακοπες , σε αντιθεση με το lg το οποιο πιανει σταθερα εκει κατω Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Η μπαταρία τα παει πολυ καλα για android. Χωρίς να έχει στρώσει ακόμα σε 5 ώρες αναμονή έχασα 2%. Είχα wifi ανοικτο, συγχρονισμο mail, Facebook, twitter. To 3g Kai to gps ήταν κλειστά ναι με εναν προχειρο υπολογισμο πρεπει να φτανει τις 10 μερες σε stand by Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδια εχω το κινητο απο τελη γεναρη.ολα καλα. το θεμα μου ειναι οτι ο κολλητος μου μου δινει το iphone 3gs σε τιμη σκοτωμενη κ μου εβαλε φωτιες.ποσο λετε να πιανει το lg μου?σκεφτομαι να το δωσω επειδη ειναι σε αριστη κατασταση κ να παω στο iphone. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 190 έχει καινούριο πάντως... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vannevar Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το Destinator στο P500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δειτε ενα βιντεακι που εφτιαξα με την 2.2.2 στο Optimus One. Μην λαβετε υπ οψην σας την ταχυτητα στο ιντερνετ γιατι παιρνω wifi απο αλλο διαμερισμα. Επισης ο Opera 11 ειναι πιο αργος απο τον official. Δεν προκειται να τον κρατησω, θα γυρισω στον γνησιο. Δειτε ποσες εφαρμογες ειναι ανοικτες και η μνημη βρισκεται στο 229ΜΒ free. Εχω μικρινει πολυ την αναλυση του βιντεο γιατι το αρχικο ηταν 380ΜΒ και θα αργουσε πολυ το upload στο YouTube. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W5hKufoFtvc]YouTube - LG Optimus ONE Froyo 2.2.2.[/ame] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Kάτι μου λέει Κώστα πως θα "οφεληθούμε" όλοι εδώ που πήρες Optimus One.Παρακολουθώ τις απόψεις σου πολύ καιρό τώρα και ειλικρινά χαίρομαι που θα γράφεις κι εδώ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Δ Επισης ο Opera 11 ειναι πιο αργος απο τον official. Δεν προκειται να τον κρατησω, θα γυρισω στον γνησιο. αποκλειεται...κατι λαθος κανεις. σαφεστατα ειναι πιο γρηγορος ο οπερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 αποκλειεται...κατι λαθος κανεις. σαφεστατα ειναι πιο γρηγορος ο οπερα Κι εμένα με εκπλησει αλλα οι σελίδες αργούν περισσότερο να ανοίξουν. Any way θα το δοκιμάσω περισσότερο. @@EOL thanks Γράφω πολυ γι αυτο το κινητακι γιατί με εξέπληξε ευχάριστα. Το πήρα λίγες μέρες μετα το Nexus s. Ναι μεν ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, αλλα το ONE δίνει αυτα που θέλω: Πάντα σε out of the box κατάσταση. 1. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με την free ram. 2. Δεν σκέπτεσαι να το χρησιμοποιήσεις μήπως τελειώσει η μπαταρία σου. 3. Σωστο βάρος και καλη ποιότητα συναρομολιγισης - πλαστικών. Προσωπικά δεν θέλω τίποτα άλλο απο ένα τέτοιο φθηνο smartphone. Έχοντας δοκιμάσει και τα τρία επώνυμα σ αυτήν την κατηγορία, δηλαδή Galaxy 3 και HTC Wildfire, το θεωρο πολυ καλύτερο απο το Galaxy, ενω υπερέχει σαν σύνολο του wildfire το οποίο όμως, σε κάποια σημεία είναι καλύτερο. Γι αυτο είμαι ενθουσιασμένος. Αντίθετα για το Nexus γκρινιαζω αφάνταστα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Στο βιντεο το widget για καιρο ποιο ειναι; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Στο βιντεο το widget για καιρο ποιο ειναι; το γνησιο που εχει η LG. Δεν εβαλα το fancy γιατι κρατα 12 ΜΒ μονιμως. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vannevar Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Μόλις το αγόρασα. Θα σας ζαλίσω λογικά με ερωτήσεις για λίγο καιρό :p Καταρχήν βλέπω οτι έχει ήδη ζελατίνα στην οθόνη. Πρέπει να την αλλάξω ή να την αφήσω μέχρι να χρειαστεί καμιά καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Μόλις το αγόρασα. Θα σας ζαλίσω λογικά με ερωτήσεις για λίγο καιρό :p Καταρχήν βλέπω οτι έχει ήδη ζελατίνα στην οθόνη. Πρέπει να την αλλάξω ή να την αφήσω μέχρι να χρειαστεί καμιά καλύτερη? Αστην μέχρι να βρεις κάποια καλύτερη. Είναι ματ και δεν γλυστρουν τα δάχτυλα. Αλήθεια εκτός απο brando υπάρχει τίποτα άλλο σε ελληνικά e-shop? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Μόλις το αγόρασα. Θα σας ζαλίσω λογικά με ερωτήσεις για λίγο καιρό :p Καταρχήν βλέπω οτι έχει ήδη ζελατίνα στην οθόνη. Πρέπει να την αλλάξω ή να την αφήσω μέχρι να χρειαστεί καμιά καλύτερη? Με γεια!Εγω την εβγαλα απο την πρωτη στιγμη να το χαρω το κινητακι:D μια θηκη πηρα για να το βαζω μεσα μονο γιατι στην τσεπη με κλειδια και αλλα εκει παθαινει τις ζημιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κι εμένα με εκπλησει αλλα οι σελίδες αργούν περισσότερο να ανοίξουν. Any way θα το δοκιμάσω περισσότερο. δοκιμασε με βαρια σελιδα οπως το in.gr και θα το δεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Eχει καταφερει καποιος να χρησιμοποιήσει το myphoneExplorer στο GT540? Aν ναι 1. Πώς σας φάνηκε; Στέλνει Ελληνικά sms μέσω pc? 2. Ποιούς drivers εγκαταστήσατε; (ενώ μπορώ να δουλεύω με το pc Suite το myphoneExplorer δε βρίσκει το κινητό... ούτε με σφαίρες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Eχει καταφερει καποιος να χρησιμοποιήσει το myphoneExplorer στο GT540? Aν ναι 1. Πώς σας φάνηκε; Στέλνει Ελληνικά sms μέσω pc? 2. Ποιούς drivers εγκαταστήσατε; (ενώ μπορώ να δουλεύω με το pc Suite το myphoneExplorer δε βρίσκει το κινητό... ούτε με σφαίρες!) χαχα λαθος φορουμ διαλεξες:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts