joemod Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) και εγώ δεν το έχω αυτό το πρόβλημα και ούτε με +30 τις έχω.... @ Fourtounas & EOL μπορείτε να γράψετε την software version/build number του κινητού σας; εμένα είναι V10a-OCT-01-2010 και FRF91. Δεν έχω βάλει άλλη ROM. Edited March 8, 2011 by joemod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joemod Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Επειδή 113 σελίδες είναι πάρα πολλές, θα ήθελα ένας καλός άνθρωπος να με βοηθήσει και να μου πει τα αρνητικά του Optimus One. :rolleyes: 1) Γενικά τρέχει καλά το κινητό (χωρίς κολλήματα, κλπ); 2) Το mulitouch λειτουργεί κανονικά; 3) To GPS; 4) Έχετε παρατηρήσει lag σε εφαρμογές-παιχνίδια όταν ακουμπάτε την οθόνη; (κάπου διάβασα ότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο 99% στη συγκεκριμένη περίπτωση). 5) Θα πάρει σίγουρα την αναβάθμιση σε 2.3; 6) Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του... βλέπονται; Τι άλλο αρνητικό έχετε παρατηρήσει; Εχω επιδότηση από τη Vodafone και το σκέφτομαι για Optimus One, Xperia X10 mini, X8, HTC Wildfire. Ισως πάρω το LG αν μπορέσω να συμβιβαστώ με την άσχημη και ουδέτερη εμφάνισή του. Ευχαριστώ! :) 1) Ναι 2) Δεν έχω βρει που χρησιμοποιείται το MultiTouch 3) Δεν έχω βάλει 3rd party GPS software και δεν έχω πακέτο δεδομένων να δοκιμάσω το Google Maps 4) Στο Angry Birds γίνεται της κακομοίρας. 5) ΔΞ/ΔΑ 6) Δεν είναι σαν του Iphone. Δεν είναι το δυνατό του σημείο με λίγα λόγια 7) Υπάρχουν κάποια αρνητικά που έχουν παρατηρηθεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι γενικά. Δεν υπάρχει νοήμα να τα αναφέρω γιατί μπορεί να μην τύχουν σε εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) 2) Δεν έχω βρει που χρησιμοποιείται το MultiTouch παιδι μου βγες απο την σπηλια :!: τοσο καιρο που εβοσκες? :lol: τι διαβαζω παναγια μου :X ps: ψαξε ψαξε δε θα το βρεις....:lol::lol::lol: Edited March 8, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 @ Fourtounas & EOL μπορείτε να γράψετε την software version/build number του κινητού σας; εμένα είναι V10a-OCT-01-2010 και FRF91. Δεν έχω βάλει άλλη ROM. Software version έχουμε το ίδιο αλλά build number διαφορετικό λόγω αλλαγμένης ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Κανενα προγραμμα για πλοηγηση/χαρτες χωρις να χρειαζεται ιντερνετ; εψαξα στο ιντερνετ ειδα για ενα "navigation" της google αλλα δε το βρηκα στο μαρκετ και οσα εχω κατεβασει ndrive, navigon το πρωτο δε δουλευει και το δευτερο νομιζω μου ελεγε για μια βδομαδα δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Κανενα προγραμμα για πλοηγηση/χαρτες χωρις να χρειαζεται ιντερνετ; εψαξα στο ιντερνετ ειδα για ενα "navigation" της google αλλα δε το βρηκα στο μαρκετ και οσα εχω κατεβασει ndrive, navigon το πρωτο δε δουλευει και το δευτερο νομιζω μου ελεγε για μια βδομαδα δωρεαν. Ψάξε στα διάφορα μαγαζάκια αν θες,ή στον "Εφαρμογοπλανήτη".... Θα βρεις αρκετά "δοκιμαστικά"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αν δε σου κανει κοπο ενημερωσε για οποιαδηποτε εξελιξη. Λογω δουλειας δεν προλαβαινω να ασχοληθω για καποιο διαστημα. Τελικά επέστρεψα την συσκευή στο Πλαίσιο πήρα τα χρήματα πίσω και αγόρασα από άλλο κατάστημα την συσκευή πολύ πιο φθηνά. Οπότε με την διαφορά θα αγοράσω μόνος μου τους χάρτες να ξεμπερδεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω void delta αλλα θελω να δοκιμασω και καποια αλλη για να δω πως ειναι. Ποια προτεινετε? LOL, Megatron, Prime, Ubuntdroid και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariel Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Γεια σας. Να πω και εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός lg optimus P500 από τον Γενάρη. Είναι το πρώτο μου smartphone και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στα ξαφνικά χάνω την περιαγωγή (αν είναι ο σωστός όρος) και δεν λαμβάνω μηνύματα από εξωτερικό και εν προκείμένω από Κύπρο. Κλήσεις δέχομαι κανονικά (από εξωτερικό) όπως και μην από ελλάδα. Από εξωτερικό δεν δέχομαι. Πήγα στον πάροχο μου (cosmote) όπου έλεγξε τις υπηρεσίες και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν βγάλω τη κάρτα σιμ και την βάλω στο παλιό παμπάλαιο κινητό, τα μηνύματα έρχονται κανονικά!. Εν τω μεταξύ πρόσεξα ότι πολλές φορές μου εμφανίζει ειδοποίηση ότι αποσυνδέεται η sd card ή ότι η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων android τερματίζεται απρόοπτα. Αυτό μου συμβαίνει περιοδικά. Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα σιμ μου είναι παμπάλαια, την έχω από το 2000. Τι λέτε να φταίει ? Μιας και όλα τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά, το βρίσκω δύσκολο να αποτανθώ στην lg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Για το roaming δοκίμασε να το βάλεις στο manual και όχι στο αυτόματο έτσι ώστε να μη σου αλλάζει δίκτυα όταν χάνεις το σήμα. Για παράδειγμα εγώ που είμαι στην αγγλία μόνο με t mobile και orange εχω roaming. Όταν πέφτει το σήμα ενδεχομένως να μου το γυρίσει σε vodafone επειδή είναι στην αυτόματη επιλογή δικτύου Γεια σας. Να πω και εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός lg optimus P500 από τον Γενάρη. Είναι το πρώτο μου smartphone και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στα ξαφνικά χάνω την περιαγωγή (αν είναι ο σωστός όρος) και δεν λαμβάνω μηνύματα από εξωτερικό και εν προκείμένω από Κύπρο. Κλήσεις δέχομαι κανονικά (από εξωτερικό) όπως και μην από ελλάδα. Από εξωτερικό δεν δέχομαι. Πήγα στον πάροχο μου (cosmote) όπου έλεγξε τις υπηρεσίες και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν βγάλω τη κάρτα σιμ και την βάλω στο παλιό παμπάλαιο κινητό, τα μηνύματα έρχονται κανονικά!. Εν τω μεταξύ πρόσεξα ότι πολλές φορές μου εμφανίζει ειδοποίηση ότι αποσυνδέεται η sd card ή ότι η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων android τερματίζεται απρόοπτα. Αυτό μου συμβαίνει περιοδικά. Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα σιμ μου είναι παμπάλαια, την έχω από το 2000. Τι λέτε να φταίει ? Μιας και όλα τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά, το βρίσκω δύσκολο να αποτανθώ στην lg... Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joemod Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 παιδι μου βγες απο την σπηλια :!: τοσο καιρο που εβοσκες? :lol: τι διαβαζω παναγια μου :X ps: ψαξε ψαξε δε θα το βρεις....:lol::lol::lol: Απολογούμαι ταπεινά! Ζητάω συγχώρεση. Το χρησιμοποίησα στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδες εχω το κινητο εδω και μια μερα και καποιες επαφες που εχω απο αλλο κινητο νοκια δεν δουλευουν ενταξει δλδ κρασαρει το κινητο οταν κανω πλοηγηση σε αυτες. να σημειωσω οτι οι επαφες ειναι περιπου 350 με περαν του ενος αριθμου η καθεμια. Μηπως δεν τις εχω περασει σωστα; ποια ειναι η σωστη διαδικασια; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γεια σας. Να πω και εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός lg optimus P500 από τον Γενάρη. Είναι το πρώτο μου smartphone και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στα ξαφνικά χάνω την περιαγωγή (αν είναι ο σωστός όρος) και δεν λαμβάνω μηνύματα από εξωτερικό και εν προκείμένω από Κύπρο. Κλήσεις δέχομαι κανονικά (από εξωτερικό) όπως και μην από ελλάδα. Από εξωτερικό δεν δέχομαι. Πήγα στον πάροχο μου (cosmote) όπου έλεγξε τις υπηρεσίες και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν βγάλω τη κάρτα σιμ και την βάλω στο παλιό παμπάλαιο κινητό, τα μηνύματα έρχονται κανονικά!. Εν τω μεταξύ πρόσεξα ότι πολλές φορές μου εμφανίζει ειδοποίηση ότι αποσυνδέεται η sd card ή ότι η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων android τερματίζεται απρόοπτα. Αυτό μου συμβαίνει περιοδικά. Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα σιμ μου είναι παμπάλαια, την έχω από το 2000. Τι λέτε να φταίει ? Μιας και όλα τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά, το βρίσκω δύσκολο να αποτανθώ στην lg... Το μόνο εύκολο είναι να αποτανθείς στην LG. Από σταθερό τηλέφωνο : 800 11 200 300 / 801 11 200 900 Πιο εξυπηρετικούς δεν έχω βρεί. Για την sd κάρτα, η επιτυχημένη συνταγή πολλών εδω μεσα είναι, αλλάγη με μία άλλη, κατά προτίμηση TOSHIBA. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και έβαλα μια TOSHIBA SDHD 4GB (9,90€) και δεν ξαναείχα πρόβλημα, μεχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ρε παιδιά τα 'χω πάρει στο κρανίο με το τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να περάσω τις επαφές από Νοκια τηλέφωνο; Ακόμα και με το outlook που τις περνάω στο gmail φαίνονται αλαμπουρνέζικα και όχι Ελληνικά. Με το pc suite δεν συνδέεται το τηλέφωνο μιλάμε είμαι έτοιμος να το ''πετάξω''...Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή και δεκτή!!!!!!! Ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panteon Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπέρα σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, αλλα ακόμα δεν είμαι τελείως σίγουρος για αυτό θέλω και τα φώτα σας =) καταρχάς να σας πω ότι θα είμαι (άμα τελικά το αγοράσω ) καινούργιος στον τομέα των κινητών adroid Λοιπόν το κινητό τα αξίζει τα λευτα του? Ή θα δωσω τα 200Ε και μετά θα τα κλαίω? Επίσης για μία μετρια ημερίσια χρήση(άπειρα sms, wifi ανοιχτο ολο το 7ωρο του σχολειου, και τα σχετικα) κάθε πότε θα το φορτίζω? Και μιας και εθιξα τον τομέα WiFI το σήμα του πως είναι?Απο βιντεο κτλ δεν ρωτάω καν 3.0MP camera without flash =| BTW σε μερικά unboxing videos στο youtube στο κουρί έλεγε adobe flash player 10.1 ενώ στο επισημο σιτε δεν εχει την συσκευη στις supported, σο τι γινεται εδω? Αυτα τα ολίγα προς το παρων =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γεια σας. Να πω και εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός lg optimus P500 από τον Γενάρη. Είναι το πρώτο μου smartphone και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στα ξαφνικά χάνω την περιαγωγή (αν είναι ο σωστός όρος) και δεν λαμβάνω μηνύματα από εξωτερικό και εν προκείμένω από Κύπρο. Κλήσεις δέχομαι κανονικά (από εξωτερικό) όπως και μην από ελλάδα. Από εξωτερικό δεν δέχομαι. Πήγα στον πάροχο μου (cosmote) όπου έλεγξε τις υπηρεσίες και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν βγάλω τη κάρτα σιμ και την βάλω στο παλιό παμπάλαιο κινητό, τα μηνύματα έρχονται κανονικά!. Εν τω μεταξύ πρόσεξα ότι πολλές φορές μου εμφανίζει ειδοποίηση ότι αποσυνδέεται η sd card ή ότι η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων android τερματίζεται απρόοπτα. Αυτό μου συμβαίνει περιοδικά. Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα σιμ μου είναι παμπάλαια, την έχω από το 2000. Τι λέτε να φταίει ? Μιας και όλα τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά, το βρίσκω δύσκολο να αποτανθώ στην lg... Σε εμενα το προβλημα με την καρτα δε λυθηκε ουτε με την toshiba που προτεινουν καποιοι φιλοι, και καποια στιγμη το τηλεφωνο σταματησε να αναγνωριζει οποιαδηποτε καρτα μνημης.Επικοινωνησα με την lg και σημερα ηρθε courier και το παρελαβε απο το σπιτι μου. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπέρα σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, αλλα ακόμα δεν είμαι τελείως σίγουρος για αυτό θέλω και τα φώτα σας =) καταρχάς να σας πω ότι θα είμαι (άμα τελικά το αγοράσω ) καινούργιος στον τομέα των κινητών adroid Λοιπόν το κινητό τα αξίζει τα λευτα του? Ή θα δωσω τα 200Ε και μετά θα τα κλαίω? Επίσης για μία μετρια ημερίσια χρήση(άπειρα sms, wifi ανοιχτο ολο το 7ωρο του σχολειου, και τα σχετικα) κάθε πότε θα το φορτίζω? Και μιας και εθιξα τον τομέα WiFI το σήμα του πως είναι?Απο βιντεο κτλ δεν ρωτάω καν 3.0MP camera without flash =| BTW σε μερικά unboxing videos στο youtube στο κουρί έλεγε adobe flash player 10.1 ενώ στο επισημο σιτε δεν εχει την συσκευη στις supported, σο τι γινεται εδω? Αυτα τα ολίγα προς το παρων =) κάθε βράδυ φόρτιση, flash δεν εχει και δεν νομιζω να παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ρε παιδιά τα 'χω πάρει στο κρανίο με το τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να περάσω τις επαφές από Νοκια τηλέφωνο; Ακόμα και με το outlook που τις περνάω στο gmail φαίνονται αλαμπουρνέζικα και όχι Ελληνικά. Με το pc suite δεν συνδέεται το τηλέφωνο μιλάμε είμαι έτοιμος να το ''πετάξω''...Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή και δεκτή!!!!!!! Ευχαριστώ Δεν γίνεται να τα στείλεις με BT? Για να σου συνδεθεί με το PC Suite θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.Για να το κάνεις εύκολα,βάλε το widget "Διαχείρηση Ισχύος" και ενεργοποίησε το δεξί κουμπάκι του widget...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δεν γίνεται να τα στείλεις με BT? Για να σου συνδεθεί με το PC Suite θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.Για να το κάνεις εύκολα,βάλε το widget "Διαχείρηση Ισχύος" και ενεργοποίησε το δεξί κουμπάκι του widget...;) ευχαριστώ πολύ!!! στα αγγλικά πως λέγεται αυτό το widget; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ευχαριστώ πολύ!!! στα αγγλικά πως λέγεται αυτό το widget; "Έλεγχος ισχύος" λέγεται τελικά... Δεν το έχω δει πως το αναφέρει στα αγγλικά αλλά είναι το μόνο widget το οποίο έχει σήμα το ίδιο με το εικονίδιο των ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) ρε παιδιά τα 'χω πάρει στο κρανίο με το τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να περάσω τις επαφές από Νοκια τηλέφωνο; Ακόμα και με το outlook που τις περνάω στο gmail φαίνονται αλαμπουρνέζικα και όχι Ελληνικά. Με το pc suite δεν συνδέεται το τηλέφωνο μιλάμε είμαι έτοιμος να το ''πετάξω''...Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή και δεκτή!!!!!!! Ευχαριστώ Ένα κολπάκι που κάνω εγώ για μία ανάλογη περίπτωση: Εγώ έχω κατά κύριο λόγο τις επαφές μου στο gmail και όχι στο outlook. Επειδή όμως θέλω και τις επαφές στο outlook κάνω το εξής. Από το gmail κάνω export τις επαφές σε outlook csv format και μετά κάνω import το αρχείο στο outlook. Μέχρι εδώ όλα λογικά! Όμως οι επαφές και εμένα, αν και κάνω την αντίθετη μετακίνηση από ότι εσύ, εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα. Τι φταίει όμως στη δική μου περίπτωση; Επειδή έχω τη λόξα να έχω το gmail στα αγγλικά, αν το γυρίσω στα ελληνικά και μετά κάνω το export στο csv τότε όλα βαίνουν ρολόι!!! Το ξέρω ότι η περίπτωσή μου είναι ανάποδη από τη δική σου αλλά για προσπάθησε να γυρίσεις το gmail στα ελληνικά, αν το έχεις στα αγγλικά, και μετά να κάνεις το import. Και κάτι άλλο. Όταν ήθελα να πρωτοπεράσω τις επαφές μου στο gmail από ένα sony-ericsson κινητό έκανα το εξής: Από το κινητό έκανα backup τις επαφές στην κάρτα μνήμης. Μετά βρήκα το αρχείο που έγινε το backup και όπως ήταν το έκανα import στο gmail. Δεν ξέρω αν τα Nokia βγάζουν backup αναγνωρίσιμο από το gmail αλλά είμαι σίγουρος ότι τα sony-ericsson το κάνουν :) Edited March 10, 2011 by ufontinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 έχω τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με τς κλήσεις. κατά την διάρκεια εισερχόμενης ή εξερχόμενης κλήσης, μετά από λίγο πέφτει η γραμμή. Επίσης αργούν να μου έρθουν μηνύματα κλπ. Η cosmote λέει ότι δέν υπάρχει θέμα στην γραμμή και επίσης έκανα χθές αντικατάση sim. Τί μπορώ να κάνω? Ξέρει κάποιος τί φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω void delta αλλα θελω να δοκιμασω και καποια αλλη για να δω πως ειναι. Ποια προτεινετε? LOL, Megatron, Prime, Ubuntdroid και γιατι? Ας απαντησει καποιος που χρησιμοποιει καποια απο αυτες παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 παίδες επειδή έχω παραγγείλει το κινητό και στα μέσα της άλλης εβδομάδα πιθανών να το έχω στα χέρια μου έχω την εξής απορία διαβάζω ότι όλο και ποιο πολύ έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις είτε χάνετε η κλήση είτε κόβετε το σήμα κλπ. και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι γτ θα είναι η 2η LG συσκευή που παίρνω (LG KU990 Viewty η πρώτη)την οποία στον 1 χρόνο και κάτι μήνες που την είχα στα χέρια μου τους 7 μήνες ήταν στο service δεν θέλω να σκέφτομαι πως και η δεύτερη θα μου κάνει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Lol 1.2 απο μενα με τα γνωστα kernels , ειναι αρκετα καλη ρομ.δεν την εχω αλλαξει εδω και κοντα 1 μηνα (οσο κυκλοφορει δλδ...) και σημερα παω στην 1.4... βγηκε μια ακομα καινουργια, δες στο γνωστο site και θα καταλαβεις.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts