Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xωρις να το κανουμε root δε γινεται?

Αυτή τη στιγμή όπως έχει η κατάσταση το marketplace έχει μόνο δωρεάν εφαρμογές, οπότε πχ navigators δεν θα βρεις. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που οι εταιρίες τις διάφορες εφαρμογές τους τις ανεβάζουν στα site τους, οπότε τις κατεβάζεις από εκεί (επί πληρωμή) και τις περνάς μετά στο τηλέφωνο κανονικά.

Απλά με το root γλιτώνεις το "επί πληρωμή" που ειδικά στα navis είναι αρκετή (80-100Ε). ;)

Πάντως το root δίνει και άλλες δυνατότητες και επειδή ειδικά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι αστεία η διαδικασία δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να μην το κάνει...!!!

ποια ειναι η τελευταια εκδοση? καθαρη οχι voda,cosmote κλπ. (αν υπαρχουν)

και που τσεκαρουμε για νεες?

Απ'ότι ξέρω μέχρι τώρα σε "smart" λειτουργικά (iOS, android, symbian, κλπ) οι εταιρίες κινητής δεν τα πειράζουν. Οπότε οι εκδόσεις τουλάχιστον στα android διαφέρουν μόνο από εταιρία σε εταιρία κατασκευαστών. Πχ. το optimus one έχει λίγο πειραγμένη την έκδοση 2.2 (froyo που είναι και η πιο πρόσφατη android) από την LG, σε σχέση με την 2.2 πχ της HTC. Τώρα πάνω στην 2.2 τι υποεκδόσεις έχει η LG και η κάθε εταιρία δεν το ξέρω. Πάντως ότι αναβάθμιση βγει, θα γίνεται από την αναβάθμιση λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής φαντάζομαι...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χρειάζεται να κάνεις root για να εγκαταστήσεις τα navigations. Πάντως μέχρι στιγμής από Sygic και Igo που έχω δοκιμάσει το δεύτερο μου φαίνεται καλύτερο. Αλλά πάντα υπάρχουν τα κατά και τα υπέρ σε κάθε πρόγραμμα. Ο καθένας διαλέγει αυτό που τον βολεύει.

VF Giga Unlimited Ultra

Εγώ του έχω περάσει το iGo το Sygic και το Navigon.

Eχω δοκιμάσει στο αυτοκίνητο το iGO και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.. Και τα άλλα είναι ωραία αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα..

Και το NDrive μια χαρα δουλευει.Βρηκα και το copilot αλλα μονο με χαρτη αθηνας.Αν μπορεις στειλε μου pm με τα Link για τα 3 παραπανω για να τα δοκιμασω:)..παντως οποιος εχει internet και μπορει να δουλεψει το google maps δεν ειναι κακο.

Γι αυτούς που θέλουν sync με το Facebook: γίνεται, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο. Καταρχήν χρειάζεται η επίσημη εφαρμογή του Facebook, της LG δε λέει και πολλά. Δεύτερον, πρεπει να ρυθμίσετε στις Επαφές να φαίνονται και όλες οι επαφές του Facebook. Όταν το καταφέρετε, πρέπει να κάνετε συγχώνευση τον επαφών του τηλεφώνου με αυτές του Facebook. Αυτό γίνεται αν κάνετε επεξεργασία μιας επαφής και πατήσετε το menu. Προφανώς πρέπει να γίνει για κάθε επαφή ξεχωριστά. Επίσης αν κάποιος έχει Twitter η Skype μπορεί να κάνει πολλαπλή συγχώνευση, οπότε στο τέλος έχεις μια επαφή με όλα τα account αυτού του ατόμου σε ένα μέρος.

Το κλειδί είναι να μάθετε να δουλεύετε τα menu στις επαφές! Δεν ειναι κάτι δύσκολο.

Oπως ειχα γραψει εκανα τα βηματα που ειπες και ολα οκ.Μπαινω κανονικα στην εφαρμογη στο προφιλ μου και επιλεγω ανανεωση και δεν γινεται...ουτε σε αλλα προφιλ των φιλων μου.Εχει μεινει στην ενημερωση που ειχα κανει την πρωτη φορα.Χρονικο διαστημα ανανεωσης εχω βαλει τα 30 λεπτα.....

θυμαται κανεις αν η προσφορα του Γερμανου με το δωρο φορτιστη/βαση αυτοκινητου ισχυε απο day 1 που κυκλοφορησε γιατι σε μενα μου ειπαν οτι στα πρωτα κομματια πουλιοταν ξεχωριστα....?

Να σας κάνω μία ερώτηση. Στο google maps η πυξίδα δουλεύει οπότε όταν βαδίζεις μπορείς εύκολα να βρεις το δρόμο σου. Δυστυχώς στο igo δε δουλεύει η πυξίδα. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα offline (Sygic, Ndrive, κτλ) που να δουλεύει η πυξίδα;

να κανω και γω με την σειρα μου δυο ερωτησεις.

1)Τι θα κερδισω κανοντας root την συσκευη; (κατι που να μην μπορω να το κανω τωρα)

2)εχει κανεις καταφερει να συγχρονισει την συσκευη του με το lg suite;

να κανω και γω με την σειρα μου δυο ερωτησεις.

1)Τι θα κερδισω κανοντας root την συσκευη; (κατι που να μην μπορω να το κανω τωρα)

2)εχει κανεις καταφερει να συγχρονισει την συσκευη του με το lg suite;

Φιλε μου οι ερωτησεις σου υπαρχουν στις προηγουμενες σελιδες...δεν ειναι πολλες ριξε μια ματια.:)

Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα και εγώ LG και προσπαθώ να το μάθω βρήκα μερικές εφαρμογές και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στο κινητό . τις περνάω μέσα στην κάρτα μνήμης από το PC αλλά δεν μπορώ να βρω τον φάκελο όταν ψάχνω στο κινητό τι γίνεται ξέρει κανείς ? όταν συνδέω το κινητό στο PC μου ανοίγει ένας φάκελος μόνο και οι κάρτα μνήμης και του κινητού μαζί… .

Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα και εγώ LG και προσπαθώ να το μάθω βρήκα μερικές εφαρμογές και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στο κινητό . τις περνάω μέσα στην κάρτα μνήμης από το PC αλλά δεν μπορώ να βρω τον φάκελο όταν ψάχνω στο κινητό τι γίνεται ξέρει κανείς ? όταν συνδέω το κινητό στο PC μου ανοίγει ένας φάκελος μόνο και οι κάρτα μνήμης και του κινητού μαζί… .
Κατεβασε την εφαρμογη astro file manager.....οταν την ανοιξεις θα επιλεξεις sdcard και απο εκει αν οι εφαρμογες που εχεις περασει εχουν καταληξη .apk θα μπορεις να τις κανεις install. Edited by sakiss

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ να το αγοράσω και κοιτάζω τι γίνεται με τις τιμές να σας ενημερώσω ότι υπάρχει σε προσφορά στο oteshop (μάλλον μόνο για online παραγγελία) σε διάφορα προγράμματα με internet, σε αρκετά συμφέρουσα τιμή, π.χ. στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 25 το έχει στα 94,80 και η τιμή πέφτει όσο ανεβαίνει το πάγιο ;)

Για τον φίλο που ρώταγε για τον Γερμανό, 99% η βάση ήταν δώρο από την 1η μέρα κυκλοφορίας.

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ να το αγοράσω και κοιτάζω τι γίνεται με τις τιμές να σας ενημερώσω ότι υπάρχει σε προσφορά στο oteshop (μάλλον μόνο για online παραγγελία) σε διάφορα προγράμματα με internet, σε αρκετά συμφέρουσα τιμή, π.χ. στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 25 το έχει στα 94,80 και η τιμή πέφτει όσο ανεβαίνει το πάγιο ;)

Για τον φίλο που ρώταγε για τον Γερμανό, 99% η βάση ήταν δώρο από την 1η μέρα κυκλοφορίας.

Πολύ καλή προσφορά & παίζει να μην είναι μόνο για online αγορές γιατί δεν είδα κάπου που να το αναφέρει, π.χ στην προσφορά της δωρεάν ψηφιακής κορνίζας με την αγορά κάποιων κινητών λέει ότι είναι μόνο για online αγορές, ενώ στις προσφορές των προγραμμάτων αναφέρει μόνο ότι ισχύει για ενεργοποιήσεις από 1/12 μέχρι 31/12...εγώ θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας κινητού σε oteshop για να επωφεληθώ της προσφοράς ή γίνεται μόνο σε καταστήματα της cosmote?

Γιατι μου λενε οτι τα πρωτα κομματια που παρελαβαν δεν ειχαν το δωρο και μπηκε στην καινουρια παραλαβη οπου αλλαξε και ο κωδικος.....οποτε δεν μπορω να διεκδικησω το δωρακι :(:p

Λοιπον εγκατεστησα Νavigon και δουλευει μια χαρα χωρις root. δοκιμασα και ΝDRIVER απο το market αλλα μαλλον ειναι trial ο χαρτης. Μotonav και ayra δεν καταφερα να δουλεψουν στις εκδοσεις που τα βρηκα. κατεβασα και το Ζ4root απο το market αλλα διαβασα οτι δεν ειναι τεσταρισμενο και φοβαμαι να το τρεξω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953

αν και βλεπω συμβατοτητα με optimus T το οποιο μοιαζει να ειναι ιδιο με το one P500.

Καρτα 2in1 δοκιμασε κανεις???

Edited by giokspy

Πολύ καλή προσφορά & παίζει να μην είναι μόνο για online αγορές γιατί δεν είδα κάπου που να το αναφέρει, π.χ στην προσφορά της δωρεάν ψηφιακής κορνίζας με την αγορά κάποιων κινητών λέει ότι είναι μόνο για online αγορές, ενώ στις προσφορές των προγραμμάτων αναφέρει μόνο ότι ισχύει για ενεργοποιήσεις από 1/12 μέχρι 31/12...εγώ θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας κινητού σε oteshop για να επωφεληθώ της προσφοράς ή γίνεται μόνο σε καταστήματα της cosmote?

Είχα στείλει mail στο oteshop και τους ρώτησα για φορητότητα και μου είπαν ότι γίνετε. Στέλνουν μάλιστα courier για να πάρει κάποια χαρτιά που χρειάζονται. Επικοινώνησε μαζί τους για λεπτομέρειες.

καλημερα.

θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του τηλεφωνου:

το τηλεφωνο μπορει να δεχθει αυτες τις sim που εχουν 2 αριθμους ;

πχ όπως το COSMOTE 2in1.

το έχει δοκιμασει καποιος ?

ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

καλημερα.

θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του τηλεφωνου:

το τηλεφωνο μπορει να δεχθει αυτες τις sim που εχουν 2 αριθμους ;

πχ όπως το COSMOTE 2in1.

το έχει δοκιμασει καποιος ?

ευχαριστώ.

To γραφω παραπανω. οταν γυρνας απο μια γραμμη στην αλλη μπλοκαρει και δε μπορουν να σε παρουν. Στο diamond δουλευε μια χαρα. καμια ιδεα καποιος??

To γραφω παραπανω. οταν γυρνας απο μια γραμμη στην αλλη μπλοκαρει και δε μπορουν να σε παρουν. Στο diamond δουλευε μια χαρα. καμια ιδεα καποιος??

ωχ! κ οταν μπλοκαρει τι κανεις ?

γενικα, δε δουλευει καθολου με 2 γραμμες ?

δηλαδη, αν θελεις να εχεις μια καρτοκινητη γραμμη μονο για να σε παιρνουν κ μια συμβολαιου για να παιρνεις εσυ κ το εχεις μονιμα γυρισμενο στη γραμμη συμβολαιου, δε μπορουν να σε παρουν στη καρτοκινητη ?

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

ωχ! κ οταν μπλοκαρει τι κανεις ?

γενικα, δε δουλευει καθολου με 2 γραμμες ?

δηλαδη, αν θελεις να εχεις μια καρτοκινητη γραμμη μονο για να σε παιρνουν κ μια συμβολαιου για να παιρνεις εσυ κ το εχεις μονιμα γυρισμενο στη γραμμη συμβολαιου, δε μπορουν να σε παρουν στη καρτοκινητη ?

ευχαριστω.

μπορεις να παρεις τηλ αλλα δε μπορουν να σε παρουν. ξαναβαζεις τη καρτα στο diamond, το γυρνας πισω στην αλλη γραμμη, η σε οποια θελεις και ξαναβαζεις τη καρτα στο P500 και ειναι ΟΚ. απλα δε μπορεις να γυρισεις γραμμη.αν δεν πειραξεις τιποτα δουλευει η εκτροπη

Είχα στείλει mail στο oteshop και τους ρώτησα για φορητότητα και μου είπαν ότι γίνετε. Στέλνουν μάλιστα courier για να πάρει κάποια χαρτιά που χρειάζονται. Επικοινώνησε μαζί τους για λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ για την απάντηση...πέρασα σήμερα από ένα oteshop και το επιβεβαίωσα και 'γω & επίσης ότι οι προσφορές δεν είναι μόνο online αλλά ισχύουν και για αγορές από τα καταστήματα με νέο συμβόλαιο ή φορητότητα ;)

Γιατι μου λενε οτι τα πρωτα κομματια που παρελαβαν δεν ειχαν το δωρο και μπηκε στην καινουρια παραλαβη οπου αλλαξε και ο κωδικος.....οποτε δεν μπορω να διεκδικησω το δωρακι :(:p

sakiss κοίτα στην συσκευασία στα πλάγια αν δεν έχεις τη βάση...μήπως γράφει live demo..γιατί αυτά δεν έχουντο δώρο και προωρίζονταν για live στο μαγαζί

sakiss κοίτα στην συσκευασία στα πλάγια αν δεν έχεις τη βάση...μήπως γράφει live demo..γιατί αυτά δεν έχουντο δώρο και προωρίζονταν για live στο μαγαζί
Οχι ευτυχως....θα παραγγειλω το παρακατω απο ebay.

http://cgi.ebay.com/CAR-HOLDER-DOCK-CHARGER-LG-P500-OPTIMUS-ONE-/130431469729?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item1e5e5248a1#ht_3177wt_1139

To εχω στους διαξιφισμούς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3407776#post3407776 αλλά επειδή προφανώς αφού έχετε ήδη πάρει το 500 δεν θα παρακολουθείτε εκεί τα θέματα σας ρωτάω κι εδώ: Αξίζει να το πάρω με τιμή γύρω στα 90 ή να προτιμήσω κάτι άλλο όπως Χ8 πχ με περίπου την ίδια τιμή;

Η ποιότητα του στον ήχο συνομιλίας είναι καλή;

To εχω στους διαξιφισμούς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3407776#post3407776 αλλά επειδή προφανώς αφού έχετε ήδη πάρει το 500 δεν θα παρακολουθείτε εκεί τα θέματα σας ρωτάω κι εδώ: Αξίζει να το πάρω με τιμή γύρω στα 90 ή να προτιμήσω κάτι άλλο όπως Χ8 πχ με περίπου την ίδια τιμή;

Η ποιότητα του στον ήχο συνομιλίας είναι καλή;

Αν ηταν στην ιδια τιμη με το x8 (εχουν 70 ευρω σχεδον διαφορα στο skroutz) τοτε ηταν που θα προτιμουσες το LG με τα μπουνια.Δεν υπαρχει καλυτερο κινητο στην low budget κατηγορια των android ακομα και οταν βγει το HTC Gratia που ειναι η ευρωπαικη εκδοση ενος κινητου που κυκλοφορει εδω και καιρο στην αμερικη.Η μονη εναλλακτικη ειναι το ZTE Blade καθαρα και μονο λογω της μικροτερης τιμης.Το x8 αν εξαιρεσουμε την οθονη ειναι υποδυεστερο και του ''γερασμενου'' wildfire...πολλα bugs,δεν εχει την ευχρηστεια του x10 mini και προσφατα αναβαθμιστηκε σε 2.1 οταν ο ανταγωνισμος ειναι ή θα παει συντομα σε 2.2.Αν παλι θες se πας για x10 minι. Edited by sakiss

Αρα σωστά το βλέπω καλύτερα για optimus.

Προφανώς το μαύρο δείχνει καλύτερο από το ασημί; Δυστυχώς μόνο το μαύρο μπόρεσα να δω "ζωντανό"...

Τελικά από ποιότητα ήχου ακουστικού (για τηλεφωνικές κλήσεις μιλάω - δεν με νοιάζει μουσική κλπ) είναι καλό;