ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Τι εννοεις?δν σ αρεσε?εγω ακουσα 2μονο το εμεις οι 2 σαν ενα κ μου φανηκε μετριο κ το η αγαπη που μενει το οποιο ειναι κεφατο κ καλουτσικο.αλλα δν ειναι ο παλιος Χατζηγιαννης που εγραφε πολυ πιο ωραια τραγουδια! σουπα κατεληξε κι αυτος,συνεχεια νεα cd,απο χειροτερο στο χειροτερο το παει ομως,ευτυχως υπαρχουν τα κοριτσακια που εχουν πραγματικα κολλημα μαζι του και κατι γινεται και πανε και παιρνουν τα cd του,για μενα εχει γινει βαρετος πλεον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Γενικά ο Χαντζηγιάννης έχει χαλάσει πολύ από παλιά.. Προσπαθεί να γίνει πιο εμπορικός νομίζω αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να πέφτει στα μάτια όλων μας:wacko: Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Μου αρεσε παρα πολυ μονο το "Παρτα ολα δικα σου"(ναι, κολλησα) Πολυ ευχαριστα ακουγονται και τα "Μην με κοιτας" και "Θαλασσα" Τα υπολοιπα ειναι δυστυχως γ.τ.π., σορρυ.:( Τι ν αυτα τα σε ποιο οροφο η αγαπη μου μενει και κολοκυθια μπλε ρε. Θα συμφωνησω με τους αποπανους γενικα, δυστυχως ή ευτυχως, κρυφο φιλι και ακαταλληλη σκηνη παραμενουν τα 2 αγαπημενα μου.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 δεν μου αρεσε..με εξαιρεση το "εμεις οι δυο σαν ενα" που εχει πλασαριστει τοσο πολυ που ειτε θα το λατρεψεις ειτε θα το σιχαθεις...ειτε και τα δυο: πρωτα σου αρεσει και απο ενα σημειο και επειτα το σιχαινεσαι. το μονο τραγουδι του χατζηγιαννη που δεν προκειται να σιχαθω ποτε ειναι το παρτυ. ισως και το "εκδρομη" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δε μου αρεσει ο Χατζηγιαννης. Ολο το ιδιο ακουσμα εχει η μουσικη του, το ιδιο στυλ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Γενικά ο Χαντζηγιάννης έχει χαλάσει πολύ από παλιά.. Προσπαθεί να γίνει πιο εμπορικός νομίζω αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να πέφτει στα μάτια όλων μας:wacko: Eμμμ.... Γιατί πότε ήταν κάτι παραπάνω από εμπορικός;; :rolleyes::rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Yves larock-Rise Up! the first and the new album...release at 12.10.2008 Το πρώτο προσωπικό album του yves larock τον αγαπήμένο dj ίσως σε πολλούς Ελληνες με επιτυχίες όπως το Rise up που κοντεύει να γίνει διαχρονική αξία με τα φωνητικά του Jaba ενος καλλιτέχνη με εξαίσια και σπάνια φωνή που μαγεύει. Το By your side ένα δυναμικο τραγούδι στα χνάρια του rise up, το zookey καθως και το τελευταίο hit του καλοκαιριού το Say yeah ενα χαρούμενο κομματι που έπαιζε σε clubs και μας ανέβαζε την διάθεση. Το πρώτο album του Yves larock-Rise up κυκλοφόρησε και περιέχει 14 κορυφαία τραγούδια με νέες επιτυχίες. Στο δίσκο έχει συνεργαστεί με τον steve edwards που ξέρετε απο το κομμάτι world hold on και με τίτλο listen to the voice inside θέλει να ξεπεράσει καθε επιτυχία του και να γίνει το νεο single! TRACKLISTING: 1.Yves Larock feat. Jaba - Say Yeah! 2.Yves Larock & Steve Edwards - Listen To The Voice Inside (έρχεται να ξεπεράσει τις παλιές επιτυχίες του) 3.Yves Larock feat. Dian B. - The Night 4.Yves Larock feat. Jaba - Rise Up (Moonraisers Remix) 5.Yves Larock feat. Matt Jamison - Sound Of My Heart 6.Yves Larock feat. Jaba - By Your Side 7.Yves Larock feat. Robin One - Things You Do 8.Yves Larock feat. Jaba - I Want More 9.Yves Larock feat. Jaba - Sunshine Behind 10.Yves Larock feat. Linda Lee Hopkins - The Heat 11.Yves Larock feat. Jaba - Respect 12.Yves Larock feat. Robin One - On My Own 13.Yves Larock feat. Matt Jamison - Good Old Days 14.Yves Larock feat. Dian B. - Anymore 15.Yves Larock feat. Jaba - Rise Up Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JJB Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Laura Pausini - Primavera In Anticipo Άλλο ένα εξαιρετικό album από τη σημαντικότερη ίσως σύγχρονη Ιταλίδα τραγουδίστρια. Τα κομμάτια του είναι στα ιταλικά και εναλλάσσονται μεταξύ pop και blues. Στο Primavera In Anticipo συμμετέχει ο James Blunt ενώ αν δεν κάνω λάθος όσοι το πάρουν μέσω iTunes θα αποκτήσουν και ένα bonus track της Pausini στα πορτουγκέζικα. 01. Braccia 02. Invece No 03. Primavera In Anticipo (feat. James Blunt) 04. Nel Modo Più Sincero Che C'è 05. Un Fatto Ovvio 06. Il Mio Benefico 07. Prima Che Esci 08. Più Di Ieri 09. Bellissimo Così 10. L'Impressione 11. La Geografia Del Mio Cammino 12. Ogni Colore Al Cielo 13. Sorella Terra 14. Un Giorno Dove Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δεν είναι καινούργιο αλλά στην αναζήτηση είδα ότι δεν το ανέφερε κανείς..πως σας ξέφυγε το καλύτερο album του 2007?Ήμαρτον δηλαδή.. Burial - Untrue http://www.canyouseethesunset.com/uploaded_images/burial-untrue.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Τίτλος CD "ΘΑ ΠΙΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" Εταιρεία: LEGEND Είδος: Διπλό CD Τα τραγούδια του cd CD1 01. Στα χέρια σου μεγάλωσαν - Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου 02. Βάλε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι - Μαρινέλλα, Γιώργος Νταλάρας 03. Τζαμάικα - Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Μαρινέλλα 04. Αχ, χελιδόνι μου - Γιώργος Νταλάρας 05. Πάνε να πεις - Γιώργος Νταλάρας 06. Μη με ρωτάς - Γιώργος Νταλάρας 07. Σαββατόβραδο στη Καισαριανή - Γιώργος Νταλάρας 08. Ήλιε μου, σε παρακαλώ - Γιώργος Νταλάρας 09. Ο αρχηγός - Γλυκερία 10. Χρόνια χελιδόνια - Γλυκερία 11. Όλες του κόσμου οι Κυριακές - Γλυκερία 12. Ανεστάκι - Γλυκερία 13. Τι γλυκό να σ' αγαπούν - Γλυκερία 14. Που να βρω ένα ζεϊμπέκικο - Κώστας Μακεδόνας 15. Ο τρελός - Κώστας Μακεδόνας 16. Το άγαλμα - Κώστας Μακεδόνας 17. Όλα δικά σου - Κώστας Μακεδόνας 18. Η γοργόνα - Κώστας Μακεδόνας, β' φωνή Γλυκερία 19. Δελφίνι, δελφινάκι - Γλυκερία, β' φωνή Κώστας Μακεδόνας 20. Παποράκι του Μπουρνόβα - Γλυκερία, β' φωνή Κώστας Μακεδόνας 21. Σεβάχ ο θαλασσινός - Λευτέρης Πλιάτσικας & Χορωδία 22. Έχω έναν καφενέ - Γιώργος Νταλάρας 23. Κάποιος χτύπησε την πόρτα - Γιώργος Νταλάρας 24. Σαν τον μετανάστη - Γιώργος Νταλάρας 25. Στην αλάνα - Γιώργος Νταλάρας 26. Κάποτε θα 'ρθουν - Γιώργος Νταλάρας 27. Μάνα, δε φυτέψαμε - Γιώργος Νταλάρας CD2 01. Απόψε σε θέλω - Μαρινέλλα 02. Άμα δείτε το φεγγάρι - Μαρινέλλα 03. Οδός Αριστοτέλους - Μαρινέλλα 04. Μια Κυριακή - Μαρινέλλα 05. Άνοιξε πέτρα - Μαρινέλλα 06. Πες πως μ' αντάμωσες - Οναρ 07. Βάρα νταγερέ - Γλυκερία 08. Για πάρε, γύφτο, σφυρί κι αμόνι - Γιώργος Νταλάρας 09. Ξένος για σένανε κι εχθρός - Γιώργος Νταλάρας 10. Μη γυρίζεις πια - Γιώργος Νταλάρας, β' φωνή Μελίνα Ασλανίδου 11. Έπεφτε βαθιά σιωπή - Γιώργος Νταλάρας 12. Δώσε μου το στόμα σου - Μελίνα Ασλανίδου 13. Τι σου 'κανα και πίνεις - Μελίνα Ασλανίδου, β' φωνή Κώστας Μακεδόνας 14. Καμαρούλα μια σταλιά - Κώστας Μακεδόνας 15. Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου - Κώστας Μακεδόνας 16. Τα χέρια - Γλυκερία, Γιώργος Νταλάρας 17. Αυτά τα χέρια - Γιώργος Νταλάρας, β' φωνή Γλυκερία 18. Στα ψηλά τα παραθύρια - Κώστας Μακεδόνας, β' φωνή Γλυκερία 19. Μάτια μου, μάτια μου - Γλυκερία, β' φωνή Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου 20. Παραμυθάκι μου - Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Νταλάρας 21. Η δουλειά κάνει τους άντρες - Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία 22. Άκου πως κλαίει ο μπαγλαμάς - Κώστας Μακεδόνας 23. Αχ, ο μπαγλαμάς - Γιώργος Νταλάρας, β' φωνή Γλυκερία 24. Ο Σαλονικιός - Γλυκερία, β' φωνή Κώστας Μακεδόνας 25. Βρέχει φωτιά στη στράτα μου - Γλυκερία 26. Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα - Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Νταλάρας, β' φωνή Γλυκερία 27. Δε θα ξαναγαπήσω - Μαρινέλλα 28. Αγάπησέ με - Γλυκερία & Χορωδία 29. Θα πιω απόψε το φεγγάρι - Γιώργος Νταλάρας 30. Καληνύχτα - Γιώργος Νταλάρας & Χορωδία 31. Άπονη ζωή - Γ. Νταλάρας, Μαρινέλλα, Γλυκερία, Κ.Μακεδόνας, Μ.Ασλανίδου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 1 ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ 2 ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 3 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ 4 ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ 5 Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ 6 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ 7 ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 8 ΣΑΝ ΦΥΛΑΧΤΟ 9 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (TOUTES LES PEINES) 10 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ 11 ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ 12 ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 http://1.bp.blogspot.com/_1F4mJSI9E6U/SK0GOgg77yI/AAAAAAAAAcI/L3URkfVj1vU/s320/anastacia.jpgHeavy Rotation I Can Feel You The Way I See It Absolutely Positively Defeated In Summer Heavy Rotation Same Song I Call It Love All Fall Down Never Gonna Love Again You'll Be Fine Beautiful Messed Up World (Bonus Track) το αγορασα οταν πρωτοκυκλοφορησε...το βρισκω αρκετα,διαφορετικο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Βρε παιδιά ποια τραγουδάει το If i were a boy αν δεν κάνω λάθος λέγεται...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Βρε παιδιά ποια τραγουδάει το If i were a boy αν δεν κάνω λάθος λέγεται...??? Η Sasha Fierce, a.k.a. Beyonce Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ^ Ζήλεψε κι αυτή τις πολλαπλές προσωπικότητες, ε? Α ρε Tori, όλοι σε αντιγράφουνε... Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Εξώφυλλο και τίτλος 'φωνάζουν' το αυτονόητο. Ο Μήδε ξεδιπλώνει τις δύο του προσωπικότητες μέσα απ' αυτόν τον δίσκο. Το όπλο και τα τριαντάφυλλα που κρατάει στα δυο του χέρια είναι συμβολικά και δηλώνουν πόσο ακραίες είναι αυτές του οι προσωπικότητες. Τα πρώτα 7 κομμάτια λοιπόν αποτελούν την "καλή πλευρά" στην οποία κυριαρχεί το ερωτικό, σεξουαλικό και κοινωνικό στοιχείο με έμφαση στον καλύτερο δυνατό στίχο και σε παραγωγές που αγγίζουν σε επίπεδο τις αμερικάνικες. Τα υπόλοιπα 7 κομμάτια είναι αντιδιαμετρικά "κακά", πολύ κακά! Βρώμικοι στίχοι με αρκετές ατάκες που θα μείνουν αξέχαστες σε μια συνεχή επίδειξη flows. Το album συμπληρώνουν πολλές συμμετοχές από γνωστούς MCs και φυσικά πολύ ΖΝ! http://i77.servimg.com/u/f77/11/77/42/85/u4779-10.jpg Track List 01 INTRO 1 (Το 50% μου) 02 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ (remix) feat. Ελενα Αρμάο 03 ΟΛΑ - feat. Αντιγόνη Τσιπλακίδη 04 ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ - feat. Alex Simon & Neon 05 ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΤΗ - feat. Αντιγόνη Τσιπλακίδη 06 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ 07 ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ - feat. Ελενα Αρμάο 08 INTRO 2 (Το 50% μου) 09 ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ VENDETTA - feat. Τόλμα & Dj The Boy (King Style) 10 ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ 3 11 ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ - feat. Τόλμα (King Style) & Αντιγόνη Τσιπλακίδη 12 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡH; - feat. Τόλμα & Neon (King Style) 13 ΦΤΟΥ ΣΟΥ ****ΤΟ 14 ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ VENDETTA (remix) - feat. Shadow Knight & High Fever (Black Out - King Style) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 μπράβο στην άννα βίσση. το cd ειναι προσεγμένο και πολύ καλό! απαγορευμένο με τρέλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 H παλια Britney επιστρεφει!!!:D 01.Womanizer 02.Circus 03.Out from Under 04.Kill the Lights 05.Shattered Glass 06.If U Seek Amy 07.Unusual You 08.Blur 09.Mmm Papi 10.Mannequin 11.Lace and Leather 12.My Baby 13.Radar (Bonus Track) 14.Rock me in (Bonus Track) 15.Amnesia (Bonus Track) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ναι, οι depeche mode βγαουν καινουριο cd. Για περισσοτερα εδωkatsiki.pblogs.gr (μην το βλεπετε ετσι, ειναι μουσικο blog). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (μπαλαρινες επιτρεπονται 2009) http://i41.tinypic.com/2hnxhc3.jpg Μπαλαρίνες επιτρέπονται», το καινούριο album του Φίλιππου Πλιάτσικα μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Omnia”, δεν είναι η συνέχειά του, είναι πολλά περισσότερα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας περιγράφει το σήμερα τόσο ηχητικά όσο και θεματολογικά σε ένα concept album από αυτά που σπάνια πια κυκλοφορούν στην ελληνική δισκογραφία. «Μπαλαρίνες επιτρέπονται», «Καληνύχτα Αμαλία» και «Αδερφέ μου» τα τραγούδια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις από τις ραδιοφωνικές τους μεταδόσεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Στο album συμμετέχουν ο MC Yinka, που τον πρωτοσυναντήσαμε στο προηγούμενο album του Φίλιππου Πλιάτσικα, και ο Milko - Vic. Tracklist: 1 ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΕΣΙΚΑ (Ορχηστρικό) 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΜΑΛΙΑ 4 ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 5 ΟΣΟ ΠΕΘΑΙΝΩ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΜΑΙ 6 ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ 7 ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ 8 ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ - Συμμετέχει ο MC Yinka 9 ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΟΙ ΠΥΞΙΔΕΣ - Συμμετέχει ο Milko-Vic 10 ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ 11 ΑΝ Σ' ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ (Λόγια βασισμένα στα σονέτα 43, 23, 16, 3 του Σαίξπηρ, μετάφραση-προσαρμογή Μάνος Ξυδούς) 12 ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ 13 ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Λόγια βασισμένα στο σονέτο 128 του Σαίξπηρ, μετάφραση-προσαρμογή Μάνος Ξυδούς) 14 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ (Ορχηστρικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 http://pitchfork.com/reviews/albums/12959-moderat/ http://3.bp.blogspot.com/_tqguSq_nBQw/SacF00l63KI/AAAAAAAAHSo/BsRLAUQEZfc/s400/sfwd-moderat-cover.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solmeister Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Χαιρετώ φιλαράκια, σας παραθέτω την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά ως Solmeister και PaK που κυκλοφόρησε online πριν από 3 μήνες. Είναι το πρώτο μας LP μιξαρισμένο στις 396 μοίρες από τον DJ ALX. Επίσης σας παραθέτω και το MySpace μου που μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς. Hope you like it! Απ' την καλή κι απ' την ανάποδη MySpace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 καλησπερα,ξερει κανεις αν υπαρχει&που(?),μια συλλογη με ολα τα album των placebo??το θελω για δωρο γι'αυτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexare Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Mετά από 1 χρόνο με το "Στα Γρήγορα" και μέτα από πολλές δυσκολίες ο Τραγικός Είρωνας από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής έρχεται να μας δώσει την δεύτερη του δουλειά με τίτλο "Το Μάτι Της Θλίψης"...Ένα Album που αποτελείται από 10 κομμάτια και συμμετόχες από Είδωλο Θολό και Φονικό Αίσθημα...10 κομμάτια πρωσοπικά και εξ'ολοκλήρου αληθινά που σου μεταφέρουν την θλίψη αλλά και φόβο...Κομμάτια που θα αγαπηθούν...Αξίζει να αναφέρουμε οτί το Album είναι αφιερωμένο στην κόρη του Αγάπη και στον φίλο του Ισοβίτη(Βασίλειος Μπουζής)...Ωστόσο ο Τραγικός Είρωνας ετοιμάζει ένα mixtape με δυνατά κομμάτια,ήδη βρίσκεται στο στάδιο ηχογραφήσεων και θα είναι έτοιμο μέσα στο 2010...Καλή σας ακρόαση...Υ.Γ Στο κομμάτι "Όσα Παίρνω" περιέχεται απόσπασμα από το "Mιλάς Για Αγάπη" από Φονικό Αίσθημα... Κείμενο: Bella Z. Δημοσιεύτηκε: 1 Δεκεμβρίου 2009 από το bouriblog direct link removed - rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Gareth Emery - The Sound Of Garuda http://i47.tinypic.com/2dshirc.jpg Από τον Νο 9 DJ στον κόσμο για το 2009, Gareth Emery, το 'The Sound Of Garuda' είναι ένα διπλό album που περιέχει ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσουν η trance και progressive σκηνή στις μέρες μας. Ο Βρετανός DJ στο έτος που διανύουμε καθιερώθηκε στις επιλογές των fan της EDM, ίδρυσε τo δικό του label (Garuda) και έθεσε τις βάσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Στο πρώτο CD περιέχονται ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ στο δεύτερο αγαπημένα hits του 2009. Με tracks από τους Super8 & Tab, Above & Beyond, Tritonal, Wippenberg, Sander Van Doorn, Andy Moor και Cosmic Gate, σίγουρα οι φίλοι της progressive trance θα μείνουν κάτι περισσότερο από ικανοποιημένοι... CD1: 2010 1. Ashley Wallbridge - Harmonies (Sound of Garuda Intro mix) 2. Beltek - Niagara Falls 3. Ben Preston - Repeat After Me (Shawn Mitiska & Ad Brown remix) 4. Wippenberg - Pong 5. Mark Sinclair - Pictures Of You (Terry Ferminal mix) 6. Gareth Emery with Emma Hewitt - I Will Be The Same (Sound of Garuda mix) 7. Pulser - Broken Universe 8. Be:Gold - Sunstroke 9. Sander van Doorn - Ninety 10. Ali Wilson - Boombox 11. Marcel Woods vs Arteno Divini - Inside My Time (Emery re-edit) 12. Tritonal - Suede (Stoneface & Terminal remix) 13. David Forbes - Breakout (Darker mix) 14. Greg Downey - Global Code 15. Activa - Affirmation (Sound of Garuda Outro mix) CD2: 2009 1. Andy Moor & Ashley Wallbridge - Faces 2. Audible - White Mouse 3. Sander van Doorn pres. Purple Haze - Bliksem 4. Dennis de Laat - Sound Of Violence 5. Tiesto, Lange, Moor & Komytea - Lethal Stadium Four (Emery re-edit) 6. GNX - Copius Cain (Genix re-rub) 7. Robbie Buri - Poker (Dub mix) 8. Rex Mundi - Nothing At All 9. Oceanlab - Lonely Girl (Gareth Emery remix) 10. Gareth Emery - Metropolis 11. Cosmic Gate / Marco V - Sign Of The Times / Simulated (Emery re-edit) 12. Be:Gold - Starstruck (Jochen Miller remix) 13. Gareth Emery - Exposure (Short Stab) 14. Super8 & Tab - Elektra 15. RAM - RAMsterdam (Jorn van Deynhoven remix) 16. Above & Beyond pres. Oceanlab - On A Good Day (A&B Club mix Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts