vasileios13 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Αν δε λειτουργούν πες μου Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κομπλέ όλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Παλικάρια ασχολείται κάποιος με τα ημερολόγια μπάσκετ - ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού; Το μπάσκετ βλέπω μάλλον δουλεύει (Ευρωλίγκα μόνο) ,το ποδόσφαιρο όχι. Edited September 26, 2020 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Εγώ τα φτιάχνω τα ημερολόγια του Παναθηναικου, στο Μπάσκετ έχει μόνο Euroleague γιατί εκεί έχει βγει πρόγραμμα μόνο, η ΕΣΑΚΕ δε νομίζω ότι έχει βγάλει πρόγραμμα ακόμα, θα το κοιτάξω. Ποδόσφαιρο δεν έχω βάλει φιλικά και στο Πρωτάθλημα το βάζω όταν ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα του αγώνα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είδα και η ΕΣΑΚΕ για το μπάσκετ έχει δώσει πρόγραμμα, χωρίς ακριβείς ημερομηνίες και ώρες. Στο Ποδόσφαιρο κανονικά θα πρέπει να βλέπεις τον επόμενο αγώνα που είναι 28/9 με την ΑΕΛ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλημέρα και ευχαριστουμε πολυ για τα ημερολογια,μου ειναι παρα πολυ χρησιμα! Στο ποδοσφαιρο δε μου εμφανίζει το ματς της Δευτέρας, τελευταίο που εμφανιζει ειναι το ματς της 13/9 στην Τρίπολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Εγώ τα φτιάχνω τα ημερολόγια του Παναθηναικου, στο Μπάσκετ έχει μόνο Euroleague γιατί εκεί έχει βγει πρόγραμμα μόνο, η ΕΣΑΚΕ δε νομίζω ότι έχει βγάλει πρόγραμμα ακόμα, θα το κοιτάξω. Ποδόσφαιρο δεν έχω βάλει φιλικά και στο Πρωτάθλημα το βάζω όταν ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα του αγώνα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είδα και η ΕΣΑΚΕ για το μπάσκετ έχει δώσει πρόγραμμα, χωρίς ακριβείς ημερομηνίες και ώρες. Στο Ποδόσφαιρο κανονικά θα πρέπει να βλέπεις τον επόμενο αγώνα που είναι 28/9 με την ΑΕΛ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks φίλος,ούτε εμένα μου εμφανίζει τα νέα ματς ποδοσφαίρου για κάποιο λόγο. :) ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και ευχαριστουμε πολυ για τα ημερολογια,μου ειναι παρα πολυ χρησιμα! Στο ποδοσφαιρο δε μου εμφανίζει το ματς της Δευτέρας, τελευταίο που εμφανιζει ειναι το ματς της 13/9 στην Τρίπολη! Και εμένα αυτό εμφανίζει τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Έχετε δίκιο κατά λάθος το έχω βάλει στο προσωπικό μου ημερολόγιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Έχετε δίκιο κατά λάθος το έχω βάλει στο προσωπικό μου ημερολόγιο Το βγάζει τώρα,thanks φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ευχαριστούμε βγαίνει οκ Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ευχαριστούμε, όλα καλά κι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Από ημερολόγιο μια χαρά πάμε, να κερδίζαμε και κανένα αγώνα καλά θα ήταν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Από ημερολόγιο μια χαρά πάμε, να κερδίζαμε και κανένα αγώνα καλά θα ήταν Δύσκολα και σε μπάκετ και ποδόσφαιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Βγήκε το πρόγραμμα της Euroleague (κοιτούσα για τον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα). Θα υπάρξει update για τα ημερολόγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 (edited) Βγήκε το πρόγραμμα της Euroleague (κοιτούσα για τον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα). Θα υπάρξει update για τα ημερολόγια; Αν και νωρίς ακόμα έχει περαστεί το νέο πρόγραμμα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό Το ημερολόγιο είναι εδώ: https://calendar.google.com/calendar/u/0/embed?src=6u13uthk74fpn3giuohdo8rno8@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Edited July 15, 2021 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Ευχαριστούμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Αν και νωρίς ακόμα έχει περαστεί το νέο πρόγραμμα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό Το ημερολόγιο είναι εδώ: https://calendar.google.com/calendar/u/0/embed?src=6u13uthk74fpn3giuohdo8rno8@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Αυτό γράφει πάνω 2018-19. Επίσης επειδή γύρισα σε iOS μπορώ να τα περάσω κι εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Αυτό γράφει πάνω 2018-19. Επίσης επειδή γύρισα σε iOS μπορώ να τα περάσω κι εδώ; Το έιχα ξεκινήσει τότε αν θυμάμαι καλά, οι ημερομηνίες των αγωνων είναι σωστές, θα βγάλω από τη περιγραφη τα έτη για να μη προκαλώ σύγχυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Όποιος έχει πρόβλημα να συγχρονίσει τα ημερολόγια σε iOS (όπως ο γραφών) πρέπει πρώτα να τα κάνει sync από εδώ. https://calendar.google.com/calendar/u/0/syncselect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 On 2/8/2021 at 8:56 ΠΜ, vassar said: Το έιχα ξεκινήσει τότε αν θυμάμαι καλά, οι ημερομηνίες των αγωνων είναι σωστές, θα βγάλω από τη περιγραφη τα έτη για να μη προκαλώ σύγχυση. Θα ανανεωθούν τα ημερολόγια με τις νέες ημερομηνίες της Superleague; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 5 hours ago, bill_viper said: Θα ανανεωθούν τα ημερολόγια με τις νέες ημερομηνίες της Superleague; Όταν ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες θα γίνει 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 On 25/8/2021 at 5:20 ΜΜ, vassar said: Όταν ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες θα γίνει Σε 3 μέρες ξεκινάμε! Θα δούμε update; 🙂🤞 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Τα παιχνίδια του Σουκού 18-19 Σεπτέμβρη δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 59 minutes ago, bill_viper said: Τα παιχνίδια του Σουκού 18-19 Σεπτέμβρη δεν υπάρχουν. Τώρα πρέπει να είναι εντάξει, το είχα ξεχασεί ιδιωτικό και όχι δημόσιο. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Τώρα πρέπει να είναι εντάξει, το είχα ξεχασεί ιδιωτικό και όχι δημόσιο.Όλα καλά, ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Τα παιχνίδια της Τετάρτης 22/9 δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Τα παιχνίδια της Τετάρτης 22/9 δεν υπάρχουν. Τώρα πρέπει να διορθώθηκε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts