babis200sx Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Λέει τι κάνει σε κάθε Update, στο xda, αναλυτικά. Για παράδειγμα, η νεότερη αναφέρει: 7.1.0-RC1-11.05.08 (2.3.4) - ADW fling gesture direction detection fix - euro-qwerty kb layout selection typo fix, swe-qwerty added - keep sms/mms & home in memory defaults fix in activity manager - continuous logging is enabled and redirected to /cache/logger to ease the debugging reports. I'll usually need AOL_main.ap.bin and AOL_kernel.ap.bin files. They can be retrieved by "adb pull /cache/logger". - various surfaceflinger and other fixes (keyboard open detection on boot, backuptool.sh updated for new gapps etc.) - note: this version wipes out media database because of the album artist support introduced - you will need need to reassign your custom ringer/notification/alarm sounds again Άρα περισσότερο bugfixing θα έλεγα. Η προηγούμενη ήταν το Update σε 2.3.4 ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 υπάρχει κάποιο noob guide για το πως θα βάλουμε μια τέτοια rom? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Και βέβαια: Από XDA-Developers: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=983516 Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Και βέβαια: Από XDA-Developers: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=983516 Thanks! Εσύ απο οτι είδα έχεις δοκιμάσει αρκετές rom. Τι μου προτείνεις? Να βάλω κάποια custom? ..και γιατί? Στις custom (πχ CyanogenMod 7.1.0 RC1 11.05.08 Android 2.3.4) δουλεύουν τα πάντα η έχουν προβλήματα όπως ας πούμε αυτές που είναι για το x10mini που δε δούλευε σωστά η camera? Δουλεύει το native app2sd? Δουλεύει το wifi hotspot? Στα μηνύματα θα έχω 160 χαρακτήρες? ..ξέρω κούρασα.... soz... :O Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα την ice and fire που ουσιαστικά είναι μια λίγο πειραγμένη CM7. Παίρνεις όλα τα καλά του Nadlabak και έχει ήδη περασμένα και τα μικροπειράγματα που θα της έκανες. Στις τελευταίες 2 εκδόσεις βέβαια πρέπει να πω ότι το font που έχει επιλεγεί δεν υποστηρίζει μικρούς ελληνικούς τονισμένους χαρακτήρες, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το font changer και ένα reboot διορθώνεται αυτό. Το σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε και βγήκε τόσο γρήγορα update είναι ότι έκλεινε η εφαρμογή των sms και έτσι μπορούσες να χάσεις μηνύματα. Υπήρχε λύση μέσω προγραμμάτων όπως το Advanced Memory Management, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο να γίνεται μέσα από το λειτουργικό και χωρίς πείραγμα αυτό. Όλα όσα ζητάς γίνονται πάντως είτε άμεσα, είτε με free εφαρμογές από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Thanks! Εσύ απο οτι είδα έχεις δοκιμάσει αρκετές rom. Τι μου προτείνεις? Να βάλω κάποια custom? ..και γιατί? Στις custom (πχ CyanogenMod 7.1.0 RC1 11.05.08 Android 2.3.4) δουλεύουν τα πάντα η έχουν προβλήματα όπως ας πούμε αυτές που είναι για το x10mini που δε δούλευε σωστά η camera? Δουλεύει το native app2sd? Δουλεύει το wifi hotspot? Στα μηνύματα θα έχω 160 χαρακτήρες? ..ξέρω κούρασα.... soz... :O Καταρχήν φίλε μου ποια ROM έχεις τώρα? την 2.1-update1, ή έχεις κάνει το Upgrade σε 2.2.1? Στην CM7 όλα δουλεύουν (όπως και στις υπόλοιπες ROM..) απλά γίνεται και bugfixing από έκδοση σε έκδοση, εκτός από update στην τελευταία έκδοση Android. App2SD δουλεύει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια. WiFi Tethering χαλαρά, το χρησιμοποιώ κατά κόρον όταν ταξιδεύω και δεν έχω net. Στα μυνήματα ναι έχεις 160 χαρακτήρες, αν γράφεις κεφαλαία ελληνικά. Custom ROM βάζεις αν σε ενδιαφέρει να κάνεις μόντες, να δεις κάτι άλλο, αν είσαι gadgetακιας, κλπ. :) Αν την δουλειά σου την κάνεις όπως είσαι, πιστεύω δεν έχεις κανέναν λόγο. Αν σε "τρώει" να το σκαλίσεις όμως, πάρε ένα backup και ξεκίνα..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Custom rom είχα δοκιμάσει με το x10mini. Μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την official! Μπαταρία ίδια αν οχι καλύτερη αυτονομία και επιδώσεις σφαίρα με μοναδικό πρόβλημα τον συγχρονισμό video/sound στο video recording. Αν δηλαδή μπορώ να έχω όλες τις λειτουργίες της froyo (έχω την official 2.2.1) αλλα με καλύτερες επιδώσεις χωρίς προβλήματα, με την ίδια η καλύτερη αυτονομία και με πρόσθετο πχ 4point multitouch ποιος ο λόγος να μην το κάνω? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 - Καλύτερη αυτονομία μπαταρίας δεν θα δεις. Ίδια, στην καλύτερη των περιπτώσεων. - Για το 4point multitouch δεν γνωρίζω. (Δεν μου χρειάστηκε κιόλας..) - Θα είσαι όσο πιο Updated γίνεται, με την τελευταία έκδοση Android που υπάρχει. Αλλά δεν μας προσφέρει και κάτι πολύ παραπάνω το 2.3.4, αφού βιντεοκλήσεις δεν μπορούμε να κάνουμε μιας και δεν έχει μπροστινή κάμερα το Milestone, τα περισσότερα HD παιχνίδια δεν παίζουν λόγω περιορισμένης RΑΜ (256ΜΒ) και ένα από τα βασικά στοιχεία του gingerbread ήταν το "καλύτερο gaming". Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Επειδή το μικρόβιο του modding δεν φεύγει με τίποτα, από χθες δοκιμάζω την CM 7.1 RC 2.1 μαζί με το Script για τα Memory Settings του zeppelinrox, και συγκεκριμένα για Multitasking. Είναι η πρώτη φορά που έχω Multitasking σε κάποια CM7 ROM. Δουλεύει πολύ καλά έως εξαιρετικά. Άνοιξα Navigon, Market, GMail, Facebook, όλα παραμένουν ανοικτά χωρίς να κλείνει κανένα. Η ROM είναι snappy, και γενικά συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Παίζουν και 2-3 παιχνίδια της Gameloft που δοκίμασα. Από θέμα μπαταρίας θα το δω για καμια εβδομάδα να δω πως θα πάει. Πάντως έχουμε ότι πιο latest υπάρχει, Android 2.3.4..! :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Επειδή το μικρόβιο του modding δεν φεύγει με τίποτα, από χθες δοκιμάζω την CM 7.1 RC 2.1 μαζί με το Script για τα Memory Settings του zeppelinrox, και συγκεκριμένα για Multitasking. Είναι η πρώτη φορά που έχω Multitasking σε κάποια CM7 ROM. Δουλεύει πολύ καλά έως εξαιρετικά. Άνοιξα Navigon, Market, GMail, Facebook, όλα παραμένουν ανοικτά χωρίς να κλείνει κανένα. Η ROM είναι snappy, και γενικά συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Παίζουν και 2-3 παιχνίδια της Gameloft που δοκίμασα. Από θέμα μπαταρίας θα το δω για καμια εβδομάδα να δω πως θα πάει. Πάντως έχουμε ότι πιο latest υπάρχει, Android 2.3.4..! :) Υπάρχει κανένα βίντεο με αυτή την ρομ? Παίζει να ανεβάσεις εσύ κανένα? η μαμά 2.2.1 άρχισε και σέρνεται πολύ και δε ξέρω τι φταίει κι έτσι ψήνομαι να δοκιμάσω κι εγώ custom... Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Φίλε subneo δύσκολο να ανεβάσω βίντεο γιατί δεν έχω κάμερα... Δεν χάνεις όμως κάτι να δοκιμάσεις, εκτός από χρόνο για να ξαναστήσεις το κινητό σου όπως το είχες.:rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Φίλε subneo δύσκολο να ανεβάσω βίντεο γιατί δεν έχω κάμερα... Δεν χάνεις όμως κάτι να δοκιμάσεις, εκτός από χρόνο για να ξαναστήσεις το κινητό σου όπως το είχες.:rolleyes: ..το μόνο που με χαλάει είναι κάποια κολλήματα και χαμένες κλήσεις/μηνύματα που διαβάζω στους xda γενικά για τις custom rom. Μάλλον θα δοκιμάσω απόψε και βλέπουμε :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Επειδή το μικρόβιο του modding δεν φεύγει με τίποτα, από χθες δοκιμάζω την CM 7.1 RC 2.1 μαζί με το Script για τα Memory Settings του zeppelinrox, και συγκεκριμένα για Multitasking. Είναι η πρώτη φορά που έχω Multitasking σε κάποια CM7 ROM. Δουλεύει πολύ καλά έως εξαιρετικά. Άνοιξα Navigon, Market, GMail, Facebook, όλα παραμένουν ανοικτά χωρίς να κλείνει κανένα. Η ROM είναι snappy, και γενικά συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Παίζουν και 2-3 παιχνίδια της Gameloft που δοκίμασα. Από θέμα μπαταρίας θα το δω για καμια εβδομάδα να δω πως θα πάει. Πάντως έχουμε ότι πιο latest υπάρχει, Android 2.3.4..! :) Κατέβασα τα τρία αρχεία που έχει! Πώς περνάμε το script; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Έβαλα την CM 7.1 RC 2.1 Γιατί δεν εχει market?!? Πως μπορώ να το βάλω? Επίσης, το πρώτο πρόβλημα που είδα είναι οτι όπως και στο x10mini, στο videorecording δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος.. :( Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Έβαλα την CM 7.1 RC 2.1 Γιατί δεν εχει market?!? Πως μπορώ να το βάλω? Επίσης, το πρώτο πρόβλημα που είδα είναι οτι όπως και στο x10mini, στο videorecording δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος.. :( πρέπει να περάσεις μέσω apply update τα googleapps! Δίνει link ο nadlabak! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 πρέπει να περάσεις μέσω apply update τα googleapps! Δίνει link ο nadlabak! Thanks! Τώρα ψάχνω να δω αν γίνεται να δουλέψει σωστά η κάμερα... Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Κατέβασα τα τρία αρχεία που έχει! Πώς περνάμε το script; Κατεβάζεις: 1. Το αρχείο V6_SuperCharger_for_Android.sh.txt από το πρώτο post και το βάζεις στην SD. 2. Από το Market κατεβάζεις την εφαρμογή Script Manager. Τρέχεις το Script Manager, φορτώνεις το αρχείο/script και το τρέχεις ως Root/super user. Αφού το τρέξεις, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές, ουσιαστικά διαλέγεις τι θέλεις (Από 1 έως 16) και πατάς Enter. Εγώ πχ ήθελα settings για Multitasking. Θα κάνει κι άλλα πραγματάκια (Bulletproof τον Launcher, κ.α.) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Με την κάμερα είδα πως είναι οκ σε ανάλυση 720x400. Σε άλλες αναλύσεις χάνει ο ήχος με την εικόνα. Δοκίμασα και lgcamera αλλα δεν κατάφερα κάτι. Προσπάθησα και για miuicamera αλλα δεν έκανε εγκατάσταση. Με τα μηνύματα πάλι ρε παιδιά τι παίζει? Έγραψα με κεφαλαία ελληνικά και ανα περίπου 30 χαρακτήρες έκανε δεύτερο sms! Επίσης, δεν είδα να εχει πουθενά "προσθήκη παραλήπτη" η κάτι παρόμοιο και γίνεται περιπέτεια απλά μια αποστολή sms! :( Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Για τα μηνύματα εγκατέστησε το Greek IME, επέλεξέ το και πήγαινε στις Ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, έχει επιλογή "7 bit χαρακτήρες" και θα στέλνεις SMS με 160 χαρακτήρες. Παραλήπτη ορίζεις πάνω-πάνω, ή απλά πηγαίνοντας σε μία επαφή σου επιλέγεις να της στείλεις SMS.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Για τα μηνύματα εγκατέστησε το Greek IME, επέλεξέ το και πήγαινε στις Ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, έχει επιλογή "7 bit χαρακτήρες" και θα στέλνεις SMS με 160 χαρακτήρες. Παραλήπτη ορίζεις πάνω-πάνω, ή απλά πηγαίνοντας σε μία επαφή σου επιλέγεις να της στείλεις SMS.. Ευχαριστώ πολύ! Παραλήπτη είδα οτι τον βάζεις πάνω πάνω αλλα ότι και να κάνω δε μου βγάζει την λίστα των επαφών μου να επιλέξω.. Με το Greek IME μπορώ πλέον να γράφω και με μικρά και να έχω 160/sms? Φυσικά έχω πολλές ακόμα απορίες αλλα θα το ψάξω κι εγώ μερικές μέρες και θα επανέλθω με το σύνολο των αποριών η/και τυχών συμβουλών που ίσως να μπορώ να δώσω.. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια μια βοηθεια.υπαρχει τροπος να γραψω ελληνικα με το hardware keyboard?επισης οταν ειμαι στο android market και γραφω στην αναζητηση με το hardware keyboard οταν παταω το πληκτρο e με παει στο email και το c στις επαφες λες και εχω βαλει συντομευσεις. ειχα ακουσει οτι περιπου το μαρτιο θα εβγαινε απο τη μοτορολα official αναβαθμιση στα ελληνικα και θα μποορουσε το πληκτρολογιο να γραψει ελληνικα. το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο αλλα ειναι σαν καινουριο. ειναι rooted.καμια βοηθεια? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Παραλήπτη είδα οτι τον βάζεις πάνω πάνω αλλα ότι και να κάνω δε μου βγάζει την λίστα των επαφών μου να επιλέξω.. Με το Greek IME μπορώ πλέον να γράφω και με μικρά και να έχω 160/sms? Φυσικά έχω πολλές ακόμα απορίες αλλα θα το ψάξω κι εγώ μερικές μέρες και θα επανέλθω με το σύνολο των αποριών η/και τυχών συμβουλών που ίσως να μπορώ να δώσω.. Πεζοί χαρακτήρες και 160/sms δεν γίνεται. Μόνο κεφαλαία. Με τις επαφές, έχω συνηθίσει να πηγαίνω πρώτα στην Επαφή, να την διαλέγω και να πατάω "αποστολή SMS".. παιδια μια βοηθεια.υπαρχει τροπος να γραψω ελληνικα με το hardware keyboard?επισης οταν ειμαι στο android market και γραφω στην αναζητηση με το hardware keyboard οταν παταω το πληκτρο e με παει στο email και το c στις επαφες λες και εχω βαλει συντομευσεις. ειχα ακουσει οτι περιπου το μαρτιο θα εβγαινε απο τη μοτορολα official αναβαθμιση στα ελληνικα και θα μποορουσε το πληκτρολογιο να γραψει ελληνικα. το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο αλλα ειναι σαν καινουριο. ειναι rooted.καμια βοηθεια? Δες το Greek IME που ανέφερα νωρίτερα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μέχρι τώρα καλά πάει το κινητό με αυτή τη rom. Το βίντεο σε 720x400 χάνει 1/10sec κι αν. Έχω και την εντύπωση πως κρατά περισσότερο και η μπαταρία!Είχα βάλει και το setCpu αλλα το αφαίρεσα. Τώρα υποθέτω την αυξομείωση στα mhz την κάνει μόνη της η rom ε? Μια ερώτηση. Υπάρχει κάπου επιλογή στον ήχο κλήσης να ξεκινά χαμηλά και να αυξάνει ένταση? Επίσης, γίνεται να έχει και δόνηση ταυτόχρονα? ΥΓ Το κινητό το έβγαλα απο το φορτιστή χτες το μεσημέρι κατα τις 2. Το έχω σε 2G, μπήκα wifi κανα 15λεπτο αλλα το κλείνω αν δε το χρησιμοποιώ. Έπαιξα κανα 10λεπτο, μίλησα κανα 5λεπτο, photo/video recording κανα 5λεπτο και ασχολήθηκα με settings καμια ώρα. Η μπαταρία είναι ακόμα στο 70%! Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Έβαλα τη Froyomod 2.7 και έχω να πω ότι είναι εξαιρετική. Σε λίγες μέρες θα προσπαθήσω να δώσω περισσότερες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Έβαλα τη Froyomod 2.7 και έχω να πω ότι είναι εξαιρετική. Σε λίγες μέρες θα προσπαθήσω να δώσω περισσότερες εντυπώσεις. Φιλε καλησπερα. Υπαρχει καπου οδηγος πως βαζουμε τη συγκεκριμενη ρομ; ειμαι με 2.2.1 προς το παρον. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts