Jump to content

[Modding] Motorola Milestone

xoulis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία ευχαριστω πέρασα και τις google apps και μάλιστα πολλές από αυτές τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει παλιά μου τις έχει ξαναπεράσει από μόνο του,αλλά το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι στο μενου με τις εφαρμογές το scroll δεν είναι smooth ενώ πριν περάσω το google apps update νομίζω scrollare καλυτερα

Sent from my Milestone using Tapatalk

• Απαντήσεις 865
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία ευχαριστω πέρασα και τις google apps και μάλιστα πολλές από αυτές τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει παλιά μου τις έχει ξαναπεράσει από μόνο του,αλλά το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι στο μενου με τις εφαρμογές το scroll δεν είναι smooth ενώ πριν περάσω το google apps update νομίζω scrollare καλυτερα

Sent from my Milestone using Tapatalk

Τα gapps δεν εχουν καμμια σχεση με το scrolling απλα βαλε στη θεση του μπετου adw launcher τον launcher pro. :p

Μπα,κατι παιζει με το scrolling δυστηχως...

Οχι μονο στο launcher,γενικα,σε πολυ μικρες κινησεις του δαχτυλου τρωει φλασιες...

Αυτο δεν το εκανε πριν.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

TIP*

Η τελευταια cm ειναι επιεικώς απαραδεκτη. :p

Οσοι αγαπατε την cm εγκαταστηστε ξανα μια παλαιοτερη εκδοση της. Ακομα και στα 550mh πεφτει freeze και reboot αβερτα, ιδιαιτερα με το ανοιγμα των gapps και πιο συγκεκριμενα με gmail και google maps(ξαναφλασαρα απο την αρχη μεχρι και 2.2 sbf μηπως και κατι ειχε παει στραβα λογο οτι ολο τον τελευταιο μηνα ολα τα updates τα εκανα απευθειας μονο με davlic wipe. Να μην αναφερω καν το tοuch accuracy της οθονης που εχει παει περιπατο. Ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο αυτος να ειναι ο τελικος kernel οταν θεου και μοτο θέλοντος γινει release.

Εμενα δεν εχει κανει το παρααμικρο παντως περα απο το προαναφερθεν,ολα δουλευουν ρολοι,και gmai κλπ ολα μια χαρα,μηπως σου διαμαρτυρεται λιγο η συσκευη για τα 1.2 ghz?

Το συγκεκριμενο vsel ισως?

Λεω τωρα εγω...χωρις να ειμαι και μεσα :p

Ακυρο τωρα ειδαβ οτι το δοκιμασες.

Ο κερνελ δεν ειναι ο τελικος...τελικα.

Ετσι λεει ο nadlabak τουλαχιστον.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εμενα δεν εχει κανει το παρααμικρο παντως περα απο το προαναφερθεν,ολα δουλευουν ρολοι,και gmai κλπ ολα μια χαρα,μηπως σου διαμαρτυρεται λιγο η συσκευη για τα 1.2 ghz?

Το συγκεκριμενο vsel ισως?

Λεω τωρα εγω...χωρις να ειμαι και μεσα :p

Ακυρο τωρα ειδαβ οτι το δοκιμασες.

Ο κερνελ δεν ειναι ο τελικος...τελικα.

Ετσι λεει ο nadlabak τουλαχιστον.

Sent from my Milestone

Δε το κανει παντα Βαγγελη. 1/5 κατα μεσο ορο στο maps. (εχω τους 4.5) επισης ειχα και ενα reboot σε airplane mode οταν εβαλα το τηλ. Το διαβασα αυτο που εγραψε ο nadlabak πριν 5 λεπτα. Δε μου εκανε για κανενα λογο αυτος ο kernel για τελικο ουτε σε εμενα. Απο την αλλη με ανυσηχει που δε διατηρησαν το 4point multitouch. Υποτιθεται οτι με νεοτερο kernel εμπλουτιζεις το τηλ με χαρακτηριστικα, δε το πετσοκοβεις. Τεσπα ολη η κουβεντα ειναι θεωρητικη και δε μπορει να κρινει κανεις μεχρι και το επισημο release.

Ρε παιδιά, η 27.12.10 είναι downgrade, όχι update. Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα την 04.12.10, έχω Gingerbread Theme, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, όλα σταθερά, όλα smooth, όλα μια χαρά, led notifications όλα ρολόι, η μπαταρία βγάζει 2 μέρες και κάτι ώρες, δεν έχω κανένα πρόβλημα με WiFi, συνδέεται κανονικά σε όλα τα δίκτυα σε περίπου 10 δευτερόλεπτα απ την ενεργοποίηση και χρησιμοποιώ LauncherPro Plus (στο system/app) με 3 home screens, δεν κάνει ποτέ reload τα widgets (δοκίμασα τον ADW EX και τον έβγαλα όπως τον έβαλα).

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

To downgrade γινετε οπως ακριβως και το update?Γενικα ποια openrecovery χρησιμοποιειται? Edited by nekisia1

To downgrade γινετε οπως ακριβως και το update?Γενικα ποια openrecovery χρησιμοποιειται?

θετικο. Για cm androidiani 3.3.

Μας τα χάλασε η νεότερη CM δυστυχώς οπότε πίσω στην 6.1.1.

Reboot είχα κι εγώ ένα από χθες το πρωί.

Εν τω μεταξύ του Cronos το Thread γιατί το κλείδωσαν στο XDA?

Διάβασα κάτι για GPL άδεια κλπ, αλλά μου φάνηκε λιγάκι αστείο..

--- Sony Xperia 5 II ---

θετικο. Για cm androidiani 3.3.

Ρωτησα για την openrecovery που χρησιμοποιειτε γιατι η androidiani δεν σου δινει ευελιξια στο overclocking.Δοκιμασα να κανω edit το αρχειο 10overclock μεσα στο φακελο system αλλα μου φανηκε βουνο.

*Διαβασα παραπανω για καποιον φιλο που το δουλευει στα 1,2ghz αλλα δεν αναφερει vsel.

Γενικά, οι πιο σταθερές CM είναι οι 04/12/10, 08/12/10 και 12/12/10. Στις συγκεκριμένες δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα (εκτός από κάτι FCs της Camcorder στην 12/12/10) αλλά λόγω προβλήματος με τα led notifications και το gingerbread theme παραμένω στην 04/12/10. Άντε να δούμε τι θα κάνει τώρα ο nadlabak ύστερα από τόσα posts κραξίματος στο XDA για το νέο update (ο θεός να το κάνει).

spacer.png

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά φίλοι Milestone-άδες!!!:) Εχω το κινητό μου κοντά 20 μέρες, και είμαι πολύ ευχαριστημένος -αν εξαιρέσεις το λίγο που κρατάει η μπαταρία... Λοιπόν, αν περάσω ένα νέο λειτουργικό, τι πλεονεκτήματα θα συναντήσω σε γενικές γραμμές?Αξίζει τον κόπο να "παιδευτώ" λιγάκι?:) Και τι έκδοση να προτιμήσω? Θα χάσω όλες τις επαφές μου, μηνύματα, εφαρμογές κλπ? Ευχαριστώ πολύ:)

Ολα αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει παμπολλες φορες. Για αρχη μαθε τη συσκευη σου και ξεκινα το διαβασμα του forum απο την αρχη. Αφου τελειωσεις θα εχεις γνωσεις προχωρημενου χρηστη και πλεον μπορεις να κρινεις μονος σου βαση τις αναγκες που εχεις για την εκαστοτε rom.

Ολα αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει παμπολλες φορες. Για αρχη μαθε τη συσκευη σου και ξεκινα το διαβασμα του forum απο την αρχη. Αφου τελειωσεις θα εχεις γνωσεις προχωρημενου χρηστη και πλεον μπορεις να κρινεις μονος σου βαση τις αναγκες που εχεις για την εκαστοτε rom.

συγνώμη παίδες, το ξέρω ότι βιαζομαι να μάθω... θα ψαχτω και θα επανέλθω εαν κολλήσω κάπου:)

Τι συγνωμη βρε. Δεν εκανες εγκλημα :p

Απλα διαβάζοντας τα παντα απο την αρχη θα παρεις γνωσεις που δε μπορει να στις προσφερει κανεις μεσα σε 2-3 γραμμες. Θυμαμαι μεσα καλοκαιριου που το ειχα παρει και ενω ειχε ηδη κοντα στις 350 σελιδες, τις διαβασα ολες προσεκτικα μια μια.

Ρε παιδιά εγώ από εχθές το πρωί που έβαλα την 27.12.10 δεν εχω παρατηρήσει τίποτα από όλα αυτά που λέτε...

Ούτε reboots, ούτε τρεμούλα οθόνης, ούτε τίποτα...

Έχω βάλει και το Mixed Theme μου, στο οποίο έκανα από την αρχή, όλες τις εφαρμογές και το framework, zipaligned και pngoptimized και όλα δουλεύουν ρόλοι...

Το μόνο θέμα νομίζω πως είναι ότι η μπαταρία μου κρατάει λίγο πιο λίγο, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά εγώ από εχθές το πρωί που έβαλα την 27.12.10 δεν εχω παρατηρήσει τίποτα από όλα αυτά που λέτε...

Ούτε reboots, ούτε τρεμούλα οθόνης, ούτε τίποτα...

Έχω βάλει και το Mixed Theme μου, στο οποίο έκανα από την αρχή, όλες τις εφαρμογές και το framework, zipaligned και pngoptimized και όλα δουλεύουν ρόλοι...

Το μόνο θέμα νομίζω πως είναι ότι η μπαταρία μου κρατάει λίγο πιο λίγο, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος...

Και εγώ προς το παρών δεν έχω κάποιο πρόβλημα,όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να πω πως έχω δει τρομερή διαφορά.Βέβαια χτες την πέρασα οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα για να βγάλω συμπέρασμα:happy:

Υ.Γ Στην 6.1.1 ποιο ήταν το πρόβλημα με την φόρτιση?Γιατί ήθελε reboot?

Edited by Argonath

αν δεν εκανες reboot μετα απο φορτιση καποιες φορες ενω κλεινει η οθονη κ το κινητο μπαινει φαινομενικα σε sleep mode αυτο δεν εμπαινε με συνεπεια να ξεφορτιζεται η μπαταρια πολυ γρηγορα

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

αν δεν εκανες reboot μετα απο φορτιση καποιες φορες ενω κλεινει η οθονη κ το κινητο μπαινει φαινομενικα σε sleep mode αυτο δεν εμπαινε με συνεπεια να ξεφορτιζεται η μπαταρια πολυ γρηγορα

Ε μα διάολε είχα σπάσει το κεφάλι μου ότι τα έφτυσε ξαφνικά η μπαταρία, μιλάμε για αποφόρτιση σε 5 ώρες standby mode! Ξαναπέρναγα roms και πάλι τα ίδια... Γενικά βέβαια όποτε παρουσιάζει ανωμαλίες του κάνω ενα reboot να στρώσει αλλά δεν είχα προσέξει ότι ξαναεμφανιζόταν μόλις το έβαζα στη φόρτιση.

thanx!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πέρασα την cm 6.1.1 γιατί με την καινούργια είχα τελικά πρόβλημα με κάποιες επανεκκινήσεις.Το θέμα είναι ότι στο τεστ quadrant standard μου βγάζει το πολύ 1100-1200 ενώ παλιά θυμάμαι με Official Froyo σε Motorola Milestone μου έβγαζε 1400 και παραπάνω.Πώς κάνουμε overclock στις cm και ποιές ρυθμίσεις ακριβώς βάζουμε??:happy:

Πέρασα την cm 6.1.1 γιατί με την καινούργια είχα τελικά πρόβλημα με κάποιες επανεκκινήσεις.Το θέμα είναι ότι στο τεστ quadrant standard μου βγάζει το πολύ 1100-1200 ενώ παλιά θυμάμαι με Official Froyo σε Motorola Milestone μου έβγαζε 1400 και παραπάνω.Πώς κάνουμε overclock στις cm και ποιές ρυθμίσεις ακριβώς βάζουμε??:happy:

Εγώ με την 04.12.10 CM 6.1 RC5 και OC στα 1.1GHz βγάζω 1670. Στο Froyo Modding Menu της Androidiani Open Recovery θα δεις το menu Overclock. Καλό θα ταν να το άφηνες στα 900~125 όμως όπως είναι από default.

spacer.png

Σήμερα που έκανα ένα Quadrant με 1.1GHz (από Androidiani 3.3) και CM 6.1.1 έβγαλε 1470.

Αλλά έχει πέσει πολύ Apply update και Theme και Nandroid Restore κλπ όσες μέρες είμαι ΑΘήνα, απλά με μερικά Wipe..

Από αύριο που θα είμαι Πάτρα πάλι θα περάσω πάλι καθαρή .sbf και CM6.1.1 και θα ξαναδοκιμάσω να δω αν θα βγάλει όσο κι εσένα MaXAiRO.

--- Sony Xperia 5 II ---