Jump to content

[Modding] Motorola Milestone

xoulis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπ' ότι κατάλαβα μόνο εγώ κι ο bomber21 πρέπει να είμαστε ακόμα με την default ROM 2.1... :rolleyes:

Και γω που που και που γυρνάω για να θυμηθώ γιατί δεν έμεινα :lol: :lol:

Γρήγορα την OpenRecovery απο εδώ (για μένα η ποιο πλήρης υλοποίηση του OR) και βουρ στον πατσα :D

function cdl { cd $1; ls;}

• Απαντήσεις 865
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς ΑΥΤΗ εδώ την froyo???

Tην έβαλα για λίγο και έπαθα πλάκα με την ταχύτητα....

Αλλά μέχρι να την Themαρω (γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα γκρι εικονίδια κλπ) ξαναγύρισα στην Cyanogen και έτσι δεν έχω γενική άποψη....

την έβαλα εγώ , όντως πολύ γρήγορη

άλλα εχω ένα θεματακι με το πληκτρολόγιο στην αλλαγή τής γλώσσας.

και στα δυο πληκτρολόγια ....

Γρήγορα την OpenRecovery απο εδώ (για μένα η ποιο πλήρης υλοποίηση του OR) και βουρ στον πατσα :D

Δώσε το κανονικό LINK ΕΔΩ....:):):)

την έβαλα εγώ , όντως πολύ γρήγορη

άλλα εχω ένα θεματακι με το πληκτρολόγιο στην αλλαγή τής γλώσσας.

και στα δυο πληκτρολόγια ....

Μην κάνεις διπλά posts... Είπαμε Greek IME από το Market, μόλις το εγκαταστήσεις, κάνεις reboot, μετά πάς από τις ρυθμίσεις, γλώσσα και πληκτρολόγιο, το τσεκάρεις και μετά για να το χρησιμοποιήσεις παρατεταμένο κλικ κάπου που θες να γράψεις, διαλέγεις Mέθοδος εισόδου και διαλέγεις το Greek Keybord....

H αλλαγή γλώσσας μετά στο hardware πληκτρολόγιο γίνεται με Shift+Space...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ρε παιδια ελεοςςςςςςςς αυτη η froyo ποτε θα βγειιιιιι??????????????? απο οτι εχω δει βελτιωνει παρα πολυ την καμερα!!! στα droid τουλαχιστον... και απο οσο ξερω στις μαγειρευτες εδω ακομα δεν γινεται καμια βελτιωση στην καμερα...

Εγώ έχω δει αρκετή βελτίωση στην κάμερα με τις μαγειρεμένες froyo. Bέβαια δεν λειτουργεί το zoom αλλά όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά....

Edit: Πάντως με την froyo του Cronos σε μένα τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχει τεράστια διαφορά στην μπαταρία..... Από τις 7:00 το πρωί και μέχρι τώρα (13:06) είμαι στο 90% με το bluetooth συνέχεια ανοιχτό...... καμιά 10αριά κλήσεις του λεπτού μέσω bluetooth handsfree και 5-6 λεπτά σερφάρισμα μέσω WiFi... και ΔΕΝ χρησιμοποιώ την επιλογή 'Χρήση μόνο δικτύων 2G".... Tώρα αν αρχίσει η απότομη πτώση τι να πω???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

υπαρχει ομως καθολου βελτιωση στις μαγειρευτες στην καμερα?

Ναι. Καμμια σχεση με του Dexter.

Να ρωτησω:η κρονος απο οτι ειδα ειναι δυο φακελοι?σαν την οπεν ρεκαβερυ?

Επισης ποιος ο λογος να ειναι ξεχωριστα οι εφαρμογες της google?

Αφου ολες μαζι παλι δεν τις εχει?

Αν θελουμε το μαρκετ,δε θα μπουν ολες?

Ρωταω γιατι δεν ειχα χρονο να το ψαξω περισσοτερο,τρεχω σαν φουστερ...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Να ρωτησω:η κρονος απο οτι ειδα ειναι δυο φακελοι?σαν την οπεν ρεκαβερυ?

Επισης ποιος ο λογος να ειναι ξεχωριστα οι εφαρμογες της google?

Αφου ολες μαζι παλι δεν τις εχει?

Αν θελουμε το μαρκετ,δε θα μπουν ολες?

Ρωταω γιατι δεν ειχα χρονο να το ψαξω περισσοτερο,τρεχω σαν φουστερ...

Δεν ξερω για την Cronos μιας και δεν την εχω δοκιμασει. Η Cyanogen ομως, και αυτη εχει ξεχωριστα τα google apps τα οποια και περνας μεσω update, κατι που ισχυει σε ολα τα τηλ που εχουν επισημα υποστηριξη απο Cyanogen μιας και με αυτο το τροπο εχεις ολα τα Google apps ως πακετο στην τελευταια ανημερωμενη εκδοση τους. Εικαζω οτι και η Cronos ακολουθει το ιδιο μοτιβο.

Με ψήσατε, τέλος...! :) Μία τελευταία ερώτηση, την ώρα που κατεβάζω ROM και OPen Recovery:

Με ποιον τρόπο μπορώ να αποθηκελυσω κάπου τις επαφές μου, μην τις χάσω? Ώστε να τις περάσω εύκολα και στην νέα ROM??

Και ένα γρήγορο φρεσκαισμα του Μίνι-Οδηγού:

1) Φλασάρω μεσω RSD Lite το τελευταιο firmware για ευρωπη με injected απο G.O.T team την vanuarable recovery.

2) Στη συνεχεια βαζω στο root της καρτας μνημης την Androidiani OpenRecovery 2.0. Ειναι 2 αρχεια το ενα με ονομασια update.zip και ενας φακελος με ονομασια openrecovery.

3) Έχω κατεβάσει την Cronos Froyo Milestone 1.1.0 που είναι ένα .zip Το ξεζιπάρω και το περνάω στον φάκελο Nandroid BackUp, και το επιλέγω μέσα από την διαδικασιά Restore της OpenRecovery?

Thnx.

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Συγκεκριμενα για την κρονος,αν την ξεζιπαρεις,απο οτι καταλαβαινω,σου βγαζει δυο φακελους,που ειναι η οπεν ρικαβερυ μαζι με τη ρομ του,οποτε απλα βαζεις τους δυο φακελους χυμα στην καρτα,μπαινεις recovery,πατας update.zip,σε βγαζει στην open recovery,ξαναπατας update zip,και μολις τελειωσει,τελειωσες.

Γενικα εγκαταλειπεται σιγα σιγα το περασμα ρομ μεσω ναντροιντ.

Θα γινεται update μεσω open recovery.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Με ψήσατε, τέλος...! :) Μία τελευταία ερώτηση, την ώρα που κατεβάζω ROM και OPen Recovery:

Με ποιον τρόπο μπορώ να αποθηκελυσω κάπου τις επαφές μου, μην τις χάσω? Ώστε να τις περάσω εύκολα και στην νέα ROM??

Και ένα γρήγορο φρεσκαισμα του Μίνι-Οδηγού:

1) Φλασάρω μεσω RSD Lite το τελευταιο firmware για ευρωπη με injected απο G.O.T team την vanuarable recovery.

2) Στη συνεχεια βαζω στο root της καρτας μνημης την Androidiani OpenRecovery 2.0. Ειναι 2 αρχεια το ενα με ονομασια update.zip και ενας φακελος με ονομασια openrecovery.

3) Έχω κατεβάσει την Cronos Froyo Milestone 1.1.0 που είναι ένα .zip Το ξεζιπάρω και το περνάω στον φάκελο Nandroid BackUp, και το επιλέγω μέσα από την διαδικασιά Restore της OpenRecovery?

Thnx.

Πιο backup επαφων????? :p

Απο την πρωτη εκδοση του android οι επαφες σου γινονται backup online στους servers της google(με την προυποθεση οτι εχεις ενεργο το συγχρονισμο).Κοινως οποιαδηποτε συσκευη android και να παρεις στα χερια σου, μολις κανεις login με τα στοιχεια σου, κανει restore ολες τις επαφες που ειχες.

1)Ναι (το link που εχω δωσει πιο πανω)

2)Ναι

3)Οχι. Πλεον δε κανεις nandroid restore αλλα, πετας μεσα στο φακελο openrecovery στον υποφακελο update το ζιπαρισμενο αρχειο χωρις να το κανεις unzip και μεσω επιλογων της openrecovery τρεχεις το update.

Πιστεύω πως ναι, αυτός είναι και ο λόγος πού θέλω επιβεβαίωση και από άλλους... Όπως και να χει και stand by time σε σχέση με πριν πάλι είναι βελτιωμένο. Πάντως αν δεν το χρησιμοποιήσω έτσι δύο τρεις μέρες ακόμα δεν θα μπορώ να πω με σιγουριά.

Edit: τελικά παρέδωσε πνεύμα μετά από 31 ώρες καθώς σερφαριζα με wifi. Πάμε για δεύτερο γύρο.,

Sent from my Milestone

απο εχθες που εγκατέστησα την Cronos exoun προστεθεί δυο patch 'GPS/AGPS Fix:'

kai 'Cronos governor:' αυτά πως τα περνάμε ....

Πιο backup επαφων????? :p

Απο την πρωτη εκδοση του android οι επαφες σου γινονται backup online στους servers της google(με την προυποθεση οτι εχεις ενεργο το συγχρονισμο).Κοινως οποιαδηποτε συσκευη android και να παρεις στα χερια σου, μολις κανεις login με τα στοιχεια σου, κανει restore ολες τις επαφες που ειχες.

1)Ναι (το link που εχω δωσει πιο πανω)

2)Ναι

3)Οχι. Πλεον δε κανεις nandroid restore αλλα, πετας μεσα στο φακελο openrecovery στον υποφακελο update το ζιπαρισμενο αρχειο χωρις να το κανεις unzip και μεσω επιλογων της openrecovery τρεχεις το update.

Έχεις δίκιο φίλε μου το διαπίστωσα αυτό με τις επαφές..! Όλα ΟΚ.

Τώρα παώ στο 3ο βήμα, να περάσω την Chronos Froyo..! Τελικά ήταν απλή διαδικασία μέχρι τώρα :)

Κάνουμε κι ένα Wipe Cache και Wipe Dalvik πρώτα, σωστά?

απο εχθες που εγκατέστησα την Cronos exoun προστεθεί δυο patch 'GPS/AGPS Fix:'

kai 'Cronos governor:' αυτά πως τα περνάμε ....

Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ, όπως και για το ποιες Google Εφαρμογές περνάμε και πως, από το site που μας δίνει http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps

Λογικά αυτές για την CynogenMod 6...

Πέρασα την ROM μέσω του Update, αλλά μάλλον έχουμε το Πρώτο πρόβλημα δυστυχώς..

Bootάρει και κολλάει στο "Cronos" μηνυματακι της εκκίνησης, εκεί που στην Original λεει "android"..

Τι κάνουμε τώρα?? SOS παιδιά..

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Έχεις δίκιο φίλε μου το διαπίστωσα αυτό με τις επαφές..! Όλα ΟΚ.

Τώρα παώ στο 3ο βήμα, να περάσω την Chronos Froyo..! Τελικά ήταν απλή διαδικασία μέχρι τώρα :)

Κάνουμε κι ένα Wipe Cache και Wipe Dalvik πρώτα, σωστά?

Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ, όπως και για το ποιες Google Εφαρμογές περνάμε και πως, από το site που μας δίνει http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps

Λογικά αυτές για την CynogenMod 6...

Κανε wipe τα παντα πριν τρεξεις το update. Βασικα δε τρεχεις ενα update αλλα 2.Το πρωτο ειναι η rom και το 2ο τα τελευταια google apps. Για τη συσκευη μασ ειναι αυτα εδω: http://mirror.teamdouche.net/get/various/gapps-hdpi-20100930-signed.zip

Αρα και τη rom και τα google apps αλλα και τα fixes τα περνας μεσω update απο openrecovery. Περασε τα το ενα καπακια μετα το αλλο, δηλαδη καθε φορα που κανεις apply ενα update μη κανεις reboot.:p

Κανε wipe τα παντα πριν τρεξεις το update. Βασικα δε τρεχεις ενα update αλλα 2.Το πρωτο ειναι η rom και το 2ο τα τελευταια google apps. Για τη συσκευη μασ ειναι αυτα εδω: http://mirror.teamdouche.net/get/various/gapps-hdpi-20100930-signed.zip

Αρα και τη rom και τα google apps αλλα και τα fixes τα περνας μεσω update απο openrecovery. Περασε τα το ενα καπακια μετα το αλλο, δηλαδη καθε φορα που κανεις apply ενα update μη κανεις reboot.:p

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου. Τώρα το ξανάκανα Wipe όλα, και Apply Update και μόλις μπήκε στην ROM. Έχουμε 2.2 πλέον..! :D

--- Sony Xperia 5 II ---

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου. Τώρα το ξανάκανα Wipe όλα, και Apply Update και μόλις μπήκε στην ROM. Έχουμε 2.2 πλέον..! :D

Καλοριζικος και ας αργησες.:lol:

Ακομα με του kabaldan την Cyanogen ειμαι.Δεν εχω περασει ακομα την Cronos, οποτε περιμενω εντυπωσεις.:)

Μέσα στο επόμενο 4μερο θα τεσταριστεί εντατικά..!

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθεια παιδιά :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Δεν σου φτάνει η γνώμη μου???:lol::lol:

Πολύ ανώτερη η cronos και σε ταχύτητα και σε μπαταρία.

Το καλό είναι ότι θετικό κάνει ο nadablak το πέρνει και το βάζει και τα δικά του updates.

Συν ότι έχει κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε θέμα ταχύτητας και μπαταρίας είναι μονόδρομος για μένα μέχρι τώρα...

Άσε που είναι online στο forum του συνέχεια και ότι ζητάνε οι χρήστες προσπαθεί και το βλέπει αμέσως...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν σου φτάνει η γνώμη μου???:lol::lol:

Πολύ ανώτερη η cronos και σε ταχύτητα και σε μπαταρία.

Το καλό είναι ότι θετικό κάνει ο nadablak το πέρνει και το βάζει και τα δικά του updates.

Συν ότι έχει κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε θέμα ταχύτητας και μπαταρίας είναι μονόδρομος για μένα μέχρι τώρα...

Άσε που είναι online στο forum του συνέχεια και ότι ζητάνε οι χρήστες προσπαθεί και το βλέπει αμέσως...

Οχι βρε, φυσικα και μου φτανει απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχες γυρισει στου nadlabak και δεν ασχοληθηκες καθολου με Cronos.

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις από την Cronos ROM:

- Πολύ γρήγορη (και είμαι στα 550MHz, Stock εντελώς..) σε οτιδήποτε. Το Froyo δείχνει τα δόντια του..

- Κατανάλωση μπαταρίας πάρα πολύ καλή. Περίμενα να είμαι κάθε βράδυ με οτν φορτιστή στο χέρι, ή και πιο νωρίς, αλλά τα πάει πάρα πολύ καλά. Λογικά με κανονική χρήση (που έκανα και με την 2.1) θα βγάλει 1.5-2 μέρες.

- Έχουμε θέμα με τα SMS και το πληκτρολόγιο. Δυστυχώς στα SMS άμα βάλω ελληνικά έχουμε μόνο 70 χαρακτήρες. Και ελληνικό πληκτρολόγιο προς το παρόν μόνο στο Touch. (Μου αρέσει και ο τρόπος που εναλάσσει γλώσσες, "σέρνεις" το Space δεξιά-αριστερά) Στο Hardware Qwerty που χρησιμοποιούσα συνέχεια ακόμα δεν βρήκα πώς μπορώ να περάσω τα ελληνικά κεφαλαία, όπως και προηγουμένως.. Το βασικό πρόβλημα μέχρι στιγμής για μένα, καθώς είχα συνηθίσει πάρα πολύ..

-Η αλλαγή από Landscape σε Portrait και αντίστροφα γίνεται πολύ πιο άμεσα, με την παραμικρή αλλαγή κατεύθυνσης (δεν είναι ενοχλητικό) και πολύ γρήγορα.

- Ο Launcher Pro που συνοδεύει προεγκατεστημένος την ROM είναι πολύ καλός κι αυτός και όλα γίνονται smoothly.. Έπρεπε να τον είχα περάσει ήδη..

- Η μόνη δοκιμή που θέλω να κάνω είναι αν με υπερχρονισμό στα 900-1000ΜΗz αυτήν την φορά καταφέρει να αναπαραγάγει απροβλημάτιστα video .mkv 720p.. Aν το καταφέρει εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο. :)

Αυτά προς το παρόν.

--- Sony Xperia 5 II ---

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις από την Cronos ROM:

- Πολύ γρήγορη (και είμαι στα 550MHz, Stock εντελώς..) σε οτιδήποτε. Το Froyo δείχνει τα δόντια του..

- Κατανάλωση μπαταρίας πάρα πολύ καλή. Περίμενα να είμαι κάθε βράδυ με οτν φορτιστή στο χέρι, ή και πιο νωρίς, αλλά τα πάει πάρα πολύ καλά. Λογικά με κανονική χρήση (που έκανα και με την 2.1) θα βγάλει 1.5-2 μέρες.

- Έχουμε θέμα με τα SMS και το πληκτρολόγιο. Δυστυχώς στα SMS άμα βάλω ελληνικά έχουμε μόνο 70 χαρακτήρες. Και ελληνικό πληκτρολόγιο προς το παρόν μόνο στο Touch. (Μου αρέσει και ο τρόπος που εναλάσσει γλώσσες, "σέρνεις" το Space δεξιά-αριστερά) Στο Hardware Qwerty που χρησιμοποιούσα συνέχεια ακόμα δεν βρήκα πώς μπορώ να περάσω τα ελληνικά κεφαλαία, όπως και προηγουμένως.. Το βασικό πρόβλημα μέχρι στιγμής για μένα, καθώς είχα συνηθίσει πάρα πολύ..

-Η αλλαγή από Landscape σε Portrait και αντίστροφα γίνεται πολύ πιο άμεσα, με την παραμικρή αλλαγή κατεύθυνσης (δεν είναι ενοχλητικό) και πολύ γρήγορα.

- Ο Launcher Pro που συνοδεύει προεγκατεστημένος την ROM είναι πολύ καλός κι αυτός και όλα γίνονται smoothly.. Έπρεπε να τον είχα περάσει ήδη..

- Η μόνη δοκιμή που θέλω να κάνω είναι αν με υπερχρονισμό στα 900-1000ΜΗz αυτήν την φορά καταφέρει να αναπαραγάγει απροβλημάτιστα video .mkv 720p.. Aν το καταφέρει εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο. :)

Αυτά προς το παρόν.

Ειναι που νομιζεις ομως οτι τρεχεις στα 550.:lol:

Και οι 2 froyo μετα το flash τρεχουν στα 900.:p

Αυτό δεν το γνώριζα...! :rolleyes: 900ΜΗZ ε? Μια χαρά..! :D

Με πληκτρολόγιο και μηνύματα μπορούμε να κάνουμε τίποτα? Να μπορούμε με Shift+Alt να εναλλάσσουμε ελληνικά-αγγλικά και να στέλνουμε 160 χαρακτήρες..

--- Sony Xperia 5 II ---

Αυτό δεν το γνώριζα...! :rolleyes: 900ΜΗZ ε? Μια χαρά..! :D

Με πληκτρολόγιο και μηνύματα μπορούμε να κάνουμε τίποτα? Να μπορούμε με Shift+Alt να εναλλάσσουμε ελληνικά-αγγλικά και να στέλνουμε 160 χαρακτήρες..

Δε θα σε αφησω ετσι! Eπειδη πολλοι χρηστες ρωτανε, και το Greek ime του market δεν δουλευει με alt shift παρε το γνησιο Greek Ime που ειναι φτιαγμενο μονο για τα milestone μας. Εννοειτε οτι το ξεζιπαρεις πρωτα.:p

http://rapidshare.com/files/423751325/GreekIME.rar