freddaras Δημοσιεύτηκε September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2010 παιδια χθες ηθελα να ανοιξω ενα port με το modem για το utorrent και παρατηρησα το εξης.......ΜΕΓΑΛΟ προβλημα το οποιο οσο και αν το εψαξα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη..... εχω το Siemens SL2-141 τοσο καιρο εκανα /portforward με τον εξης τροπο... http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Siemens/SL2-141/Warcraft_III.htm σημερα παρατήρησα εντελως ξαφνικα...το εξης... http://forum.portforward.com/YaBB.cgi?num=1216739122 το advanced μενου δηλαδη απο τις επιλογες του μοντεμ μου για να απελευθερώσω θυρα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ εντελως ξαφνικα!!!! :blink::blink: εχω conn-x στα 24 mb ...παιζει ρολο αυτο....?μπορειτε να βοηθήσετε παιδες γιατι πραγματικα εχουν σπασει τα νευρα μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Δεν ξέρω αν έχεις βρεί κάποια λύση οπότε έστω και ετεροχρονισμένα θα απαντήσω. Το ίδιο μου συνέβει και εμένα σε zyxel και TP-Link modems. Το μενού advanced χανόταν μετά από λίγο καιρό (ή αφότου αποθήκευα απλές ρυθμίσεις) για ασφάλεια. Η λύση που είχα βρεί ήταν δυστυχώς hard reset στα modem οπότε και έπαιρνα πάλι πίσω τις επιλογές advanced. Στα zyxel λυνόταν με fw update στο 100% των περιπτώσεων που είχα συναντήσει προσωπικά. Η γραμμή πάντως δεν αποτελεί πρόβλημα ώστε να αποκρυφθεί το μενού Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εγινε φιλε μου σε ευχαριστω.... θα δοκιμασω το hard reset και θα σου πω...αν ειχε αποτελεσμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts