jeddah81 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 πιθανότατα είναι άλλη μια ό,τι να ΄ναι μετάφραση από άσχετους. Προφανώς η αρχική (αγγλική) rom έγραφε ότι καταναλώθηκαν από το "radio" του τηλεφώνου, εννοώντας φυσικά την κεραία δεδομένων/τηλεφωνίας κλπ. Πραγματικά θα μπορούσα να αρχίσω thread με τα λάθη στη μετάφραση του firmware......:X Όπως πχ στον τηλεφωνικό κατάλογο, μετέφρασαν το πεδίο "home" ώς "αρχική σελίδα" αντί για "σπίτι". Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει στον τηλ κατάλογο εμφανές πεδίο για τηλέφωνο σπιτιού, ενώ προβλέπεται από το firmware και από την κοινή ****in' λογική!!! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εχεις δικιο. Οταν το γυρισα στα αγλλικα εγραφε cell radio. Αλλα για να ησυχασω ολοι μας πανω στην καταναλωση μιας μπαταριας φαινονται τα εξεις¨ 1) Προβολη % (Καταναλωση μπαταριας απο την οθονη και φωτισμο) 2)Σε αναμονη % ( Καταναλωση μπαταριας απο το παδιοφωνο του κινητου) 3) Τηλ σε κατασταση % (Καταναλωση μπαταριας απο το τηλ ειναι σε αδρανεια) 4) Συστημα Android και διαφορα αλλα Σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Λοιπόν, είμαι root, και κατεβασα το market enabler προσπαθώντας να βάλω στοιχεία πιστωτικής με ρωτάει εσένα πεδίο κατάσταση. Τι βάζω εκεί? Δοκίμασα visa, debit, τίποτε. Ίσως είναι χαζό ερώτημα, αλλά έχετε ιδεες; I'm in a rat... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 βασικα ετσι που το εγραψες φανηκε οτι το κινητο το ειχες ανοιχτο, πατησες τα 3 κομβία και έκλεισε.... Και εγώ έτσι κατάλαβα, ότι το είχες ανοιχτό... τέλος πάντων, δεν είμαι θυμωμένος φίλε gnikolai, απλά πολλές φορές από πράγματα που δεν κάνουμε σωστά έρχονται ανεπιθύμητα αποτελέσματα αυτό που έγινε στην περίπτωση σου πρώτη φορά το ακούω, τι να πω δεν ξέρω.. οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 SOS! Παιδιά στα καλά καθούμενα έβαλα το samsung να ανοίξει μετά από φόρτιση... κώλυσε η ένδειξη του scanning...έκανε warm reboot το κινητό και ξανακόλησε....και μετά έκλεισε... από τοτε μπουτάρει και μετά το λογότυπο της samsung με πετάει σε μια μαύρη οθόνη. έχω μέσα lagfix. δοκίμασα να βγάλω την sd και να ξανά μπουτάρω αλλά δεν αλλάζει κάτι. στο service mode δεν μπαίνει (και ποτέ δεν έμπαινε) με τα 3 κουμπιά. Καμιά ιδέα; Καλα τι διαολο παθαινουν σημερα ολα σεληνιασμενα ειναι? Δες σελιδα 53 post 791 στο θεμα hacks/roots/βελτιωσεις και δοκιμασε κατι απο αυτα αν θελεις να δοκιμασεις να μπεις σε download mode να φλασαρεις. Αλλιως κι εσυ για usb jig πας... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Βγαλε μπαταρια για 2-3 λεπτα και ξαναπροσπαθησε. τα ίδια. καμία διαφορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Λοιπόν, είμαι root, και κατεβασα το market enabler προσπαθώντας να βάλω στοιχεία πιστωτικής με ρωτάει εσένα πεδίο κατάσταση. Τι βάζω εκεί? Δοκίμασα visa, debit, τίποτε. Ίσως είναι χαζό ερώτημα, αλλά έχετε ιδεες; I'm in a rat... το οτι μπορεις να βλεπεις τις εφαρμογες που ειναι επι πληρωμη δεν σημαινει οτι μπορεις να τις αγορασεις και αυτο επειδη σαν ελλαδα η google δεν μας εχει προσθεση ακομα για αυτο και δεν μπορεις να ολοκληρωσεις και την φορμα ωστε να κανεις λογαριασμο και να αγοραζεις :p αρα κατεβαζεις οτι ειναι δωρεαν....:p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) το οτι μπορεις να βλεπεις τις εφαρμογες που ειναι επι πληρωμη δεν σημαινει οτι μπορεις να τις αγορασεις και αυτο επειδη σαν ελλαδα η google δεν μας εχει προσθεση ακομα για αυτο και δεν μπορεις να ολοκληρωσεις και την φορμα ωστε να κανεις λογαριασμο και να αγοραζεις :p αρα κατεβαζεις οτι ειναι δωρεαν....:p Με market enabler βλεπεις τις paid εφαρμογες και μεσω paypal μπορεις να τις αγορασεις κανονικα. Απο προσωπικη εμπειρια. Εχω αγορασει κανονικα εφαρμογες με prepaid visa Edited December 15, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Με market enabler βλεπεις τις paid εφαρμογες και μεσω paypal μπορεις να τις αγορασεις κανονικα. Απο προσωπικη εμπειρια. εγω εχω το market access και μου ειπαν αυτο που σου λεω και που δοκιμασα δεν γινοταν κατι...υπαρχει διαφορα με το market enabler? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εγω εχω το market access και μου ειπαν αυτο που σου λεω και που δοκιμασα δεν γινοταν κατι...υπαρχει διαφορα με το market enabler? Δεν ξερω αλλα λογικα την ιδια δουλεια κανουν...Καλυτερα να μας πει καποιος που εχει δοκιμασει και με τα 2 . Εχω να αγορασω καιρο βεβαια αλλα με market enabler ειχε γινει κανονικα η δουλεια. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν ξερω αλλα λογικα την ιδια δουλεια κανουν...Καλυτερα να μας πει καποιος που εχει δοκιμασει και με τα 2 . Εχω να αγορασω καιρο βεβαια αλλα με market enabler ειχε γινει κανονικα η δουλεια. Την ίδια δουλειά κάνουν...και αφου φαίνονται οι paid τότε μπορείς και να τις αγοράσεις..εάν δεν μπορείς παρότι τις βλέπεις κάποιο άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημα Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 στην δημιουργια του λογαριασμου ομως δεν υπαρχει η ελλαδα... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Γνωστός επιστρέφει από Κορέα σε λίγες μέρες όπου έχει πάει επαγγελματικό ταξίδι στη Samsung. Αξίζει να μου φέρει το S ρε παιδιά? Μήπως δεν έχει Αγγλικά ή Ελληνικά το μηχανάκι? Επίσης ποια είναι μια καλή τιμή για να του πω να το πάρει? Φαντάζομαι ότι θα του το δώσουν τιμή κόστους εκεί μέσα από την μαμά εταιρία Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 στην δημιουργια του λογαριασμου ομως δεν υπαρχει η ελλαδα... Όταν πατάς για αγορά τι σου βγάζει; Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 μου βγαζει να επιλεξω τροπο πληρωμης βαζω πιστωτικη καρτα δεν εχει αλλη επιλογη και μετα μου βγαζει τα ακολουθα αριθμος καρτας ημερομ.ληξης κωδικας CVC ονομα στη καρτα : εδω δεν ξερω τι βαζω,να φαντασω το ονομα μου :p χωρα: δεν εχει ελλαδα διευθυνση τιμολογησης: εδω δεν ξερω τι βαζω,να φανταστω την διευθυνση μου :p πολη κατασταση:δεν ξερω τι βαζω :p ταχυδρομικος κωδικας Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 μου βγαζει να επιλεξω τροπο πληρωμης βαζω πιστωτικη καρτα δεν εχει αλλη επιλογη και μετα μου βγαζει τα ακολουθα αριθμος καρτας ημερομ.ληξης κωδικας CVC ονομα στη καρτα : εδω δεν ξερω τι βαζω,να φαντασω το ονομα μου :p χωρα: δεν εχει ελλαδα διευθυνση τιμολογησης: εδω δεν ξερω τι βαζω,να φανταστω την διευθυνση μου :p πολη κατασταση:δεν ξερω τι βαζω :p ταχυδρομικος κωδικας συμπλήρωσε τα στοιχεία από το pc σου ( http://checkout.google.com/ νομίζω) , εκεί θα έχει και την Ελλάδα στις χώρες και θα κάνεις την δουλειά σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Καλα τι διαολο παθαινουν σημερα ολα σεληνιασμενα ειναι? Δες σελιδα 53 post 791 στο θεμα hacks/roots/βελτιωσεις και δοκιμασε κατι απο αυτα αν θελεις να δοκιμασεις να μπεις σε download mode να φλασαρεις. Αλλιως κι εσυ για usb jig πας... πως να βγάλω τα .nomedia φίλε μου? αφού στο boot κολάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 μου βγαζει να επιλεξω τροπο πληρωμης βαζω πιστωτικη καρτα δεν εχει αλλη επιλογη και μετα μου βγαζει τα ακολουθα αριθμος καρτας ημερομ.ληξης κωδικας CVC ονομα στη καρτα : εδω δεν ξερω τι βαζω,να φαντασω το ονομα μου :p χωρα: δεν εχει ελλαδα διευθυνση τιμολογησης: εδω δεν ξερω τι βαζω,να φανταστω την διευθυνση μου :p πολη κατασταση:δεν ξερω τι βαζω :p ταχυδρομικος κωδικας Στο όνομα βάζεις το όνομα σου όπως ακριβώς φαίνεται στην κάρτα σου..με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή, στην διεύθυνση τιμολόγησης βάζεις την διεύθυνση ακριβώς που έχεις δηλώσει όταν έβγαλες την κάρτα σου, μετά μην επιλέξεις χώρα, ούτε εγώ θυμάμαι να επέλεξα χώρα και δοκίμασε να προχωρήσεις Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 στην κατασταση?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 συμπλήρωσε τα στοιχεία από το pc σου ( http://checkout.google.com/ νομίζω) , εκεί θα έχει και την Ελλάδα στις χώρες και θα κάνεις την δουλειά σου οκ το εκανα οπως μου ειπες και τωρα δουλευει μια χαρα :D ευχαριστω πολυ!!!:D Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 στην κατασταση?? Σου βγάζει κάποιες επιλογές εκεί; Edit Οπς οκ, με πρόλαβες, τώρα απλά να ξέρεις ότι απο δω και μπρος δεν χρειάζεται να ξανακάνεις την όποια διαδικασία Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Σου βγάζει κάποιες επιλογές εκεί; Edit Οπς οκ, με πρόλαβες, τώρα απλά να ξέρεις ότι απο δω και μπρος δεν χρειάζεται να ξανακάνεις την όποια διαδικασία Sent from Galaxy ! hehe οχι δεν μου εβγαζε επιλογες στην κατασταση αλλα και παλι οτι και να εβαζα γενικα δεν το επερνε σωστο γιατι δεν εχει να επιλεξεις ελλαδα ωστε να εξακριβωσει οτι τα στοιχεια που βαζεις μετα ειναι σωστα και ετσι τα βγαζει παντα λαθος...πχ διευθυνση,ταχυδρομικο κωδικα,πολη... ναι το καταλαβα οτι τωρα δεν θα ξανακανω την διαδικασια ευτυχως :lol: Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 hehe οχι δεν μου εβγαζε επιλογες στην κατασταση αλλα και παλι οτι και να εβαζα γενικα δεν το επερνε σωστο γιατι δεν εχει να επιλεξεις ελλαδα ωστε να εξακριβωσει οτι τα στοιχεια που βαζεις μετα ειναι σωστα και ετσι τα βγαζει παντα λαθος...πχ διευθυνση,ταχυδρομικο κωδικα,πολη... ναι το καταλαβα οτι τωρα δεν θα ξανακανω την διαδικασια ευτυχως :lol: Τη διαδικασια για να αγορασω την ειχα δει τοτε σε ενα site που ειχαν ποσταρει τα παιδια εδω στο οποιο εγραφε και ολες τις ρυθμισεις apn για τον καθε παροχο. Δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως, αλλα λογικα βρισκεται καπου στο χαος του μερους Ι :p Παρεπιμπτοντως, δεν μας ειπες εντυπωσεις απο τις πρωτες εβδομαδες χρησης της νεας συσκευης σου. Νιωθεις δικαιωμενος που επελεξες γαλαξια? Αν θυμαμαι καλα πριν ειχες μηλοφωνο. Αφου ειχες και την ορεξη να ασχοληθεις τωρα φανταζομαι βλεπεις οτι μιλαμε για νυχτα με τη μερα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) χαχα ναι δεν ειπα τις εντυπωσεις μου ακομα...:p γενικα θα ελεγα εκανα μια πολυ καλη επιλογη..ουτως η αλλως το κινητο το κοιτουσα απο τοτε που θα εβγαινε...το εβλεπα σε περιοδικα και το λιγουρευομουνα(μιλαω για μηνα μαιο):p μονο που τοτε ειχε επιδοτηση ο πατερας μου και οσο και να την καθυστερουσα ηξερα οτι θα αργουσε να ερθει και θα ηταν ακριβο...ετσι λοιπον αποφασισα να παρω το μηλοφωνο εχοντας ομως και στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα ειχα την δυνατοτηα να το ανταλλαξω αργοτερα εφοσον το καλο με τα προιοντα της apple ειναι οτι κρατανε την μεταπωλητικη τους αξια η εστω να το πουλαγα και να συμπληρωνα μετα λιγα χρηματα ετσι και εκανα κιολας συμπληρωσα μονο 30ευρω και το πηρα αριστο...:D οπως ειχα μαθει τον κοσμο της apple ετσι ξεκινησα να μαθαινω και τον κοσμο του android...μπορω να πω εχω μαθει αρκετα πραγματα και συνεχιζω και μαθαινω και χαιρομαι που με βοηθησατε γιατι με τις γνωσεις σας μπορω ετσι και εγω να βοηθαω νεα μελη οσο μπορω...το κινητο απο αποψη hardware ειναι απιθανο οπως το περιμενα λιγω το support μου την χαλαει αλλα το ηξερα...ουτως η αλλως πιστευω οταν παρουμε και την 2.2 το κινητο θα πεταει συμφωνα με την jpa που δοκιμασα...παντως το κακο με το θεμα της τεχνολογιας ειναι οτι οτι update και να κανουμε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα τα πραγματα αλλαζουν και ετσι παμε για αλλα...αλλα παρολα αυτα ειμαι υπερηφανος για τον γαλαξια μου!!!!:D:D:D:D Edited December 15, 2010 by domigr Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πάντως διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θέματος παρατηρώ βρε παιδιά 2-3 περιπτώσεις παιδιών που μπρίκαραν τα τηλέφωνά τους προσπαθώντας ντε και καλά να φλασάρουν, να κάνουν lagfix, να γίνουν root κλπ κλπ!! Ρε χαλαρώστε λιγάκι!! :happy: Απολαύστε το κινητό σας όπως το αγοράζετε, περάστε και τις αναβαθμίσεις όταν και όποτε έρθουν (θυμάμαι το τριπάκι που είχα μπει πριν έχοντας το omnia II, άλλαζα κάθε 3 μέρες rom και τελικά έμενα με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες που είχα και πριν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά σε ταχύτητα / χρηστικότητα). Αν μπει κανείς στα τριπάκια στυλ xda developers κλπ, καλά ξεμπερδέματα...γίνεσαι εθισμένος χωρίς καν να το καταλάβεις και το ναρκωτικό σου λέγεται darky, ryanZ κλπ κλπ... Βέβαια ο καθένας αναλώνει όπου θέλει τον χρόνο του αλλά λέμε τώρα... Off topic : Πόσοι από εμάς αλήθεια, αντί να ασχολούμαστε με φλασαρίσματα και hacks, κατεβήκαμε σήμερα κάτω στην πορεία να δώσουμε βροντερό παρόν στη μεγαλύτερη βεβήλωση της εργατικής ιστορίας της Ελλάδας??? Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Και για εμένα λειτούργησε το google checkout Μέσω υπολογιστή. Ευχαριστώ παιδιά...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts