Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το δικο μου παλι δεν λεει να συνδεθει με τιποτα...ουφφφφ εχω κανει ολα τα φορματ σε πι σι και τηλ κ παλι τιποτα καμια ιδεα ??

εκανες φορματ?! ελα ρε παιδι....εσυ το παρακανες!!!

εμενα μου ειχε προτινει ενας φιλους κατι drivers απο την softpedia μια φορα που ειχα προβλημα και ειχαν δουλεψει....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3366607#post3366607

νομιζω δεν χανεις και τιποτα να τους περασεις...μολις τους περασεις κανε ενα restart (δεν θα σου ζητησει αλλα θελει), κλεισε το galaxy-βγαλε και την καρτα μνημης αν εχεις για παν ενδεχομενο, ξανανοιξε υπολογιστη και galaxy και προσπαθησε...

***βγαλε και το winamp που λεει ο tony-ς μπας και...!

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν θα το πιστεψετε. τελικα καταφερα να συνδεσω το κινητο με το kies.

Και ποιος ηταν ο φταιχτης τελικα ????

το winamp !!!! η εφαρμογη winamp Που ειχα εγκαταστησει στο κινητο.

καπου ετυχε αν το διαβασω και το μεσημερι πριν φυγω για προπονηση λεω "δεν το βγαζω μιας και δεν το χρησιμοποιω κιολας ?".

και τωρα που γυρισα σπιτι, συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη και επελεξα συνδεση kies χωρις να εχω ανοιχτο το kies. αμεσως μου εγραψε στην οθονη του galaxy "συνδεθηκε", ανοιξα και το Kies και το βλεπει μια χαρα !!!!

αβυσος αυτη η τεχνολογια πια. no comment !!!!

Εν' αναμονη λοιπον την αναβαθμισης !!!!

Παντως εγω πριν κανω την αναβαθμιση θα κανω μια επαναφορα και ενα format και θα κανω restore μονο επαφες, ημερολογιο, εργασιες.

και μετα μια μια τις εφαρμογες απο την αρχη για να δω και την συμπεριφορα της νεας εκδοσης, πως θα ειναι απο εντελως αδεια, μεχρι μετα που θα της εχω βαλει πολλες εφαρμογες.

Για οποιον λοιπον εχει προβλημα με το Kies, αλλη μια παραμετρος ειναι και η υπαρξη του winamp.

Καλα με εστειλες αδιαβαστο. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!

Μολις το απεγκατεστησα και ηδη αναβαθμιζω σε froyo!!!!!

yupiiiiiiii :D :D :D :D

απλα επινθυμιζω οτι δεν ειναι ελληνικη εκδοση με αποτελεσμα να μην εχει swype ελληνικο και αλλα πολλα στα ελληνικα

εβαλα την επισημη froyo της samsung,μαζι με το universal lag fix,τον βελτιωμενο speedmod-kernel-vH1250hz,και το ocfl 2.0 και το κινητο πεταει.

βγαζω λιγοτερο στο quadrant απο τα 2200,τωρα εχω 1888,αλλα ειναι σταθερο και το νιωθεις.

καμμια εφαρμογη δεν κολλαει.

aint nothing like the real thing

απλα επινθυμιζω οτι δεν ειναι ελληνικη εκδοση με αποτελεσμα να μην εχει swype ελληνικο και αλλα πολλα στα ελληνικα

Το εχω αγορασει απο Γερμανια (amazon). Ομως παλαιοτερα ειχε αναφερθει οτι η εκδοση αυτη θα εχει ελληνικα στο swype. Τελικα δεν ισχυει ?

Το εχω αγορασει απο Γερμανια (amazon). Ομως παλαιοτερα ειχε αναφερθει οτι η εκδοση αυτη θα εχει ελληνικα στο swype. Τελικα δεν ισχυει ?

θα σε γελασω

δοκιμασε το παντως και θα δεις

αλλα δεν ειναι η εκδοση για ελλαδισταν

χαιρομαι που σου λυθηκε κι'εσενα γιατι ξερω πως ειναι να μην συνδεεται. σε πιανει μια τρελα ενα πραγμα :lol:

μηπως απλα ηθελε restart ο υπολογιστης?

εμενα συνδεεται με το kies και εχω winamp...

και σημερα που εκανα και update το kies παλι ολα μια χαρα....

οπως εγραψα και σε προηγουμενα post, εκανα τα παντα.

απο restart (πολλες φορες) το pc και το Galaxy, Μεχρι και εγκατασταση παλιοων εκδοσεων του kies και πολλα αλλα.

Μολις εβγαλα το winamp συνδεθηκε. αυτο δεν ειναι σιγουρα ο κανονας και σιγουρα σε καποιους θα συνδεεται ακομα και αν εχουν το winamp.

το οτι ετυχε ομως και στον αλλο φιλο παραπανω και δουλεψε οταν εβγαλε το winamp, και αυτο σιγουρα τυχαιο δεν ειναι.

Ευτυχως που υπαρχει το φορουμ και μοιραζομαστε τις γνωσεις, τις εμπειριες, τις λυπες και τις χαρες μας !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

χαιρομαι που σου λυθηκε κι'εσενα γιατι ξερω πως ειναι να μην συνδεεται. σε πιανει μια τρελα ενα πραγμα :lol:

Ευτυχως που υπαρχει το φορουμ και μοιραζομαστε τις γνωσεις, τις εμπειριες, τις λυπες και τις χαρες μας !!!!

Μπαίνω και εγώ στο γκρούπ με αυτούς που έβγαλαν το winamp και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο καμια εβδομάδα το KIES έκοψε της λαλαKIES :X

έχω εγκαταστήσει το LOOKOUT ως προστασία κινητού απο ιους backup και trace. Μπήκα χθες στην σελίδα τους λοιπόν έκανα login και τσουπ!!! όλες οι επαφές μου οι φωτογραφίες μου κλπ. Μπορώ να πώ πως με τρόμαξε αυτή η κατάσταση. Αν θέλω να βγάλω δηλαδή κανα γυμνό κορμί θα το μοιραστώ με όποιον κάνει τον admin στο lookout?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Μπαίνω και εγώ στο γκρούπ με αυτούς που έβγαλαν το winamp και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο καμια εβδομάδα το KIES έκοψε της λαλαKIES :X

κι εγώ εξακολουθώ να το λέω , το 3button combo δούλευε μια χαρά όταν το 1ο πήρα (και δεν το πολύ χρησιμοποιούσα το κινητό) , κάτι χαζό μου το χάλασε (καμιά εφαρμογή)

Παιδια θελω να κανω ροοτ το κινητο....ακολουθω κανονικα τον οδηγο για νεους με το κλικ απ τον υπολογιστη το κινητο κανει ρεσταρτ αλλα μετα δν μ βγαζει το εικονιδιο που δειχνει οτι εχω γινει ροοτ...

εχω pda:xwjm5

εκδοση firmware : 2.1 update

αριθμος κατασκευης: eclair 2.6 ........

τι φταιει παιδια?????????

Επειδη σκεφτομαι να παρω το Vibrant η το Captivate απο Αμερικη (ebay) αν υπαρχει καποιος που το εχει παρει και το δοκιμασε ηδη ας μου πει λιγο αν δουλευει εδω το 3g η οχι και αν εβγαλε ακρη με το να περασει ελληνικα η αν υπαρχει και τιποτα αλλο που δεν εχω σκεφτει και παιζει να μου γινει...:)

Σαφως καλυτερο το froyo. Περιμενα λιγακι πιο smooth το animation σε καποια σημεια ή wallpapers αλλα οκ δεν ειναι κατι σημαντικο. Κατα τα αλλα super. Εχει και groups στα contacts κατι βασικο για εμενα οπως και οι αλλαγες στο gmail.

Δεν θα βαλω lagfix προς το παρον, το τηλεφωνο φαινεται οκ.

Επειδη σκεφτομαι να παρω το Vibrant η το Captivate απο Αμερικη (ebay) αν υπαρχει καποιος που το εχει παρει και το δοκιμασε ηδη ας μου πει λιγο αν δουλευει εδω το 3g η οχι και αν εβγαλε ακρη με το να περασει ελληνικα η αν υπαρχει και τιποτα αλλο που δεν εχω σκεφτει και παιζει να μου γινει...:)

Άντε Θάνο.... άντε και συ σιγά σιγά στην παρέα μας.....

Τώρα για το αν δουλεύει το 3G, σου είπα την γνώμη μου από προσωπική εμπειρία, ότι σε άλλη συσκευή, δεν λειτουργούσε στην αμερικάνικη έκδοση

:):):):):)

Matt

Απο πού έκανες την αναβάθμιση φίλε?Ελλάδα είσαι?

Ναι απο kies αλλα οπως ανεφερα και πριν το εχω αγορασει απο Γερμανια

Eυχαριστω τον θεο,ζητω το froyo

Γιατιιιιι ζητωκραυγαζεις φιλε μου ?

δωσε και σε μας λιγη τροφη που περιμενουμε την αναβαθμιση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

πως γινεται το πειραγμα στο registry του kies ? ειναι η ευρωπαικη εκδοση του froyo ?

Γινεται με την εκδοση 1.5.3.10093_82. Δηλαδη την παλια.

Οδηγιες εδω :)

http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_Series#Installing_firmware_for_different_country

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Να σας πω ρε παιδια τι στον κορακα με ενοχλει περισσοτερο απο ολα.Οτι καποιοι @#@λακες που εχουν δουλεια και παιρνουν μισθους γιατι εμεις τα κοροιδα τρεχουμε να ακουμπησουμε τα ωραια λεφτακια μας , θα μπορουσαν να βγαλουν μια κ@#λοανακοινωση στην Ελλαδα(samsung Hellas π.χ.) και να μας πουν .Κοροιδα την ταδε του μηνα θα δεησουμε να σας δωσουμε την κ@#@#λοεκδοση του froyo που η htc την εχει δωσει εδω και 120 ημερες για τα κινητά της.Δηλαδη ποσα κ@#@λολεπτα θα τους χρειαζοταν να βαλουν αυτην την ανακοινωση στο Κ@#@λοsite τους.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΠΟΣΑ???:mad::mad::mad:

Δεν νομιζω πως εχει κανεναν λογο στο θεμα η Samsung Hellas... Οχι πως εχω και κανεναν λογο να την υποστηριζω δηλαδη, αλλα αφου βγαινει το update μεσω kies σε uniregion επιπεδο δεν νομιζω πως φταιει η Samsung Hellas. H Samsung γενικα ναι :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Να σας πω ρε παιδια τι στον κορακα με ενοχλει περισσοτερο απο ολα.Οτι καποιοι @#@λακες που εχουν δουλεια και παιρνουν μισθους γιατι εμεις τα κοροιδα τρεχουμε να ακουμπησουμε τα ωραια λεφτακια μας , θα μπορουσαν να βγαλουν μια κ@#λοανακοινωση στην Ελλαδα(samsung Hellas π.χ.) και να μας πουν .Κοροιδα την ταδε του μηνα θα δεησουμε να σας δωσουμε την κ@#@#λοεκδοση του froyo που η htc την εχει δωσει εδω και 120 ημερες για τα κινητά της.Δηλαδη ποσα κ@#@λολεπτα θα τους χρειαζοταν να βαλουν αυτην την ανακοινωση στο Κ@#@λοsite τους.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΠΟΣΑ???:mad::mad::mad:

1ον ναι η samsung γενικά φταίει

2ον ακούστηκαν 4124 διαφορετικές ημερομηνίες και καμία δεν ήταν σωστή οπότε καλύτερα που δεν υπήρχε τέτοια δήλωση

3ον (μπορεί να κάνω κι λάθος εδώ) πόσες μέρες κυκλοφορεί το galaxy και πόσος καιρός πέρασε για να πάρουν την 2.2 κάποια htc ;;; (λέω μπορεί να κάνω λάθος αλλά με ένα απλό search που έκανα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια και η htc όπως και να το κάνουμε είχε και μεγαλύτερη εμπειρία σε android συσκευές

η samsung εχει μια μεγαλη ευκαιρια τωρα που εβαλε android στα smartphone που εχει να ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο. Εχει την τεχνογνωσια και την πειρα στο hardware (π.χ. μνημες,oled) αλλα δυστηχως το support που εχει την κραταει πισω. Δεν ξερω πραγματικα γιατι ειναι τοσο ανοργανωτη στον τομεα αυτον αλλα ειναι κριμα

Γινεται με την εκδοση 1.5.3.10093_82. Δηλαδη την παλια.

Οδηγιες εδω :)

http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_Series#Installing_firmware_for_different_country

Απορία..έχω την JM2 με product code XEU..αν όταν έρθει η ώρα του ελληνικού froyo αλλάξω τον product code σε COS σύμφωνα με τα γραφόμενα του hack θα μου δώσει ελληνικό froyo; Επίσης κάποιος φίλος πιο πάνω αναφέρει ότι αν έχουμε ήδη τρέξει την τελευταία έκδοση του kies αυτά που αναγράφονται στο registry hack θα πρέπει πλέον να γίνουν σε άλλο pc και όχι σε αυτό που τρέξαμε την τελευταία έκδοση...ισχύει αυτό;

Sent from GALAXY!

Αντώνης

Επειδη περασε ενα desire απο τα χερια μου ειχα για τρεις ημερες την επισημη εκδοση froyo πριν το δωσω και αγορασω το galaxy s.ΚΑι να σας πω οτι υπαρχει δευτερη αναβαθμιση froyo (για το desire).Ολα αυτα απο το καλοκαιρι.Οσο για την samsung Hellas ,τωρα πια ξερει σε ποσες ημερες θα εχουμε Ελλαδα το froyo.Τι ειναι κρατικο μυστικο και δεν το ανακοινωνει?Και αν δεν ξερει καλυτερα να αλλαξουν δουλεια.Αυτο εννοω.Μονο την ενημερωση .

εγώ με ένα απλό search που έκανα βλέπω (gsm arena)

Desire Release Date - March

Galaxy S Release Date - June (3 μήνες)

Froyo σε Desire - τέλη Ιουνίου με Αρχές Ιουλίου

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...