tsilas_1991 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αναλόγως τι ρομ θέλεις να βάλεις μετά.... εάν βάλεις το ίδιο θα παίζουν. Εάν αυτό που βάλεις έχει διαφορετικές εκδόσεις των system apps, θα έχεις FC. Πάρτα όλα backup να τα έχεις και μετά στο restore μπορείς να επαναφέρεις μόνο τα User apps, δεν είναι ανάγκη να τα επαναφέρεις όλα. Δεν θελω να βαλω καμια αλλη rom.Απλα να καθαρισω το κινητο κ να τα βαλω ολα απο την αρχη ωραια κ καλα γιατι απο τα πολλα πειραματα που του εχω κανει εχει μπουκωσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Υπάρχει κάποιος πρακτικός τρόπος να δω αν το WIFI όντως κλείνει όταν σβήνει η οθόνη??? Χρησιμοποιώ το chrome to phone για δοκιμή (το οποίο στέλνει την σελίδα που σερφαρω στο pc κατευθείαν στο κινητο). Μετα απο αρκετή ώρα με σβηστή οθόνη παταω αποστολή και η σελίδα φορτώνει κανονικά στο κινητό. Λέτε να φταίει το ίδιο το πρόσθετο και να κραταει το wifi on? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Στην Cosmote δίνουν το εξής: COSMOTE: e-shop - SAMSUNG GALAXY S i9000 & ΧΑΡΤΕΣ Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς σημαίνει το "&Χάρτες"; Τι προσφέρουν δηλαδή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Στην Cosmote δίνουν το εξής: COSMOTE: e-shop - SAMSUNG GALAXY S i9000 & ΧΑΡΤΕΣ Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς σημαίνει το "&Χάρτες"; Τι προσφέρουν δηλαδή; Δινουν τους χαρτες της mls destinator σαν δωρο με την αγορα του κινητου αλλα με μονο ελλατωμα το οτι απο 2.1 eclair που ειναι οταν το αγοραζεις το κινητο,βαλεις εσυ μετα την 2.2 froyo τοτε δεν δουλευουν οι χαρτες γιατι δεν υπαρχει ακομα αναβαθμιση απο την mls.;) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Στην Cosmote δίνουν το εξής: COSMOTE: e-shop - SAMSUNG GALAXY S i9000 & ΧΑΡΤΕΣ Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς σημαίνει το "&Χάρτες"; Τι προσφέρουν δηλαδή; +χαρτες σημαινει χαρτες της mls οι οποιοι αν αναβαθμιστεις σε οποιαδηποτε αλλη εκτος απο 2.1 δεν λειτουργουν. Απλα απαραδεκτοι δηλαδη. edit - Συγγνωμη με προλαβε ο Γιαννης. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όταν λέμε "χάρτες mls destinator" εννοούμε μια εφαρμογή με ενσωματωμένους χάρτες η οποία δουλεύει με το GPS και σου δίνει και φωνητικές οδηγίες; Είναι ήδη εγκατεστημένη ή σου δίνουν ένα κλειδί το οποίο αν θες μεταβιβάζεις και δεν την εγκαθιστάς αν θες; Θα υπάρξει δηλαδή αναβάθμιση ή είναι άγνωστο; Επίσης γνωρίζουμε ποιο firmware διαθέτουν οι συσκευές από την Cosmote και αν είναι διαθέσιμη η 2.2 για το συγκεκριμένο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όταν λέμε "χάρτες mls destinator" εννοούμε μια εφαρμογή με ενσωματωμένους χάρτες η οποία δουλεύει με το GPS και σου δίνει και φωνητικές οδηγίες; Είναι ήδη εγκατεστημένη ή σου δίνουν ένα κλειδί το οποίο αν θες μεταβιβάζεις και δεν την εγκαθιστάς αν θες; Θα υπάρξει δηλαδή αναβάθμιση ή είναι άγνωστο; Επίσης γνωρίζουμε ποιο firmware διαθέτουν οι συσκευές από την Cosmote και αν είναι διαθέσιμη η 2.2 για το συγκεκριμένο; Ναι ειναι ξεχωριστη εφαρμογη με χαρτες. Για φωνητικες οδηγιες και για τα κλειδια που λες δεν ξερω. Παντως εχει εδω και παρα πολυ καιρο που δεν εχει δωσει αναβαθμιση για το 2.2 ενω ειχαν πει αρχικα οτι θα δωσουν νομιζω. Μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερει καποιος φιλος να παρει το κινητο επισημα απο Ελλαδα και να εχει μεσα 2.2 stock firmware. Κατα 99% θα εχει μεσα 2.1. Αν το κινητο εχει firmware JM2 θα μπορει να αναβαθμιστει, σε καθε αλλη περιπτωση οχι (επισημα τουλαχιστον). Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Από Δευτέρα που θα το έχω θα μάθω τι φοράει και θα δούμε. Θα προτιμούσα να μην το rootάρω, αλλά αν οι διαφορές από 2.1 σε 2.2.1 είναι τόσο μεγάλες δεν θα έχω άλλη επιλογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Από Δευτέρα που θα το έχω θα μάθω τι φοράει και θα δούμε. Θα προτιμούσα να μην το rootάρω, αλλά αν οι διαφορές από 2.1 σε 2.2.1 είναι τόσο μεγάλες δεν θα έχω άλλη επιλογή... Πριν κανεις οτιδηποτε περνα μια βολτα απο οδηγους για νεους χρηστες και hacks/root/βελτιωσεις για να δεις τι γινεται. Με το root δεν αλλαζει το firmware, αλλαζει με φλασαρισμα. Δες τους οδηγους για να λυθουν ολες οι αποριες σου. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Από Δευτέρα που θα το έχω θα μάθω τι φοράει και θα δούμε. Θα προτιμούσα να μην το rootάρω, αλλά αν οι διαφορές από 2.1 σε 2.2.1 είναι τόσο μεγάλες δεν θα έχω άλλη επιλογή... εφοσον θα το παρεις την δευτερα, ξεκινα απο σημερα και διαβασε ολη την πρωτη σελιδα σε αυτο το θεμα και στο hacks/roots, και μεχρι την δευτερα θα εχεις καταλαβει τα περισσοτερα για το galaxy. το δουλευεις 1-2 μερες οπως θα σου ερθει για να εχεις μια αποψη και ενα μετρο συγκρισης, και απο τεταρτη να περασεις την 2.2.1 χωρις δευτερη σκεψη. αφου στο προτεινω εγω που οπως ξερουν και τα αλλα παιδια, ειμαι αρκετα συντηρητικος και συγκρατημενος, τοτε καταλαβαινεις οτι αξιζει με χιλια να πας σε 2.2.1. edit: παναγιωτη μεσα στο μυαλο μου εισαι. παλι τα ιδια γραψαμε. πιστευω οτι η φιλοσοφια μας κυμενεται στο ιδιο μηκος κυματος :) Edited January 12, 2011 by TonyK LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εφοσον θα το παρεις την δευτερα, ξεκινα απο σημερα και διαβασε ολη την πρωτη σελιδα σε αυτο το θεμα και στο hacks/roots, και μεχρι την δευτερα θα εχεις καταλαβει τα περισσοτερα για το galaxy. το δουλευεις 1-2 μερες οπως θα σου ερθει για να εχεις μια αποψη και ενα μετρο συγκρισης, και απο τεταρτη να περασεις την 2.2.1 χωρις δευτερη σκεψη. αφου στο προτεινω εγω που οπως ξερουν και τα αλλα παιδια, ειμαι αρκετα συντηρητικος και συγκρατημενος, τοτε καταλαβαινεις οτι αξιζει με χιλια να πας σε 2.2.1. edit: παναγιωτη μεσα στο μυαλο μου εισαι. παλι τα ιδια γραψαμε. πιστευω οτι η φιλοσοφια μας κυμενεται στο ιδιο μηκος κυματος :) Αντωνη αυτο ειναι το μονο σιγουρο:) Επισης θα συμφωνησω 150% με τα οσα λες. Παντως δεν νομιζω να υπαρχει εδω μεσα εμπειρος χρηστης που να μην στειλει καποιον νεο απευθειας στις πρωτες σελιδες των θεματων. Σχεδον ολη η γνωση που αποκομιστηκε απο τους γνωστες (οπως εσυ, ο Αλεξ κ.α.) εχει συγκεντρωθει εκει περα και ολες οι αποριες βρισκουν μια απαντηση. Πολλες φορες εμπειροι πλεον χρηστες, πιστευω οτι τυχαινει να περασουν μια βολτα απο τους οδηγους ακομα και μετα απο τοσους μηνες παρεα με το γαλαξια.:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αυτο εχει συζητηθει εκτενως για παρα πολυ καιρο εδω μεσα. Με εναν task manager πχ τον advanced task killer μπορεις, αλλα στην 2.2.1 δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Επισης για να κρατας τη μνημη ελευθερη σε υψηλα επιπεδα μπορεις να χρησιμοποιησεις τον autokiller. Δεν ξερω βεβαια ποια ρομ εχεις αλλα διαβασε στην υπογραφη του TonyK για εκτενεστερη αναλυση πανω στο θεμα. Κοιτα και στους οδηγους στις πρωτες σελιδες. Tα έχω διαβάσει ..απλά θεωρώ ότι και η 2.2.1 που έχω θέλει κάπου κάπου,ιδίως αν δεν κλείνεις συχνά το κινητό,εκκαθάριση της μνήμης.Το autokiller κατ'εμέ δεν κάνει και σπουδαία δουλειά.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Στο MarketAccess έκανα emulate το value της TIM για να ξανακατεβάσω το Root Explorer που είχα αγορασμένο... Το κακό είναι πως δε θυμάμαι το αρχικό value πριν το πείραγμα. Υπάρχει πρόβλημα αν μείνει με τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ? Ή πρέπει ντε και καλά να το γυρισω στην αρχικη? A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) ρε παιδια εχω παρατηρισει αποταν εβαλα την 2.2.1 αρκετες φορες παθαινει κατι το κινητο...λες και ειναι μονιμα πατημενο ενα σημειο της οθονης...μπαινει στις επαφες και πατιεται η τερμα κατω επαφη και σταματαει εκει...παταω το πισω εγω και ξαναμπαινει... μου το χει κανει τουλαχιστων 5 φορες χτες και σημερα (?) τι να ναι αυτο παλι??? (επισης αυτο μπορει να πρεπει να το γραψω και σε αλλο thread αλλα μιας και ρωτησα ουτως ή αλλως το ενα ας γραψω και αυτο... το beautifull weather τρωει κατι σκαλοματα και κλεινει το widget... μηπως πρεπει να αντικαταστησω με νεοτερη εκδωση?) Edited January 12, 2011 by fotisg24 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ρε παιδια εχω παρατηρισει αποταν εβαλα την 2.2.1 αρκετες φορες παθαινει κατι το κινητο...λες και ειναι μονιμα πατημενο ενα σημειο της οθονης...μπαινει στις επαφες και πατιεται η τερμα κατω επαφη και σταματαει εκει...παταω το πισω εγω και ξαναμπαινει... μου το χει κανει τουλαχιστων 5 φορες χτες και σημερα (?) τι να ναι αυτο παλι??? (επισης αυτο μπορει να πρεπει να το γραψω και σε αλλο thread αλλα μιας και ρωτησα ουτως ή αλλως το ενα ας γραψω και αυτο... το beautifull τρωει κατι σκαλοματα και κλεινει το widget... μηπως πρεπει να αντικαταστησω με νεοτερη εκδωση?) Δεν μου εχει κανει ποτε κατι τετοιο. Κανενα reboot δοκιμασες? Ισως κατι παιζει με την ρομ και χρειαστεις hard reset η κομα και φλασαρισμα εκ νεου. Αλλα για αρχη δες μηπως θες κανενα reboot. Το beautiful widget Μπορεις απλα να δοκιμασεις να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις ξανα. Μπες στο market και δες αν χρειαζεται ενημερωση. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν μου εχει κανει ποτε κατι τετοιο. Κανενα reboot δοκιμασες? Ισως κατι παιζει με την ρομ και χρειαστεις hard reset η κομα και φλασαρισμα εκ νεου. Αλλα για αρχη δες μηπως θες κανενα reboot. Το beautiful widget Μπορεις απλα να δοκιμασεις να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις ξανα. Μπες στο market και δες αν χρειαζεται ενημερωση. εκανα Update με registry kies και μετα ειχα κανει και hard reset....α μην μου λες τετοια δεν εχω καμια ορεξη...αν και αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι μην ειναι θεμα hardware οσο για το widget που λες ειχα παλαιοτερη εκδωση και μου φαινεται οτι λογο του Update χαλασε....σαν ναταν καλυτερο πριν... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εκανα Update με registry kies και μετα ειχα κανει και hard reset....α μην μου λες τετοια δεν εχω καμια ορεξη...αν και αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι μην ειναι θεμα hardware οσο για το widget που λες ειχα παλαιοτερη εκδωση και μου φαινεται οτι λογο του Update χαλασε....σαν ναταν καλυτερο πριν... Για να δεις αν φταιει το hardware μονο ενας τροπος υπαρχει και αυτος ειναι να φλασαρεις μια αλλη ρομ και να δεις αν στο κανει και εκει. Δεν νομιζω παντως, μαλλον κατι παιζει με τη ρομ που περασες. Οσο για το beautiful widgets εχω την τελευταια εκδοση και τρεχει μια χαρα σε μενα με 2.2.1 Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για να δεις αν φταιει το hardware μονο ενας τροπος υπαρχει και αυτος ειναι να φλασαρεις μια αλλη ρομ και να δεις αν στο κανει και εκει. Δεν νομιζω παντως, μαλλον κατι παιζει με τη ρομ που περασες. Οσο για το beautiful widgets εχω την τελευταια εκδοση και τρεχει μια χαρα σε μενα με 2.2.1 αν ειναι ετσι τοτε θα δοκιμασω ξεκινοντας με ενα hard reset.... να κανω και μια τελευταια εικασια? εγω root δεν ειχα κανει ποτε...εκανα για να περασω το swype και μετα το ξανα ξε-root-αρα... μηπως φταιει αυτο? βασικα μετα το ξερουταρισμα σε εκεινο το προγραμμα μου εβγαλε να αφεραισει σαν τελευταιο βημα το εξτρα εικονηδειο αλλα δεν μου εβγαλε ενα μυνημα οτι ολα ειναι οκ και με ειχε παραξενεψει...... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 αν ειναι ετσι τοτε θα δοκιμασω ξεκινοντας με ενα hard reset.... να κανω και μια τελευταια εικασια? εγω root δεν ειχα κανει ποτε...εκανα για να περασω το swype και μετα το ξανα ξε-root-αρα... μηπως φταιει αυτο? βασικα μετα το ξερουταρισμα σε εκεινο το προγραμμα μου εβγαλε να αφεραισει σαν τελευταιο βημα το εξτρα εικονηδειο αλλα δεν μου εβγαλε ενα μυνημα οτι ολα ειναι οκ και με ειχε παραξενεψει...... Δεν ξερω αν φταιει αυτο, εξαλλου εγω δεν εχω κανει unroot ποτε μου και δεν εχω δει τη διαδικασια. Και παλι παντως θεωρω οτι ειναι θεμα της ρομ και οχι του root. Αν καποιος εχει παθει κατι παρομοιο ας μας διαφωτισει... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ρε παιδια εχω παρατηρισει αποταν εβαλα την 2.2.1 αρκετες φορες παθαινει κατι το κινητο...λες και ειναι μονιμα πατημενο ενα σημειο της οθονης...μπαινει στις επαφες και πατιεται η τερμα κατω επαφη και σταματαει εκει...παταω το πισω εγω και ξαναμπαινει... μου το χει κανει τουλαχιστων 5 φορες χτες και σημερα (?) τι να ναι αυτο παλι??? (επισης αυτο μπορει να πρεπει να το γραψω και σε αλλο thread αλλα μιας και ρωτησα ουτως ή αλλως το ενα ας γραψω και αυτο... το beautifull weather τρωει κατι σκαλοματα και κλεινει το widget... μηπως πρεπει να αντικαταστησω με νεοτερη εκδωση?) Oταν στο κανει αυτο ειναι στην φορτιση? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αντωνη αυτο ειναι το μονο σιγουρο:) Επισης θα συμφωνησω 150% με τα οσα λες. Παντως δεν νομιζω να υπαρχει εδω μεσα εμπειρος χρηστης που να μην στειλει καποιον νεο απευθειας στις πρωτες σελιδες των θεματων. Σχεδον ολη η γνωση που αποκομιστηκε απο τους γνωστες (οπως εσυ, ο Αλεξ κ.α.) εχει συγκεντρωθει εκει περα και ολες οι αποριες βρισκουν μια απαντηση. Πολλες φορες εμπειροι πλεον χρηστες, πιστευω οτι τυχαινει να περασουν μια βολτα απο τους οδηγους ακομα και μετα απο τοσους μηνες παρεα με το γαλαξια.:) Εγω παντως Παναγιωτη ακομα και αυτη την εβδομαδα μπηκα παλι και εριξα μια ματια στους οδηγους στην πρωτη σελιδα. πιστευω οτι ειναι να το εχει ο ανθρωπος. υπαρχουν αυτοι που τους αρεσει να ψαχνονται, να διαβαζουν και να ενημερωνονται, και αυτοι που δεν ενδιαφερονται να διαβασουν ειτε επειδη δεν τους αρεσει, ειτε επειδη δεν εχουν ορεξη, ειτε επειδη δεν προλαβαινουν και δεν εχουν και χρονο ισως. παντως εγω εχω μαθει να διαβαζω γιατι θελω να νιωθω σιγουρος για οτι κανω. ακομα και οταν ρωτησω και μου απαντησουν κατι, και αυτο που θα μου πουν παλι το ψαχνω για να ειμαι οσο πιο πολυ μπορω σιγουρος. Tα έχω διαβάσει ..απλά θεωρώ ότι και η 2.2.1 που έχω θέλει κάπου κάπου,ιδίως αν δεν κλείνεις συχνά το κινητό,εκκαθάριση της μνήμης.Το autokiller κατ'εμέ δεν κάνει και σπουδαία δουλειά.. πολυ σωστα !!!! το autokiller δεν χρειαζεται καθολου στην 2.2.1. τσεκαρισμενο και απο μενα. για την εκκαθαριση της μνημης δεν θα συμφωνησω. αν βγαινετε απο τις εφαρμογες με το πληκτρο "back" (δεξι πληκτρο) δεν χρειαζεται καμια εκκαθαριση. μονο αν θελετε να κλεινετε τον browser ο οποιος δεν κλεινει με το δεξι πληκτρο. ουτως η αλλως ομως και να μην κλεισετε τον browser, οταν και αν χρειαστει μνημη το κινητο θα ελευθερωσει απο μονο του χωρο στην ram. οποτε μην σας αγχωνει ουτε ο browser. αλλωστε δεν τρωει cpu οποτε ουτε και μπαταρια. αν ειναι ετσι τοτε θα δοκιμασω ξεκινοντας με ενα hard reset.... να κανω και μια τελευταια εικασια? εγω root δεν ειχα κανει ποτε...εκανα για να περασω το swype και μετα το ξανα ξε-root-αρα... μηπως φταιει αυτο? βασικα μετα το ξερουταρισμα σε εκεινο το προγραμμα μου εβγαλε να αφεραισει σαν τελευταιο βημα το εξτρα εικονηδειο αλλα δεν μου εβγαλε ενα μυνημα οτι ολα ειναι οκ και με ειχε παραξενεψει...... μηπως μετα απο το hard reset εκανες restore με κανενα titanium η mybackup ? ισως αυτο να σου εκανε την ζημια. κανε hard reset και μην επαναφερεις τιποτα (αν το ειχες κανει πριν). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Εγω παντως Παναγιωτη ακομα και αυτη την εβδομαδα μπηκα παλι και εριξα μια ματια στους οδηγους στην πρωτη σελιδα. πιστευω οτι ειναι να το εχει ο ανθρωπος. υπαρχουν αυτοι που τους αρεσει να ψαχνονται, να διαβαζουν και να ενημερωνονται, και αυτοι που δεν ενδιαφερονται να διαβασουν ειτε επειδη δεν τους αρεσει, ειτε επειδη δεν εχουν ορεξη, ειτε επειδη δεν προλαβαινουν και δεν εχουν και χρονο ισως. παντως εγω εχω μαθει να διαβαζω γιατι θελω να νιωθω σιγουρος για οτι κανω. ακομα και οταν ρωτησω και μου απαντησουν κατι, και αυτο που θα μου πουν παλι το ψαχνω για να ειμαι οσο πιο πολυ μπορω σιγουρος. Ακριβως ετσι Αντωνη. Κι εγω συχνα πυκνα θα περασω τη βολτα μου απο τους οδηγους, εξαλλου ειναι αδυνατο να τα θυμασαι ολα με καθε λεπτομερεια. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να ψαχνω εκει περα για να δω αν κατι υπαρχει για λογαριασμο καποιου φιλου που ρωτησε στο φορουμ (αδυνατον να θυμασαι τα παντα) και τοτε συνειδητοποιω αυτο για το οποιο φωναζει ο Αλεξ συνεχως. Δεν κανω τιποτα διαφορετικο απο αυτο που μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε, αρα πλεον κανω παραπομπη στους οδηγους στις χιλιοαπαντημενες ερωτησεις. Οσο για τα υπολοιπα δεν μπορω παρα να συμφωνησω 250% αφου γενικα σε οτιδηποτε μας ενδιαφερει η ενημερωση και η γνωση ειναι το καλυτερο πραγμα. Απο το κινητο και την τεχνολογια, μεχρι τη δουλεια μας και οποιοδηποτε αλλο σοβαρο θεμα. Το να εχει μαθει καποιος να ψαχνει και να διαχειριζεται σωστα τις πληροφοριες ειναι μεγαλη υποθεση. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Στο MarketAccess έκανα emulate το value της TIM για να ξανακατεβάσω το Root Explorer που είχα αγορασμένο... Το κακό είναι πως δε θυμάμαι το αρχικό value πριν το πείραγμα. Υπάρχει πρόβλημα αν μείνει με τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ? Ή πρέπει ντε και καλά να το γυρισω στην αρχικη? Ακριβώς την ίδια ερώτηση την έχω ξανααπαντήσει, όχι δεν πειράζει να το αφήσεις έτσι εξάλλου στην επανεκκίνηση θα γυρίσει στο default. @Παναγιώτη και Αντώνη: Ας συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου σε όλα αυτά που λέτε, τρανό παράδειγμα: Το Σ/Κ πέρασα android στο HD2 ενός φίλου και ήθελα να του περάσω και HTC_ime. Ε έλα ντε που δεν το έβρισκα με τίποτα! Όπα λέω που πας, οδηγούς για νέους χρήστες, στο 1ο post φάτσα κάρτα! Πραγματικά πιστεύω πως το φόρουμ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο πλέον που ΠΟΛΥ δύσκολα κάποιος νέος χρήστης θα συναντήσει πρόβλημα και δεν θα μπορεί να βρεί εδώ την λύση του στους οδηγούς που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς και χαίρομαι ιδιαίτερα γι'αυτό! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ρε παιδια εχω παρατηρισει αποταν εβαλα την 2.2.1 αρκετες φορες παθαινει κατι το κινητο...λες και ειναι μονιμα πατημενο ενα σημειο της οθονης...μπαινει στις επαφες και πατιεται η τερμα κατω επαφη και σταματαει εκει...παταω το πισω εγω και ξαναμπαινει... μου το χει κανει τουλαχιστων 5 φορες χτες και σημερα (?) τι να ναι αυτο παλι??? Κάτι παρόμοιο παθαινα με το x10 ενος γνωστού. Δοκίμασε να καθαρίσεις την οθόνη αν έχει βρωμιες :) Εμένα είχε μερικές χοντρες κολλημένες δαχτυλιές (που τις ένιωθες και με την αφή) οι οποίες δημιουργούσαν πρόβλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κάτι παρόμοιο παθαινα με το x10 ενος γνωστού. Δοκίμασε να καθαρίσεις την οθόνη αν έχει βρωμιες :) Εμένα είχε μερικές χοντρες κολλημένες δαχτυλιές (που τις ένιωθες και με την αφή) οι οποίες δημιουργούσαν πρόβλημα! :blink::blink:!!! Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts