Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα που εχω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και δεν χρεωθηκα :p παντως με την jpa που ειχα περασει απο εδω ειχα βολευτει παρα πολυ που μπορουσα επιτελους να αλλαζω την γλωσσσα στο πληκτρολογιο με φυσιολογικο τροπο και η γλωσσα εμενε μεχρι αμα ηθελα εγω να την ξαναλλαξω..η οτι εστελνα μηνυματα με μικρα και πηγαινε στους αλλους με μικρα και οχι κεφαλαια :p

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα που εχω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και δεν χρεωθηκα :p παντως με την jpa που ειχα περασει απο εδω ειχα βολευτει παρα πολυ που μπορουσα επιτελους να αλλαζω την γλωσσσα στο πληκτρολογιο με φυσιολογικο τροπο και η γλωσσα εμενε μεχρι αμα ηθελα εγω να την ξαναλλαξω..η οτι εστελνα μηνυματα με μικρα και πηγαινε στους αλλους με μικρα και οχι κεφαλαια :p

Τωρα με την JM2 εισαι σαν εμενα ετσι? Το εφεδακι αυτο στην JPA που αλλαζε απο το space ηταν πολυ καλο. Βαλε το HTC_IME για να αλλαζεις τη γλωσσα αμεσα αν θες. Για το αν θα πηγαινουν με μικρα η με κεφλαια δεν το ξερω και δεν με απασχολησε ποτε κιολας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ναι με την jm2...ναι σκεφτομαι να βαλω το greek ime απλως σε εμφανιση μου φαινεται λιγο μουφα :p α μου ειπες το htc_ime...αυτο ειναι καλυτερο?? Edited by domigr

ναι με την jm2...ναι σκεφτομαι να βαλω το greek imel απλως σε εμφανιση μου φαινεται λιγο μουφα :p

Αλλο το geek ime και αλλο το HTC_IME. Το δευτερο ειναι ενα super πληκτρολογιακι και απο εμφανιση και απο ολα. Εγω με αυτο εχω βρει την υγεια μου οσο ειμαι σε eclair. Φυσικα απο swype η δουλεια γινεται πανευκολα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

απο xda το κατεβαζω??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Το high resolution βαλε

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

το high resolution το σκετο κατεβασα ε?:p

Ε ναι το αλλο θα το βαλεις καποια στιγμη μεσα στο επομενο 2μηνο:ninja:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα,

Είμαι πολύ νέος κάτοχος galaxy s.

Διαβάζω τους διάφορους οδηγούς κ θέματα, βρίσκω πολύ όμορφα πράγματα αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση σε ένα θέμα που έχω ... βέβαια υπάρχει τόσο πολύ πληροφορία οπότε μπορεί κάπου να μου ξέφυγε ...

θέλω να συνδεθώ σε wifi δίκτυο που έχει wep, 128bit και shared key #2 .... το τηλέφωνο βρίσκει το δίκτυο αλλά δεν υπάρχουν επιλογές για να του υποδείξω όλα τα παραπάνω παρά μόνο να εισάγω τον 6ψήφιο κωδικό

έχει κάποιος ιδέα για το πως να ρυθμίσω τη σύνδεση στο δίκτυο?

ευχαριστώ!

Ε ναι το αλλο θα το βαλεις καποια στιγμη μεσα στο επομενο 2μηνο:ninja:

χαχα ωραια το εγκατεσησα καλο ειναι :p γινεται απλως να του προσθεσουμε και αλλες φατσες??:p επισης γινεται να του αλαλξουμε χρωμα στα πληκτρα και να μετακινισουμε καποια πληκτρα απο δεξια πχ που ειναι αριστερα???

χαχα ωραια το εγκατεσησα καλο ειναι :p γινεται απλως να του προσθεσουμε και αλλες φατσες??:p επισης γινεται να του αλαλξουμε χρωμα στα πληκτρα και να μετακινισουμε καποια πληκτρα απο δεξια πχ που ειναι αριστερα???

Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις που ειναι εκει που ενεργοποιησες το πληκτρολογιο. Δεν ξρω αν εχει αυτα που ζητας βεβαια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εβαλα το htc πληκτρολόγιο αλλά στέλνει "?????" στον παραλήπτη

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

Εβαλα το htc πληκτρολόγιο αλλά στέλνει "?????" στον παραλήπτη

Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, γύρνα τη ρύθμιση για την κωδικοποίηση στο "προεπιλογή"

Τουλάχιστον στο handcent που έχω και χρησιμοποιώ συνέχεια, αυτή τη ρύθμιση έχω.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Καλησπέρα παιδιά,

το κινητό μου από χτες είναι στο σέρβις... Υπάρχει περίπτωση να βάλουν από εκεί την 2.2 έκδοση κατευθείαν; Ή θα το επαναφέρουν βάζοντας την αρχική έκδοση (δηλαδή 2.1); και όταν με το καλό (ποτε δηλαδή) βγει η 2.2 να την κάνω μόνος μου;

Ένας Χριστιανός που να δουλεύει στο service αυτής της εταιρίας εδώ Ελλάδα και να μας πει πότε και ΑΝ σκοπεύουν να βγάλουν ποτε αναβάθμιση δεν διαβάζει αυτό το φόρουμ;

Τι στον κόρακα;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπέρα παιδιά,

το κινητό μου από χτες είναι στο σέρβις... Υπάρχει περίπτωση να βάλουν από εκεί την 2.2 έκδοση κατευθείαν; Ή θα το επαναφέρουν βάζοντας την αρχική έκδοση (δηλαδή 2.1); και όταν με το καλό (ποτε δηλαδή) βγει η 2.2 να την κάνω μόνος μου;

Ένας Χριστιανός που να δουλεύει στο service αυτής της εταιρίας εδώ Ελλάδα και να μας πει πότε και ΑΝ σκοπεύουν να βγάλουν ποτε αναβάθμιση δεν διαβάζει αυτό το φόρουμ;

Τι στον κόρακα;

Να βαλουν την 2.2 πολυ δυσκολο, λογικα θα σου ερθει πισω με την JM2 και ελληνικο csc ωστε να μπορεις να πας με τη μια σε γιαουρτι οταν δεησουν.

Αν διαβασει καποιος απο το service της εταιριας αυτο το forum δεν θα πρεπει να θεωρησουν ποτε ξανα καποιο κινητο εντος εγγυσης :lol::ninja::X

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Γενικα μπορεις να του αλλαξεις τα χρωματα του interface. Για τα smileys δεν νομιζω.

Παραθετω ενα ποστ απο το θεμα των εφαρμογων.

http://www.gimpsta.com/themer/index.php

εδω φτιαχνεις και θεμα για το HTC IME και σου βγαζει κατευθειαν την εφαρμογη αλλαγμενη με το θεμα, το εχω χρησιμοποιησει απειρες φορες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γενικα μπορεις να του αλλαξεις τα χρωματα του interface. Για τα smileys δεν νομιζω.

Παραθετω ενα ποστ απο το θεμα των εφαρμογων.

Βλεπω ζηταει user και pass και δεν μπορεσα να το δω. Ειναι αλλο μοντακι για να φτιαχνεις δικα σου skins και να τα περνας?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Βλεπω ζηταει user και pass και δεν μπορεσα να το δω. Ειναι αλλο μοντακι για να φτιαχνεις δικα σου skins και να τα περνας?

Α ναι, εγω εκανα εγγραφη και λειτουργει αψογα. Βασικα διαλεγεις φοντο (εχει καποια ή ανεβαζεις δικο σου), χρωμα γραμματων, χρωμα κουμπιων κλπ και μετα πατας ενα κουμπι και στο φτιαχνει. Ειναι η πληρης εφαρμογη, δεν χρειαζεται να εχεις απο πριν κατι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Α ναι, εγω εκανα εγγραφη και λειτουργει αψογα. Βασικα διαλεγεις φοντο (εχει καποια ή ανεβαζεις δικο σου), χρωμα γραμματων, χρωμα κουμπιων κλπ και μετα πατας ενα κουμπι και στο φτιαχνει. Ειναι η πληρης εφαρμογη, δεν χρειαζεται να εχεις απο πριν κατι.

Για καποιο λογο πριν δεν μου εκανε εγγραφη, τωρα ολα οκ. Για να φτιαξουμε ενα να δουμε τι λεει. Thanks Πετρο

edit - εφτιαξα ενα θεματακι. Πολυ καλη η εφαρμογουλα, ειδικα για οσους δεν τους αρεσουν και πολυ τα χρωματα του HTC_IME και το χρησιμοποιουν αρκετα οπως εγω:)

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα,

Είμαι πολύ νέος κάτοχος galaxy s.

Διαβάζω τους διάφορους οδηγούς κ θέματα, βρίσκω πολύ όμορφα πράγματα αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση σε ένα θέμα που έχω ... βέβαια υπάρχει τόσο πολύ πληροφορία οπότε μπορεί κάπου να μου ξέφυγε ...

θέλω να συνδεθώ σε wifi δίκτυο που έχει wep, 128bit και shared key #2 .... το τηλέφωνο βρίσκει το δίκτυο αλλά δεν υπάρχουν επιλογές για να του υποδείξω όλα τα παραπάνω παρά μόνο να εισάγω τον 6ψήφιο κωδικό

έχει κάποιος ιδέα για το πως να ρυθμίσω τη σύνδεση στο δίκτυο?

ευχαριστώ!

Δηλαδη εισαγεις τον κωδικο κ δεν σε συνδεει? Δεν χρειαζεται να του υποδειξεις κατι αλλο.

Παιδια καθε βραδυ βαζω το τηλεφωνο να φορτιζει και το αφηνω μεχρι το πρωι. Κανω κακο στη μπαταρια;

Sent from my GT-I9000

Παιδια καθε βραδυ βαζω το τηλεφωνο να φορτιζει και το αφηνω μεχρι το πρωι. Κανω κακο στη μπαταρια;

Sent from my GT-I9000

το κινητο καποια στιγμη θα φορτισει πληρως, απο εκει και περα οσο και να το αφησεις δεν παθαινει κατι

σου αδειαζει καθε βραδι?

καλο θα ηταν να το αφηνεις να αποφορτιζει τελειως που και που

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια πως μπορω να κάνω update το google maps με την καινούργια έκδοση που βγήκε? Ακολουθω το link της google αλλά μου λεει στο market οτι η εφαρμογή δεν βρέθηκε. Any ideas?

Παιδια πως μπορω να κάνω update το google maps με την καινούργια έκδοση που βγήκε? Ακολουθω το link της google αλλά μου λεει στο market οτι η εφαρμογή δεν βρέθηκε. Any ideas?

Εμένα μου την έδωσε μέσα απο το μάρκετ αλλά όταν την κατεβάζω μου κάνει force closes όποτε την έβγαλα και έμεινα με την προηγούμενη

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Τελικα σε ποιους εχει δωσει την καινουργια εκδοση του market? Υποτιθεται μεχρι το τελος του χρονου θα την παρουν ολα τα firmware. Πληροφοριακα ειμαι ακομα με την παλια. Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...