Orion20 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να αγορασω τον root explorer και beautiful widgets ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 θα χαθουν τα παντα,θα κανει hard reset η συσκευη,απλα με αυτον τον τροπο δεν θα χρειαστει να μπεις στο recovery μιας και δεν σου δουλευουν τα πληκτρα. παιδια το θεμα ειναι πως τα παντα εχω κανει...στην αρχη κατεβαζω κανονικα μολις λεω να παιξω με καμια εφαρμογη και ξανα παω μετα να ξανα κατεβασω ΔΕΝ κατεβαινει τπτ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδια το θεμα ειναι πως τα παντα εχω κανει...στην αρχη κατεβαζω κανονικα μολις λεω να παιξω με καμια εφαρμογη και ξανα παω μετα να ξανα κατεβασω ΔΕΝ κατεβαινει τπτ.... δουλευουν τα 3 κουμπια για να μπεις σε recovery-download mode? εκανες αυτα που σου ειπαν οι παραπανω? ποια ρομ φορας? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να αγορασω τον root explorer και beautiful widgets ?? Απο το market αλλα ειναι paid εφαρμογες οποτε πρεπει να ακτεβασεις το market access. Εννοειται πρεπει να εισαι root. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Επανέρχομαι σε ένα ερώτημα που νομίζω οτι έχει ξανατεθεί απο κάποιο άλλο μέλος αλλά δεν είδα να πήρε απάντηση: Αν τοποθετήσω στο κινητο μου μια κάρτα sim vodafone και εν συνεχεία συνδεθώ μεσω kies θα μπορέσω να κατεβάσω την αναβάθμιση σε 2.2 froyo? Γιατί το τηλέφωνο το αγορασα απο κατάστημα χωρις support κάποιοας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά το δουλέυω με wind. Ευχαριστω πολυ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 ειδες? ξερω και αλλα κολπα αμα θες... λοιπον σοβαρεψου λιγο οταν τελειωσε η διαδικασια, δεν εκανε reboot μονο του? δοκιμασε να δεις αμα μπαινει παλι σε recovery mode Πιο σοβαρά και ήρεμα δεν θα μπορούσα να έχω αντιμετωπίσει το θέμα: Πήγα να κάνω αυτό που είπες. Έχοντας αυτά τα 3 κουμπιά πατημενα (Δεν έχει και αλλα το κινητό) εκλεισε... ΟΧΙ δεν εκανα λαθος στα κουμπια. Τα κρατουσα πατημενα τιποτα... Κουραστηκα μετα απο λίγο και το αφησα. Λίγο = σχεδόν 1 λεπτό. Μετά δοκιμασα να το ανοιξω. Έδειχνε ΜΟΝΟ το Bootlog, οχι αυτό με το "S" αλλα αυτο που γραφει Ι9000 κλπ. Και σταματουσε εκει. Δοκιμασα ξανα και ξανα να το κανω αλλα ΔΕΝ. Δεν ανοιγε! Τιποτα. Εβγαλα-εβαλα μπαταρια, τιποτα... Ησυχια. Πριν απο λίγο το πηγα στο service εδω στη Θεσσαλονικη και μου ειπε η κοπελα οτι ειμαι "τυχερος" γιατι σε 10 λεπτα φευγει το πακετο Αθηνα! Καλο ταξιδι! Πιο ψύχραιμα ΔΕΝ θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω... Ο,τι γίνει, έγινε... Ανθρωποι εμεις και αρρωστενουμε, κινητα αυτα και χαλάνε ή τα χαλάμε... Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Επανέρχομαι σε ένα ερώτημα που νομίζω οτι έχει ξανατεθεί απο κάποιο άλλο μέλος αλλά δεν είδα να πήρε απάντηση: Αν τοποθετήσω στο κινητο μου μια κάρτα sim vodafone και εν συνεχεία συνδεθώ μεσω kies θα μπορέσω να κατεβάσω την αναβάθμιση σε 2.2 froyo? Γιατί το τηλέφωνο το αγορασα απο κατάστημα χωρις support κάποιοας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά το δουλέυω με wind. Ευχαριστω πολυ ρε παιδια βαζοντας μια απλη καρτουλα sim σας φαινεται λογικο να αλλαζει το firmware της συσκευης??? :lol: σκεφτειτε λιγο, απλη λογικη ειναι ;) οχι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση, για να κανεις update απο το kies, με το firmware της vodafone πρεπει να το εχεις αγορασει απο τα vodafone οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Επανέρχομαι σε ένα ερώτημα που νομίζω οτι έχει ξανατεθεί απο κάποιο άλλο μέλος αλλά δεν είδα να πήρε απάντηση: Αν τοποθετήσω στο κινητο μου μια κάρτα sim vodafone και εν συνεχεία συνδεθώ μεσω kies θα μπορέσω να κατεβάσω την αναβάθμιση σε 2.2 froyo? Γιατί το τηλέφωνο το αγορασα απο κατάστημα χωρις support κάποιοας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά το δουλέυω με wind. Ευχαριστω πολυ δεν εχει θεμα η καρτα που θα του βαλεις αλλα τι firmware εχει και τι product code... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 δουλευουν τα 3 κουμπια για να μπεις σε recovery-download mode? εκανες αυτα που σου ειπαν οι παραπανω? ποια ρομ φορας? αν καταλαβα τα 3 κουμπια που λες φιλε μου ειναι αυτα τις αφης...?? αυτα δουλευουν κανονικα... τωρα τι ρομ ειμια θα σε γελασω δεν εχω ιδεα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να αγορασω τον root explorer και beautiful widgets ?? Αν θέλεις κάτι για καιρό μπορείς να δοκιμάσεις το Fancy Widget που είναι δωρεάν ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πιο σοβαρά και ήρεμα δεν θα μπορούσα να έχω αντιμετωπίσει το θέμα: Πήγα να κάνω αυτό που είπες. Έχοντας αυτά τα 3 κουμπιά πατημενα (Δεν έχει και αλλα το κινητό) εκλεισε... ΟΧΙ δεν εκανα λαθος στα κουμπια. Τα κρατουσα πατημενα τιποτα... Κουραστηκα μετα απο λίγο και το αφησα. Λίγο = σχεδόν 1 λεπτό. Μετά δοκιμασα να το ανοιξω. Έδειχνε ΜΟΝΟ το Bootlog, οχι αυτό με το "S" αλλα αυτο που γραφει Ι9000 κλπ. Και σταματουσε εκει. Δοκιμασα ξανα και ξανα να το κανω αλλα ΔΕΝ. Δεν ανοιγε! Τιποτα. Εβγαλα-εβαλα μπαταρια, τιποτα... Ησυχια. Πριν απο λίγο το πηγα στο service εδω στη Θεσσαλονικη και μου ειπε η κοπελα οτι ειμαι "τυχερος" γιατι σε 10 λεπτα φευγει το πακετο Αθηνα! Καλο ταξιδι! Πιο ψύχραιμα ΔΕΝ θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω... Ο,τι γίνει, έγινε... Ανθρωποι εμεις και αρρωστενουμε, κινητα αυτα και χαλάνε ή τα χαλάμε... ρε φιλε ειδες που δεν διαβαζεις σωστα??? παραπανω σου ειπα, κλεινεις τη συκευη και μετα πατας τα 3 κουμπια... προσεχετε ρε παιδες λιγο... σας εχουμε τις λυσεις ετοιμες και καταφερνετε και μπρικαρετε τα κινητα τελος παντων, με το καλο να σου ερθει παλι :) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 αν καταλαβα τα 3 κουμπια που λες φιλε μου ειναι αυτα τις αφης...?? αυτα δουλευουν κανονικα... τωρα τι ρομ ειμια θα σε γελασω δεν εχω ιδεα.. αυτο που σου ειπα ξεχασε το οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokora Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδιa να κανω νια λιγο ασχετη ερωτηση?το asphalt5 που εχουμε στο galaxy ειναι full version? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδιa να κανω νια λιγο ασχετη ερωτηση?το asphalt5 που εχουμε στο galaxy ειναι full version? νομιζω ναι οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 δεν εχει θεμα η καρτα που θα του βαλεις αλλα τι firmware εχει και τι product code... ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σας και συγνωμη αν ηταν αφελης η ερωτηση μου εξ ου και το ,,,rookie :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Βασικα δοκιμασα το market enabler εκανα κανονικα check out απο το google μου ηρθε η αποδειξη αλλα δεν εχω λαβει την εφαρμογη ακομα !! Edited December 15, 2010 by Orion20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 ρε φιλε ειδες που δεν διαβαζεις σωστα??? παραπανω σου ειπα, κλεινεις τη συκευη και μετα πατας τα 3 κουμπια... προσεχετε ρε παιδες λιγο... σας εχουμε τις λυσεις ετοιμες και καταφερνετε και μπρικαρετε τα κινητα τελος παντων, με το καλο να σου ερθει παλι :) Αγαπητε μου γιατι θυμωνεις; ποιος σου ειπε οτι το κινητο ηταν ανοιχτο; με κλειστο το κινητο... Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Αγαπητε μου γιατι θυμωνεις; ποιος σου ειπε οτι το κινητο ηταν ανοιχτο; με κλειστο το κινητο... Δηλαδη πηγες να μπεις στο recovery mode με vol up+h0me+power και το κινητο χαλασε ετσι? Περιεργο πρωτη φορα το ακουω. Βεβαια αν δοκιμαζες με το usb jig θα το εσωζες αφου κολλουσε στην αρχικη οθονη. Απλα μου φαινεται παραξενο δεν το εχω ξανακουσει. Ουτε στο download mode εμπαινε? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Αγαπητε μου γιατι θυμωνεις; ποιος σου ειπε οτι το κινητο ηταν ανοιχτο; με κλειστο το κινητο... βασικα ετσι που το εγραψες φανηκε οτι το κινητο το ειχες ανοιχτο, πατησες τα 3 κομβία και έκλεισε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Παιδες Help η αγορα εχει γινει κανονικα τα χρηματα εχουν βγει απο τον λογαριασμο αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση κολαει στον ελεγχο ταυτοτητας!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 οποιος θελει το live wallpaper απο το nexus s, Μολις εγινε exported. θα το βρειτε εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=872923 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeddah81 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Παιδια καλησπέρα. το πρωτο μου post κανω και θα ηθελα να ρωτισω κατι για την χρηση της μπαταριας. Πηγα εκει που βλεπουμε την χρηση της μπαταριας απο την τελευταια φορτιση και εχω λεει 36% σε αναμονη (Κανς κλικ) ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΩΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ..... Πως γινεται αυτο? Το ραδιοφωνο μοθ ειναι κλεστο. Δεν χρειαζετε να πω τα αλλα ποσοστα. Μπορειται να μοθ το εξειγισετε? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Παιδια καλησπέρα. το πρωτο μου post κανω και θα ηθελα να ρωτισω κατι για την χρηση της μπαταριας. Πηγα εκει που βλεπουμε την χρηση της μπαταριας απο την τελευταια φορτιση και εχω λεει 36% σε αναμονη (Κανς κλικ) ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΩΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ..... Πως γινεται αυτο? Το ραδιοφωνο μοθ ειναι κλεστο. Δεν χρειαζετε να πω τα αλλα ποσοστα. Μπορειται να μοθ το εξειγισετε? ευχαριστω πιθανότατα είναι άλλη μια ό,τι να ΄ναι μετάφραση από άσχετους. Προφανώς η αρχική (αγγλική) rom έγραφε ότι καταναλώθηκαν από το "radio" του τηλεφώνου, εννοώντας φυσικά την κεραία δεδομένων/τηλεφωνίας κλπ. Πραγματικά θα μπορούσα να αρχίσω thread με τα λάθη στη μετάφραση του firmware......:X Όπως πχ στον τηλεφωνικό κατάλογο, μετέφρασαν το πεδίο "home" ώς "αρχική σελίδα" αντί για "σπίτι". Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει στον τηλ κατάλογο εμφανές πεδίο για τηλέφωνο σπιτιού, ενώ προβλέπεται από το firmware και από την κοινή ****in' λογική!!! Edited December 15, 2010 by drlacan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 SOS! Παιδιά στα καλά καθούμενα έβαλα το samsung να ανοίξει μετά από φόρτιση... κώλυσε η ένδειξη του scanning...έκανε warm reboot το κινητό και ξανακόλησε....και μετά έκλεισε... από τοτε μπουτάρει και μετά το λογότυπο της samsung με πετάει σε μια μαύρη οθόνη. έχω μέσα lagfix. δοκίμασα να βγάλω την sd και να ξανά μπουτάρω αλλά δεν αλλάζει κάτι. στο service mode δεν μπαίνει (και ποτέ δεν έμπαινε) με τα 3 κουμπιά. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) SOS! Παιδιά στα καλά καθούμενα έβαλα το samsung να ανοίξει μετά από φόρτιση... κώλυσε η ένδειξη του scanning...έκανε warm reboot το κινητό και ξανακόλησε....και μετά έκλεισε... από τοτε μπουτάρει και μετά το λογότυπο της samsung με πετάει σε μια μαύρη οθόνη. έχω μέσα lagfix. δοκίμασα να βγάλω την sd και να ξανά μπουτάρω αλλά δεν αλλάζει κάτι. στο service mode δεν μπαίνει (και ποτέ δεν έμπαινε) με τα 3 κουμπιά. Καμιά ιδέα; Βγαλε μπαταρια για 2-3 λεπτα και ξαναπροσπαθησε. @ gnikolai Εχω την εντυπωση πως σωζοταν η συσκευη. Αλλα αφου το πηγες σερβις θα στο εχουν ετοιμο. @ TonyK και Suspect21 Παιδια μολις ειδα το βιντεο! Congrats, πολυ περιγραφικο και κατατοπιστικο! Edited December 15, 2010 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts