Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οπως σας ειπα ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι θα παρουμε και το 2.3 πλεον.

και επισης οπως εχω πει μου φαινεται πολυ πιθανο ολη αυτη η αργοπορια με το 2.2 να οφειλεται κατα 99% στην samsung hellas (για να μην πω 100%).

και σε εμενα τις εβγαλε και εγκατεστησα μερικες και εγω εχω την jg1 κρατιεμαι και περιμενω την επισιμη. αντε να δουμε παντως τον δεκεμβρη θα την παρουμε λεει η σαμυ αναμενουμε

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

καλημερα παιδια.εμενα τωρα γιατι μου μυριζει συμφωνια samsung hellas-voda??η αργοπορια αυτη στις unbranded συσκευες δεν κολλαει πουθενα και δεν υπαρχει λογικη στο να εχουν δωσει εδω και καιρο στη voda 2.2 ενω στους αλλους ειναι στο <θα>!!!η voda τελευταια παει απο το κακο στο χειροτερο,εχει πιασει πατο!!...μπαινουμε στις γιορτες και εκ των πραγματων θα πουληθουν περισοτερες συσκευες αυτην την περιοδο...προσπαθουν να σκεφτουν το οτιδηποτε για να μαζεψουν/κρατησουν κοσμο..καποιος θα ηθελε το πλεονεκτημα του οτι οι δικες του συσκευες(εννοω για το galaxy,το οποιο τυγχανει απο τα πλεον δημοφιλη και δεν ξερω αν παιζει κατι παρομοιο και σε αλλες συσκευες) αναβαθμιζονται σε 2.2 ενω των αλλων οχι!!ευελπιστωντας να κερδισει/κρατησει συνδρομητες (θα τσιμπησουν αρκετοι απο το μπαλαμουτι των πωλητων πανω σε αυτο)..θελω να βγω ψευτης παιδια αλλα το βλεπω για μετα τις γιορτες αφου εχει κανει τη δουλεια της η voda,εκτος αν το εχουν παρει χαμπαρι οι παροχοι στην αντιπερα οχθη και πιεσουν καταστασεις.

φιλε εμενα δεν αργει απλα.....το εχω 1 ωρα και ακομα να κατεβασει την εφαρμογη

οταν θα στο κανει,να ακυρωνεις την ληψη και να επιλεγεις παλι εγκατασταση,μην περιμενεις αδικα.

Edited by truckman

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν βάζω τον φορτιστή δείχνει ότι φορτίζει, αλλά η γαλάζια μπάρα δεν κινείται. πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Και ξεκινάει από μεγαλύτερο ποσοστό φόρτισης. Δοκίμασα και με άλλον φορτιστή. Έχω την JPO επίσημη Γερμανική με ρουτ και lagfix. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο.

Ετοιμάζομαι να πάρω τον γαλαξία από Vodafone.

Παίζει κανένα κλείδωμα από εκεί; Κάτι περίεργο;

Ευχαριστώ.

Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει

Καλημέρα παιδιά... Είμαι ενας νεός ...σχεδόν! ... κάτοχος της υπεφονάρας galaxy s (έκανα παραγγελία και το περιμένω)!

Το κινητό το αγάπησα απο τη στιγμή που το είδα αλλά περίμενα να πέσει η τιμή (να "πέσει" και το δώρο Χριστουγέννων) για να το παραγγείλω. Βέβαια παρακολουθώ το θέμα στο myphone (σιωπηλά :ninja:) εδώ και πάρα πολύ καιρό! Τώρα λοιπόν που έφτασα στην πηγή (κει περιμένω να πιω νερό) θέλω να κάνω 1-2 "αρχάριες" (σαν αρχάριος που είμαι) ερωτήσεις:

1) το κινητό που παρήγγειλα είναι απο Ελληνικό σάιτ (και έχει Ελληνικό μενού) αλλά δεν θα έχει πχ swype Ελληνικό (μάλλον) κλπ... Θα μπορώ να αναβαθμίσω μέσω του κιεσ σε επίσημο Ελληνικό firmware (Ι9000ΧWJM2 ή I9000XWJM5) και μετά σε γιαούρτι (froyo); Ή θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγόHacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S (Επίσημα Ελληνικά firmwares για το Galaxy S (XWJM2/5))

2) Αξίζει να περάσω άμεσα το Ελληνικό φιρμγουερ ή δεν θα αλλάξει και τίποτε ιδιαίτερο;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, :D

ένας "υπο εξέλιξη" android super user!!!!:happy:

Βασίλης!

Καλημέρα παιδιά!

Πως μπορούμε να σταματήσουμε το αυτοματο άνοιγμα των εφαρμογών GTalk και Google Latitude; Αυτό που συμβαίνει με τη μπαταρία του κινητού είναι ανήκουστο! Δεν έχει μείνει πλέον καμια υπηρεσία ενεργή. Φορτισμένο στο 100% στις 22:00 και ώντας σε λειτουργία αεροπλανου, στις 07:30 ειχε 68%! Και να αναφερει οτι το 68% χαθηκε στη Προβολη! Ποια προβολή; Την ωρα που κοιμόμουν;

εχουν παρατηρηθει διαφορα τετοια φαινομενα...

η λυση ειναι wipe data/factory reset απο recovery mode

Αν δεν χρησιμοποιώ το επίσημο CSC για το κινητο μου , (στην δικια μου περίπτωση που είναι αγορασμένο από cosmote to COS) .

Πέρα από τα update που χάνω μέσω Kies , έχει καμία άλλη επίπτωση για το κινητο

μονο ρυθμισεις του παροχου σου για mms, gprs κτλ

@coolgreek

αν δεν εχει ελληνικο firmware η συσκευη, δεν θα ειναι ελληνικη ουτε η αναβαθμιση απο το kies

παρτο πρωτα, δες το λιγο και μετα το κανεις οτι το κανεις...

Edited by suspect21
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλημέρα παιδιά!

Πως μπορούμε να σταματήσουμε το αυτοματο άνοιγμα των εφαρμογών GTalk και Google Latitude; Αυτό που συμβαίνει με τη μπαταρία του κινητού είναι ανήκουστο! Δεν έχει μείνει πλέον καμια υπηρεσία ενεργή. Φορτισμένο στο 100% στις 22:00 και ώντας σε λειτουργία αεροπλανου, στις 07:30 ειχε 68%! Και να αναφερει οτι το 68% χαθηκε στη Προβολη! Ποια προβολή; Την ωρα που κοιμόμουν;

Μάλλον λέει προσβολή. Μήπως το έβρισες πριν πέσεις για ύπνο; :cold:

Αντώνης.

Παιδια υπαρχει κατι αντιστοιχο του market αλλα να εχω την δυνατοτητα να αγορασω τις paid εφαρμογες δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα τις paypal πληρωμης ακομα :mad:

Thanks in advance για οποια replies!!!

Γεια χαρα κι απο μενα.εχω μια ερωτηση.εχω μια φωτογραφια και θελω να την βαλω σαν φοντο.οταν παταω το ''set as'' μου εχει σαν επιλογη φοντο,wallpaper και εικονοδιο επαφης(δεν χρειαζεται το τελευταιο).αν πατησω φοντο μου βγαζει ενα πλαισιο στην φωτογραφια το οποιο μπορω να το αλλαξω.ομως δεν με αφηνει να επιλεξω ολη τη φωτογραφια με αποτελεσμα να βγαινει κομμενη.αν πατησω το wallpaper μου βαζει σαν εικονα αυτη που ειχε σαν προεπιλογη οταν πηρα το κινητο.και ρωταω εγω πως γινεται να χρησιμοποιησω την φωτογραφια για wallpaper???

ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια χαρα κι απο μενα.εχω μια ερωτηση.εχω μια φωτογραφια και θελω να την βαλω σαν φοντο.οταν παταω το ''set as'' μου εχει σαν επιλογη φοντο,wallpaper και εικονοδιο επαφης(δεν χρειαζεται το τελευταιο).αν πατησω φοντο μου βγαζει ενα πλαισιο στην φωτογραφια το οποιο μπορω να το αλλαξω.ομως δεν με αφηνει να επιλεξω ολη τη φωτογραφια με αποτελεσμα να βγαινει κομμενη.αν πατησω το wallpaper μου βαζει σαν εικονα αυτη που ειχε σαν προεπιλογη οταν πηρα το κινητο.και ρωταω εγω πως γινεται να χρησιμοποιησω την φωτογραφια για wallpaper???

ευχαριστω εκ των προτερων

Παρεμπιπτοντως αυτο εχει διορθωθει στην 2.2.1

Προς το παρον βρες την εφαρμογη Wallpaper Set and Save, κανει ακριβως αυτο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εχουν παρατηρηθει διαφορα τετοια φαινομενα...

η λυση ειναι wipe data/factory reset απο recovery mode

Τι κάνω δηλαδή; Δεν κατάλαβα...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Τι κάνω δηλαδή; Δεν κατάλαβα...

θα μπεις στο recovery mode (κλειστο κινητο, κρατας πατημενα ταυτοχρονα vol up+κεντρικο πληκτρο+πληκτρο on/off) και θα πατησεις wipe data factory reset

οταν το κανεις αυτο θα χαθουν τα παντα απο το κινητο σου, εκτος απο αυτα που εχεις μεσα στο σκληρο δισκο...

Και τώρα που αυτό οδήγησε στο να μην ανοιγει το κινητο, που βρίσκεται το Service της Samsung στη Θεσσαλονίκη;

Και τώρα που αυτό οδήγησε στο να μην ανοιγει το κινητο, που βρίσκεται το Service της Samsung στη Θεσσαλονίκη;

μπηκες σε recovery mode οπως σου ειπα?

Ναι, εκανα αυτα που ειπες και το τηλεφωνο δεν ανοιγει! Γαματο ;)

Καλημερα σας :).

Οπως ειχα γραψει χθες στο topic του hacks/root, χθες καναμε ενα μικρο meeting με τα παιδια Suspect21 και nikolaki21 και συζητησαμε για τα κινητα μας.

Μετα φλασαραμε στο ενα galaxy την ρομ JPU, μετα καναμε root την συσκευη, και μετα περασαμε και το swype με ελληνικη γλωσσα.

Ολα αυτα τα εγραψα εγω σ'ενα βιντεακι για να μπορειτε οσοι ενδιαφερεστε, εκτος απο το διαβασμα, να εχετε και το βιντεο για να εχετε και μια οπτικη επαφη με το πως γινεται ολη η διαδικασια του φλασαρισματος, του root, κ.τ.λ.

Το βιντεο αυτο το εχω ανεβασει στο προσωπικο μου Blog για να υπαρχει και να μπορειτε αν το βρισκετε.

Εδω ειναι :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/jpu-samsung-galaxy-s-i-9000.html

* ευχαριστω και απο εδω τον Βασιλη (Suspect21) γιατι εκεινος εκανε ολο την διαδικασια και εξηγουσε και τα βηματα.

Εγω απλα....ημουν ο καμεραμαν :dance::dance::dance::dance:

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ναι, εκανα αυτα που ειπες και το τηλεφωνο δεν ανοιγει! Γαματο ;)

ειδες? ξερω και αλλα κολπα αμα θες...

λοιπον σοβαρεψου λιγο

οταν τελειωσε η διαδικασια, δεν εκανε reboot μονο του?

δοκιμασε να δεις αμα μπαινει παλι σε recovery mode

Καλημερα σας :).

Οπως ειχα γραψει χθες στο topic του hacks/root, χθες καναμε ενα μικρο meeting με τα παιδια Suspect21 και nikolaki21 και συζητησαμε για τα κινητα μας.

Μετα φλασαραμε στο ενα galaxy την ρομ JPU, μετα καναμε root την συσκευη, και μετα περασαμε και το swype με ελληνικη γλωσσα.

Ολα αυτα τα εγραψα εγω σ'ενα βιντεακι για να μπορειτε οσοι ενδιαφερεστε, εκτος απο το διαβασμα, να εχετε και το βιντεο για να εχετε και μια οπτικη επαφη με το πως γινεται ολη η διαδικασια του φλασαρισματος, του root, κ.τ.λ.

Το βιντεο αυτο το εχω ανεβασει στο προσωπικο μου Blog για να υπαρχει και να μπορειτε αν το βρισκετε.

Εδω ειναι :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/jpu-samsung-galaxy-s-i-9000.html

* ευχαριστω και απο εδω τον Βασιλη (Suspect21) γιατι εκεινος εκανε ολο την διαδικασια και εξηγουσε και τα βηματα.

Εγω απλα....ημουν ο καμεραμαν :dance::dance::dance::dance:

Ωραιο και περιεκρικοτατο αφου εκτος απο το flashing παρουσιαζει περασμα swype και clockwork mod recovery. Ας μπει στην αρχικη σελιδα και αυτο μαζι με του Πετρου για να λυνονται οι αποριες. Πολυ καλη δουλεια παιδια απλα μπραβο!:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια εκανα τα παντα..Κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαργογες και ξανα προσπαθω να κατεβω αλλα ΤΙΠΟΤΑ......

δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος......

τελικα δεν ειμαι εγω για τετοια πραγματα..χαχααχ.

παιδια εκανα τα παντα..Κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαργογες και ξανα προσπαθω να κατεβω αλλα ΤΙΠΟΤΑ......

δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος......

τελικα δεν ειμαι εγω για τετοια πραγματα..χαχααχ.

Το προβλημα σου αν θυμαμαι καλα ειναι οτι δεν κατεβαζει το market η κανω λαθος? Δεν διορθωθηκε με task manager? Δυστυχως μια λυση ακομα ειναι το factory reset αλλα καταρχας θα χασεις ολα τα δεδομενα σου και θα πρεπει να ξαναστηνεις το τηλεφωνο και δευτερον πρεπει να σου δουλευουν τα 3 κουμπια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το προβλημα σου αν θυμαμαι καλα ειναι οτι δεν κατεβαζει το market η κανω λαθος? Δεν διορθωθηκε με task manager? Δυστυχως μια λυση ακομα ειναι το factory reset αλλα καταρχας θα χασεις ολα τα δεδομενα σου και θα πρεπει να ξαναστηνεις το τηλεφωνο και δευτερον πρεπει να σου δουλευουν τα 3 κουμπια.

ναι φιλε μου αυτο ειναι το προβλημα μου...

δεν διορθωθηκε απο το task manager...

Παρεμπιπτοντως αυτο εχει διορθωθει στην 2.2.1

Προς το παρον βρες την εφαρμογη Wallpaper Set and Save, κανει ακριβως αυτο.

Φίλε την κατέβασα

αλλά πάλι μου την μεγεθύνει παρά πολύ και χάνω σχεδόν τη μιση εικόνα

ναι φιλε μου αυτο ειναι το προβλημα μου...

δεν διορθωθηκε απο το task manager...

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις,το ιδιο πραγμα ειναι

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις,το ιδιο πραγμα ειναι

ετσι δεν θα χαθουν οτι εχω κανει και κατεβασει μεχρι τωρα..??

Αν εννοεις το hard reset ναι θα χαθουν ολα. Πριν το κανεις αυτο πρεπει να παρεις backup

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

θα χαθουν τα παντα,θα κανει hard reset η συσκευη,απλα με αυτον τον τροπο δεν θα χρειαστει να μπεις στο recovery μιας και δεν σου δουλευουν τα πληκτρα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...