Smyrni Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 βρήκα αυτό για την αναβάθμιση σε gingerbread Samsung Galaxy S Android 2.3 update We've also contacted Samsung to ask about the Samsung Galaxy S Android 2.3 update. Samsung replied with the following statement: "In case a new version of Android operating system is publicly announced and released, Samsung will review the possibility of implementation of such new version to the existing Samsung products with Android operating system ("Update"). "Such a review will be based on various factors including, without limitation, the overall effect of such Update to Samsung products, the system requirements, the structural limitations, and the level of cooperation from the component suppliers and the software licensors. "If Samsung decides to make the Update available to the users after such consideration, Samsung will use its efforts to develop such Update, which may be released to the users upon successful completion of such development." In other words: we'll check it out and make a decision then. http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-2-3-release-date-when-will-you-get-it--913710 note1+nexus7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 TYXERAKIAS Η οποιος άλλος μπορει να με βοηθήσει HEEEEEEELPPPPPP http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=70 somebody pls!!!! Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) βγαλε τη μπαταρια, βγαλε το και απο το καλωδιο και ξαναδοκιμασε... λοιπον εγω το μονο που εχω να πω μεχρι στιγμης για τη νεα ρομ ειναι οτι εχει περισσοτερη καταναλωση απο την jpa 2.2, οχι τρομερη διαφορα αλλα εμφανης Edited December 9, 2010 by suspect21 οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 τιποτα εχω το ιδιο προβλημα με του gusmin μπρικαρε σορυ για τα διπλα ποστ αλλα εχω απελπισθει...ακολουθησα κατα γραμμα την διαδικασια Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδια δείτε κι αυτο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Μπορει να είναι radio αρβυλα. http://www.gsmarena.com/samsung_gingerbread_droid_with_45inch_screen_1080p_video-news-2070.php Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fjohn10 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GALAXY S ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ TTF ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ PC ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδια δείτε κι αυτο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Μπορει να είναι radio αρβυλα. http://www.gsmarena.com/samsung_gingerbread_droid_with_45inch_screen_1080p_video-news-2070.php ειναι παλιο αυτο Κωστη! και ετσι να ειναι ομως το 2011 ανηκει αποκλειστικα στο Νεξους S για μενα... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Oαν λες reset? Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Η μπηκες σε recovery mode? Οι εφαρμογες εμειναν? επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι μαζευει το κινητο κακα πραγματα βλεπε ιους και κουκις που το επιβραδυνουν!!:lol: εγω ξερω οτι το κινητο εφτιαξε μπορει να παιξει ταινιες με υποτιτλους πλεον που ειναι και ο λογοσ που το πηρα χαχαχαχαχα παντως διαβαζς 2.2 2.2.1 2.3 κα οι τεχνικοι μου ειπαν οτι το να βαλουνε μια εκδοση πανω στην αλλη θα ναι δυσκολο...αρα 2.2 το πολυ το κοβω....:( galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 τιποτα εχω το ιδιο προβλημα με του gusmin μπρικαρε σορυ για τα διπλα ποστ αλλα εχω απελπισθει...ακολουθησα κατα γραμμα την διαδικασια Λοιπόν, είναι χιλιοειπωμένο εδώ, ότι πριν κάνουμε οποιαδήποτε "ταρζανιά" - χακεριά στη συσκευή μας... Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Μ Ε. Είναι πολύ απλό. Το ότι μπορεί κάποιους να μας πιάνει κωλοπιλάλα και "άντρα θέλω/τώρα τον θέλω", τότε οι πιθανότητες να οδηγηθούμε σε τούβλιασμα είναι πάρα πολύ μεγάλες. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο πανικός στο να σκαλίσουμε το κινητό μας. Και συγγνώμη φίλε μου για το δασκαλίστικο ύφος, αλλά βλέπω από χθες να κάνεις ερωτήσεις, τύπου που δείχνουν ότι δεν είσαι και ο απόλυτος γνώστης (ούτε και εγώ είμαι). Αλλά που πας να μπλεχτείς?? Ενημερώνομαι από το thread, πριν πάρω ακόμα την συσκευή, από τον Ιούνιο. Και από την στιγμή όμως που την αγόρασα, έχω ρίξει απίστευτο διάβασμα, παρόλο τη πίεση του χρόνου. Και παρόλα αυτά, ούτε εγώ αλλά ούτε και άλλοι εδώ μέσα δεν κάνουν άγνωστα πειράματα. Γνώστες βλ. tonysac, TonyK αλλά και άλλοι μέσα εδώ δεν έχουν βάλει καν 2.2. Όχι γιατί δεν ξέρουν. Αλλά ακριβώς γιατί γνωρίζουν, κάνουν και υπομονή. Και για να μην λέω πολλά και κουράζω το ζήτημα, ΠΡΕΠΕΙ να την ψάχνουμε πάρα πολύ καλά πριν κάνουμε κάτι στην περιουσία μας, για να μην ψάχνουμε το κινητό μας. eclair 2.1 jm2 Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδια δείτε κι αυτο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Μπορει να είναι radio αρβυλα. http://www.gsmarena.com/samsung_gingerbread_droid_with_45inch_screen_1080p_video-news-2070.php Βασικά είναι όντως παλιό όπως προείπωθηκε και το έχουν ήδη κάνει bust. http://www.androidpolice.com/2010/11/11/were-pretty-sure-the-samsung-february-2011-flagship-device-renders-are-fake-heres-why/ Στάνταρ θα βγεί νέο samsung αλλά μέσα στο καλοκαίρι για τον προφανή λόγο ότι μια εταιρία σαν την Samsung με το R&D department να εχει το μεγαλύτερο βάρος την τελευταία 5ετία πρέπει να ρίχνει κινητά στις αγορές για να κάνει και απόσβεση. Με αυτήν την πολιτική όμως σίγουρα το καλοκαιρινό θα φοράει το 3.0 ενώ από όσο έχω καταλάβει στο Galaxy η τελευταία που θα του βάλουν είναι η 2.3 . Βασικός παράγοντας σε αυτό είναι και οι τρομακτικές ομοιότητες με αρχιτεκτονική με το galaxy Tab που είναι just released.Αν δείτε και στο xda ή 2.2.1 φέρεται να έχει πολλές ύποπτες ομοιότητες με το os του Tab. Οπότε ναι μεν fragmented αλλά εφόσον έχουν 2 products με παρόμοια specs θέλουν ένα dev team και η ομοιότητα με το Nexus S μας εγγυάται πως δεν θα μπορεί να μας πει δεν πέρνεις Ginger γιατί το hardware δεν το σηκώνει όπως έκανε με το πρώτο Galaxy Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γινεται να κανουμε τον ηχο που χτυπα για ηχο κλησης να ξεκιναει και να συνεχιζει με την ιδια ενταση παρα να ξεκιναει σιγα και μετα να δυναμωνει?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γινεται να κανουμε τον ηχο που χτυπα για ηχο κλησης να ξεκιναει και να συνεχιζει με την ιδια ενταση παρα να ξεκιναει σιγα και μετα να δυναμωνει?? Oχι απ'οσο ξερω. Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 οταν ερθει η ωρα να κανω update θα πρεπει να βγαλω και το autokiller??επισης κανουμε hard reset μονο μετα το update η και πριν το κανουμε??εχω τον συνδιασμο των 3 πληκτρων μου προτεινετε να βαλω την foryo απο εδω η να περιμενω?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γινεται να κανουμε τον ηχο που χτυπα για ηχο κλησης να ξεκιναει και να συνεχιζει με την ιδια ενταση παρα να ξεκιναει σιγα και μετα να δυναμωνει?? Μόνο σε custom roms υπάρχει αυτό που θέλεις. Επίσεις υπάρχει και mod για deoxed JPO και JPU εδώ Μην το δοκιμάσεις σε άλλη rom Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Λοιπόν, είναι χιλιοειπωμένο εδώ, ότι πριν κάνουμε οποιαδήποτε "ταρζανιά" - χακεριά στη συσκευή μας... Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Μ Ε. Είναι πολύ απλό. Το ότι μπορεί κάποιους να μας πιάνει κωλοπιλάλα και "άντρα θέλω/τώρα τον θέλω", τότε οι πιθανότητες να οδηγηθούμε σε τούβλιασμα είναι πάρα πολύ μεγάλες. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο πανικός στο να σκαλίσουμε το κινητό μας. Και συγγνώμη φίλε μου για το δασκαλίστικο ύφος, αλλά βλέπω από χθες να κάνεις ερωτήσεις, τύπου που δείχνουν ότι δεν είσαι και ο απόλυτος γνώστης (ούτε και εγώ είμαι). Αλλά που πας να μπλεχτείς?? Ενημερώνομαι από το thread, πριν πάρω ακόμα την συσκευή, από τον Ιούνιο. Και από την στιγμή όμως που την αγόρασα, έχω ρίξει απίστευτο διάβασμα, παρόλο τη πίεση του χρόνου. Και παρόλα αυτά, ούτε εγώ αλλά ούτε και άλλοι εδώ μέσα δεν κάνουν άγνωστα πειράματα. Γνώστες βλ. tonysac, TonyK αλλά και άλλοι μέσα εδώ δεν έχουν βάλει καν 2.2. Όχι γιατί δεν ξέρουν. Αλλά ακριβώς γιατί γνωρίζουν, κάνουν και υπομονή. Και για να μην λέω πολλά και κουράζω το ζήτημα, ΠΡΕΠΕΙ να την ψάχνουμε πάρα πολύ καλά πριν κάνουμε κάτι στην περιουσία μας, για να μην ψάχνουμε το κινητό μας. eclair 2.1 jm2 +1 σαυτα που λεει ο φιλος αν και εχουν χιλιοειπωθει εδω μεσα. Παρολα αυτα οσες φορες και να το γραφουμε παιδια δεν εχει νοημα αφου παντα καποιος θα μπει και δεν θα διαβασει και θα μπρικαρει το τηλεφωνο του. Συγγνωμη αλλα τα θελει ο απ'αυτος τους... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Παιδιά στο CSC της JPU βάλατε το EUR; Αν το βάλετε θα έχετε στις επαφές την μπάρα αναζήτησης δεξιά στα ελληνικά :) Edited December 9, 2010 by argam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά στο CSC της JPU βάλατε το EUR; Αν το βάλετε θα έχετε στις επαφές την μπάρα αναζήτησης δεξιά στα ελληνικά :) Τι είπες τώρα ;;;;; ωχ ... Φλασάρω τώωωωωωωωωραααααααααααα Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 καποιο παλικαρι εδω ειχε φτιαξει κατι jigakia αν θυμαμαι καλλα δεν μπορω να βρω σε πιο ποστ ειναι αν θυμαται καποιος η ο ιδιος εχει ορεξη να ξαναποσταρει η καποιος με ηλεκτονικες γνωσεις μπορει να μας πει πως θα το φτιαξουμε ..... ολα ευπροσδεκτα ..... υγ. για τους ηλεκτρονικους υπαρχει και αυτο το βιντεακι θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 καποιο παλικαρι εδω ειχε φτιαξει κατι jigakia αν θυμαμαι καλλα δεν μπορω να βρω σε πιο ποστ ειναι αν θυμαται καποιος η ο ιδιος εχει ορεξη να ξαναποσταρει η καποιος με ηλεκτονικες γνωσεις μπορει να μας πει πως θα το φτιαξουμε ..... ολα ευπροσδεκτα ..... υγ. για τους ηλεκτρονικους υπαρχει και αυτο το βιντεακι Ο φιλος Δημητρης ηταν (jimacid) ο οποιος νομιζω εφτιαχνε αρκετα για μαζικη αποστολη. Βρειτε ενα post του και δειτε στην υπογραφη του. @argam φοβερο νεο επιτελους!!! Μολις ερθει το τηλ μου δεν με βλεπω να κρατιεμαι...Κι εμενα τα θελει δηλαδη ο απ'αυτος μου:X Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά στο CSC της JPU βάλατε το EUR; Αν το βάλετε θα έχετε στις επαφές την μπάρα αναζήτησης δεξιά στα ελληνικά :) εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω :p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω :p Βρε συ δεν καταλαβαινεις γιατι πολυ απλα ΔΕΝ διαβασες τους οδηγους. Δεν γινεται απο τα post εδω περα να καταλαβεις τι γινεται, εδω ειναι πλεον χαος για τους καινουργιους. Με pm και διαβασμα των νεων post δεν γινεται δουλεια, πρεπει να διαβασεις τους οδηγους. Μην αρχιζεις να φλασαρεις και να σκαλιζεις για froyo κλπ αν δεν διαβασεις. Με καθε φιλικη διαθεση στα λεω... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 οκ καταλαβα τι πρεπει να κανω σχετικα με την μπαρα αλλα δεν θα το κανω...:p εχω διαβασει τους οδηγους και τα σχετικα αλλα οπως ολοι εχω καποιες ερωτησεις :p μπορεις καποιος να μου απαντησει σχετικα με το post που εκανα πιο πανω για το froyo και το hard reset?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 οκ καταλαβα τι πρεπει να κανω σχετικα με την μπαρα αλλα δεν θα το κανω...:p εχω διαβασει τους οδηγους και τα σχετικα αλλα οπως ολοι εχω καποιες ερωτησεις :p μπορεις καποιος να μου απαντησει σχετικα με το post που εκανα πιο πανω για το froyo και το hard reset?? Απο τις ερωτησεις σου φαινεται οτι δεν διαβασες προσεκτικα γιαυτο σου τα λεω. Επισης για να μην spammαρουμε συνεχως οταν ρωτας κατι δεν γινεται να περιμενεις απαντηση μετα απο 1 λεπτο. Τεσπα σχετικα με την ερωτηση σου hard reset χρειαζεσαι μετα το φλασαρισμα οχι πριν και οσο για το froyo εγω σου προτεινω να μην κανεις τιποτα. Κατσε με eclair και οταν καταλαγιασουν τα πραγματα και αποκτησεις λιγη εμπειρια παραπανω δοκιμαζεις. Εχεις το τηλ μια βδομαδα μονο, να το χαρεις και πανω απολα να το ΜΑΘΕΙΣ πριν αρχιζεις να το πειραζεις. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 οκ εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα πιστεψε με σε καποια πραγματα ισως αναγκαστεις να διαβασεις και 70 σελιδες για να καταλαβεις γιατι δεν φτανει παντα μονο η αρχη....διαβαζω καθε μερα για το κινητο και ασχολουμαι και αυτο γενικα το κανω με ολα μου τα πραγματα ;) οποτε οπως θα το φλασαρα τωρα ετσι θα το φλασαρα και μετα απο μια βδομαδα και πιστεψε με το προηγουμενο μου samsung το ειχα φλασαρει απειρες φορες :p απλως αυτο που ρωταω ειναι αν αυτη η frοyo που ειναι εδω ειναι αυτη που θα περασουμε και οταν ερθει το update βεβαια αυτο δεν το ξερει κανεις σιγουρα απλως ελεγα συμφωνα με τα αλλα official releases που εχουν γινει μηπως φαινεται απο εκει κατι...τεσπα δεν θελω να κουραζω αλλο με τις ερωτησεις μου γιατι ξερω οτι κατανταω κουραστικος απλως αμα ξερει καποιος κατι ας μου απαντησει...φιλικα παντα :D ευχαριστω :D Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Απο τις ερωτησεις σου φαινεται οτι δεν διαβασες προσεκτικα γιαυτο σου τα λεω. Επισης για να μην spammαρουμε συνεχως οταν ρωτας κατι δεν γινεται να περιμενεις απαντηση μετα απο 1 λεπτο. Τεσπα σχετικα με την ερωτηση σου hard reset χρειαζεσαι μετα το φλασαρισμα οχι πριν και οσο για το froyo εγω σου προτεινω να μην κανεις τιποτα. Κατσε με eclair και οταν καταλαγιασουν τα πραγματα και αποκτησεις λιγη εμπειρια παραπανω δοκιμαζεις. Εχεις το τηλ μια βδομαδα μονο, να το χαρεις και πανω απολα να το ΜΑΘΕΙΣ πριν αρχιζεις να το πειραζεις. So true. Το ιδιο ελεγα παντα και για τις cooked roms, lagfixes κλπ. Δηλαδη αν καποιος νομιζει πως η συσκευη του δεν εχει κανενα προβλημα και ειναι ευχαριστημενος, δεν υπαρχει λογος να αρχισει τα πειραγματα. Μπορει βεβαια να πειραματιστει, αλλα καλο ειναι να καταλαβει καποια βασικα πραγματα πρωτα καθως και τι κανει καθε του ενεργεια στην συσκευη. Προσωπικα (και δεν το παιζω ψαγμενος, κλπ) παρακολουθω το θεμα απο τις πρωτες 3 σελιδες (το πρωτο θεμα :lol:) και στην αρχη δεν ενιωθα ανετος να κανω ουτε root (παρολο που τις winmo συσκευες μου τις ειχα λιωσει στα φλασαρισματα και τα tweaks), ποσο μαλλον να προβω σε flash γιατι δεν γνωριζα τιποτα για το λειτουργικο (καλα οχι πως τωρα ειμαι κανενας guru). Βεβαια πλεον εχω γινει flash junkie, το οποιο δεν ξερω αν και αυτο ειναι καλο γιατι ετσι δεν χαιρεσαι την συσκευη σου (το περιορισα παντως :lol:). Αλλα καλο ειναι να συνηθιζει κανεις μια νεα συσκευη και ακομα περισσοτερο ενα νεο λειτουργικο και να διαβαζει οσο το δυνατον περισσοτερο μπορει πριν ορμησει στα βαθια και να ξερει τα ρισκα. @domigr, υποθετω πως πρωτα θα δοθει η 2.2 στο ελληνικο region και μετα η 2.2.1. Δεν το βασιζω πουθενα βεβαια, αλλα μου φαινεται λογικο να εχουν ολοι την 2.2 πριν δοθει (παλι με την ιδια σειρα?) νεο update. Μπορει να κανω λαθος βεβαια, εδω δεν ειναι γνωστα αλλα κι αλλα στην πολιτικη της samsung... Edited December 9, 2010 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts