a_tsa Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 για μια ακομα φορα δεν μου χτυπησε το ξυπνητηρι τωρα το απογευμα!ειχα κατεβασει την εφαρμογη αυτη που εγραψε το παιδι(alarm clock xtreme),τα εβαλα και τα 2 να χτυπησουν με ενα λεπτο διαφορα,ενω τα δοκιμαζα και δουλευαν κανονικα,τελικα δεν χτυπησαν στην ωρα τους,κανενα!!! ερχομαι στην δουλεια ηρθε ενα παιδι δουλευει στο γερμανο,του το εκανε και το δικο του (iphone4) και μου ειπε να του το παω να το στειλει στα κεντρικα!:(:( επ[ισης εχω και αλλο ενα προβλημα,ξαφνικα εκει που ειναι το κινητο στην θηκη του μου ζηταει κωδικο Pin,δεν εχει κλεισει το κινητο απλα ζηταει τον κωδικο!:mad: μαλλον μετα της γιορτες θα παει ταξιδακι στην μαμα samsung!! το φρογιο μου ειπε μετα της γιορτες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αν ειναι δυνατον να αγοραζουμε δευτερο κινητο γιατι 600 ευρω τηλ δεν δουλευει σωστα το ξυπνητηρι,ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος γιατι ειναι η 2η φορα που καθυστερω στην δουλεια!απο αυριο αυτο θα κανω φιλε μου,την πρωτη το συγχωρεσα(λεω κολλημα ηταν) τωρα δεν του εχω εμπιστοσυνη! Φίλε μου, για να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι θα πρέπει η να είναι το τηλέφωνο κλειστό η να το «σκοτώνει» κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει. Το χρησιμοποιώ καθημερινά απο τον Αύγουστο που το πήρα και δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Το να χτυπάει κάποιες μέρες και κάποιες όχι είναι σίγουρο ότι κάποιο killer το κλείνει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια,υπαρχει περιπτωση να παρουμε 2.3 ανεπισημα;δηλαδη απο κανενα xda αμα ασχοληθει κανεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ο φιλος εχει προβλημα με ανοιχτο κινητο και ανοιχτο ξυπνητηρι, κατι που εχει παρατηρηθει πολλες φορες. δεν το ηξερα συγνωμη για την πλακα αλλα ας κοιταξει ενα αλλο σεναριο...εγω εβαζα σμαρτφοουν να χτυπαει 5 και χτυπουσε στις 6 γιατι ειχε κρατισει λαθος εσωτερικη ωρα.πηγαινε +1:worry:οταν εβαζα ωρα αθηνας ενω ηταν 5 χτυπαγε 6 και μολις μετακινουσα την ζωνη ωρας σε χωρα με ωρα -1 ωρα βαρουσε κανονικα 5 μεχρι να σιγουρευτει ασ βαλει αλλο ξυπνητηρι οντως... galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 για μια ακομα φορα δεν μου χτυπησε το ξυπνητηρι τωρα το απογευμα!ειχα κατεβασει την εφαρμογη αυτη που εγραψε το παιδι(alarm clock xtreme),τα εβαλα και τα 2 να χτυπησουν με ενα λεπτο διαφορα,ενω τα δοκιμαζα και δουλευαν κανονικα,τελικα δεν χτυπησαν στην ωρα τους,κανενα!!! ερχομαι στην δουλεια ηρθε ενα παιδι δουλευει στο γερμανο,του το εκανε και το δικο του (iphone4) και μου ειπε να του το παω να το στειλει στα κεντρικα!:(:( επ[ισης εχω και αλλο ενα προβλημα,ξαφνικα εκει που ειναι το κινητο στην θηκη του μου ζηταει κωδικο Pin,δεν εχει κλεισει το κινητο απλα ζηταει τον κωδικο!:mad: μαλλον μετα της γιορτες θα παει ταξιδακι στην μαμα samsung!! το φρογιο μου ειπε μετα της γιορτες!! το καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι σπάσιμο, αλλά αφού δεν σε θέλει, γιατί επιμένεις να το βάζεις να χτυπήσει;:lol: Πάντως εγώ δεν θα έστελνα πίσω ένα κινητό μόνο και μόνο για το ξυπνητήρι. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν είναι τόσο επείγον. Όσο για το FrpYo, πού το ξέρει αυτός να το διασταυρώσουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν παιζει να ειναι θεμα του autokiller ε??γιατι μολις το εβαλα :p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 το καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι σπάσιμο, αλλά αφού δεν σε θέλει, γιατί επιμένεις να το βάζεις να χτυπήσει;:lol: Πάντως εγώ δεν θα έστελνα πίσω ένα κινητό μόνο και μόνο για το ξυπνητήρι. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν είναι τόσο επείγον. Όσο για το FrpYo, πού το ξέρει αυτός να το διασταυρώσουμε; Σε αυτο θα συμφωνησω, ομως ο φιλος ειπε οτι στο ξεκουδουνο το τηλεφωνο του ζηταει και pin για την sim χωρις να εχει κλεισει. ισως παει και κατι αλλο στραβα. Hard reset ειναι μια καλη επιλογη για να ξεκινησει παντως... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Σε ενα post στους xda λέει οτι στην ινδία είπαν οτι θα πάρουν 2.3 τον Ιούνιο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9665414&postcount=119 Η λογική λέει οτι θα την πάρουμε επίσημα αλλά αργά ωστε να εχει πουλήσει το nexus s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν παιζει να ειναι θεμα του autokiller ε??γιατι μολις το εβαλα :p Οχι, ακριβως αυτο παιζει να ειναι το προβλημα. Την εχουν πατησει πολλοι ετσι, συμπεριλαμβανομενου και εμου...Παρολα αυτα ο φιλος νομιζω ειπε οτι δεν χρησιμοποιησε κανενα killer, αρα κατι αλλο φταιει. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 πφφφ ελπιζω μην φταει αυτο :p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν ξερω που το ξερει αλλα μπορει να το ειπε και ετσι!μου ειπε οτι περιμεναν αναβαθμιση για το Ν8(αν δεν κανω λαθος) το καλοκαιρι και την πηραν πριν μια εβδομαδα!οποτε λεει να κανουμε υπομονη!! αν κανω hard reset θα χασω τα παντα απο μεσα ?τωρα που το συνδεσμε με το kies παιζει να μην βρισκονται παλι ?:( δεν ξερω τι να κανω,να αρχισω να σβηνω εφαρμογες ?:confused::confused: και εγω το εβαζα το ξυπνητηρι απο την αρχη που το πηρα αλλα τον τελευταιο μηνα μου κανει @@!@κιες!τι να πω...:( edit:εχω task killer αλλα δεν το ανοιγω να σκοτωσω της εφαρμογες,πολυ σπανια(οταν το θυμηθω η κολλαει πολυ το τηλ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν ξερω που το ξερει αλλα μπορει να το ειπε και ετσι!μου ειπε οτι περιμεναν αναβαθμιση για το Ν8(αν δεν κανω λαθος) το καλοκαιρι και την πηραν πριν μια εβδομαδα!οποτε λεει να κανουμε υπομονη!! αν κανω hard reset θα χασω τα παντα απο μεσα ?τωρα που το συνδεσμε με το kies παιζει να μην βρισκονται παλι ?:( δεν ξερω τι να κανω,να αρχισω να σβηνω εφαρμογες ?:confused::confused: και εγω το εβαζα το ξυπνητηρι απο την αρχη που το πηρα αλλα τον τελευταιο μηνα μου κανει @@!@κιες!τι να πω...:( edit:εχω task killer αλλα δεν το ανοιγω να σκοτωσω της εφαρμογες,πολυ σπανια(οταν το θυμηθω η κολλαει πολυ το τηλ) autokiller μηπως εχεις που σκοτωνει τις εφαρμογες μολις πεσει η μνημη κατω απο το οριο, αυτο να προσεξεις. Βασικα με ενα hard reset θα μπορεσεις να δεις τι παιζει μαλλον. Παρε ενα backup με το mybackup (rooted κινητο εννοειται) και δοκιμασε. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αν περιμενα την αναβαθμιση,παιζει να διορθωση τιποτα? δεν ειναι root το κινητο,μπορω να κανω backup και να κανω hard reset ?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αν περιμενα την αναβαθμιση,παιζει να διορθωση τιποτα? δεν ειναι root το κινητο,μπορω να κανω backup και να κανω hard reset ?:confused: Αν δεν κανεις root δεν μπορεις να παρεις backup. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πριν 3 ώρες έγινα κι εγώ κάτοχος Γαλαξία...! :D:D:D 2 ερωτήσεις εν συντομία για αρχή: Α) Swype ελληνικό, δεν έχει στα μηνύματα; Β) Δε μπορώ να έχω 2 γλώσσες μαζί στο πληκτρολόγιο και να τις αλλάζω μεταξύ τους (όπως έχουμε alt + shift στους Η/Υ);;; Στο προηγούμενο τηλέφωνο είχα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδιά προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση σε Android 2.2 (froyo) αλλά μου γράφει το εξής: "Τρέχουσα έκδοση: PDA: JG1 / PHONE: JF5 / CSC: JF9 Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής." Το τηλέφωνο το αγόρασα από Cosmote, τότε με την προσφορά των 99,00 ευρώ. Δεν έχει βγει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αυτη περιμενουμε ολοι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αυτη περιμενουμε ολοι!!! Μιλώντας τηλεφωνικά με την Samsung Hellas την περασμένη εβδομάδα μου είπαν ότι βγήκε μία αναβάθμιση για το Galaxy S, αλλά μόνο για όσους αγόρασαν το κινητό από την Vodafone. Επειδή έχει αγοράσει ο αδερφός μου το Galaxy S από την Vodafone, δοκιμάσαμε να κάνουμε αναβάθμιση στην δική του συσκευή, αλλά κι εκεί τίποτα. Αλλά από την Samsung Hellas με διαβεβαίωσαν ότι έχει βγει η αναβάθμιση. Λόγω φόρτου εργασίας δεν το έχω ψάξει και πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 και με ενεργοποιημενο το minefree σε strict η οχι?? Μην σε απασχολεί το minfree και μην το ανοίξεις ξανά. Εφόσον έχεις βάλει τις τιμές στον autokiller θα στις κρατάει μόνιμα αυτές ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Απλά μην ξεχάσεις στο autokiller να πατήσεις το αριστερό πλήκτρο, να επιλέξεις settings (ρυθμίσεις) και στους επιλογές που έχει να έχεις τσεκαρισμένο το "apply settings on boot" για να σου κρατάει τις τιμές αυτές κάθε φορά που θα κάνεις επανεκκίνηση. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Φαίνεται οτι η Samsung ακούει. Νεα froyo έκδοση 2.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Φαίνεται οτι η Samsung ακούει. Νεα froyo έκδοση 2.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 Όχι ρε ****το και έλεγα να κατασταλάξω στην JPO που πάει σφαίρα... Διαβάζω για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και OTA firmware upgrades !!!! Και drawer fix ... :( Δεν κολλάει και όταν βάζει εφαρμογές έχει και 340mb RAM .. GPS lock σε 3 sec ... + subtitles στον stock player Φαντάσου όταν βγούν custom kernels για αυτό τι θα γίνει.. Edited December 8, 2010 by minos197 Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Όχι ρε ****το και έλεγα να κατασταλάξω στην JPO που πάει σφαίρα... Διαβάζω για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και OTA firmware upgrades !!!! Και drawer fix ... :( Ισως πάρουμε αυτή τελικά (Μακάρι)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Όχι ρε ****το και έλεγα να κατασταλάξω στην JPO που πάει σφαίρα... Διαβάζω για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και OTA firmware upgrades !!!! Και drawer fix ... :( Δεν κολλάει και όταν βάζει εφαρμογές έχει και 340mb RAM .. GPS lock σε 3 sec ... + subtitles στον stock player Φαντάσου όταν βγούν custom kernels για αυτό τι θα γίνει.. OTA update ειναι αυτο λενε πολλοι. ειναι ετσι ομως; μαλλον μεσω ODIN ειναι... Πχ αν εγω εχω 2.2 απο Βοντα Γερμανιας ,λεμε,θα την εχω; Το ζητημα ειναι οτι τελικα η Σαμσουνγκ βγαζει σταθερο και γρηγορο λειτουργικο για τον Γαλαξια... μαλλον με την 2.2.1 δεν θα χρειαστει να κανω τιποτε παρα ενα απλο root για το market. Na μην μπλεξω με custom roms klp... Edited December 8, 2010 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Φαίνεται οτι η Samsung ακούει. Νεα froyo έκδοση 2.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 δεν βλεπω ελληνικα ομως, εγω π.χ που εχω βαλει το froyo 2.2 αν βαλω την νεα froyo θα εχω ελληνικα? Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μαλλον οχι ..... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts