kirillos Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 Καλημερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας εχει βαλει ο δημος ελευθερο ασυρματο internet εγω ομως δεν μπορω να συνδεθω γιατι ειναι πολυ ασθενες το σημα . Τη εξωτερικη κεραια πρεπει να βαλω και τι αλλο εξοπλισμο χρειαζομαι.Εχω ενα laptop με ασυρματη καρτα και ενα σταθερο με ethernet ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλημερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας εχει βαλει ο δημος ελευθερο ασυρματο internet εγω ομως δεν μπορω να συνδεθω γιατι ειναι πολυ ασθενες το σημα . Τη εξωτερικη κεραια πρεπει να βαλω και τι αλλο εξοπλισμο χρειαζομαι.Εχω ενα laptop με ασυρματη καρτα και ενα σταθερο με ethernet ευχαριστω. Αν είναι πολύ ασθενές το σήμα πιθανόν να μη γίνεται και τίποτα. Εγώ είχα πάρει σε ανάλογη περίπτωση μια κεραιούλα tp-link με 30 ευρώ από το πλαίσιο. Μπορείς να πάρεις και μία επέκταση usb να το έχεις μόνιμα έξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirillos Δημ. September 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μ\ε βολευη το στικακι γιατι πρεπει να το βγαζω και να το βαζο σε αλλο υπολογιστη και δεν ειναι και αδιαβροχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μ\ε βολευη το στικακι γιατι πρεπει να το βγαζω και να το βαζο σε αλλο υπολογιστη και δεν ειναι και αδιαβροχα Ίσως αυτό να σου κάνει την δουλειά που θέλεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πιο φτηνή λύση, την οποία έχω δοκιμάσει εγώ: TP-LINK TL-WA500G ή WA501G ή WA701ND, όποιο από τα τρία βρεις, η τιμή είναι κάτω από 30 ευρώ. Το αγοράζεις, το βάζεις έξω κάπου που να πιάνει, και το ρυθμίζεις να λειτουργεί ως Universal Repeater. Θα χρειαστεί μόνο να ξέρεις την IP του gateway από το free wifi που θες να συνδεθείς. Το πλεονέκτημα στη λύση που σου προτείνω είναι ότι δεν θα έχεις καλώδια να βγαίνουν έξω από το σπίτι, παρά μόνο αυτό του ρεύματος αν δεν έχεις εξωτερική πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 με βροχη τι κανουμε;το σκεπαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ποιό απο όλα? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 με βροχη τι κανουμε;το σκεπαζω; To αφησες στην βροχη = καθαρισε!!! Τουλαχιστον να σκεπαζεται απο κατι.Θα σου προτεινα μια πατεντα..παρε ενα κουτι πλαστικο γυαλινο η και χαρτι ακομα και βαλτο μεσα κανε τρυπουλες να βγαινει μονο η κεραια και το καλωδιο ρευματος.Εγω ετσι το εχω και κατω απο τοιχακι να μην βρεχεται αμεσα και 2 χρονια ολα οκ.Αν το αφησεις ομως ακαλυπτο τελειως με την πρωτη βροχη καθαρισε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts