kollatos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @nikoskat: Πραγματικά με το ζόρυ κρατιέμαι να μην το postάρω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 hd2 με desire hd rom και όλο το σύστημα από την microsd 2gb με την cpu στα 998 http://img641.imageshack.us/img641/4985/snap20101203165520.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @kollatos να σου το στειλω με courier να κανεις και το δικο μου ετσι...?:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @kollatos να σου το στειλω με courier να κανεις και το δικο μου ετσι...?:lol::lol::lol::lol: Θα χρειαστείς και καινούρια microsd λογικά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @kollatos να σου το στειλω με courier να κανεις και το δικο μου ετσι...?:lol::lol::lol::lol: μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις ακολουθώντας τους οδηγούς στο xda! Θα χρειαστείς και καινούρια microsd λογικά. μην το λες με class4 είναι τα scores! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις ακολουθώντας τους οδηγούς στο xda! δυσκολευομαι αρκετα αλλα θα προσπαθησω...στα windows mobile μου φαινοταν πιο ευκολη η διαδικασια παντως... εδω τωρα υπαρχουν πολλοι οδηγοι που ο καθενας συμβαινει υπο προυποθεσεις και διαφορα αλλα τετοια...γενικα το θεωρω λιγο περιπλοκο...:( μην το λες με class4 είναι τα scores! Θα χρειαστείς και καινούρια microsd λογικά. με class 4 ειμαι κι εγω! Edited December 4, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Με δεδομένο ότι τρέχεις την RCMixHD ακολούθα αυτόν το οδηγό και θα τα καταφέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Γενικότερη διαφορά είδες στις επιδόσεις του κινητού; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφει πιο γρήγορα σε sd παρά στο filesystem του κινητού. Εγώ δεν έχω τραβήξει φωτό, αλλά έχω φτάσει μέχρι 1780+ με rcmixhd και oxygen 0.2.2 σε desire χωρίς oc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ναι, γενικά είναι πιο γρήγορο το κινητό. Βασικά δεν γράφει στην sd ακριβώς αλλά σε ένα εικονικό δίσκο γι' αυτό πάει πιο γρήγορα, στην ουσία γράφει μέσα σε ένα αρχείο το οποίο απλά βρίσκεται ήδη γραμμένο στην sd. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Με δεδομένο ότι τρέχεις την RCMixHD ακολούθα αυτόν το οδηγό και θα τα καταφέρεις. θα κοιταξω να τα διαβασω ολα καλυτερα να βγαλω επιτελους καμια ακρη γιατι αυτο τον καιρο τραβιεμαι πολυ με την σχολη... θα ηθελα παντως αν μου επιτρεπεις για περαιτερω βοηθεια να σου εστελνα κανενα pm... σε ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ναι, γενικά είναι πιο γρήγορο το κινητό. Βασικά δεν γράφει στην sd ακριβώς αλλά σε ένα εικονικό δίσκο γι' αυτό πάει πιο γρήγορα, στην ουσία γράφει μέσα σε ένα αρχείο το οποίο απλά βρίσκεται ήδη γραμμένο στην sd. Κολλάτος, τι partition πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό; Με 512 ext3 και το υπόλοιπο σαν αποηθκευτικό χώρο fat32 θα δουλέψει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Θέλει 2 fat32 partition. Το 1ο είναι που βάζεις τα δεδομένα σου και το 2ο για το data2sd με μέγιστο χώρο 2gb. Πριν λίγο βγήκε και νέα rom HD με νέο και βελτιομένο data2sd όπου το μόνο που κάνεις είναι να έχεις το 2ο partition μέχρι 2gb και απλά κάνεις install τη rom και τα φτιάχνει όλα μόνη της. το link εδώ->ownheredesireHD v1.5 base on DHD, newSense|DATA2EXT|CAMERA|SUPERFAST Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παρατηρείς κάποια διαφορά στην ταχύτητα ή απλά βγάζουμε μεγάλα σκορ στο quadrant και χαιρόμαστε; :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Βασικά αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν ανάβω το τηλέφωνο από shutdown αργεί κάνα 5λεπτο να γίνει smooth όπως πρέπει αλλά κατά τ' άλλα είναι πιο γρήγορο. Πάιζουν πολλά όμως ρόλο για την ταχύτητα του κινητού όπως kernel, αν είναι UV, η κάρτα κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 To ταπεινο μου milestone με τις τελευταιες του βελτιωσεις κσι cm rom http://tapa.tk/mu/4f6b4f6c-a874-7ded.jpg Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Βαγγέλη τι βελτιώσεις έχεις κάνει? Αν θυμάμαι καλά στο 1GHz το έχεις ε? Πολύ καλό score πάντως..! :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 To ταπεινο μου milestone με τις τελευταιες του βελτιωσεις κσι cm rom http://tapa.tk/mu/4f6b4f6c-a874-7ded.jpg Sent from my Milestone Δεν αφηνετε τις ταπεινοφροσυνες σας λεω γω?:p Το μιλεστονε ειναι κορυφαιο smartphone, χωρις ιχνος ταπεινοτητας. Πολυ καλο σκορ Βαγγελη!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Βαγγέλη τι βελτιώσεις έχεις κάνει? Αν θυμάμαι καλά στο 1GHz το έχεις ε? Πολύ καλό score πάντως..! :) Τιποτε φοβερο,οτι προσφερει η androidiani recovery,zip allign,mem hack,overclock,τετοια... Ειπα να το αφησω στα 1100 βασικα :p Aφου δε μασαει η συσκευη. Σημειωτεον,οτι αυτη ειναι μια συχνοτητα μονιμη και καθημερινη,δεν χρονιστηκε εκει μονο για το τεστ,στα 1300 mhz που παει με σχετικη ασφαλεια πιστευω θα εβγαζε γυρω στα 1600 αλλα βαριεμαι να κατεβασω εφαρμογη για οβερκλοκ,το κανω απο recovery,οποτε το παω οσο επιτρεπεται απο εκει. Το αστείο ειναι η ενδεικτικη μετρηση που εχει για το droid καπου εκει στο τελος,οταν διαβαζα για τις δυνατοτητες του επεξεργαστη τις θεωρουσα υπερβολες... Δεν υπαρχει πιο value for money συσκευη για μενα... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) http://img408.imageshack.us/img408/6567/snap20101205172109.png 2.1 με root απο oclf και εχω βάλει και το setCPU απο applanet.. Απο τη στιγμή που το εβαλα μου το ανεβασε απο το 2050 σε αυτο. Μάλλον τελικά ειναι καλό γιατι είδα και μια μικρη βελτιωση και στη μπαταρια και στην αποκριση. Edited December 7, 2010 by inactiveaccount553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Με stock rom αλλα rooted και overclocked στα 1.53Ghz. Επιασε και 3127 αλλα δεν ειχα ανοιχτο το app για screenshot. :) Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 1.53GHz? :eek: Το τηγανίζεις το αυγουλάκι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 1.53GHz? :eek: Το τηγανίζεις το αυγουλάκι? :p οντως, για να μας πει ο φιλος μας ζεσταινεται με το o/c..; ακομα και στο 1gz ζεσταινεται οπως και το απλο desire...; ειμαι περιεργος να μαθω :blink: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) 1.53GHz? :eek: Το τηγανίζεις το αυγουλάκι? :p :) Χεχε καλα δεν το δουλευω μονιμα σε αυτη την συχνοτητα, περισσοτερο ηθελα να το δοκιμασω για το benchmark, αλλα ακομα και στο 1.53 μετα απο 2-3 stress test και περιπου 10 συνεχομενα benchmark με το quadrant δεν ανεβασε πανω απο 34 βαθμους. Για καθημερινη χρηση παει το πολυ 1-1.2 και 30 βαθμους. edit: Καταρχην το 1Ghz ειναι πρακτικα stock συχνοτητα οποτε δεν εχει κανενα θεμα. Συν οτι ο kernel που εχω περασει τωρα μεχρι το 1.2 ειναι undervolted οποτε δεν στρεσαρει πολυ τον επεξεργαστη. Ειναι ο Buzz OC/UV 1.51Ghz του Apache απο το φορουμ των xda. Ο αλλος που ηταν στο 1.53 ειναι του kamma ο οποιος ξεπερναει το εργοστασιακο voltage και παρολο που βγαζει μεγαλα νουμερα σε benchmark μετα απο λιγη χρηση γινεται laggy. Edited December 7, 2010 by Osiris2000 Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 :) Χεχε καλα δεν το δουλευω μονιμα σε αυτη την συχνοτητα, περισσοτερο ηθελα να το δοκιμασω για το benchmark, αλλα ακομα και στο 1.53 μετα απο 2-3 stress test και περιπου 10 συνεχομενα benchmark με το quadrant δεν ανεβασε πανω απο 34 βαθμους. Για καθημερινη χρηση παει το πολυ 1-1.2 και 30 βαθμους. edit: Καταρχην το 1Ghz ειναι πρακτικα stock συχνοτητα οποτε δεν εχει κανενα θεμα. Συν οτι ο kernel που εχω περασει τωρα μεχρι το 1.2 ειναι undervolted οποτε δεν στρεσαρει πολυ τον επεξεργαστη. Ειναι ο Buzz OC/UV 1.51Ghz του Apache απο το φορουμ των xda. Ο αλλος που ηταν στο 1.53 ειναι του kamma ο οποιος ξεπερναει το εργοστασιακο voltage και παρολο που βγαζει μεγαλα νουμερα σε benchmark μετα απο λιγη χρηση γινεται laggy. στην stock συχνοτητα ζεσταινεται οπως και το απλο desire...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Οχι δεν εχω παρατηρησει ποτε την παραμικρη υπερθερμανση και ειχα για 4 μηνες και το απλο Desire ωστε να εχω μετρο συγκρισης. Πανω στον φορτιστη με benchmark να τρεχουν το maximum που εχω δει ειναι 34 βαθμοι. Σε κανονικη χρηση εχει τυχει να το αφησω καμια ωρα ησυχο και ανοιγωντας το να δω 22 βαθμους θερμοκρασια. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και το υλικο κατασκευης παντως πραγματικα κανενα θεμα με θερμοκρασιες. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts