Eddy_Gordo Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Γνωριζει κανεις κατι για καποιο πατσ (στην ουσια οψιον φαιλ) που να εχει σωστα τις ομαδες και τις μεταγραφες για το Pro 11 το Ελληνικο για PSP ;;; Το μονο που εχω βρει και φυσικα δεν δουλευει σε εμενα ειναι για το αγγλικο ευχαριστω Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 οταν ο αντιπαλος σουταρει πεναλντι, πως μετακινειται ο τερματοφυλακας? μονο με τα βελακια παει δεξια αριστερα. τιποτε αλλο. για pc μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 οταν ο αντιπαλος σουταρει πεναλντι, πως μετακινειται ο τερματοφυλακας? μονο με τα βελακια παει δεξια αριστερα. τιποτε αλλο. για pc μιλαω με το κουμπι που εχεις για το σουτ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ok gio! θα το τσεκαρω την επομενη φορα που θα μου τυχει πεναλντι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ok gio! θα το τσεκαρω την επομενη φορα που θα μου τυχει πεναλντι ;) κανε πεναλτυ απο πισω..θα το δωσει σιγουρα:lol::lol: (εξτρα κοκκινη ομως:p) εχω και γω απορια πως βαζω απευθειας φαουλ???ειχα βαλει ενα στην καλυπτωμενη γωνια απο τερματοφυλακα με μυτολα ενω και στην αλλη με το πληκτρο της σεντρας πιο καλος τροπος υπαρχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με το σουτ βαζω (οποτε βγει) γκολ. απλα οταν η μπαλα ειναι στον αερα, ακριβως μολις σουταρω, "παιζω" με τα βελακια. ετσι πιανω ψιλοκρεμαστο, δεξι γωνια, και παει λεγοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με το σουτ βαζω (οποτε βγει) γκολ. απλα οταν η μπαλα ειναι στον αερα, ακριβως μολις σουταρω, "παιζω" με τα βελακια. ετσι πιανω ψιλοκρεμαστο, δεξι γωνια, και παει λεγοντας στην δυναμη που το φτανεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αναλογως. αν βαραω κοντα στο κεντρο του γηπεδου, το φτανω σχεδον στο τερμα. οσο πιο κοντα ειναι στην εστια, μειωνω τη δυναμη του σουτ. να σημειωσω οτι δε "βγαινει" παντα καλο το σουτ ;) αλλες φορες μπορει να παει στα περιστερια, αλλες στην εστια και αλλεςστα χερια του τερματοφυλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Γεια σας και Χριστός Ανέστη, Έχω το Pes11 στο λαπτοπ μου(όχι από original CD) και παρόλο που έχω όλα τα specs για να λειτουργεί σωστά έχω πολλά κολλήματα σε σημείο που ζαλίζεσαι απίστευτα. Έχω κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GO 8200M. Αν κάποιος έχει κάποια συμβουλή να μου δώσει είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Παιδιά πως γίνεται το Update για να έχω και τις μεταγραφές του καλοκαιριού? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 φιλε μου θα πας αν θυμαμαι καλα στης ρυθμισεις ειναι το δευτερο απο τερμα δεξια του αρχικου μενου, και καπου εκει μεσα εχει αναβαθμιση η καπως ετσι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γεια σας και Χριστός Ανέστη, Έχω το Pes11 στο λαπτοπ μου(όχι από original CD) και παρόλο που έχω όλα τα specs για να λειτουργεί σωστά έχω πολλά κολλήματα σε σημείο που ζαλίζεσαι απίστευτα. Έχω κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GO 8200M. Αν κάποιος έχει κάποια συμβουλή να μου δώσει είναι ευπρόσδεκτη. ισως φταει ο επεξεργαστης σου φιλε...πηγαινε στις ρυθμισεις στην καρτελα των προδιαγραφων και δες;) Παιδιά πως γίνεται το Update για να έχω και τις μεταγραφές του καλοκαιριού? πας στο εξτρα υλικο (καπως ετσι λεγεται) στο πρωτο πρωτο αμα σου ειναι αναμενο κανεις αναβαθμηση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Κάποιος που παίζει PES2011 και έχει Nvidia κάρτα γραφικών και το παιχνίδι τρέχει κανονικά, μπορεί απλά να μου πει τα settings που έχει (σε πμ)? Έχω όλα τα requirements και δοκίμασα πάμπολλες ρυθμίσεις αλλά το παιχνίδι δεν παίζει ομαλά. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Κάποιος που παίζει PES2011 και έχει Nvidia κάρτα γραφικών και το παιχνίδι τρέχει κανονικά, μπορεί απλά να μου πει τα settings που έχει (σε πμ)? Έχω όλα τα requirements και δοκίμασα πάμπολλες ρυθμίσεις αλλά το παιχνίδι δεν παίζει ομαλά. οταν λες δεν παιζει ομαλα???κολλαει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έιναι... πως να το πω... σαν να έχουν μειωθεί τα frames per second (fps), σα να τραβάς βίντεο από κινητό με VGA ανάλυση βίντεο. Κολλάει συνεχώς ένα πράγμα. Αλλά αυτό που με καίει είναι τι ρυθμίσεις χρειάζονται... Όχι πως είναι θέμα ζωής ή θανάτου αλλά βαρέθηκα να παίζω pro στο PS2. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έιναι... πως να το πω... σαν να έχουν μειωθεί τα frames per second (fps), σα να τραβάς βίντεο από κινητό με VGA ανάλυση βίντεο. Κολλάει συνεχώς ένα πράγμα. Αλλά αυτό που με καίει είναι τι ρυθμίσεις χρειάζονται... Όχι πως είναι θέμα ζωής ή θανάτου αλλά βαρέθηκα να παίζω pro στο PS2. εμενα μου το εκανε στο προ 10...ειχα προβλημα με επεξεργαστη ομως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 μετα την εγκατασταση των windows 7 εχω προβλημα. οταν φτανει το ματς στο 28 λεπτο αρχιζει και το δειχνει καρε καρε. ετσι δε μπορω να παιξω. εχω περασει οδηγους, κλπ. τι αλλο προβλημα μπορει να ειναι? με τα xp ημουν μια χαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 μετα την εγκατασταση των windows 7 εχω προβλημα. οταν φτανει το ματς στο 28 λεπτο αρχιζει και το δειχνει καρε καρε. ετσι δε μπορω να παιξω. εχω περασει οδηγους, κλπ. τι αλλο προβλημα μπορει να ειναι? με τα xp ημουν μια χαρα ;) δοκιμασες να το τρεχεις με συμβατοτητα σε xp ? νομιζω γινεται με δεξι κλικ>ιδιοτητες... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 δοκιμασα. καμια αλλαγη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 μετα την εγκατασταση των windows 7 εχω προβλημα. οταν φτανει το ματς στο 28 λεπτο αρχιζει και το δειχνει καρε καρε. ετσι δε μπορω να παιξω. εχω περασει οδηγους, κλπ. τι αλλο προβλημα μπορει να ειναι? με τα xp ημουν μια χαρα ;) ισως λυθει με μια απογκατασταση και μετα εγκατασταση ξανα...και κρατα τα save σου απο τα εγγραφα σου;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εδώ για προβλήματα λέμε ή γενικά μιλάμε για το ποδοσφαιράκι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εδώ για προβλήματα λέμε ή γενικά μιλάμε για το ποδοσφαιράκι μας; chating :D α, κυκλοφορησε το πρωτο βιντεακι απο το 12 !!!! φαινεται μαματο ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παντως φετος ειδικα το Fifa 11 ειναι χιλιομετρα καλυτερο παιχνιδι απο το Pro11. Πολυ πιο αληθοφανες σε κινησεις και σε Gameplay γενικοτερα και καπως καλυτερα visuals. Exω και τα δυο στο x360 αλλα "δυστυχως" παιζω πιο πολυ pro (λογω παρεας). Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 σαν παιχνιδι το προτιμω απο το φιφα, στο φιφα κατι με χαλαει... το προ ειναι πιο πολυ της παρεας νομιζω :) παντως το 11 ειναι σε καλα βηματα , ας δουμε και το 12... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παντως φετος ειδικα το Fifa 11 ειναι χιλιομετρα καλυτερο παιχνιδι απο το Pro11. Πολυ πιο αληθοφανες σε κινησεις και σε Gameplay γενικοτερα και καπως καλυτερα visuals. Exω και τα δυο στο x360 αλλα "δυστυχως" παιζω πιο πολυ pro (λογω παρεας). σε τροπο παιχνιδιου ειναι χειροτερο αλλα σε θεμα γραφικων δεν παιζεται:D chating :D α, κυκλοφορησε το πρωτο βιντεακι απο το 12 !!!! φαινεται μαματο ! για στειλε λινκ:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts