Jump to content

[MULTI] PES 2011 (Pro Evolution Soccer)

giothesuper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως και το 10 δηλαδη γιατι εγω ουτε εκει μπορεσα να καταλαβω πως εκτελειται το πεναλτυ...

Παντως το 11 δεν το εχω παιξει ακομα αν και εχω ακουσει οτι εχει δυσκολεψει σημαντικα σε σχεση με τα προηγουμενα σε χειρισμους και τετοια

στο ps3 δεν έτυχε ακόμη να χτυπήσω πέναλτυ, αλλά στο pc ενός φίλου μου το βρήκα πολύ εύκολο. απλώς, με τα βελάκια [που είναι δίπλα από τους αριθμούς] σημαδεύεις που θες να ρίξεις και πατάς ελαφρά το πλήκτρο που ρίχνεις σουτ [όταν θες να βάλεις γκολ]. :)

• Απαντήσεις 236
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο ps3 δεν έτυχε ακόμη να χτυπήσω πέναλτυ, αλλά στο pc ενός φίλου μου το βρήκα πολύ εύκολο. απλώς, με τα βελάκια [που είναι δίπλα από τους αριθμούς] σημαδεύεις που θες να ρίξεις και πατάς ελαφρά το πλήκτρο που ρίχνεις σουτ [όταν θες να βάλεις γκολ]. :)

εμενα μου εχουν τυχει πολλα...και τα εχω χασει σχεδον ολα οταν τα εβαλα η εκανα απο τυχη τον τροπο που λες η τα εριξα στην μεση:lol::lol:

ευχαριστουμε:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Φιλικά Γιώργος

με το greek patch τι γινεται παιδες?εχει κανεις καποια ενημερωση ποτε βγαινει..?

εχει βγει εδώ και μήνες.

• 2 weeks later...
ρε παιδια...παιζω στον υπολογιστη πεναλτι δεν εχω βαλει ουτε ενα πως βαραμε???

1. πατας το πληκτρο του σουτ.

2.επειδη το πεναλτι το βλεπεις απο πλαγια για την αριστερη γωνια του τερματοφυλακα πατας το κατω βελακι και για τη δεξια πατας το πανω.με το αριστερο βελακι το σουτ γινεται ψηλοκρεμαστο και με το δεξιο γινεται δυνατο.το μυστικο ειναι να βρεις το χρονικο διαστημα για το οποιο πρεπει να πατησεις το πληκτρο κατευθυνσης.δοκιμασε το στην προπονηση με εναν καλο εκτελεστη(πχ villa, messi)και αφου τα καταφερεις διαλεξε εναν κακο εκτελεστη(πχ ενα τερματοφυλακα η κεντρικο αμυντικο)

3.τα πληκτρα τα πατας με την εξης σειρα

α.σουτ

β. δυνατο-ψηλοκρεμαστο

γ.αριστερα -δεξια

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

• 2 weeks later...

Γεια σας,

εΧω ενα λαπτομ με επεξεργαστη AMD Athlon™ II Dual-Core Processor for NotebookPCs M300 (2.0GHz, 512 ΚB) καρτα γραφικων ATI Mobility Radeon™ HD 4570 και μνημη ram 4gb.Θα ηθελα να ρωτησω εαν θα το παιζει η θα κολαει?

δες εδω φιλε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3323247#post3323247

εγω παιδια αλλο ενα που παρατηρησα για να γινει ενα καλο σουτ εξω απο την περιοχη θελει λιγη δυναμη...αλλιως παει πανω στα περιστερια που λεμε...και ειναι λιγακι δυσκολο...εγω εκανα σε ενα ματς 42 σουτ και μου μπηκαν τα 8 μονο:mad:

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...

Ρε παιδια τα κουμπια του παιχνιδιου για τον υπολογιστη πως τα αλλαζω ?

Δηλαδη ,στο system settings ,οπως δειχνει το χειριστηριο του X-Box εχει επιλογη μονο να κανω switch μεταξυ των κουμπιων ,εγω θελω να βαλω δικα μου πληκτρα για καθε επιλογη , ξερει κανεις πως ?

Ρε παιδια τα κουμπια του παιχνιδιου για τον υπολογιστη πως τα αλλαζω ?

Δηλαδη ,στο system settings ,οπως δειχνει το χειριστηριο του X-Box εχει επιλογη μονο να κανω switch μεταξυ των κουμπιων ,εγω θελω να βαλω δικα μου πληκτρα για καθε επιλογη , ξερει κανεις πως ?

Αυτό δεν αλλάζει μέσα απ το παιχνίδι. Αν το έχεις σε PC πάς στο εικονίδιο της συντόμευσης του παιχνιδιού κάνεις δεξί κλίκ->Ιδιότητες και εκεί πατάς το κουμπί Άνοιγμα θέσης αρχείου.

Στη συνέχεια ανοίγεις το settings.exe πας στην καρτέλα πληκτρολόγιο και εκεί ορίζεις όποια κουμπιά θες.:)

Αυτό δεν αλλάζει μέσα απ το παιχνίδι. Αν το έχεις σε PC πάς στο εικονίδιο της συντόμευσης του παιχνιδιού κάνεις δεξί κλίκ->Ιδιότητες και εκεί πατάς το κουμπί Άνοιγμα θέσης αρχείου.

Στη συνέχεια ανοίγεις το settings.exe πας στην καρτέλα πληκτρολόγιο και εκεί ορίζεις όποια κουμπιά θες.:)

thx φιλε μου :)

• 2 weeks later...

To νέο ελληνικό patch επιτέλους είναι διαθέσιμο και περιλαμβάνει 15 νέες προσθήκες, όπως προσθήκη ελληνικών γηπέδων, ελληνικά συνθήματα ομάδων, βελτιωμένα γραφικά στο χορτάρι των γηπέδων, κ.ά

http://www.gameworld.gr/monimes-stiles/ston-pagko/3170-pes-2011-pc-patch

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

To νέο ελληνικό patch επιτέλους είναι διαθέσιμο και περιλαμβάνει 15 νέες προσθήκες, όπως προσθήκη ελληνικών γηπέδων, ελληνικά συνθήματα ομάδων, βελτιωμένα γραφικά στο χορτάρι των γηπέδων, κ.ά

Αυτά είναι νέαααα:D

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

bill_thes μην μπερδεύεσαι φίλε μου.

Το patch στο οποίο αναφέρεται ο PARASwrite, ήταν το πρώτο που είχε κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου και είχε τρείς προσθήκες οι οποίες δεν ήταν τίποτα το σημαντικό. Το συγκεκριμένο patch που παρέθεσα έχει 15 νέες προσθήκες και είναι επιτέλους ολοκληρωμένο 100%. Βγήκε πριν 4 ημέρες. Φρέσκο,φρέσκο :)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ευχαριστουμε θεε nagata...εχω δει βιντεακια και ειναι ωραιο...ωραια τραγουδια ελληνικο πρωταθλημα και football league φοντα που επιλεγεις εσυ για της ομαδες...μονο αυτο δεν αλλαζει???το παιχνιδι θα ειναι οπως πριν σωστα???

Φιλικά Γιώργος

giothesuper άσε το έψαχνα πολύ καιρό και επιτέλους βγήκε, το βράδυ θα το περάσω να δώ αν αξίζει.

'Εχει πολλά καλούδια!

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Καλησπέρα! Έκανα μόλις σήμερα join την παρέα σας γιατί πήγα στο πρώτο pepsi max pes tour 2011 και πραγματικά κόλλησα :P

Καλησπέρα! Έκανα μόλις σήμερα join την παρέα σας γιατί πήγα στο πρώτο pepsi max pes tour 2011 και πραγματικά κόλλησα :P

ειχε πολλα ατομα...πως επαιζες σε τι επιπεδο???που ηταν ενδιαφερομαι να παω

Φιλικά Γιώργος

• 1 month later...
απο προχθες απολαμβανω για μια ακομη φορα το προ 11 στο πισι μου :D

καψιμο Mode on με λιγα λογια ;)

εγω εχω κατσει πανω απο 8 ωρες ενα βραδυ..πορωση το παιχνιδι:D

Φιλικά Γιώργος

13+ ωρες οταν το πρωτοεγκατεστησα ;) μονο προ και ποκερ εχω καθησει αυτες τις ωρες ;)

με περασες:p

και γω τα ιδια το εψαξα αλλα ακομα δεν εχω κερδισει κανενα τιτλο μονο πρωταθληματα στο ml και φιλικα με τον αιωνιο αντιπαλο εχω φτιαξει και εναν παικτη 99αρι και οι 8αρες πεφτουν συννεφο:p:p

αμα σου πω σε πμ ομαδα ολυμπιακου στο μαστερ:p

Φιλικά Γιώργος