alcamus06 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θα νομίζεις πως σου κάνω πλάκα αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γράφεις. Είσαι φοβερός ! Βασικά δεν ξέρω πως και τι είναι αλλά και πως μπαίνει το cm7. Επίσης δεν ξέρω πότε είμαι σε landscape mode και τέλος δεν έχω προσωπικά θέμα με τα sms γράφω από την αρχή με 160 χαρακτήρες. Μήπως δεν έχουμε βάλει την ίδια rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 φοράω αυτή που αναφέρω εδώ cm7=cyanogenmod7 landscape είναι όταν γυρναει η οθόνη στα πλάγια, όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο πχ ή παιζεις παιχνίδι landscape: εδώ και εδώ portrait: εδώ τα σμσ δε με απασχολουν τοσο πολύ, όσο το μοτίβο:confused: για να το κ=ξεκλειδωνω πρεπει να το γυρναω παντα σε portrait mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τι να πω περίεργο και εγώ αυτή τη rom που αναφέρεις έχω βάλει από το σχόλιο 1217. Κατέβασα εκεί που λέει : Download Gen.Y VisionX R3 | Mirror 1 md5sum: c9d7ab4d9429afb072bca6a8e425ce8d και flash αρα τη ρομ. Μοτίβο δεν χρησιμοποιώ αλλά το δοκίμασα και εμένα μου ξεκλειδώνει κανονικότατα. Κάτι γίνεται γιατί όπως σου είπα εμένα και τα sms 160 μου δουλεύουν αλλά και το μοτίβο ξεκλειδώνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κοιταξε τις εικονες και θα καταλαβεις πως με τις εμφανιζει στο μοτιβο ;) Στα σμς τι ρυθμισεις εχεις; Επισης screenshot παιρνει με vol down και power button :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μάλλον έχουμε βάλει διαφορετική rom. Πιο πιθανό θεωρώ πως έχω κάνει εγώ λάθος. Σκέψου εμένα ούτε έτσι παίρνει screenshot. Καμία άλλη ιδέα για να σου βγάλω ένα στιγμιότυπο να στο στείλω για τα μηνύματα ; Αν και δεν πείραξα κάτι έπαιξε αμέσως με 160 χαρ/ρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Aν βλεπεις τα παρακατω, τοτε εχουμε την ιδια ακριβως! Αλλαξα ρυθμισεις στα σμς αλλα παλι 70 χαρακτηρες με δινει να γραψω. Για το screenshot πατα μαζι τα πληκτρα κ κρατα τα για κανα 2 3 δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Και όμως έχουμε βάλει ακριβώς την ίδια. Έχεις δίκιο έτσι δουλεύει και το screenshot. Στα μηνύματα -> ρυθμίσεις -> μηνύματα κειμένου -> έχω ελληνική κωδικοποίηση 7bit επιλεγμένη. Γράφω έτσι ελληνικά 160 χαρ/ρες αλλά μόνο με κεφαλαία , σπαστικό αλλά έτσι ήταν και με άλλες rom και το έχω συνηθίσει. Η επιλογή 16 unicode bit δίνει δυνατότητα ελληνικών με τα λατρεμένα μικρά γράμματα και τόνους αλλά μέχρι 70 χαρακτήρες. Στην ilwt υπήρχε η δυνατότητα να γράφεις 160 με μικρά και τόνους δε θυμάμαι ; Τέλος αν μπορείς λύσε μου τη πιο μεγάλη απορία που έχω χρόνια πολλά τώρα , πώς μπορώ να επισυνάψω στο κείμενό μου και εγώ φωτογραφία ; Γράφεις κάτι σαν html κώδικα ; Δεν το έχω καταφέρει ποτέ σε κάνενα forum . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) με κεφαλαία είναι οντως 160 χαρακτήρες! στην ilwt ήταν 70 χαρακτήρες με μικρά, κεφαλαια δε δοκίμασα επίσης η μπαταρία κρατάει περισσότερο! :D για τα συννημένα δες τις εικόνες: στην απάντηση επιλέγεις "διαχείρηση συννημένων"-στο νεο παραθυρο που ανοίγει κάνεις "αναζητηση"-βρισκεις την εικόνα-πατας upload και είσαι ΟΚ οι παραπάνω οδηγίες ισχυουν για το myphone. σε αλλα φορουμ πράττεις αναλογα ή ανεβαζεις την φωτό σε καποιο host (πχ imageshack) και την προσθετεις με τον ανάλογο κώδικα Edited February 23, 2013 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 από δω το παω, από κει το φέρνω, λέω να γυρίσω σε 2.3 πάλι virtuous sense 2.0.0 αυτή το φορά να θυμηθώ "μαν'ισιες" καταστάσεις. το φλασάρισμα εντός 2 ημερών υπολογίζω :p ext4 δεν υποστηρίζει; λέω να βάλω και τον v6 supercharger. ποια η γνωμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 από δω το παω, από κει το φέρνω, λέω να γυρίσω σε 2.3 πάλι virtuous sense 2.0.0 αυτή το φορά να θυμηθώ "μαν'ισιες" καταστάσεις. το φλασάρισμα εντός 2 ημερών υπολογίζω :p ext4 δεν υποστηρίζει; λέω να βάλω και τον v6 supercharger. ποια η γνωμη σας; Κανε υπομονη μεχρι την πεμπτη να τη βαλουμε μαζι..... Το supercharger δεν το εχω πολυδοκιμασει. Πρεπει να εχει ψωμι παντως. Ext4 μην περιμενεις. Θα φορτισω 100% μετα το περασμα της rom θα κανω ενα battery calibrate και θα δω αυτονομια. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 λες αν φλασαρω σε ext4 να δημιουργηθεί πρόβλημα; σε ext4 το χω τώρα; πως το γυρνάω σε ext3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Εχω μια εντυπωση οτι ετσι και αλλιως στο flashαρισμα της ρομ μολις κανει φορματ το internal storage το γυριζει σε ext3. Αλλα και παλι δεν βλεπω το λογο να μην παιζει σε ext4..... Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 μέσω 4ext recovery το γύρισα σε ext3. έγινε η εγκατάσταση κανονικά. στο Info του recovery βλέπω ότι είναι ext4 τελικά! περίεργα πράγματα επίσης έβαλα και ένα Mod για την αυτόματη φωτεινότητα. ξήλωσα ότι δε χρειαζόμουν από τις βλ@κειες της htc (κάτι htc hub, ειδήσεις, κλπ) δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τη ρομ :p πέρασα και το σκριπτακι του v6 supercharger αλλά διαφορά ΔΕΝ είδα να πω την αλήθεια. το πιο βασικό είναι ότι δε γνωρίζω άν "τρέχει" μπαταρία με λίγο πείραγμα έπεσε στο 70% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γεια σας, ψάχνω να βρω μια rom για το desire z η οποία να είναι όσο πιο ελαφριά γίνετε χωρίς htc sense και custom launchers κτλπ κτλπ. Έχετε δοκιμάσει κάποια η οποία να μην έχει κάποια σοβαρά προβλήματα και να είναι σχετικά stable ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γεια σας, ψάχνω να βρω μια rom για το desire z η οποία να είναι όσο πιο ελαφριά γίνετε χωρίς htc sense και custom launchers κτλπ κτλπ. Έχετε δοκιμάσει κάποια η οποία να μην έχει κάποια σοβαρά προβλήματα και να είναι σχετικά stable ; εδώ είσαι.. όταν είχα το κινητό ήταν η καλύτερη.. και απο τα σχόλια που διαβάζω απο τον mol συνεχίζει να παραμένει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ξέρεις τι έκδοση android έχουν βάλει ? Δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι. Ψάχνω για 4.0+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ξέρεις τι έκδοση android έχουν βάλει ? Δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι. Ψάχνω για 4.0+ 2.3.7 είναι.. για 4άρα δεν έχω υπόψιν μου κάτι.. πάντως δύσκολα θα βρείς κάτι τόσο λειτουργικό σε 4.0 όσο σε 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 κακα τα ψέματα, όσο λειτουργικές να είναι οι ics και jb roms στη συσκευη, ποτέ δε θα φτάσουν τις gb!!!! γνώμη μου είναι, αν θες να είναι υπερπλήρης λειτουργικα το Z σου, να πας σε 2.3.X συγκεκριμένα στην ρομ που ανέφερε ο xander. 1 μηνα ανοιχτο το τηλέφωνο και δεν έκανε κιχ! εδω και λίγες μέρες εχω την virtuous sense 2.0.0. στοκ κατασταση με κάποια tweaks. την κρατάω μόνο και μόνο για την καλή διάρκεια μπαταρίας. χτες με εβγαλε 5μιση ωρες ενεργής οθονης! κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο απ τη ρομ. ολα δουλεουν μια χαρά! lag υπάρχει, αλλά στο 1.4ghz που τη δουλευω συνηθως, απλά εκμηδενιζεται! για μενα οι καλύτερες gb roms είναι: με sense: virtuous sense 2.0.0 non-sense: ilwt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) [...] για μενα οι καλύτερες gb roms είναι: με sense: virtuous sense 2.0.0 non-sense: ilwt [...] Συμφωνω και εγω μαζι σου, απλα θα προσθεσω και την πιο light rom που εχω περασει στη συσκευη. Ειναι η virtuous g-lite (μπορει να φαινεται ως not active στο xda αλλα δεν εχει και τιποτα που θα πρεπει να διορθωθει) η οποια κυριολεκτικα δεν εχει τιποτα πανω της, ουτε καν ringtone αν δεν βαλεις καποιο δικο σου. Παντα μιλαμε για 2.3.x Edited March 14, 2013 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 έχεις δίκιο! την είχα μεγάλο διαστημα απ οτι θυμάμαι! και χωρις ηχο κλήσης μάλιστα. ποτε δεν αλλαζω, οτι εχει απο default. θα την ριξω μια ματια οταν αποφασισω να αλλαζω αυτη που φοραω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γεια σας παιδια!Ειχα παρει ενος φιλου μου το κινητο για να του περασω ρομ,ακομα και την εργοστασιακη παλι αλλα δεν τα καταφερα με τους οδηγους απο xda.Δεν μου προχωραγαν ολες οι διαδικαιες ολο καπου κολλαγα.Πηγαινα πιο κατω και μετα κολλαγα αλλου.Εσεις πως τα καταφερατε?Δεν μπορει ναναι τοσο δυσκολο.Ειδικα η διαδικασια για ρουτ μου εσπασε τα νευρα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Η διαδικασια για ροοτ ειναι λιγο δυσκολη. Αν ακολουθησεις τη διαδικασια, ολα θα ειναι οκ Τι προβλημα συναντησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια!Ειχα παρει ενος φιλου μου το κινητο για να του περασω ρομ,ακομα και την εργοστασιακη παλι αλλα δεν τα καταφερα με τους οδηγους απο xda.Δεν μου προχωραγαν ολες οι διαδικαιες ολο καπου κολλαγα.Πηγαινα πιο κατω και μετα κολλαγα αλλου.Εσεις πως τα καταφερατε?Δεν μπορει ναναι τοσο δυσκολο.Ειδικα η διαδικασια για ρουτ μου εσπασε τα νευρα. Υπαρχει και ο οδηγος στα ελληνικα στη υπογραφη μου, αν και ειναι αρκετα παλιος και ισως καποια λινκς να μην παιζουν. Γενικα παντως θα σου δωσει μια ιδεα για τα βηματα που πρεπει να κανεις. Το μεγαλο μπερδεμα στα htc δεν ειναι το root που το καταφερνεις σχετικα ευκολα, το S-off ειναι το θεμα που σε ταλαιπωρει για να μπορεις ουσιαστικα να εχεις 3rd party recovery οπως πχ το cwm. Σε ποιο σταδιο της διαδικασιας κολλησες να σε βοηθησουμε; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Υπαρχει και ο οδηγος στα ελληνικα στη υπογραφη μου, αν και ειναι αρκετα παλιος και ισως καποια λινκς να μην παιζουν. Γενικα παντως θα σου δωσει μια ιδεα για τα βηματα που πρεπει να κανεις. Το μεγαλο μπερδεμα στα htc δεν ειναι το root που το καταφερνεις σχετικα ευκολα, το S-off ειναι το θεμα που σε ταλαιπωρει για να μπορεις ουσιαστικα να εχεις 3rd party recovery οπως πχ το cwm. Σε ποιο σταδιο της διαδικασιας κολλησες να σε βοηθησουμε; Ναι ειχα δει και αυτον τον οδηγο.Βεβαια την διαδικασια την ειχα κανει προ 3 εβδομαδων και τα παρατησα.Λοιπον κολλησα στο σημειο του ρουτ Αν όλα πάνε καλά θα βγείτε αυτόματα απο το ADB shell. aν όχι τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάποιο άλλο απο τα παρακάτω μπλοκ εντολών (πρεπει να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας κάθε φορά): /data/local/tmp/fre3vo -debug -start 10000000 -end 1FFFFFFF $ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start 20000000 -end 2FFFFFFF $ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start 30000000 -end 3FFFFFFF $ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start F0000000 -end FFFFFFFF $ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start E0000000 -end EFFFFFFF Ανοίξτε πάλι το ADB shell adb shell (θα πρέπει πλεον να βλέπετε το # αντί για το $ που βλέπατε πριν, που σημαίνει οτι έχετε προσορινά δικαιώματα root στη συσκευή σας.) #exit Δηλαδη ενω δεν με πεταγε εξω οπως λεει ο οδηγος,μετα συνεχισα αλλαζοντας το μπλοκ εντολων.Τα δοκιμασα ολα και δεν με πεταγε κανενα ωστε να συνεχισω με οτι ηθελα.Βεβαια θα μου πειτε οτι μπορει να παιζει προβλημα με sdkplatform.Αλλα αφου ξεκινησε η διαδικασια με τις πρωτες εντολες επρεπε να συνεχισει μεχρι τελους.Το εκανα παρα πολλες φορες κ παντα σταματαγα σε αυτο το σημειο.Το κινητο ειναι φιλου οποτε δεν το εχω στην κατοχη μου.Απλα ρωταω απο περιεργεια γτ γενικα ασχολουμαι με custom roms,κερνελς.Αν μου πειτε τι εφταιγε θα τον πεισω να το ξανακανω φανταζομαι!.Ευχαριστω :) Edited March 15, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Επειδή νομίζω κάπου εκεί είχα κολλήσει και εγώ ( διάβασε το σχόλιο # 1176 ) και μετά στο σχόλιο # 1192 αναφέρω πως το ξεπέρασα εγώ. Επίσης στο τελευταίο σχόλιο έχω από κάτω έναν λίγο πιο αναλυτικό οδηγό από εμένα βασισμένο στον οδηγό του nikosk31 (thanks to nikosk31) . Αξίζει να προσπαθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts