Xander Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Xander, τώρα μόλις ανακάλυψα ότι το Ελληνικό πληκτρολόγιο Qwerty στην Virtuous δεν δουλεύει καθόλου!!! Άσε που τρώει και κόλλημα και κάνει restart μόνο του.:mad: Για δώσε Λίνκ με την ρομ που πέρασες για να δω τι θέματα έχει και αν μπορώ να σε βοηθήσω.. όσο για το ελληνικό πληκτρολόγιό πρέπει να βάλεις εφαρμογή από το μάρκετ.. εγώ χρησιμοποιω το smart keyboard pro είναι πολύ καλό κατεβαζεις και το ελληνικό λεξικό του και είσαι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Για δώσε Λίνκ με την ρομ που πέρασες για να δω τι θέματα έχει και αν μπορώ να σε βοηθήσω.. όσο για το ελληνικό πληκτρολόγιό πρέπει να βάλεις εφαρμογή από το μάρκετ.. εγώ χρησιμοποιω το smart keyboard pro είναι πολύ καλό κατεβαζεις και το ελληνικό λεξικό του και είσαι οκ.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Λοιπόν, είχα βάλει αυτήν (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346500) και τώρα ξαναδοκίμασα αυτήν (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349864) που μου πρότεινες (την Andromadus μαζί με τα gapps, τα οποία σαν βλάκας ΔΕΝ είχα βάλει, οπότε ήταν λογικό που δεν δούλευε σωστά :O ). Τώρα δηλ. φοράω την Andromadus, αλλά πάλι το Qwerty δεν δουλεύει στα Ελληνικά (ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να αλλάξω τις γλώσσες, παρά το ότι έχω προσθέσει και τα Ελληνικά ως δεύτερη). Έχεις καμιά ιδέα;; Και κάτι ακόμα, έχει πουθενά κάνα help να διαβάσω τίπτις για να την προσαρμόσω (π.χ. τα contacts, κ.λπ.). Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Δίκιο είχες, είναι πάρα πολύ ωραία και γρήγορη... Edited May 19, 2012 by kater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 για ελληνική γλώσσα γραφής βάλε το smart keyboard, ΄όπως ανέφερε ο Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να με βοηθεισει με το πρόβλημα μου ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 το έχεις ρουταρισμένο; φοαράς custom rom; προσωπικά θα το έστελνα στο σερβις ή θα έκανα εγκατάσταση της ρομ από την αρχή(να επανέλθει σε εργοστασιακή κατάσταση δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 google apps. ποια ρομ φοράς; αν μπορείς δώσε λινκ Αυτην εδω εχω βαλει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 για κοιτάχτε λίγο άν λειτουργεί το ραδιόφωνο fm σε ics. στην cyanogenmod 9 δε λειτουργούσε (ούτε στην g lite(2.3.4) που φοράω τώρα) @Neo106 κατέβασε αυτά και φλάσαρέ τα από το recovery http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Σε ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις πως τι γίνεται με τα contacts; Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το google sync που έχει για ευνοήτους λόγους. Έχεις καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τις επαφές; εγώ τις έχω στο gmail και συγχρονιζονται μόνες τους. αυτό θες να αποφύγεις; (είναι περασμένη η ώρα και δεν σε πιασα :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 για κοιτάχτε λίγο άν λειτουργεί το ραδιόφωνο fm σε ics. στην cyanogenmod 9 δε λειτουργούσε (ούτε στην g lite(2.3.4) που φοράω τώρα) @Neo106 κατέβασε αυτά και φλάσαρέ τα από το recovery http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip Απλως φιλε mol να ρωτησω, θα με γεμισει με νεα services αυτο το πακετο που θα τρεχουν? Γιατι τωρα παει σφαιρα και δε θελω να αρχισει να μου κολλαει παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 δε θα κολλάει ;) άσε που μπορείς να κάνεις freeze/uninstall όσες δεν χρειάζεσαι (δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τις επαφές; εγώ τις έχω στο gmail και συγχρονιζονται μόνες τους. αυτό θες να αποφύγεις; (είναι περασμένη η ώρα και δεν σε πιασα :)) Ναι, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το gmail. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 τις έχεις στην σιμ; αν ναι, δε θα χει κάπου προβολή επαφών σιμ; (είμαι σε gb τώρα και δε μπορώ να βοηθησω παραπάνω) εδιτ: διάβασα στους xda ότι πήρε update η συσκευη μας, πριν καμιά 10αρια μέρες. ισχύει και για ελλάδα το update; το εκανε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 τις έχεις στην σιμ; αν ναι, δε θα χει κάπου προβολή επαφών σιμ; (είμαι σε gb τώρα και δε μπορώ να βοηθησω παραπάνω) Όχι, δεν είναι στην SIM. Μόνο import μπορείς να κάνεις, αλλά μετά το πρώτο contact, κολλάει. Κοίτα εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349864&page=390) το entry # 3900 που και αυτός έχει το ίδιο θέμα. Καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 α, τα έχεις σε vcf ε; μάλιστα... μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή στο play store για να κάνει αυτή τη δουλειά; (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με επαφές, κλπ) εκτός και αν τις περάσεις manually στη συσκευή/sim @Neo106 να σαι καλά φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 α, τα έχεις σε vcf ε; μάλιστα... μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή στο play store για να κάνει αυτή τη δουλειά; (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με επαφές, κλπ) εκτός και αν τις περάσεις manually στη συσκευή/sim Θα το ψάξω να δω τι μπορεί να βρω, γιατί είναι κρίμα να την βγάλω, είναι σένια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Θα το ψάξω να δω τι μπορεί να βρω, γιατί είναι κρίμα να την βγάλω, είναι σένια. :( Για δες εδώ πέρα μήπως και σε βοηθήσει... http://www.iphonecontactsbackup.com/how-to-import-vcard-contacts-into-android-phone.html το πρόβλημα με το ελληνικό πληκτρολόγιο το έλυσες? τις έχεις στην σιμ; αν ναι, δε θα χει κάπου προβολή επαφών σιμ; (είμαι σε gb τώρα και δε μπορώ να βοηθησω παραπάνω) εδιτ: διάβασα στους xda ότι πήρε update η συσκευη μας, πριν καμιά 10αρια μέρες. ισχύει και για ελλάδα το update; το εκανε κανεις; απ'ότι διάβασα μολ είναι πολύ μικρό update άρα δεν θα κάνει τίποτα το σημαντικό... Edited May 20, 2012 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ναι, έβαλα αυτό που πρότεινες (από αυτό γράφω). Πως αλάζω γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ναι, έβαλα αυτό που πρότεινες (από αυτό γράφω). Πως αλάζω γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο ; πατάς το shift(↑) και το space.. πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιήσεις πρώτα νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) πατάς το shift(↑) και το space.. πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιήσεις πρώτα νομίζω.. Η ROM είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και σούπερ γρήγορη, το μόνο μείον που βλέπω, είναι το ότι λείπει το ραδιοφωνάκι... Κατά τα λοιπά είναι η πιο ολοκληρωμένη που έχω δει μέχρι τώρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ Xander για την πολύ καλή ιδέα σου να την δοκιμάσω!!! Μακάρι να μπορούσα να σου ανταποδώσω την καλοσύνη!! Thanks !! Παρεμπιπτόντως, εχθές το βράδι είχα το πρόβλημα με τα contacts. Λύθηκε μόνο του (ούτε έχω ιδέα πως...). Μετά το δεύτερο sync με το BirdieSync με το PC, τα είδε όλα τα contacts, χωρίς να τα συνδέσει με το gmail. Όλεεεεεε Ποιος φίλος έχει να προτείνει ένα καλό ραδιόφωνο; Έχω ήδη το TuneIn Radio Pro αλλά αυτό είναι δικτυακό. Κανένας φίλος καμιά ιδέα;; Άντε πάλι. Ξανάχασε τα contacts. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ρα γαμ@@... Όποιος φίλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις επαφές και το sync σε ICS, μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτό εδώ: http://www.birdiesync.com/forum/viewtopic.php?t=1695&p=7648 Έχω ήδη το BirdieSync και επικοινώνησα μαζί τους και περιμένω απάντηση. Θα σας ενημερώσω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 όταν με το καλό πάρουν ics(από την htc) τα desire s και HD αυτό σημαίνει ότι και το δικό μας θα έχει φουλ υποστήριξη; θα λειτουργουν καμερες, ραδιοφωνο, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 όταν με το καλό πάρουν ics(από την htc) τα desire s και HD αυτό σημαίνει ότι και το δικό μας θα έχει φουλ υποστήριξη; θα λειτουργουν καμερες, ραδιοφωνο, κλπ; Όχι, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Και πάλι port θα πρέπει να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 όταν με το καλό πάρουν ics(από την htc) τα desire s και HD αυτό σημαίνει ότι και το δικό μας θα έχει φουλ υποστήριξη; θα λειτουργουν καμερες, ραδιοφωνο, κλπ; απ'ότι λένε πάντως η κάμερα θα δουλεύει μια χαρά.. ήδη δουλεύει θα την τελειοποιήσουν μετά.. για το ραδιόφωνο δεν ξέρω δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 από ότι καταλαβα έχουν παρόμοιο hardware, σωστά; άρα το πορτ θα είναι "παιχνιδάκι"; έχει δοκιμάσει κάποιος την [ROM][12/12/2011] Virtuous G-Lite v2.0.1 :: GB AOSP HTC/G2 base 2.16.531.5. ποια τα θετικά/αρνητικά της; το ραδιόφωνο λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Μετά από καθημερινή χρήση της Andromadus για αρκετές ημέρες έχω τα εξής σχόλια/παρατηρήσεις: Η κάμερα δεν δουλεύει καλά, ούτε και το βίντεο, δεν υπάρχει ραδιόφωνο (όχι stream, απλό ραδιοφωνάκι), οι επαφές ΟΛΕΣ πρέπει να περάσουν μέσω του gmail, εκτός αν κάνεις ταρζανιές (όπως εγώ), η ROM είναι εξαιρετικά γρήγορη και τρέχει σφαίρα (!!!!) δυστυχώς όμως συχνά κολλάει και κάνει corrupt όλους τους Ελληνικούς χαρακτήρες των προγραμμάτων (οπότε reboot), καμιά φορά δεν κάνει snap το Ελληνικό πληκτρολόγιο του Smart Keyboard Pro που του φόρεσα για να υποστηρίζει Ελληνικά στο QWERTY και τέλος, ο Browser που διαθέτει δεν κάνει reflow τις σελίδες (μόνο μια zoom λειτουργία, σχεδόν μούφα). :( Πιστεύω ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Εξαιρετική ROM αν κεφάρεις να την φλασάρεις για δοκιμή!:) Μόλις τώρα βγήκε update για την Andromadus, η έκδοση 4. Θα την δοκιμάσω. Edited May 28, 2012 by kater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts