Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το φώς στα κουμπιά μπροστά καθώς και στο πληκτρολόγιο δεν ανάβουν μόνα τους.. πρέπει να πειράξω την φωτεινότητα για να ανοίξουν αλλά μόλις σβήσει η οθόνη πάλι δεν ανοίγουν αυτόματα μετά.

ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και θα είναι οκ :)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@kater Εγω το εχω ρυθμισμενο στο set on boot μιας και δεν βλεπω το λογο να το ρυθμιζω καθε φορα χειροκινητα αφου δεν προκειτε μετα απο καποιο boot να πω οτι "αυτη τη φορα δεν θελω το overclock". Επισης χρησιμοποιησε την επιλογη on demand για να μην ταλαιπωρεις τον επεξεργαστη ολη την ωρα αλλα μονο οταν το χρειαζεται η συσκευη.

@mol εσυ μου φαινεται εχεις σκοπο να μας τρελανεις!!!:lol::lol::lol:

Αυτο που λες μου φαινεται καπως απιθανο αλλα μιας και πολλα εχουν δει τα ματια μου δεν αμφιβαλω. Μαλλον κατι δεν εκανες σωστα στην εγκατασταση, πιθανολογω καποιο wipe σου εχε ξεφυγει και δεν λειτουργει σωστα η ROM. παντως ειχα πει και παλιοτερα οτι δεν εχω βρει στις ρυθμισεις καποιο τροπο να ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις τις συντομευσεις. Μπορεις να ανοιξεις το h/w πληκτολογιο και να πατησεις ενα απο τα shortcut buttons. Πρεπει λογικα να σε πηγαινει στο αντιστοιχο μενου για τη ρυθμιση του κουμπιου. Δοκιμασε απο εκει μηπως μπορεις να διορθωσεις τιποτα.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

άσε Νίκο, ούτε γω μπορώ να καταλάβω τι γίνεται

τώρα μολις ανακάλυψα οτι αν ανοίξω το πληκτρολόγιο ενώ βρισκομαι στην αρχικη οθόνη και πατήσω οποιοδήποτε κουμπί κάνει search. τελος(?) τα σορτκατς λοιπον:lol:

μια χαρά wipes έκανα

μπορεί να την ξαναφλασάρω

Χαχαχα ενδιαφερον.... παντως για την ιστορια αν βρεις λυση πες τη και σε εμας σε περιπτωση που συμβει και σε καποιον αλλο.

πάλι άρχισε τα κουλά της η ρομ με το qwerty. ΕΛΕΟΣ...

η μπαταρία με βγάζει σύνολο περίπου 4 ώρες προβολής. καλά είναι;

δε θυμάμαι στη gb πόσες ώρες εβγαζε

Αλλαξε ROM γιατι δεν σε βλεπω καλα.....!!!! Εγω γυριζω σε gingerbread γιατι κουραστικα να ασχολουμαι.... προς το παρον θελω κατι σταθερο μεχρι να βγει ICS σταθερη.

@nikosk31

ναι, η επιστροφή σε gb είναι μάλλον μονόδρομος πλέον. αρκεί να βρω όρεξη για φλασάρισμα πάλι

@Xander

σε μενα λειτουργούν μια χαρά πάντως. μόλις έστειλα ενα sms και είναι ΟΚ

Απορω πως γινεται η ιδια ROM να λειτουργει διαφορετικα απο συσκευη σε συσκευη!!!!!! Αρχιζω να παιρνω ζεστα παλι την επιστροφη στο sense :lol::lol::lol:

Μπορει να δοκιμασω κατι με sense 3.5

αν μπορεσω σήμερα θα τραβήξω βίντεο να δεις τη συμπεριφορά της ρομ

λέω να γυρίσω πάλι στην virtuous 2.0.0. πφφφφφφ...

Γεια σας

Αντιλαμβανομαι οτι εδω που το ποσταρω ειναι ξεκαρφωτο μα αγαπητε moderator μετακινησε το οπου θεωρεις οτι ταιριαζει καλυτερα.

Θελω να πουλησω το Ζ μου (οχι οτι με απογοητευσαι βεβαιως!) και δεν εχω ιδεα τι τιμη μπορει να πιασει.

Η συσκευη ειναι αγορασμενη Μαρτη του 11 (εχει ακομα 1 χρονο εγγυηση ελλ.αντιπροσωπειας) χωρις εμφανη φθορα και με δευτερη μπαταρια (mugen 1800mAh)

Και παλι συγγνωμη

Γιωργος

160-190 ευρω περιπου

Δες ομως και εσυ ποσο το πουλανε. Ψαξε σε διαφορα sites με αγοραπωλησιες να δεις περιπου που παιζει η συσκευη.

Αν και νομιζω ειναι στο ευρος των χρηματων που σου ειπα.

Edited by kollatos

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Έσκασε και η πρώτη ρομ με sense 4.0 και ics !!!!! λινκ

Έσκασε και η πρώτη ρομ με sense 4.0 και ics !!!!! λινκ

ps: όμορφη είναι:happy:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Με βαζεις στη μπριζα τωρα.....!!!!

Με βαζεις στη μπριζα τωρα.....!!!!

:p απ'ότι διάβασα είναι πιο ελαφρύ το 4ο sense απο το 2κ3 και αν είδατε το βιντεάκι αν και σε beta μορφή η ρομ πάει πολύ καλά.. δεν κολλάει.. ανυπομονώ να γίνει σταθερή και να την δοκιμάσω.. btw ο dev είναι πιτσιρικάς απ'ότι λένε... που στο καλό τα μαθαίνουν αυτά??? και εγώ θέλω! :lol:

Εκει ασχολουνται με java προγραμματισμο και με νεες τεχνολογιες γενικοτερα και εχουν απειρο χρονο στα χερια τους.

Για τη ROM τωρα, ειδα και εγω στο βιντεο οτι ειναι πολυ smooth ηδη απο τη beta εκδοση. Μακαρι οταν θα φτασει σε final version να παραμεινει ετσι. Το sense 4.0 τα εχουμε ξαναπει. Επιτελους η HTC ξεκολησε απο τη λογικη της κατω μπαρας που καταλαμβανει πολυ χωρο και εχει ελαχιστη χρησιμοτητα. Κατα τα αλλα η γνωμη μου για τα υπολοιπα καλουδια του sense ειναι οτι απλα συμπληρωνει το λειτουργικο συστημα. Εν αναμονη.

ναι, ο ταζ ειναι πιτσιρίκος! :p

κανει καλή δουλειά ο τύπος! αυτη πρέπει να είναι η 3η ή 4η ρομ που κανει πορτ στο z.

προς το παρων δε τη δοκιμάζω. ακόμη είμαι στην ics. όλο λέω να την αλλάξω αλλά δε με πάει η κρδιά :lol:

ναι, ο ταζ ειναι πιτσιρίκος! :p

κανει καλή δουλειά ο τύπος! αυτη πρέπει να είναι η 3η ή 4η ρομ που κανει πορτ στο z.

προς το παρων δε τη δοκιμάζω. ακόμη είμαι στην ics. όλο λέω να την αλλάξω αλλά δε με πάει η κρδιά :lol:

μια απο τα ίδια mol.. αν και μερικές φορές μου σπάει τα νεύρα με κάτι κολλήματα παρ'όλα αυτά δεν μου κάνει αίσθηση να γυρίσω σε gb.. έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό?

ps: η ρομ με το sense 4 σου δίνει με κάποιο τρόπο και !!!!25gb!!!! στο dropbox.. λογικά είναι κάποιο bug που θα φτιαχτεί αργότερα..

Edited by Xander

πρωτη φορά το βλέπω Xander και δε θα ήθελα να το δοκιμάσω :lol:

πόσο σταμπλ να είναι η συσκευή όταν είναι εγκατεστημενες 2 ρομ; δε ξέρω, δε με φαίνεται λογικό

όσον αφορά το dropbox, όχι δεν είναι bug. τσεκαρε λιγάκι εδω

Οντως δεν ειναι bug. Οποιοδηποτε htc με sense 4 παιρνει 25gb στο dropbox αρα και η συσκευη μας με custom rom. Οσο για το dual boot ειναι σταθερο αλλα πολυ αργι καθως η 2η rom φορτωνει ολοκληρη απο την SD καρτα. Δεν το εχω δοκιμασει παρα πολυ ειναι αληθεια

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες.

Μήπως διάβασε κανείς την είδηση σχετικά με την Cyanogen και το root;

Πριν από λίγο διάβασα αυτό:

http://www.proho.gr/technews/apenergopoieitai-i-root-prosbasi-sti-cyanogenmod

:confused:

Αααααα

Τώρα το έχω. Ευχαριστώ Xander :)

Edited by kater

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες.

Μήπως διάβασε κανείς την είδηση σχετικά με την Cyanogen και το root;

Πριν από λίγο διάβασα αυτό:

http://www.proho.gr/technews/apenergopoieitai-i-root-prosbasi-sti-cyanogenmod

:confused:

ναι δεν λέει κάτι απλά επειδή θέλουν να καλυφθούν το ροοτ θα το ενεργοποιείς εσύ ώστε να αναλαμβάνεις και εσύ την ευθύνη..

έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τη συσκευή με τηλεόραση μέσω usb; με σκοπο να την δει ως εξωτερικό σκληρό για αναπαραγωγή βίντεο