Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια η γνώμη σας για κάτι τετοιο; ή σε λευκό;

νομίζω είναι πολύ δύσκολο στην εφαρμογή και αν το βάλεις λάθος κλαις τα λεφτά σου μετά

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως τα links δεν παιζουν πλεον, μου λεει οτι το bidding εληξε. Φανταζομαι ομως οτι αναφερεσαι σε screen protector(?). Εχω screen protector απο την πρωτη μερα που αγορασα το κινητο.... Αρχικα ειχα αυτο εδω το οποιο με αφησε 100% ικανοποιημενο και μετα αυτα απο ebay και απλα δεν το ξαναβγαλα ποτε. Δεν αφηνουν δαχτυλιες, δεν κανουν αυτο το glare efect που αφηνει υπολοιματα απο το δαχτυλο πανω στην οθονη και το πιο σημαντικο δεν φαινονται αν κολληθουν σωστα.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

σε μένα τα λινκς είναι οκ πάντως :)

είναι φουλ προτεκτορ για τη συσκευη σε καρμπον αυτοκόλλητο.

μαύρο: http://img7.imageshack.us/img7/4594/kgrhqfl0e6b0qrtwboqncic.jpg

λευκό: http://img821.imageshack.us/img821/1501/kgrhqnlue6ccpyowjboqm0q.jpg

screen προτεκτορ έχω ήδη στη συσκεύη + 6 τεμάχια καβάτζα :)

Edited by mol

Δυστυχως τα links δεν παιζουν πλεον, μου λεει οτι το bidding εληξε. Φανταζομαι ομως οτι αναφερεσαι σε screen protector(?). Εχω screen protector απο την πρωτη μερα που αγορασα το κινητο.... Αρχικα ειχα αυτο εδω το οποιο με αφησε 100% ικανοποιημενο και μετα αυτα απο ebay και απλα δεν το ξαναβγαλα ποτε. Δεν αφηνουν δαχτυλιες, δεν κανουν αυτο το glare efect που αφηνει υπολοιματα απο το δαχτυλο πανω στην οθονη και το πιο σημαντικο δεν φαινονται αν κολληθουν σωστα.

τις τσίμπησα! :happy:

Join the club....!!!! Και εμενα μου την εσπαγε παρα πολυ αυτο το πραγμα.....

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που με καιει εδω και 2 μερες...... Αξιζει να δωσω το Desire Z για να παρω Nexus S;;; Νομιζω οτι κυνηγαω την ουρα μου 2 μερες τωρα χωρις να μπορω να αποφασισω πιο ειναι καλυτερο και ποιο με εξυπηρετει καλυτερα και θα ηθελα τη γνωμη σας.

Edited by nikosk31

Νίκο, πέρασα virtuous 2.0.0 το απόγευμα! μέχρι στιγμής όλα οκ! ρολαρει πολύ καλά και έχει ελληνικά στο hw :D

και μάλλον θα πάρω και τις παραπάνω μεμβράνες :lol:

είχα το δίλλημα όταν ήταν να επιλέξω συσκευή. πήγα στο Ζ για την ποιότητα κατασκευής (πλαστικούρα το νεξους), ραδιοφωνο(σχεδον απαραίτητο για μένα) και το QWERTY(αυτό και αν είναι απαραίτητο!)

άν θες επίσημη ics πάνε στο νεξους! δε βρίσκω άλλο λόγο να το προτιμήσεις, πραγματικά ;)

Χαιρομαι που πανε ολα καλα με την virtuous. Περα απο το ICS και για μενα το qwerty ειναι μεγαλο plus στο Ζ οπως επισης και το ραδιοφωνο..... Νομιζω τελικα οτι θα σταματησω να το σκεφτομαι. Ειμαι 100% ικανοποιημενος απο το Ζ μου και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω.

Μεμβρανες παραγγειλα και εγω για να εχω για καβαντζα.

έχουμε ανακοινωση για διαδοχο του Ζ μας;

ΔΕ μπορώ τις οθόνες αφής λέμε! :D

Νίκο, η μπαταρία κρατάει πολύ ή είναι ιδέα μου; με αρκετουτσικη χρήση της συσκευής (3-4 sms, κανα μισάωρο το πολύ κλήσεις, παιχνίδι κανα μισάωρο-ώρα, wifi 3 ωρές) είμαι στο 63% με 19 ώρες λειτουργίας!

καλά κάνεις και το κρατάς :D

Γενικα ειναι οικονομικη ROM απο θεμα καταναλωσης μπαταριας...... Να σημειωσουμε βεβαια οτι σε σχεση με την Miui που δουλευε τον επεξεργαστη μας στο 1,0GHz με αυξηση τασης λειτουργιας, αυτη εδω δουλευει με τις εργοστασιακες συχνοτητες στα 800 MΗz. Ειναι λογικη η διαφορα σε διαρκεια μπαταριας. Αλλα σε συνολο λειτουργιας μετα απο 2-3 ολοκληρωμενες φορτισεις-αποφορτισεις εχω παρατηρισει οτι κραταει 24ωρο ανετα με κανονικη χρηση..... Νομιζω οτι θα αργησω να αλλαξω παλι ROM εκτος αν βγει κατι σε ICS 4.0 :p :p

Είναι από τις ποιο σταθερές ρομ με sence που έχω δοκιμάσει (έχω ακούσει οτι θα βγεί update μετά την κυκλοφορία της πρώτης επίσημης έκδοσης του virtuous team με sence 3.5 η beta πάντως είναι απίστευτα γρήγορη)

τέλος, ακόμα και ο πυρήνας που έχει η virtuous 2 (χωρίς αλλαγή) έχει δυνατότητα για overclocking,

αλλά σου προτείνω να δοκιμάσεις

1. το OC/UV Beater2v1.7-GUI http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=727364&d=1316683388

2. την v8 του unity kernel http://dl.dropbox.com/u/102177/UNITY_V8_2.6.35.14_OC1804_SLQB_CIFS_TUN_NOOP_EXT4_2WCR_VDD.zip

με την v9 προσωπικά είχα θεματάκια (UV?) και δεν στην προτείνω.

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Εμενα γιατι μου εχει ξεφυγει αυτη η λεπτομερεια; πως νομιζα οτι δουλευει στα 800; Το βλεπεις με καποιο προγραμμα η απο τις πληροφοριες υλικου απο τις ρυθμισεις;

χρησιμοποιώ το widget Temp+CPU V2 για να βλέπω και θερμοκρασία, ραμ

edit: από το site virtuous

Screen Off: 245760 / 599040 (conservative). Screen On: 245760 / 998400 (ondemand)

Παιδιά, κάποιος από εσάς, έχει εγκαταστήσει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο μια εφaρμογή για να σκοτώνει κάποια process στο Start up;

Αν κάποιος απαντήσει, ας μου πει προτείνει κάποια εφαρμογή που να παίζει σίγουρα στη δική του συσκευή (HTC Desire Z). Το λέω γιατί, ας πούμε το "cosmote info" παίζει σε όλες τις συσκευές, εκτός από το HTC Desire Z.

Επιστρέφοντας στις εφαρμογές που κάνουν Kill Process, είδα διάφορες εφαρμογές. Τις κατέβασα, αλλά παρόλο που επέλεξα να κάνουν "kill" στο start up, τελικά φορτώνουν κανονικότατα τις διεργασίες και πρέπει χειροκίνητα να κάνω το kill!

Edited by radiodj105

Φιλε μου το Cosmote Info παιζει κανονικα και στο Desire Z, το δουλευω σχεδον απο την πρωτη μερα που πηρα τη συσκευη μου χωρις κανενα προβλημα. Το δοκιμασες και δεν σου δουλευει;;;;

Οσο για kill processes δεν καταλαβαινω γιατι το χρειαζεσαι. Συνηθως αυτες οι εφαρμογες μονο προβληματα μπορουν να δημιουργησουν αφου πολλες φορες κλεινουν διεργασιες που χρειαζονται για να λειτουργησει η συσκευη σου. Ενα σχεδον χρονο τωρα ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα διαχειρησης μνημης. Για ποιο λογο θελεις να κανεις κατι τετοιο;

Γιατί μου τρέχει όλη μέρα την εφαρμογή Facebook που την βρίσκω ανούσια. Επίσης και κάτι άλλες βλακείες τρέχουν όλη μέρα (π.χ. Ημερολόγιο). 'Οσο για το cosmote Info, ίσως να φταίει που έχω εγκαταστήσει το GO Sms και μπερδεύεται. Τι να πω;

και σε μένα τρέχουν διαφορες εφαρμογές που ίσως να μη τις λειτουργήσω ποτέ. αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα

όσον αφορά το cosmote info, βγάλε το go sms και τσέκαρε αν λειτουργεί

@a66fm

καλό το elixir αλλά δε μου λειτουργεί καλά. έχει πολλες επιλογές αλλά το widget "κολλάει" :)

Μαλλον το Go SMS εχει τα θεματα του με το Cosmote Info. Οπως και να εχει σε θεμα task killer δεν εχω δοκιμασει κανενα και δεν μπορω να σου προτεινω κατι.

Κατι ακομα. Σκεφτομουν να ξεκινησω μια μεταφραση του οδηγου για rooting της συσκευης μας στα ελληνικα απο το αντιστοιχο θεμα στο xda-developers. Μηπως εχει ξεκινησει κανεις να κανει κατι τετοιο και γινει διπλη δουλεια;;; Ακομα μηπως εχει κανεις την διαθεση και το χρονο να με βοηθησει σε κατι τετοιο;

η αλήθεια είναι ότι και γω σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά οι οδηγίες είναι κατανοητές στα αγγλικά και δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις! αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι, ίσως μπορώ να βοηθήσω :) απλά πες μου τι και θα δω τι μπορώ να κάνω :p

μήπως να δημιουργούσαμε και ένα ξεχωριστό θέμα για custom roms; με εμπειρίες, προβλήματα, απόψεις/γνώμες για αυτές;

προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 3-4(θα πρέπει να τις ξαναπεράσω να φρεσκάρω τις εμπειρίες :p) και για κάθε μια βρήκα + και -. καλό θα ήταν να το αναφέρουμε στο myphone για να βοηθήσουμε τους χρήστες του Ζ :D

Νομιζω οτι πρεπει να ζητησουμε να δημιουργηθει ξεχωριστο θεμα για το Desire Z οπως εχει γινει και για το Desire αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλη κινητικοτητα μιας και δεν νομιζω οτι ειμαστε παρα πολλοι..... Οπως και να εχει αν δημιουργηθει τετοιο θεμα θα προσπαθησω να το εμπλουτιζω με οσες γνωσεις εχω η θα αποκτησω στην πορεια σχετικα με τη συσκευη μας.

για το θέμα ας το κοιτάξουν οι αρμόδιοι και αν κρίνουν σωστό να γίνει ας δώσουν το ΟΚ :)

ξεκίνησες να φτιάχνεις κάποιον οδηγό;

Ξεκινησα να μεταφραζω αυτον εδω τον οδηγο μιας και οι περισσοτεροι πλεον εχουν το Desire Z με Gingerbread και οχι Froyo οπως οταν το πηρα εγω.... Προχωραω με αργα βηματα προς το παρον γιατ εχει πεσει και δουλεια και σχολη αυτες τις μερες αλλα νομιζω οτι στα μεσα της εβδομαδας που μας ερχεται θα το εχω τελειωσει...... Εχω στειλει και PM στον γραφοντα περισσοτερο τυπικο για να παρουμε το οκ για την αναδημοσιευση και την μεταφραση στα αγγλικα.

Την ειχα δοκιμασει οταν ακομα δεν δουλευε καν η οθονη αφης. Η rom απλα bootαρε και τιποτα αλλο. Και ξεκλιδωνε οταν ανοιγες το πληκτρολογιο. Κατα τα αλλα βλεπω οτι εχει προχωρησει ο τυπος και βαζει σιγα σιγα και αλλα πραγματακια για να την κανει να λειτουργησει.... Θα την κατεβασω παλι και θα επαvελθω σε λιγο.

edit: Κατεβασα και περασα τη Rom μαζι με το kernel fix. Γενικα δεν εχει πολλα πραγματα να σχολιασω. Port απο το adnroid SDK. Προς το παρον το touch της οθονης λειτουργει με καποια πατεντα απ΄οτι καταλαβα απλα δεν εχει σωστο orientation και χρειαζονται 2 δαχτυλα για να επιλεξεις οποιοδηποτε αντικειμενο. Οσον αφορα την ταχυτητα αν και ειναι πολυ αδικο να μιλαμε απο τωρα η Rom κολλαει αρκετα. Λογικα ολα αυτα ειναι υπο διορθωση και φαινεται οτι πολυ συντομα θα εχουμε ICS στο Desire Z μας μιας και δεν νομιζω η HTC να βγαλει official update.......

Edited by nikosk31
Νεοτερα για τη ROM