Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nίκο(?) και γω σε sense γύρισα ελπίζοντας 'οτι θα έχει ελληνικά το hardware qwerty... αλλά δεν :( (στο virtual είναι ΟΚ)

σα γλώσσα μενού υπάρχουν τα ελληνικά πάντως.

αλλά πληκτρολόγιο ΟΧΙ. μόνο αγγλικά έχει :p

με αυτή που έχεις εσύ μπορείς να γραψεις σε ελληνική γλώσσα από το hardware;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι Virtuous roms βασίζονται σε κάποια αμερικανική ROM που δεν περιλαμβάνει τα ευρωπαϊκά hardware qwerty layouts. Μου είχαν δώσει ένα patch για αυτό το πρόβλημα παλαιότερα που τις χρησιμοποιούσα, και δούλεψε για λίγο, στις αναβαθμίσεις της ίδιας ROM όμως έπαψε να δουλεύει. Αν ενδιαφέρεται κάποιος θα βρω και το αρχείο και τον χρήστη που μου το είχε δώσει σαν πιθανή λύση.

Παραθετω καποια screenshots χρησιμοποιωντας την Vitruous ROM που αναφερω παραπανω..... Μπορω και γραφω κανονικα σε ελληνικη γλωσσα και με το popup sense keyboard και με το hardware keyboard της συσκευης. Πατωντας τον συνδυασμο πληκτρων FN+Space ανοιγει η επιλογη γλωσσας που εχει Αγγλικα & Ελληνικα.

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160110.jpeg

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160136.jpeg

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160154.jpeg

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160331.jpeg

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160357.jpeg

edit: Ναι φιλε mol, Νικος.

edit ξανα: Στο μενου "Διεθνες πληκτρολογιο" μαζι με τα αγγλικα εχω προσθεσει και τα ελληνικα και εχω αποεπιλεξει τις αλλες γλωσσες. Σε οποιον δεν εμφανιζεται μενου αλλαγης γλωσσας στο hw keyboard να προσθεσει εκει τα ελληνικα και να ξαναδοκιμασει. Νομιζω οτι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι να επιλεξω και τα ελληνικα.

Edited by nikosk31

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

η ρομ που φοράω παρόλο που έχω σαν επιλογή και τα ελληνικά, μου εμφανίζει μόνο αγγλικα στο hw :(

θα δοκιμάσω τη ρομ που έχεις και συ :)

Περιμενω εντυπωσεις.....!!!

προς το παρών ψάχνω να κάνω Import τη γλώσσα από άλλη ρομ. δε ξέρω αν είναι εφικτό βέβαια

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

φτούυυυυυ :p

έχω φάει όλο το νετ και δε βρήκα άκρη. γιατί άραγε;:lol:

άρα πάω ξανα για φλας στη ρομ που πρότεινε ο Νίκος ;)

αντε να δούμε!

ποια η γνώμη σας για κάτι τετοιο; ή σε λευκό;

ποια η γνώμη σας για κάτι τετοιο; ή σε λευκό;

νομίζω είναι πολύ δύσκολο στην εφαρμογή και αν το βάλεις λάθος κλαις τα λεφτά σου μετά

Δυστυχως τα links δεν παιζουν πλεον, μου λεει οτι το bidding εληξε. Φανταζομαι ομως οτι αναφερεσαι σε screen protector(?). Εχω screen protector απο την πρωτη μερα που αγορασα το κινητο.... Αρχικα ειχα αυτο εδω το οποιο με αφησε 100% ικανοποιημενο και μετα αυτα απο ebay και απλα δεν το ξαναβγαλα ποτε. Δεν αφηνουν δαχτυλιες, δεν κανουν αυτο το glare efect που αφηνει υπολοιματα απο το δαχτυλο πανω στην οθονη και το πιο σημαντικο δεν φαινονται αν κολληθουν σωστα.

σε μένα τα λινκς είναι οκ πάντως :)

είναι φουλ προτεκτορ για τη συσκευη σε καρμπον αυτοκόλλητο.

μαύρο: http://img7.imageshack.us/img7/4594/kgrhqfl0e6b0qrtwboqncic.jpg

λευκό: http://img821.imageshack.us/img821/1501/kgrhqnlue6ccpyowjboqm0q.jpg

screen προτεκτορ έχω ήδη στη συσκεύη + 6 τεμάχια καβάτζα :)

Edited by mol

Δυστυχως τα links δεν παιζουν πλεον, μου λεει οτι το bidding εληξε. Φανταζομαι ομως οτι αναφερεσαι σε screen protector(?). Εχω screen protector απο την πρωτη μερα που αγορασα το κινητο.... Αρχικα ειχα αυτο εδω το οποιο με αφησε 100% ικανοποιημενο και μετα αυτα απο ebay και απλα δεν το ξαναβγαλα ποτε. Δεν αφηνουν δαχτυλιες, δεν κανουν αυτο το glare efect που αφηνει υπολοιματα απο το δαχτυλο πανω στην οθονη και το πιο σημαντικο δεν φαινονται αν κολληθουν σωστα.

τις τσίμπησα! :happy:

Join the club....!!!! Και εμενα μου την εσπαγε παρα πολυ αυτο το πραγμα.....

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που με καιει εδω και 2 μερες...... Αξιζει να δωσω το Desire Z για να παρω Nexus S;;; Νομιζω οτι κυνηγαω την ουρα μου 2 μερες τωρα χωρις να μπορω να αποφασισω πιο ειναι καλυτερο και ποιο με εξυπηρετει καλυτερα και θα ηθελα τη γνωμη σας.

Edited by nikosk31

Νίκο, πέρασα virtuous 2.0.0 το απόγευμα! μέχρι στιγμής όλα οκ! ρολαρει πολύ καλά και έχει ελληνικά στο hw :D

και μάλλον θα πάρω και τις παραπάνω μεμβράνες :lol:

είχα το δίλλημα όταν ήταν να επιλέξω συσκευή. πήγα στο Ζ για την ποιότητα κατασκευής (πλαστικούρα το νεξους), ραδιοφωνο(σχεδον απαραίτητο για μένα) και το QWERTY(αυτό και αν είναι απαραίτητο!)

άν θες επίσημη ics πάνε στο νεξους! δε βρίσκω άλλο λόγο να το προτιμήσεις, πραγματικά ;)

Χαιρομαι που πανε ολα καλα με την virtuous. Περα απο το ICS και για μενα το qwerty ειναι μεγαλο plus στο Ζ οπως επισης και το ραδιοφωνο..... Νομιζω τελικα οτι θα σταματησω να το σκεφτομαι. Ειμαι 100% ικανοποιημενος απο το Ζ μου και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω.

Μεμβρανες παραγγειλα και εγω για να εχω για καβαντζα.

έχουμε ανακοινωση για διαδοχο του Ζ μας;

ΔΕ μπορώ τις οθόνες αφής λέμε! :D

Νίκο, η μπαταρία κρατάει πολύ ή είναι ιδέα μου; με αρκετουτσικη χρήση της συσκευής (3-4 sms, κανα μισάωρο το πολύ κλήσεις, παιχνίδι κανα μισάωρο-ώρα, wifi 3 ωρές) είμαι στο 63% με 19 ώρες λειτουργίας!

καλά κάνεις και το κρατάς :D

Γενικα ειναι οικονομικη ROM απο θεμα καταναλωσης μπαταριας...... Να σημειωσουμε βεβαια οτι σε σχεση με την Miui που δουλευε τον επεξεργαστη μας στο 1,0GHz με αυξηση τασης λειτουργιας, αυτη εδω δουλευει με τις εργοστασιακες συχνοτητες στα 800 MΗz. Ειναι λογικη η διαφορα σε διαρκεια μπαταριας. Αλλα σε συνολο λειτουργιας μετα απο 2-3 ολοκληρωμενες φορτισεις-αποφορτισεις εχω παρατηρισει οτι κραταει 24ωρο ανετα με κανονικη χρηση..... Νομιζω οτι θα αργησω να αλλαξω παλι ROM εκτος αν βγει κατι σε ICS 4.0 :p :p

Είναι από τις ποιο σταθερές ρομ με sence που έχω δοκιμάσει (έχω ακούσει οτι θα βγεί update μετά την κυκλοφορία της πρώτης επίσημης έκδοσης του virtuous team με sence 3.5 η beta πάντως είναι απίστευτα γρήγορη)

τέλος, ακόμα και ο πυρήνας που έχει η virtuous 2 (χωρίς αλλαγή) έχει δυνατότητα για overclocking,

αλλά σου προτείνω να δοκιμάσεις

1. το OC/UV Beater2v1.7-GUI http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=727364&d=1316683388

2. την v8 του unity kernel http://dl.dropbox.com/u/102177/UNITY_V8_2.6.35.14_OC1804_SLQB_CIFS_TUN_NOOP_EXT4_2WCR_VDD.zip

με την v9 προσωπικά είχα θεματάκια (UV?) και δεν στην προτείνω.

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Εμενα γιατι μου εχει ξεφυγει αυτη η λεπτομερεια; πως νομιζα οτι δουλευει στα 800; Το βλεπεις με καποιο προγραμμα η απο τις πληροφοριες υλικου απο τις ρυθμισεις;

χρησιμοποιώ το widget Temp+CPU V2 για να βλέπω και θερμοκρασία, ραμ

edit: από το site virtuous

Screen Off: 245760 / 599040 (conservative). Screen On: 245760 / 998400 (ondemand)

Παιδιά, κάποιος από εσάς, έχει εγκαταστήσει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο μια εφaρμογή για να σκοτώνει κάποια process στο Start up;

Αν κάποιος απαντήσει, ας μου πει προτείνει κάποια εφαρμογή που να παίζει σίγουρα στη δική του συσκευή (HTC Desire Z). Το λέω γιατί, ας πούμε το "cosmote info" παίζει σε όλες τις συσκευές, εκτός από το HTC Desire Z.

Επιστρέφοντας στις εφαρμογές που κάνουν Kill Process, είδα διάφορες εφαρμογές. Τις κατέβασα, αλλά παρόλο που επέλεξα να κάνουν "kill" στο start up, τελικά φορτώνουν κανονικότατα τις διεργασίες και πρέπει χειροκίνητα να κάνω το kill!

Edited by radiodj105

Φιλε μου το Cosmote Info παιζει κανονικα και στο Desire Z, το δουλευω σχεδον απο την πρωτη μερα που πηρα τη συσκευη μου χωρις κανενα προβλημα. Το δοκιμασες και δεν σου δουλευει;;;;

Οσο για kill processes δεν καταλαβαινω γιατι το χρειαζεσαι. Συνηθως αυτες οι εφαρμογες μονο προβληματα μπορουν να δημιουργησουν αφου πολλες φορες κλεινουν διεργασιες που χρειαζονται για να λειτουργησει η συσκευη σου. Ενα σχεδον χρονο τωρα ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα διαχειρησης μνημης. Για ποιο λογο θελεις να κανεις κατι τετοιο;