toroman Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες κ την βοηθεια αν και πιστεύω ότι θα την βρω την άκρη που θα μου πάει . Λέτε να βάλουν κ στο ics htc sense? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Πιθανοτατα στην σφαιρα της φαντασιας.:lol::lol::lol: Παντως δεν μου φαινεται απιθανο. Νομιζω οτι καπου διαβασα οτι ειναι ηδη ετοιμο το νεο sense για το ICS απλα λογικα το port που θα γινει στις συσκευες μας δεν νομιζω να το εχει. Officially δεν βλεπω λογο η HTC να μην βαζει sense στις συσκευες της. Μπορειται να δωσετε μια λιστα εφαρμογων τις οποιες μπορουμε να απεγκαταστησουμε με ασφαλεια? Και αν βγουν αυτες οι εφαρμογες τι οφελος εχει η συσκευη? (Εκτος απο ελευθερο χωρο) Double post μιας και τωρα ειδα την ερωτηση σου mol. Λοιπον κοιτα λιστα με εφαρμογες δεν μπορω να σου δωσω μιας και δεν φαινονται πια οσες εχω απεγκαταστησει αλλα το ονομα καθε εφαρμογης ειναι αναλυτικο και ξεκαθαρο οποτε δυσκολα θα απεγκαταστησεις κατι που χρειαζεσαι. Βασικα το κερδος εκτος απο χωρο στη συσκευη ειναι διαρκεια μπαταριας, μιας και δεν υπαρχουν πλεον οι εφαρμογες "μετοχες" & "καιρος" επισης εβγαλα το "facebook για htc sense" & "twitter για htc sense" (σημειωση οτι θα χασεις το συγχρονισμο των επαφων σου, οπως πχ φωτογραφιες και status update με τα αντιστοιχα προφιλ σε facebook & twitter αν τα βγαλεις) το Peep, το FriendStream, μπορεις επισης να βγαλεις το sense αν χρησιμοποιεις αλλο launcher και δεν το χρειαζεσαι. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 6, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 προς το παρων εβγαλα Peep, FriendStream, facebook για htc sense, μετοχες κράτησα αντίγραφα ασφαλείας. αχρείαστα να ναι btw βγήκε update στην ics στους xda. λέω να τη δοκιμάσω. η διαδικασία είναι η γνωστή; boot σε clockworkmod recovery, wipe, και install zip από κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Δεν εχουν σημαντικες διαφορες, η ROM ακομα δεν εχει φτασει σε ενα σημειο που να ειναι λειοτουργικη για να μπορεις να την κανεις main rom για χρηση. Σε καθε περιπτωση ναι η διαδικασια ειναι η γνωστη απλα θα χρειαστει να μετονομασεις το .zip αρχειο με την ROM που θα κατεβασεις και να αφαιρεσεις ολα τα κενα απο το ονομα του αρχειου (αντικατεστησε τα με _ ). Κατεβασε και τα Google Apps απο το δευτερο ποστ και θα εισαι μια χαρα. Εγω παρατηρησα για καποιο λογο ενα θεμα στον συγχρονισμο. Οταν απο το μενου "Λογαριασμοι και συγχρονισμος" παταω την επιλογη "συγχρονισμος ολων" καπου κολλαει και δεν μπορει να φτασει στο τελος ο συγχρονισμος. Μαλλον ψαχνει να συγχρονισει μετοχες & ειδησεις που εχω αφαιρεσει και εκει κολλαει. Δεν εχω κατσει να το ψαξω ακομα. Σε εσενα δουλευει κανονικα; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ok ε'ιναι ο συγχρονισμός στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καταφερα σημερα και ολοκληρωσα, εστω και με λιγο προχειρο τροπο, τη μεταφραση του οδηγου για root της συσκευης μας στα ελληνικα. Περιμενω προτασεις και παρατηρησεις σχετικα με τη βελτιωση του. Θα προσπαθησω και εγω σιγα σιγα να το τροποποιω και να το βελτιωνω κυριως σε εμφανιση μιας και το google docs δεν εχει και παρα πολες δυνατοτητες απλα το ηθελα online για να μπορω να το βλεπω και να το τροποποιω απο 2-3 σημεια που ημουν για δουλεια αυτη την εβδομαδα. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καταφερα σημερα και ολοκληρωσα, εστω και με λιγο προχειρο τροπο, τη μεταφραση του οδηγου για root της συσκευης μας στα ελληνικα. Περιμενω προτασεις και παρατηρησεις σχετικα με τη βελτιωση του. Θα προσπαθησω και εγω σιγα σιγα να το τροποποιω και να το βελτιωνω κυριως σε εμφανιση μιας και το google docs δεν εχει και παρα πολες δυνατοτητες απλα το ηθελα online για να μπορω να το βλεπω και να το τροποποιω απο 2-3 σημεια που ημουν για δουλεια αυτη την εβδομαδα. Σ'ευχαριστούμε :happy: O οδηγός προστέθηκε στο πρώτο post :D Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Πολυ κατανοητος ο οδηγος Νικο! Μπραβο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ευχαριστούμε Νίκο!! αν μπορούσε να έμπαινε και στην πρώτη σελίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μα προσθεθηκε ηδη στο πρωτο ποστ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ωπ δεν το πρόσεξα! ωραία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) [...] Ελληνικός οδηγός για root του Desire Z - thanks to nikosk32 [...] Μπορω να εχω το username μου γραμμενο σωστα παρακαλω;;; nikosk31 και οχι 32!!!! ευχαριστω!!!!! :lol::lol::lol: Υπαρχει καποιος τροπος να ενσωματωσω το link για τον οδηγο στην υπογραφη μου; Edited December 11, 2011 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) de δε μπορεις να βαλεις bb-codes στην υπογραφη; edit: γίνεται. τσεκαρε την υπογραφη μου ;) Edited December 11, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 de δε μπορεις να βαλεις bb-codes στην υπογραφη; edit: γίνεται. τσεκαρε την υπογραφη μου ;) αν εννοεις το [ url][/url ] μαλλον επειδη εχω λιγα ποστ ακομα στο forum δεν γινεται σε εμενα. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 α, ναι, ίσως παίζουν ρόλο και τα ποστς. να το αφήσω στην υπογραφή μου(με την κατάλληλη επεξεργασία βέβαια) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μαλλον ναι. Οπως νομιζεις, αστο αν θελεις στην υπογραφη σου για να βρισκεται πιο ευκολα. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 για τσεκαρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον με περισσότερη εμπερία ποια ρομ προτείνει από το πλήθος διαθέσιμων που υπάρχoυν στο xda. Ξέρω πως η απάντηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το τι ακριβώς απαιτήσεις έχεις από το κινητό σου αλλά για να γλιτώσω αρκετό χρόνο είπα να ρωτήσω εσάς ποια ρομ: - έχει ελληνικά και στο μενού και στο πληκτρολόγιο. - έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. - όσον αφορά την εμφάνιση δεν με ενοχλεί ούτε το miui ούτε το sense αρκεί να είναι faster και smoother σε σχέση με την μανίσια 2.3.3 που έχει το κινητό. Το sense 3.5 είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρω πόση μπαταρία καταναλώνει και αν λαγκάρει στο z. Κάτι τελευταίο και άσχετο με τα υπόλοιπα η εφαρμογή beats audio που έχω δει σε κάποιες από τις ρομ προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ποιότητα του ήχου ή είναι πιο πολύ μαρκετίστικο το θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 για τσεκαρε χαχαχα Μ'αρεσει που εβαλες και το ονομα μου.... Οπως και να εχει εγω μονο την μεταφραση εκανα. Σε καθε περιπτωση ευχαριστω. Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον με περισσότερη εμπερία ποια ρομ προτείνει από το πλήθος διαθέσιμων που υπάρχoυν στο xda. Ξέρω πως η απάντηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το τι ακριβώς απαιτήσεις έχεις από το κινητό σου αλλά για να γλιτώσω αρκετό χρόνο είπα να ρωτήσω εσάς ποια ρομ: - έχει ελληνικά και στο μενού και στο πληκτρολόγιο. - έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. - όσον αφορά την εμφάνιση δεν με ενοχλεί ούτε το miui ούτε το sense αρκεί να είναι faster και smoother σε σχέση με την μανίσια 2.3.3 που έχει το κινητό. Το sense 3.5 είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρω πόση μπαταρία καταναλώνει και αν λαγκάρει στο z. Κάτι τελευταίο και άσχετο με τα υπόλοιπα η εφαρμογή beats audio που έχω δει σε κάποιες από τις ρομ προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ποιότητα του ήχου ή είναι πιο πολύ μαρκετίστικο το θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπερα φιλε μου. Το ερωτημα που θετεις εχει απασχολησει και εμας παλιοτερα και θα σου απαντησω. Το 60% της απαντησης ειναι αντικειμενικο και το αλλο 40% ειναι υποκειμενικο. Θελω να πω οτι υπαρχουν ROM που ειναι αντικειμενικα πολυ καλες υλοποιησεις και σταθερες και με πολυ καλη διαχειρηση ενεργειας. Το αλλο σκελος ειναι καθαρα τι σε βολευει και σε εξυπηρετει. Εγω προσωπικα παρ'ολο που προσπαθησα ( :p ) δεν καταφερα να αποχωριστω το sense και εχω επιλεξει μια ROM που ειναι πολυ καλη σε επιδοσεις, εχει ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο και γενικα ειναι πιο κοντα στη μανισια της συσκευης. Βεβαια αρκετα πιο γρηγορη και σταθερη. Ειναι βασισμενη στην εκδοση 2.3.3 με sense 2.1 και ειναι η Virtuous Sense v2.0. Τωρα αν θελεις να πας σε sense 3.5 μπορεις να επιλεξεις την Virtuous Affinity που σιγουρα ειναι λιγο πιο αργη και καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια αλλα δεν μπορεις να πεις οτι κολλαει η συσκευη. Επισης η Virtuous G-Lite ειναι ακομα πιο κοντα σε αυτο που λεμε Google Stock ROM ειναι δηλαδη σχεδον γυμνη χωρις να εχει διαφορες εφαρμογες επιπλεον. Οτι χρειαζεσαι το εγκαθιστας μονος σου. Αυτη την ROM ομως δεν την εχω δοκιμασει και δεν μπορω να σου πω τη γνωμη μου. Υποψιαζομαι ομως οτι θα εχει μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και θα ειναι καπως πιο γρηγορη απο τις αλλες λογω "λιτοτητας". Και τελος επειδη ανεφερες την Miui θα σου πω οτι δεν υποστηριζει ελληνικα ουτε στην γραφη ουτε στα μενου. Δεν εχει stock εφαρμογη για να εκμεταλευτει 100% την καμερα και γενικα ειναι λιγο εξω απο τα νερα μου. Ειναι για πιο hardcore χρηστες και δεν βολευει για καθημερινη χρηση. Παρολα αυτα ειναι μια πολυ γρηγορη και σταθερη ROM με την οποια εφτανα και τις 48 ωρες κανονικης χρησης με μια φορτιση. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αν δοκιμασει καποιος την virtuous g lite ας μας πει αν υποστηριζει ελληνικα στο hw πληκτρολογιο. Και γω εχω τη ρομ που φοραει ο Νικος και παει σφαιρα! Τρεχει στο 1 ghz. Που και που το ανεβαζω στο 1.2, συνηθως οταν θελω να παιξω κανα προ. Διαρκεια σχετικη. Με βγαζει 1 μερα και παραπανω αλλα καθε βραδυ το φορτιζω Μiui πολυ καλη αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα στο keyboard και την ξηλωσα. Επισης ΔΕ λειτουργησε το gps ΠΟΤΕ. για να χρησημοποιησεις το beats audio πρεπει να εχεις καλα ακουστικα. Με τα hands free ακουγοταν χαλια ο ηχος. Οποτε φανταζομαι με ενα ζευγαρι καλου ακουστικου θα ειναι κατα πολυ καλυτερα τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μπορω να εχω το username μου γραμμενο σωστα παρακαλω;;; nikosk31 και οχι 32!!!! ευχαριστω!!!!! :lol::lol::lol: Oops μου ξέφυγε! Όπως και να'χει done :O Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Θα δοκιμασω εγω αποψε και για δυο 24ωρα την g-lite μιας και μου εκανε ενα click και εχει ενδιαφεροντα στοιχεια αλλα με τη μετατροπη απο το site του virtuous για τον stock launcher και stock theme. Για να δουμε.......... Edited December 11, 2011 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Διάβασα στους xda ότι το κινητό μας θα πάρει κατά τον Ιανουάριο αναβάθμιση σε 2.3.5 και sense 3.0, αυτοί που το έλεγαν υποστήριζαν ότι έχουν μιλήσει με την HTC England & Turkey λέτε να ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δυστηχως δεν εχω διαβασει κατι επισημο απο HTC. Δεν αμφισβητο οτι οσοι το λενε ισως εχουν πληροφοριες εκ των εσω απο HTC αλλα ετσι και αλλιως δεν εχει κανενα νοημα μιας και πλεον οι συσκευες μας ειναι rooted και μπορουμε να εχουμε και sense 3.0 και 2.3.5 και sense 3.5 ακομα και ICS. Το καλυτερο θα ηταν να παρει αναβαθμιση official σε ICS...!!!! Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εστειλα mail στην htc τις προαλλες και με ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση για update στο Ζ. Τους ρωτησα και για ics και ειπαν δεν ειναι στα σχεδια τους. Μακαρι να μας δωσουν επισημα την 4 γιατι ειναι το μοναδικο htc τηλεφωνο με qwerty που εισαγεται στην ελλαδα. Σωστα? Ειναι δυνατον να μας αφησουν εκτος? Κατι τετοιο τους εγραψα στο απαντητικο mail και ειπαν θα ενημερωσουν τους ανωτερους. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts