Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε, αρχη ειναι. με τον καιρο θα δεις οτι θα κρατάει και 2 μερες με μετρια χρηση ;)

τωρα με βγάζει κάπου στη 1μιση μέρα (άσχετα που το φορτίζω σχεδόν κάθε βράδυ για να μη ξεμείνω)

και γω το προτεινω ανεπιφυλακτα! αρκει να μην εχεις τρελες απαιτησεις, αλλιως πας σε 2πυρηνο

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το κινητο απο το πλαισιο στα 250 ευρω.Απο την εμπειρια σας τι λετε αξιζει?Οσα περισσοτερα κινητα βλεπω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι...:p

Απευθύνσου καλύτερα εδώ για να πάρεις περισσότερες απόψεις... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Εχει κανεις αντιμετωπισει προβληματα με το qwerty?γιατι εχω διαβασει εδω μεσα για μερικους που λενε οτι ο μηχανισμος ειναι αρκετα χαλαρος....

• Administrators
Εχει κανεις αντιμετωπισει προβληματα με το qwerty?γιατι εχω διαβασει εδω μεσα για μερικους που λενε οτι ο μηχανισμος ειναι αρκετα χαλαρος....

Χαλαρός είναι από κατασκευής, πρόβλημα όμως δεν θα έχεις.

Modpic.gif

κάτι πήρε το μάτι μου για ext2, ext3, ext4 partition. τι ρόλο παίζουν αυτα; μπορώ να τα αλλάξω στη συσκευή/καρτα μνήμης; θα κερδίσω/χάσω κάτι;

παιδιά εγώ λέω να προχωρήσω κάνοντας root στο κινητό κ περνοντας μια ωραια custom rom έχετε καμία ίδια όμως πως να το κανω αυτό. Η οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης βρικα στο YouTube μια. custom rom που είχε 3D sense τεσπα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

κάτι πήρε το μάτι μου για ext2, ext3, ext4 partition. τι ρόλο παίζουν αυτα; μπορώ να τα αλλάξω στη συσκευή/καρτα μνήμης; θα κερδίσω/χάσω κάτι;

Tα partitions αυτά γίνονται στην κάρτα μνήμης και ουσιαστικά αποτελούν χώρο όπου εγκαθιστώνται οι εφαρμογές. Μπορείς να στείλεις όλες τις εφαρμογές και να λειτουργούν τα widgets. Πρέπει όμως η rom σου να υποστηρίζει το dt a2sd script ή κάποια παρόμοια εφαρμογή ;)

Τhe end of an era...

Για να κανεις root το κινητο δες αυτο τον αναλυτικο οδηγο xda-forum τον οποιο θα διαβασεις προσεκτικα και θα ακολουθησεις βημα βημα για να μην γινει κατι στραβα. Οτιδηποτε χρειαστεις αλλο εδω ειμαστε.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

Δε καταλαβαίνω απόλυτος τίποτα κ εχω τρομοκρατηθει.Ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να κάνουμε ένα οδηγό για ροοτ σας παρακαλώ πολυ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλάρωσε! και μη κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος ότι διάβασες καλά και κατανόησες τους οδηγούς

που αντιμετωπίζεις πρόβλημα;

Δε καταλαβαίνω απόλυτος τίποτα κ εχω τρομοκρατηθει.Ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να κάνουμε ένα οδηγό για ροοτ σας παρακαλώ πολυ.

Μην πανικοβάλλεσαι ήμουν ακριβώς σαν και εσένα.. μου πήρε 4 ώρες αλλά τα κατάφερα.. είναι πανέυκολο απλά πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα μην προσπεράσεις όυτε μια γραμμή και όλα θα πάνε καλά!

λοιπόν ακολούθησε αυτά που μου τα έστειλε ο mol και θα είσαι οκ...:)

downgrade: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1178912

root: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Desire_Z:_Rooting

πως θα περάσεις custom rom οδηγιες εδω: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC...n:_CyanogenMod (δείχνει για την CM7 αλλά εγώ με τον ίδιο τρόπο πέρασα την virtuous v2.0.0)

να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει κινδυνος να πάει κάτι στραβά έτσι? επίσης αν το κάνεις ροοτ χάνεις την εγγύηση σου...

ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα για να παίρνουμε screen shots υπάρχει? το shootme νομίζω το απέσυρε αυτός που το έφτιαξε..

Edited by Xander

Ειναι λαθος τα λινκς. Xander αν σου ειναι ευκολο κανε quote στο πμ που σε στειλα και ποσταρε εδω ολοκληρα τα λινκς.

Μπαινω απο το κινητο τωρα και δε μπορω να τα ποσταρω σωστα

Xander χρησιμοποιω το screen shot it το οποιο ομως ειναι επι πληρωμη. Θα σου στειλω ΡΜ οταν παω σπιτι. Πληρως ικανοποιητικο και πολυ βολικο.

Οσο για το root φιλε μου ειμαι σχεδον καπου παραπανω απο τη μεση για να μεταφρασω τον οδηγο στα ελληνικα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αν ακολουθησεις τη διαδικασια βημα βημα αλλα αν κανεις λιγο υπομονη η θελεις να με βρεις στο msn για βοηθεια.

downgrade

root

flash rom (με την ίδια λογική φλασάρεις όποια ρομ γουστάρεις)

εγω΄χρησιμοποιώ την screenshot(δωρεαν στο μαρκετ) δε βρήκα τρόπο (βασικά δεν ασχολήθηκα) να τραβάει screenshots με συνδυασμο πλήκτρων. έχει όμως με χρονοκαθυστερηση (μετά από 2,3,4,5,6,10,15,20,25,30,35,40 δευτερόλεπτα) και κουνώντας τη συσκευή

Α, beta ics στους xda! όποιος θέλει και μπορεί, δοκιμάζει και μας λέει εντυπώσεις!

Κατεβαζω δοκιμαζω επανερχομαι.

(Επισης ξερει κανεις αν μπορουμε να τραβηξουμε βιντεο την οθονη του κινητου οπως ακριβς βγαζουμε screenshots; )

Edited by nikosk31

Τι καλυτερο νομιζω απο το να σας στειλω ενα αλμπουμ με μερικες φωτο που τραβηξα απο τη συσκευη παρεα με μερικα σχολια...

Αρχιζω με τα cons:

• Δεν υποστηριζονται τα buttons FN, menu & sym. Οποτε δεν καταφερα να γραψω αριθμους και συμβολα για να μπω στο Google Account μου
  • Δεν αναβουν παντα τα πληκτρα στο hw πληκτρολογιο. (ακομα και τωρα που εχω τελειως σκοταδι στο δωματιο.
  • Δεν υπαρχει εικονικο πληκτρολογιο, καθε φορα που ηθελα να γραψω κατι επρεπε να ανοιξω το hw.
  • Ενω εχει ελληνικη γλωσσα στο μενου και ειναι πληρως εξελινισμενη ROM δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα.
  • Δεν υπαρχει εφαρμογη για την καμερα.

Στα pros τωρα:

• Παιζει αψογα χωρις κολληματα.
  • Τα 3d effects λειτουργουν χωρις προβλημα.
  • Οπως θα δειτε και στις φωτο το wifi & BT παιζουν κανονικα. (δεν δοκιμασα το GPS γιατι ειμαι indoor)
  • Ελληνικη γλωσσα μενου.

απο το μαρκετ δε μπορεις να περασεις onscreen keyboard?

το ιδιο ισχυει και για την καμερα :)

έχεις σκοπό να την κρατήσεις στη συσκευή; για να δούμε πως τα πάει με την μπαταρία

επίσης από ram και συχνοτητα επεξεργαστή πως πάμε; τρέχει στα 800;

βασικα δεν μπορεσα να μπω στο wifi του σπιτιου μου μιας και εκτος του οτι δεν μπορω να γραψω συμβολα, πραγμα που λυθηκε αλλαζοντας τον κωδικο του wifi στο modem μου δεν μπορω για καποιο λογο να παρω IP. Ενω το σημα δειχνει full μολις βαλω τον κωδικο WPA και προχωρησει στην ληψη IP χανει το σημα και δεν συνδεεται ποτε. Δεν εχω καταφερει να βρω τι φταιει και το Android SDK δεν δειχνει κανενα σφαλμα..........

edit: Επισης η συσκευη κανει restart μονη της ενω ειναι στο USB........ Δεν βλεπω να την κραταω αλλα θα περιμενω να βγει μια πιο σταθερη για να περασω.

Edited by nikosk31

Σορρυ παιδιά για τα λινκς το έγραψα γρήγορα και δεν τα έλεγξα.....

Άντε ανυπομονώ να βγει σταθερή έκδοση για την ics....

Ps: Νίκο ευχαριστώ για την εφαρμογή θα την δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι...

Οποιος θελει να απεγκαταστησει εφαρμογες απο το κινητο του τις οποιοες δεν χρησιμοποιει και δεν χρειαζετε μπορει να κατεβασει το Titanium Backup απο το market και απο το μενου "Αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα" να απεγκαταστησει ακομα και εφαρμογες συστηματος πο δεν του χρειαζονται. Οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες και το μονο που χρειαζεται ειναι να εχετε root δικαιωματα στη συσκευη. Συγκεκριμενα εβγαλα τον καιρο, μετοχες, location, Peep, wifi calling και διαφορες αλλες χαζομαρες της HTC. Για δοκιμη απεγκατεστησα και το sense και η συσκευη συνεχισε να λειτουργει κανονικα απλα χωρις κεντρικη οθονη, οποτε χρειαστηκε να βαλω ενα αλλο launcher. Σε καθε περιπτωση αν ξερετε τι απεγκαθιστατε ειναι μια καλη λυση για να ελαφρυνετε λιγο την συσκευη απο ενεργοβορες εφαρμογες.

@Toroman: Επιμενω στο ιδιο link για να κανεις root τη συσκευη σου. Ειναι οτι πιο αναλυτικο και ξεκαθαρο και απλα θα πρεπει να βαλεις το Android SDK σε ενα φακελο στο PC σου. Προτιμησε το C:\ για να σου ειναι πιο ευκολο να το βρισκεις. Για τα παντα υπαρχουν οδηγιες και αν δεν παραληψεις καποιο βημα τοτε σιγουρα θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα. Θα δεις οτι η αναζητηση και η γνωση θα σε διευκολυνουν και αργοτερα στο οτιδηποτε θελεις να κανεις με τη συσκευη σου.

Edited by nikosk31

Μπορειται να δωσετε μια λιστα εφαρμογων τις οποιες μπορουμε να απεγκαταστησουμε με ασφαλεια?

Και αν βγουν αυτες οι εφαρμογες τι οφελος εχει η συσκευη? (Εκτος απο ελευθερο χωρο)