nikosk31 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Δεν ειμαι σιγουρος οτι η συσκευη που εχει το πλαισιο εχει 2.3 Σιγουρα ομως δεν εχει sence 3.0 εγω απο το πλαισιο πηρα τη συσκευη με android 2.2 και μετα με μια official αναβαθμιση λειττουργικου πηρα την 2.3 ολες με sense 2.1. Η υποστηρηξη απο την htc για αναβαθμισεις τυπικα δεν εχει σταματησει αλλα δεν νομιζω η συσκευη μας να παρει ICS. Ο επεξεργαστης δεν εχει lag εκτος αν μιλαμε για browsing σελιδων με πολλα flash στοιχεια. Εκει δυσκολευετε λιγο αλλα χωρις να ενοχλει στη χρηση. Sent from my rooted Desire Z Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Α δηλαδή μετά δεν θα μπορέσω να αναβαθμίσω σε sense 3.0? Όταν λέμε lag σε ιστοσελίδες με flash πάει να πει πως δεν παίζει με τίποτε flash gaming έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 για να βαλεις το sense 3.0 (ακόμη και το 3.5) θα πρέπει να περάσεις custom rom. οφισιαλ δεν εχει δοθει και μαλλον δε θα δοθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Α οπότε μάλλον θα πάω για το live with walkman μιας και είναι πιο καινούργιο και έρχεται με 2.3 στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 άλλη συσκευη το live Και άλλη το Z :) το μόνο + που βρίσκω στο live είναι το Usb on the go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 άλλη συσκευη το live Και άλλη το Z :) το μόνο + που βρίσκω στο live είναι το Usb on the go Είναι σίγουρα 2 διαφορετικές συσκευές. Τι είναι αυτό το usb on the go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Α δηλαδή μετά δεν θα μπορέσω να αναβαθμίσω σε sense 3.0? Όταν λέμε lag σε ιστοσελίδες με flash πάει να πει πως δεν παίζει με τίποτε flash gaming έτσι? Παιζει κανονικα flash games ακομα και στην φορτωμενη σελιδα του facebook. Δεν εχει θεμα αρκει να περιμενεις ελαχιστα να φορτωσει. Δεν βλεπω το λογο να πας στο live περα απο το walkman δεν εχει κατι αλλο. Και εχει και μικροτερη οθονη απο το Ζ. Για μενα οι επιλογες σε αυτα τα λεφτα σου ειπα ειναι 2. Desire Z & Google nexus S. Απο εκει και περα η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου και αναλογα με τις αναγκες σου. Μουσικη δεν ακουσα ποτε απο το κινητο, παρα απο το ραδιο οποτε το walkman δεν με καλυπτει καθολου. Η μεγαλη οθονη του Ζ ομως με εξυπηρετει και στο GPS και στο internet που χρησιμοποιω κατα κορον στη συσκευη μου. Sent from my rooted Desire Z Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μέσα το παιχνίδι κολλάει ενώ παίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μέσα το παιχνίδι κολλάει ενώ παίζεις? Σε καμια περιπτωση. Sent from my rooted Desire Z Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Σώπα ρε δεν ήξερα ότι μπορείς να παίζεις τόσο άνετα flash παιχνίδια απο το κινητό. Σε κάποια παιχνίδια που απαιτούν πληκτρολόγιο τι κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ να σου πω την αληθεια.....!!!! Γιατι δεν παιζω και πολλα flash games στο κινητο Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλά άμα τύχει και το δοκιμάσεις στείλε πμ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 για ποιο παιχνιδι ενδιαφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 για ποιο παιχνιδι ενδιαφερεσαι; Δεν ξέρω γενικά. Αν είναι δοκίμασε λίγο το dod.gr στο facebook και μπες κανένα friv να δοκιμάσεις και κει τι παίζεται. Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 με opera mobile ανοιξε το dod αλλα παιχνιδι δε καταφερε να τρεξει. ισως επειδη ημουν μακρυα απο το ρουτερ ερώτηση: μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ρομς του desire hd/desire s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Νομίζω υπάρχει ένα παιχνίδι στο dod που απαιτεί πληκτρολόγιο. Άμα καταφέρεις και το ανοίξεις πες μου. Λέγεται Βομβομαχιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Φίλε μου υπάρχουν τόοοσα παιχνίδια στο android market που τα παίζει τέλεια το κινητό μας που όλα τα άλλα θα τα ξεχάσεις... ρίξε μια ματιά --> 1.https://market.android.com/apps/ARCADE 2.https://market.android.com/apps/RACING 3.https://market.android.com/apps/SPORTS_GAMES 4.https://market.android.com/apps/CASUAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Είχα και πιο παλιά android απλά ρωτώ κυρίως γιατί με ενδιαφέρουν τα flash games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ερώτηση: μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ρομς του desire hd/desire s; Αν με το roms δεν εννοείς για παιχνίδι, αλλά για τις εκδόσεις του λειτουργικού, η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ναι, σε ρομς του λειτουργικου αναφερομαι. πρεπει να ειναι παρόμοιες όμως, έτσι; γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Οι roms πρέπει να είναι για το ίδιο κινητό, δηλαδή μόνο roms του desire Z μπορείς να βάλεις. Εκτός αν εννοείς roms που ήταν κανονικά για τα hd και s και τις έκαναν port για το desire z. Τώρα για τις αλλαγές, να σου πω την αλήθεια δεν έχω το desire Z και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν τέτοιες roms. Πάντως οι αλλαγές που θα δείς θα είναι κυρίως στο sense, μιας και αυτές θα έχουν πιο καινούρια έκδοση! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
burbsorry Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Θα προσπαθησω να αναλυσω τα υπερ και τα κατα της συσκευης οπως τα εχω ζησει αυτον τον ενα σχεδον χρονο λειτουργιας της. Πραγματικα ειναι μια πολυ στιβαρη κατασκευη με παρα πολυ καλη ποιοτητα υλικων και συναρμολογισης. Η επεξεργαστικη του δυναμη και η μνημη RAM του δινουν τη δυνατοτητα να καλυπτει 100% τον "πανω απο τον μεσο ορο" χρηστη χωρις να τον προδιδει οταν χρειαζεται. Το hardware πληκτρολογιο ειναι για μενα το μεγαλυτερο υπερ της συσκευης και με εχει βολεψει ακομα και στελνοντας μηνυματα στο αυτοκινητο (πραγμα που εχω ξαναπει οτι δεν με κανει να αισθανομαι και πολυ περηφανος που το λεω :X :X ). Το λιγο αυξημενο βαρος ισως σε ξενισει λιγο στην αρχη αν λειτουργεις τη συσκευη ξαπλωμενος στο κρεβατι. Η καμερα ειναι πολυ καλης ληψης ακομα και σε σκοτεινα μερη και η ποιοτητα βιντεο παρα πολυ καλη. Απο προβληματα δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο και κυριολεκτικα καθε μερα του πινω το αιμα ειτε με το GPS η το WiFi μηνυματα και κλησεις κυριως γιατι την μιση μερα ειμαι στο δρομο. Η επιλογες μου αυτη τη στιγμη σε αυτα τα χρηματα θα ηταν το Desire Z η το Google Nexus S. Διαλεγεις τι σε καλυπτει περισσοτερο για τις αναγκες σου και παιρνεις. edit: χρωσταω στο φιλο mol ενα post σχετικα με τις rom που εχω δοκιμασει απλα επειδη δεν θελω να ειναι κατι βιαστικο και επειδη αυτες τις μερες εχω χαθει μεσα σε ατελειωτες γραμμες κωδικα θα το καθυστερησω λιγο. Σε καθε περιπτωση εγω χρησιμοποιω τη ROM του virtuous που φαινεται στην υπογραφη μου και δευτερη σε προτιμηση ερχεται η Miui με την οποια ομως δεν μπορω να γραψω 720p video και δεν υποστηριζει ελληνικη γραφη by default. Σε ευχαριστω Νικο όντως ειναι κάπως βαρύ και χοντρό:X..Ισωσ περιμενω μεχρι τα x-mas μηπως πεσει η τιμη του desire s που εχω φαει σκαλωμα.. Πιστευω πως αντι για το sumsung nexus s θα επερνα το galaxy s plus το οποιο ακομα σκεφτομαι λογο τιμησ και μονο μις και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα ποιοτητα κατασκευης υποδεέστερη. Edited November 17, 2011 by burbsorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
burbsorry Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) @burbsorry ποια προβλήματα της συσκευής άκουσες; Νίκο, χαλαρά! με το πάσο σου ;) Οτι εχει προβλημα με 1) τον μηχανισμο του πληκτρολογιου 2)το χρωμα ξεβαφει 3)την αυτονομία τησ μπαταριασ:( 4)μεγαλο SAR Edited November 17, 2011 by burbsorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 @burbsorry σου απάντησα στο πμ @Villis βλέπω στος xda ότι πχ η ταδε ρομ εγκαθιστατε στο desire z, desire hd, desire s, κλπ έτσι υπέθεσα ότι μπορώ να βάλω μια ρομ του hd στο Ζ μου :) πχ στο πρωτο ποστ της ρομ γράφει: Supported Devices: -HTC Desire HD -HTC Desire Z -HTC Inspire 4G -HTC MyTouch4G -HTC Desire S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 @burbsorry σου απάντησα στο πμ @Villis βλέπω στος xda ότι πχ η ταδε ρομ εγκαθιστατε στο desire z, desire hd, desire s, κλπ έτσι υπέθεσα ότι μπορώ να βάλω μια ρομ του hd στο Ζ μου :) πχ στο πρωτο ποστ της ρομ γράφει: Κοιτώντας στα γρήγορα το Link που μου έδωσες, απ'ότι βλέπω είναι για το desire Z η συγκεκριμένη, απλά έχει βγει από τους ίδιους developers και για άλλες συσκευές (αν δεις προσεκτικά έχει links που οδηγούν στα αντίστοιχα θέματα android development των άλλων συσκευών) ;) Όπως πχ είναι και η cm7, που είναι για πολλές συσκευές! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts