Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί μου τρέχει όλη μέρα την εφαρμογή Facebook που την βρίσκω ανούσια. Επίσης και κάτι άλλες βλακείες τρέχουν όλη μέρα (π.χ. Ημερολόγιο). 'Οσο για το cosmote Info, ίσως να φταίει που έχω εγκαταστήσει το GO Sms και μπερδεύεται. Τι να πω;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και σε μένα τρέχουν διαφορες εφαρμογές που ίσως να μη τις λειτουργήσω ποτέ. αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα

όσον αφορά το cosmote info, βγάλε το go sms και τσέκαρε αν λειτουργεί

@a66fm

καλό το elixir αλλά δε μου λειτουργεί καλά. έχει πολλες επιλογές αλλά το widget "κολλάει" :)

Μαλλον το Go SMS εχει τα θεματα του με το Cosmote Info. Οπως και να εχει σε θεμα task killer δεν εχω δοκιμασει κανενα και δεν μπορω να σου προτεινω κατι.

Κατι ακομα. Σκεφτομουν να ξεκινησω μια μεταφραση του οδηγου για rooting της συσκευης μας στα ελληνικα απο το αντιστοιχο θεμα στο xda-developers. Μηπως εχει ξεκινησει κανεις να κανει κατι τετοιο και γινει διπλη δουλεια;;; Ακομα μηπως εχει κανεις την διαθεση και το χρονο να με βοηθησει σε κατι τετοιο;

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

η αλήθεια είναι ότι και γω σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά οι οδηγίες είναι κατανοητές στα αγγλικά και δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις! αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι, ίσως μπορώ να βοηθήσω :) απλά πες μου τι και θα δω τι μπορώ να κάνω :p

μήπως να δημιουργούσαμε και ένα ξεχωριστό θέμα για custom roms; με εμπειρίες, προβλήματα, απόψεις/γνώμες για αυτές;

προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 3-4(θα πρέπει να τις ξαναπεράσω να φρεσκάρω τις εμπειρίες :p) και για κάθε μια βρήκα + και -. καλό θα ήταν να το αναφέρουμε στο myphone για να βοηθήσουμε τους χρήστες του Ζ :D

Νομιζω οτι πρεπει να ζητησουμε να δημιουργηθει ξεχωριστο θεμα για το Desire Z οπως εχει γινει και για το Desire αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλη κινητικοτητα μιας και δεν νομιζω οτι ειμαστε παρα πολλοι..... Οπως και να εχει αν δημιουργηθει τετοιο θεμα θα προσπαθησω να το εμπλουτιζω με οσες γνωσεις εχω η θα αποκτησω στην πορεια σχετικα με τη συσκευη μας.

για το θέμα ας το κοιτάξουν οι αρμόδιοι και αν κρίνουν σωστό να γίνει ας δώσουν το ΟΚ :)

ξεκίνησες να φτιάχνεις κάποιον οδηγό;

Ξεκινησα να μεταφραζω αυτον εδω τον οδηγο μιας και οι περισσοτεροι πλεον εχουν το Desire Z με Gingerbread και οχι Froyo οπως οταν το πηρα εγω.... Προχωραω με αργα βηματα προς το παρον γιατ εχει πεσει και δουλεια και σχολη αυτες τις μερες αλλα νομιζω οτι στα μεσα της εβδομαδας που μας ερχεται θα το εχω τελειωσει...... Εχω στειλει και PM στον γραφοντα περισσοτερο τυπικο για να παρουμε το οκ για την αναδημοσιευση και την μεταφραση στα αγγλικα.

Την ειχα δοκιμασει οταν ακομα δεν δουλευε καν η οθονη αφης. Η rom απλα bootαρε και τιποτα αλλο. Και ξεκλιδωνε οταν ανοιγες το πληκτρολογιο. Κατα τα αλλα βλεπω οτι εχει προχωρησει ο τυπος και βαζει σιγα σιγα και αλλα πραγματακια για να την κανει να λειτουργησει.... Θα την κατεβασω παλι και θα επαvελθω σε λιγο.

edit: Κατεβασα και περασα τη Rom μαζι με το kernel fix. Γενικα δεν εχει πολλα πραγματα να σχολιασω. Port απο το adnroid SDK. Προς το παρον το touch της οθονης λειτουργει με καποια πατεντα απ΄οτι καταλαβα απλα δεν εχει σωστο orientation και χρειαζονται 2 δαχτυλα για να επιλεξεις οποιοδηποτε αντικειμενο. Οσον αφορα την ταχυτητα αν και ειναι πολυ αδικο να μιλαμε απο τωρα η Rom κολλαει αρκετα. Λογικα ολα αυτα ειναι υπο διορθωση και φαινεται οτι πολυ συντομα θα εχουμε ICS στο Desire Z μας μιας και δεν νομιζω η HTC να βγαλει official update.......

Edited by nikosk31
Νεοτερα για τη ROM

[...]ο και μετα αυτα απο ebay και απλα δεν το ξαναβγαλα ποτε. [...]

Επανεχομαι λιγο σε αυτο το θεμα (ειναι λιγο περιεργο να κανεις quote τον εαυτο σου, κατι σαν να μιλας μονος σου) σχετικα με τα screen protector. Στη προσφατη παραγγελια μου απο το link που εδωσα παραπανω παρατηρησα οτι εχει αλλαξει η ποιοτητα του πλαστικου που χρησιμοποιειται για αυτα τα screen protector. Παρ'ολο που απο τον ιδιο πωλητη με την ιδια περιγραφη ειχα παρει και παλιοτερα τα screen protector που εχω τωρα και ειναι παρα πολυ καλα σε ποιοτητα, δεν φαινονται και δεν αφηνουν υπολοιματα, στην τελευταια μου παραγγελια που ηρθε μολις σημερα για να το κολλησω σε ενα φιλο παρατηρησα οτι εχουν αλλαξει και σε σχημα (στο πανω μερος της οθονης δεν "αγκαλιαζει" σωστα το περιγραμμα του ακουστικου) αλλα και σε διαφανεια (εχει σκουρινει λιγο το πλαστικο και το λευκο της οθονης το μετατρεπει σχεδον σε ανοιχτοχρωμο γκρι, μαλλον γιατι εχει μια ματ επιστρωση το screen protector).

Ζηταω συγνωμη αν πηρα καποιον φιλο στο λαιμο μου με το παραπανω post απλα γραφω τις παρατηρισεις μου προς γνωση και συμμορφοση. Αν τα εχει παραλαβει και καποιος αλλος να μου περιγραψει λιγο πως ειναι τα δικα του, για να αποκλεισω το ενδεχομενο να "ετυχε" σε αυτα που εσταλησαν σε εμενα. O φιλος Xander που ειχε πει οτι τις πηρε εχει να σχολιασει κατι αλλο;

Edited by nikosk31

Μου ήρθαν σήμερα και είμαι τρομερα απογοητευμένος.. πρώτα απ'όλα και στα τρία προστατευτικα που τοποθέτησα στο κινητο μου η κάτω δεξιά γωνία όπως και η πάνω αριστερή δεν εφάρμοσαν καλά με αποτέλεσμα να αφήνουν φουσκαλες και λογικα είναι πρόβλημα ότι δεν έχει αρκετή κόλλα.. επίσης στην οθόνη είναι σαν να βλέπω τα pixels γιατι είναι πολύ σκούρο το προστατευτικό.. και τέλος το δάχτυλο 'κολλάει' πάνω του.. το μοναδικό καλό είναι ότι κανει αυτό που λέει.. δεν αφήνει δαχτυλιες και δεν κάνει αντανάκλαση το φως.. Τεσπα δεν πειραζει 2ευρώ έδωσα μονο απλα απογοητεύτηκα γιατί έψαχνα καιρό τέτοια screen protectors... Αν έχεις καμία άλλη πρόταση βαλε κανένα λινκ..

σας παρουσιαζω το νέο μου carbon καπάκι μπαταρίας!

προχειροδουλειά βέβαια! (θα κάνω άλλο με καλύτερο κόψιμο και εμφανή τα HTC γράμματα)

http://img716.imageshack.us/img716/4815/imag0026vp.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/4656/imag0027m.jpg

αύριο θα ανεβάσω φωτό με το καπάκι τοποθετημένο στη συσκευή

protectors έχω αυτά τα 6 αλλά δε τα έχω χρησιμοποιησει ακόμη. φαίνονται καλά πάντως :) αν είναι κάπιος Θεσ/νίκη, να βρεθουμε να του δώσω αν θέλει για να μας πει και λεπτομέρειες

προς το παρων έχω τοποθετημένο αυτό το φιλμ προστασίας: http://www.ebay.com/itm/3x-LCD-Screen-Protector-HTC-T-Mobile-G2-Desire-Z-/200535926075?pt=PDA_Accessories&hash=item2eb0df653b

το πρωτο το πέταξα(δε κολησε καλα), το δευτερο είχε αρκετες φουσκαλες και το τριτο έκατσε μια χαρα! 2 φουσκαλίτσες πολύ μικρές που δεν ενοχλούν. με βόλεψε αρκετα αλλά έχει γρατζουνιές και αφήνει δαχτυλιες. τη δουλειά του την κάνει πάντως

Xander το ιδιο προβλημα με την κολλα εχω και εγω στα ιδια ακριβως σημεια. Λογικα θα στειλω ενα feedback αυριο στον πωλητη για να ειναι ενημερος και αυτος οτι υπαρχει θεμα και οτι δεν ειναι μονο δικο μου το προβλημα. Οσον αφορα το carbon καπακι εχω ηδη εδω και μερες τριψει με ψιλο γυαλοχαρτο το καπακι μου και περιμενω να ερθει το carbon αυτοκολητο για να ξεκινησω. Ειχα διαβασει παλιοτερα ενα τυπο σε ενα ξενο forum που ειχε ξανει το ιδιο με αναγλυφο το HTC και πρασινα γραμματα. Μολις το ξαναβρω θα επανελθω

Sent from my rooted Desire Z

Πολύ ωραία δουλειά mol.. το είχα δει και εγώ στους xda το θέμα αυτό και έδειχνε ωραίο στο κινητό.. περιμένω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες..

Νίκο αν δεν βαριέσαι τραβά βήμα βήμα φωτογραφίες την τοποθέτηση μήπως το κάνω και εγώ..

θα το κανω μολις ερθει και το carbon αυτοκολλητο και θα κανω ενα mini guide με ολη τη διαδικασια... Βασικα η αληθεια ειναι οτι οσο περισσοτερο το βλεπω ετσι, τοσο περισσοτερο μου αρεσει αυτο το "brushed" look που απεκτησε..... Ισως και να μην το κολλησω τελικα το αυτοκολλητο :p:p:p

Ετσι μοιαζει το καπακι μου αυτη τη στιγμη.... Στην πραγματικοητα ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα αλλα δυστηχως ο φωτισμος το αδικει.

Edited by nikosk31

από τους xda μου ρθε η ιδέα ;)

Νίκο, γιατί να ξύσεις το καπάκι;

εγώ έτσι το κόλλησα. αν το βαρεθώ, βγάζω το αυτοκόλλητο και γίνεται "μαμά" :)

φωτό όταν έρθει σπίτι το Ε72 :lol:

Εγω το εξυσα ετσι και αλλιως γιατι σε ενα ατυχημα του κινητου ειχε γινει μια γρατζουνια που σιγα σιγα μεγαλωνε. Ξεβαφοταν η γκρι επιστρωση απο το μεταλικο καπακι.

sorry για την ποιότητα των εικόνων...

χθεσινοβραδυνες με νοκια Ε72 :D

http://www.freeimagehosting.net/53eb9

http://www.freeimagehosting.net/48fe6

http://www.freeimagehosting.net/5a1af

είναι προχειροδουλειά όπως πολύ καλά θα δείτε. υπάρχουν φουσκαλίτσες και δεν έκοψα καλά το αυτοκόλλητο :)

Ποτε δεν συγχωρουμε καποιον για την χαλια ποιοτητα εικονας!!!!! Μας βγηκαν λιγο τα ματια :P να σε ρωτησω αυτο ειναι θερμοδιαστολικο αυτοκολητο; πρεπει δηλαδη να το ζεστανεις κατα την εφαρμογη στη επιφανεια που θες για να κατσει καλα η απλα παει κολλητο;

κολλητο είναι. βέβαια αν το ζεστανω πιστευω θα καθησει καλυτερα (λεω γω τωρα)

από ebay το πηρα, κάπου στα 4€. διαστάσεις 1.5Χ0.45 μέτρα

το δικό σου από που το πήρες;

θα προσπαθησω για καλυτερες φωτο :) δεν εγγυωμαι καλύτερη ποιότητα :P

ψηνομαι για αλλαγή ρομ... ποια να δοκιμάσω; sense ή όχι δε με πειράζει

Το δικο μου το πηρα απο αξεσουαρ αυτοκινητων. Απο το ιδιο ειχα βαλει στο αμαξι και ειναι θερμοδιαστολικο. Απλα επειδη δεν ειχαν αυτη την περιοδο περιμενω νεα παραλαβη. Για rom οτι και να σου πω δεν ειναι αντικειμενικο. Εχω δοκιμασει παρα πολλες και ξαναγυρισα σε sense λογω ευκολιας και γιατι με εξυπηρετουσε. Μολις παω σπιτι θα επανελθω με προτασεις, υπερ και κατα απο αυτες που εχω δοκιμασει.

Χαιρετώ την παρεα του desire z.

Θα ηθελα παιδια την γνωμη σας αν τελικα το κινητο αυτο αξιζει, γτ μεσα σε τοσες σελιδες χαθηκα και τοσα θεματα..το εχει βγαλει το πλαισειο με 250 ευρω και το σκεφτομαι αντι του wildfire s!

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Θα προσπαθησω να αναλυσω τα υπερ και τα κατα της συσκευης οπως τα εχω ζησει αυτον τον ενα σχεδον χρονο λειτουργιας της. Πραγματικα ειναι μια πολυ στιβαρη κατασκευη με παρα πολυ καλη ποιοτητα υλικων και συναρμολογισης. Η επεξεργαστικη του δυναμη και η μνημη RAM του δινουν τη δυνατοτητα να καλυπτει 100% τον "πανω απο τον μεσο ορο" χρηστη χωρις να τον προδιδει οταν χρειαζεται. Το hardware πληκτρολογιο ειναι για μενα το μεγαλυτερο υπερ της συσκευης και με εχει βολεψει ακομα και στελνοντας μηνυματα στο αυτοκινητο (πραγμα που εχω ξαναπει οτι δεν με κανει να αισθανομαι και πολυ περηφανος που το λεω :X :X ). Το λιγο αυξημενο βαρος ισως σε ξενισει λιγο στην αρχη αν λειτουργεις τη συσκευη ξαπλωμενος στο κρεβατι. Η καμερα ειναι πολυ καλης ληψης ακομα και σε σκοτεινα μερη και η ποιοτητα βιντεο παρα πολυ καλη. Απο προβληματα δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο και κυριολεκτικα καθε μερα του πινω το αιμα ειτε με το GPS η το WiFi μηνυματα και κλησεις κυριως γιατι την μιση μερα ειμαι στο δρομο.

Η επιλογες μου αυτη τη στιγμη σε αυτα τα χρηματα θα ηταν το Desire Z η το Google Nexus S. Διαλεγεις τι σε καλυπτει περισσοτερο για τις αναγκες σου και παιρνεις.

edit: χρωσταω στο φιλο mol ενα post σχετικα με τις rom που εχω δοκιμασει απλα επειδη δεν θελω να ειναι κατι βιαστικο και επειδη αυτες τις μερες εχω χαθει μεσα σε ατελειωτες γραμμες κωδικα θα το καθυστερησω λιγο. Σε καθε περιπτωση εγω χρησιμοποιω τη ROM του virtuous που φαινεται στην υπογραφη μου και δευτερη σε προτιμηση ερχεται η Miui με την οποια ομως δεν μπορω να γραψω 720p video και δεν υποστηριζει ελληνικη γραφη by default.

Edited by nikosk31

καλήμερα! Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό στα 250 ευρώ που το έχει το πλαίσιο. Έχω μόνο μερικές απορίες. Ο επεξεργαστής του είναι προηγούμενης γενιάς? Στα 800 MHz που είναι έχει καθόλου lag? Από όσο ξέρω έχει και htc sense 3.0 έτσι? Φοράει την έκδοση 2.3? Η υποστήριξη του κινητού για αναβαθμίσεις android έχει σταματήσει?