mol Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ερώτηση: πώς αλλάζω γλώσσα από το hardware qwerty στην cyanogenmod cm7; (με την μαμά ρομ γίνεται με fn+space) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Black-Micro-5pin-USB-to-HDMI-MHL-Cable-adapter-For-HTC-EVO-3DZ710e/190581128187/item το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?? δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Γραφει για το εβο. Λες να κανει και για το δικο μας; καλη φαση θα ναι Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 έχει και για άλλα τηλέφωνα... το διάβασα στο xda που το προτείνει ένας για το κινητό μας και λέει ότι δουλεύει.. πραγματικά θα είναι τέλειο αν δουλεύει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) έχει δοκιμάσει κάποιος custom roms; οverclock μέχρι πόσα mhz το έχετε κάνει; Edited September 29, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Σε εμένα συμβαίνει ένα άλλο κουφό. Δείτε στην παρακάτω φώτο, πως εμφανίζονται δυο επαφές. Η μία λέει "συνδεδεμένη" και η άλλη όχι! Αυτή που δεν είναι συνδεδεμένη, παρόλο που έχω κάνει συγχρονισμό στη συσκευή, ΔΕΝ την βλέπω στο google contacts. Αυτήν που είναι συνδεδεμένη, την βλέπω και από το κινητό αλλά και από τον υπολογιστή μου, από το site: Google Contacts http://twitpic.com/6sf406 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδιά καλημέρα! έχω πρόβλημα δεν μου αλλάζει τον ήχο του ξυπνητηριού! ενώ βάζω άλλο δεν μου τον αλλάζει με τίποτα παίζει το δικό του.. όλους τους άλλους ήχους μπορώ να τους αλλάξω.. τι τρέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) τι "προβλήματα" σας εχει βγάλει βρε παιδιά; εμένα, όσο το είχα με την μαμα ρομ, ήταν κομπλέ! :D edit ποιά η γνώμη σας για την παρακάτω θήκη αλουμινίου; http://www.ebay.com/itm/Aluminium-Metal-Case-HTC-Desire-Z-T-mobile-G2-S-/370460155271?pt=PDA_Accessories&hash=item5641255d87 Edited October 3, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ναι η αλήθεια είναι ότι πετάει κάτι κουλά ώρες ώρες έχουμε καμία ιδέα γιατί δεν μου αλλάζει τον ήχο???? η θήκη να σου πώ την αλήθεια δεν μου άρεσε πολύ άσχημη και ογκώδες την βρίσκω και επίσης αυτό το στρογγυλό που έχει για να κουμπώνει αυτό που μπαίνει στην ζώνη την χαλάει ακόμα περισσότερο!!!! Για δές αυτή http://www.otterbox.com/HTC-G2-/-HTC-Desire-Z-Commuter-Series-Case/HTC4-G2XXX-20-E4OTR_A,default,pd.html μου αρέσει πολύ έχω ακούσει και καλά λόγια αλλά είναι λίγο ακριβή ρε ****το! ps. τι ρομ φοράει το κινητό σου? και ποια έκδοση android έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 την έχω δει τη θήκη που λες xander αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τίμη της (για μένα) αυτή τη στιγμή φοραω cyanogenmod cm7.0.3 και μου φαίνεται οτι ρολάρει καλύτερα η συσκευή. λέω τις επόμενες μέρες να δοκιμάσω την 7.1 έκδοση και κάποια miui rom για τον ήχο που λες δε το χω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 δεν τα πολύκατάλαβα αυτά που λές αλλά δεν πειράζει :p όταν πάρω απόφαση να περάσω άλλη ρομ θα σε ρωτήσω παραπάνω πράγματα!!! ναι το ξέρω είναι πολύ ακριβή... την βρήκα όμως και στο ebay πιο φτηνά! δές http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360396018359#ht_8221wt_1185 εγώ σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω γιατί είναι από τις λίγες θήκες που μου αρέσουν για το κινητό μας :) ΑΑ και όσο για τον ήχο βρήκα λύση.. τον αλλάζεις από εκεί που ρυθμίζεις τα ξυπνητήρια και είσαι οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 πάρ το απόφαση γρήγορα :lol: δε ξέρεις τι χάνεις :p θα ήθελα να δω το κινητό μας σε λευκή θήκη. ίσως πάρω κάποια gel από ebay σε ασπρο χρώμα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Μήπως γνωρίζετε κάποιο πληκτρολόγιο Ελληνικών εκτός του Greek Input Method (το οποίο είχα αλλά ενοχοποίησα για κάποια κολλήματα στην 2.3) που να προσφέρει συνδυασμό στο hardware πληκτρολόγιο έτσι ώστε να τονίζονται τα φωνήεντα; Έχω προσπαθήσει τα GO Keyboard και anysoftkeyboard που με καλύπτουν στο software αλλά όχι στο hardware πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Black-Micro-5pin-USB-to-HDMI-MHL-Cable-adapter-For-HTC-EVO-3DZ710e/190581128187/item το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?? δουλεύει? το πήρες τελικά;:worry: η htc κάνει δωρεαν αλλαγή στα πλαστικά μέρη που ξεβάφουν; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Καλησπερα απο μενα. Ειμαι σχετικα νεος κατοχος του Desire Z αλλα τα γονιδια μου δεν μπορουσαν να μην το αφησουν χωρις custom rom. Χρησιμοποιω την MIUI απο την οποια ειμαι 100% ευχαριστημενος. εχει κανεις αποψη σχετικα με αυτη τη ROM η καποια προτιμηση; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 είμαι με cyanogen mod 7.0.3. ολα κομπλε εκτος του οτι ακόμη δεν έχω βρει ελληνικο πληκτρολόγιο για το hardware qwerty(στην μιυι υπαρχει;) και βγάζει σφάλμα δικτυου(wifi)/αποσυνδεση οταν είμαι μακρυα από το ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Ξερεις αν υπαρχει Vanilla Android 2.3 για τη συσκευη μας; Χωρις επιπλεον "καλουδια"; Οσο και να εψαξα δεν εχω βρει κατι. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μπα, δε γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδιά σήμερα πήρα ένα μεταχειρισμένο Z και από ό,τι βλέπω φοράει την επίσημη 2.3.3. Υπάρχει τρόπος για root για να βάλω κάποια custom rom; Και αν ναι κανένας αναλυτικός οδηγός; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 θα πρέπει να κάνεις downgrade σε 2.2 πρώτα. υπάρχει αναλυτιτκότατος οδηγός στους xda :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπερα παιδια..εχω οφισιαλ 2.3 ρομ..τα προβληματα ειναι τα εξης αρχικα κατα μερες κολαγε το κινητο.εκτος απο οτι καθυστερει γενικα πια ..κ εβγαζε που κ που σφαλμα συνδεσης το wifi Πια δεν το ανοιγη καθολου βγαζει σφαλμα συνεχως και δευτερον το πληκτρολογιο hardware Μετα απο καποια ωρα ας πουμε σερφαρω νετ κ παω να γραψω κιμενο κ παταω το S Με πεταει στα μνμτα...κ πρεπει. Να κανω επανακινηση γ να μ το περασει..οταν εκανα την αναβαθμιση δεν εκανα καποιο hard reset...τι να κανω γ να στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια..εχω οφισιαλ 2.3 ρομ..τα προβληματα ειναι τα εξης αρχικα κατα μερες κολαγε το κινητο.εκτος απο οτι καθυστερει γενικα πια ..κ εβγαζε που κ που σφαλμα συνδεσης το wifi Πια δεν το ανοιγη καθολου βγαζει σφαλμα συνεχως και δευτερον το πληκτρολογιο hardware Μετα απο καποια ωρα ας πουμε σερφαρω νετ κ παω να γραψω κιμενο κ παταω το S Με πεταει στα μνμτα...κ πρεπει. Να κανω επανακινηση γ να μ το περασει..οταν εκανα την αναβαθμιση δεν εκανα καποιο hard reset...τι να κανω γ να στρωσει? δοκιμασε να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις αν παίξει έχεις ενεργό το fast boot που τυπικά σημαίνει οτι δεν το κλείνεις ποτέ. για το "s" δες στις ρυθμίσεις στις συντομεύσεις του keyboard και βγάλε αυτή που έχεις στο πλήκτρο "s"... Ξερεις αν υπαρχει Vanilla Android 2.3 για τη συσκευη μας; Χωρις επιπλεον "καλουδια"; Οσο και να εψαξα δεν εχω βρει κατι. με sence rooted => http://www.multiupload.com/OPHDCJ8HGV αν εννοείς χωρίς sence => http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=mf/?1e515etfuwb13my το πήρες τελικά;:worry: η htc κάνει δωρεαν αλλαγή στα πλαστικά μέρη που ξεβάφουν; :!: εμένα μου τα άλλαξε πάντως όταν το πήγα γι αυτό τον λόγο στην αρχη του χρόνου Edited October 8, 2011 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 θα επικοινωνησω γιατι έχει ξεβάψει όλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 το πήρες τελικά;:worry: η htc κάνει δωρεαν αλλαγή στα πλαστικά μέρη που ξεβάφουν; :!: όχι δεν το πήρα.. μπορεί να το παραγγείλω αργότερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 θα επικοινωνησω γιατι έχει ξεβάψει όλο και δεν πληρώνεις ούτε ένα ευρώ Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts