Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Onibocho τελικα η συσκευη σου μπαινει σε recovery και download mode ανετα και κανονικα πλεον? Καταλαβες που οφειλεται αυτο?

Επισης επειδη ειδα οτι απο το πρωι ελιωσες στα flashings απλα να σου πω προσοχη και με μετρο. Ετσι την πατησα κι εγω τη βραδυα που brickαρα το δικο μου, μετα απο φλασαρισμα 5-6 φορες διαφορες ROM. Δεν ξερω βεβαια ακομα αν εφταιγε το flashing, αλλα σιγουρα απο δω και περα θα το παιρνω με μετρο το θεμα

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Onibocho τελικα η συσκευη σου μπαινει σε recovery και download mode ανετα και κανονικα πλεον? Καταλαβες που οφειλεται αυτο?

Επισης επειδη ειδα οτι απο το πρωι ελιωσες στα flashings απλα να σου πω προσοχη και με μετρο. Ετσι την πατησα κι εγω τη βραδυα που brickαρα το δικο μου, μετα απο φλασαρισμα 5-6 φορες διαφορες ROM. Δεν ξερω βεβαια ακομα αν εφταιγε το flashing, αλλα σιγουρα απο δω και περα θα το παιρνω με μετρο το θεμα

Αληθεια, τι σου ειπαν απο το service? Δεν πιστευω να σου ειπαν να εχεις και χρηματα μαζι σου την Δευτερα...

@TonyK Αντωνη ακομα να ψηθεις? :lol::lol::lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αληθεια, τι σου ειπαν απο το service? Δεν πιστευω να σου ειπαν να εχεις και χρηματα μαζι σου την Δευτερα...

Πετρο ο τυπος απο το μαγαζι που το εδωσα επικοινωνησε (μετα απο πιεση δικη μου) με το service την Πεμπτη και του ειπαν οτι ειναι ετοιμο. Λογικα θα το εχουν στειλει τωρα και απο Δευτερα-Τριτη θα το εχω. Τιποτε παραπανω. Αν ημουν εκτος εγγυησης θα μου το ειχαν πει ως τωρα...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φιλαράκι δεν μπορείς να φανταστείς ποσό θέλω να την περάσω την 2.1.1.

Έχω βαρεθεί την παλιό-jg1 !!!!

Δυστυχώς ενώ έχω πολλές γνώσεις, νιώθω ακόμα ότι σε σχέση με power user που ήμουν στα windows mobile, εδώ στο android νιώθω ακόμα λίγο rookie.

Άμα σου πω ότι ψυχολογικά δεν νιώθω έτοιμος (από θέμα γνώσεων και σιγουριάς) θα γελάσεις ε ?

Μακάρι να είχα κάποιον από εδώ μέσα να μένει εδώ στην Κρήτη να πίναμε καφεδάκι και να κάναμε το φλασάρισμα παρεούλα να μου φύγει το πρώτο άγχος. Γιατί όπως είπα είμαι σχετικά συντηρητικό άτομο σε κάτι τέτοια μέχρι να είμαι 100% σίγουρος :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δυστυχώς ενώ έχω πολλές γνώσεις, νιώθω ακόμα ότι σε σχέση με power user που ήμουν στα windows mobile, εδώ στο android νιώθω ακόμα λίγο rookie.

Άμα σου πω ότι ψυχολογικά δεν νιώθω έτοιμος (από θέμα γνώσεων και σιγουριάς) θα γελάσεις ε ?

Μακάρι να είχα κάποιον από εδώ μέσα να μένει εδώ στην Κρήτη να πίναμε καφεδάκι και να κάναμε το φλασάρισμα παρεούλα να μου φύγει το πρώτο άγχος. Γιατί όπως είπα είμαι σχετικά συντηρητικό άτομο σε κάτι τέτοια μέχρι να είμαι 100% σίγουρος :).

αμα ησουν Ηρακλειο κατι θα καναμε... :p :lol:

υπομονη...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παω πασο τοτε. Παντως ο γαλαξιας μενει πισω με την JG1, ειναι σαν να εχεις ενα τουρμπο αυτοκινητο και να μην περνας τα 80km/h. Παλι τσουλαει, αλλα μπορει να πεταξει (οκ δεν πιεζω αλλο :lol: )

Παναγιωτη παλι καλα που δεν σε χρεωσαν (αν και ημουν σιγουρος πως θα ηταν εντος εγγυησης) οποτε δεν εχασες και χρημα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παω πασο τοτε. Παντως ο γαλαξιας μενει πισω με την JG1, ειναι σαν να εχεις ενα τουρμπο αυτοκινητο και να μην περνας τα 80km/h. Παλι τσουλαει, αλλα μπορει να πεταξει (οκ δεν πιεζω αλλο :lol: )

Παναγιωτη παλι καλα που δεν σε χρεωσαν (αν και ημουν σιγουρος πως θα ηταν εντος εγγυησης) οποτε δεν εχασες και χρημα :)

Πετρο αν δεν το παρω στα χερια μου, τρεξω στο αυτοκινητο, βαλω sim και bootαρω μεχρι να βρει σημα και να κανει media scanning στο κεντρικο screen δεν ησυχαζω και δεν ειμαι για τιποτα σιγουρος. Αυστηρη εγκρατεια και συγρατημενη αισιοδοξια.

Κανω κι εγω με τον τροπο μου τη νηστεια των Χριστουγεννων:p:ninja:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια θελω να βαλω το πληκτρολογιο της HTC_IME αλλα εχω χαθει λιγο σε ποια απο ολες τις εκδοσεις πρεπει να βαλω, θα με βοηθησετε λιγακι? καποιο λινκ? η κατι που θα καταλαβω ποιο θελω?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Παιδια θελω να βαλω το πληκτρολογιο της HTC_IME αλλα εχω χαθει λιγο σε ποια απο ολες τις εκδοσεις πρεπει να βαλω, θα με βοηθησετε λιγακι? καποιο λινκ? η κατι που θα καταλαβω ποιο θελω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

V27 high resolution (froyo/2.2) αυτη πρεπει να βαλω? με 2.2.1?

αμα ησουν Ηρακλειο κατι θα καναμε... :p :lol:

υπομονη...

Λοιπόν φιλαράκι μάλλον πως θα την κάνουμε την δουλειά. Την τρίτη η την τετάρτη θα είμαι σίγουρα στο ηράκλειο από το πρωί μέχρι 2-3 το μεσημέρι.

Αν δεν το έχω φλασάρει ήδη μέχρι τότε, εσύ έχεις χρόνο να πιούμε καφεδάκι να το φτιάξουμε ? Φέρνω και το laptop μαζί μου αν είναι.

Εννοείται ότι το καφεδάκι και την τυρόπιτα και οτιδήποτε άλλο το κερνάω εγωωωωωωωω. :) :) :) :).

Πω πω άρχισα από τώρα να ψήνομαι. Πές μου ότι μπορείς. Εεεε ?

: lol: : lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

V27 high resolution (froyo/2.2) αυτη πρεπει να βαλω? με 2.2.1?

Αυτην ειναι για froyo. Υποθετω οτι θα λειτουργει και στην 2.2.1. Αν την δοκιμασε καποιος ας μας πει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αυτην ειναι για froyo. Υποθετω οτι θα λειτουργει και στην 2.2.1. Αν την δοκιμασε καποιος ας μας πει.

την δοκιμασα μολις τωρα. Δουλευει αψογα!!!!!!!!!!!

Καλά τα λες, απλώς εγώ δεν θέλω να βάλω την Darky 5.2

Θέλω την JPU, στην οποία στηρίζεται η darky, οπότε ο άνθρωπας δίνει και στο thread για τις ROM του τα αρχεία για JPU κτλ κτλ.

Επίσης, ο ίδιος λέει πως για την ROM του, υπάρχουν 2 τρόποι να περαστεί. Μία πάνω απ' την υπάρχουσα ROM και μία Clean Install. Οπότε, για την δεύτερη περίπτωση σου λέει να περάσεις πρώτα την JPU, να κάνεις re-partition στο Odin, να περάσεις CWM κι από εκεί να περάσεις την 5.2 ROM του. :D

Ουφ, πολύ διάβασμα τις τελευταίες μέρες...

Παρακολουθώ τα posts σου μια και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα με σένα. Ακόμα δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market...

Αν βρεις κάτι οριστικό φίλε μου, ρίξε άλλο ένα post plix plox!

Κανείς άλλος δεν είχε προβλήματα με το Market??

Edited by Diatheke
RTFM...

Καταρχάς δοκίμασε την πιο εύκολη λύση...μπες σε cwm και επέλεξε restore από το backup and restore του κινητού..αν δεν έχεις πειράξει το φάκελο του clockword mode εκεί υπάρχει κάποιο αρχείο backup σίγουρα που δημιουργήθηκε όταν έκανες την μετατροπή...επίσης αν έχεις έκδοση του speedmod k9 και πίσω το κινητό σου έχει θέμα , διάβασε τι πρέπει να κάνεις στο πρώτο ποστ του hardcore στο xda για το speedmod..επίσης ο ίδιος ο hardcore αναφέρει ότι το πιο ασφαλές set up είναι αυτό του ext4, και στην τελευταία του έκδοση k10i οι επιλογές για lagfix είναι μόνο για ext4..την έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλή και αξιόπιστη θα σου πρότεινα να πέρναγες αυτή ή την τελευταία έκδοση του voodoo που φοράω εγώ,ΑΦΟΥ όμως δεις το θέμα των corrupted αρχείων που σου ανέφερα πιο πάνω..

Sent from Galaxy !

Thanks για το reply.Δυστυχώς ακόμα και μετά το restore συνέχισε να crasharei.Δοκίμασα factory reset και το ίδιο.Μετά από 5 λεπτά που το κούμπωσα στο odin και ήμουν έτοιμος να το flasharo έφτιαξε η #@!%!%κια...Στην κυριολεξία έγινε καλα για να γλιτώσει την εγχείρηση .

Δίκιο έχεις έχω την k9 με το που προσγειωθώ Ελλάδα θα περάσω από πάνω την 10 και θα το παρακολουθήσω...Ευχαριστώ...

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω βάλει και εγώ το τελευταίο FW 2,2,1 (απλά απίστευτο) θα ήθελα όμως να του βάλω και το ελληνικό swype που είχα πριν στην επίσημη froyo.δεν θέλω το παλιό της eclair. Που μπορώ να το βρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω βάλει και εγώ το τελευταίο FW 2,2,1 (απλά απίστευτο) θα ήθελα όμως να του βάλω και το ελληνικό swype που είχα πριν στην επίσημη froyo.δεν θέλω το παλιό της eclair. Που μπορώ να το βρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

διαβασε το 4ο ποστ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181

Εγώ χρησιμοποίησα αυτό και παίζει μια χαρά :)

Το κάνεις εγκατάσταση από cwm ...όπως και την rom του darky ...η οποία με clean install --και προσεχτικά-- μάλλον μπήκε μια χαρά :)

Εγώ χρησιμοποίησα αυτό και παίζει μια χαρά :)

Το κάνεις εγκατάσταση από cwm ...όπως και την rom του darky ...η οποία με clean install --και προσεχτικά-- μάλλον μπήκε μια χαρά :)

ωραιος ο ilpara...

ευκολος και γρηγορος τροπος για ελληνικο swype απο οτι φαινεται

αν και χρειαζεται να περασουμε το cwm πρωτα οπως λες...

Σε εμένα δεν έκατσε με την πρώτη. Συνεχόμενα κι απανωτά Force Close για το Swype. Θα το ξαναδοκιμάσω κι έπειτα θα ακολουθήσω την μέθοδο από τους οδηγούς του Alex.

Το sgs tools έβαλε την καινούρια εφαρμογή του μάρκετ..καινούριο look και πολύ γρήγορη και επιπλέον δουλεύει...το λέω γιατί έχω φάει αρκετές πίκρες με το sgs tools..υπόψιν ότι εγώ το πέρασα σε jpa δεν ξέρω αν δουλεύει και σε άλλο firmware..όσοι το βάλετε κάντε και ένα restart στο κινητό άμα δεν δουλεύει το search

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Το αντίστοιχο installous ονομάζεται applanet.net για να κατεβάσεις το apk πρέπει να κάνεις register στη σελίδα του όταν το κάνεις εγκατάσταση εμφανίζεται μία εφαρμογή ίδια εμφανισιακά με το μάρκετ με την διάφορα ότι σου εμφανίζει και τις επί πληρωμή εφαρμογές με την τιμή τους διαγραμμισμενη τις όποιες μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κανονικά.

Ελπίζω να βοήθησα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Το αντίστοιχο installous ονομάζεται applanet.net για να κατεβάσεις το apk πρέπει να κάνεις register στη σελίδα του όταν το κάνεις εγκατάσταση εμφανίζεται μία εφαρμογή ίδια εμφανισιακά με το μάρκετ με την διάφορα ότι σου εμφανίζει και τις επί πληρωμή εφαρμογές με την τιμή τους διαγραμμισμενη τις όποιες μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κανονικά.

Ελπίζω να βοήθησα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

φιλε μου εκανες το καλυτερο δωρο κυριακατικα να εισαι καλα!!! φοβερη εφαρμογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να μου βγαζει ενημερωσεις και να μη μου βγαζει το κανονικο μαρκετ??

• The topic was unlocked