argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 σε ποια ρομ? Σε JPU .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 οκ αλλα στειλε και πμ να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmin Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Λοιπόν το πρόβλημα με το brickarisma του κινητού μου λύθηκε με τον πλέον επιστημονικό τρόπο που ακούει στο όνομα "Σεσουάρ". Είναι απίστευτο και πολλοί το κοροιδεύαμε αλλά δούλεψε. Πάνω στην απελπησία μου χθες το βράδυ είπα να το δοκιμάσω. Έβγαλα λοιπόν την μπαταρία και την sim , και ζέστανα με το σεσουάρ την πλευρά του κινητού που ήταν η μπαταρία χωρίς φυσικά το καπάκι. Μετά από 1 λεπτό (θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό) βάζω την μπαταρία και κατευθείαν κάνω τους συνδυασμούς vol down , home , power μία ή δύο φορές δεν θυμάμαι και ξαφνικά μπήκε σε download mode. Δεν το συζητώ ότι τα έπαιξα όταν είδα ότι πέτυχε. Μετά το φλάσαρα κανονικότατα με odin και σήμερα το κινητάκι μου πάει σφαίρα με το 2.2.1. Επίσης για να μην βγάλει κάποιος βιαστικά συμπεράσματα στο τηλέφωνο μου δεν λειτουργεί κανονικά ο συνδυασμός των 3 κουμπιών και έμπαινε σε download mode μόνο με adb. Επίσης είχα ήδη δοκιμάσει (σχεδόν όλη μέρα χθες) κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό κουμπιών – μπαταρίας μεσα έξω – usb μέσα έξω και πολλά ακόμη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Λοιπόν το πρόβλημα με το brickarisma του κινητού μου λύθηκε με τον πλέον επιστημονικό τρόπο που ακούει στο όνομα "Σεσουάρ". Είναι απίστευτο και πολλοί το κοροιδεύαμε αλλά δούλεψε. Πάνω στην απελπησία μου χθες το βράδυ είπα να το δοκιμάσω. Έβγαλα λοιπόν την μπαταρία και την sim , και ζέστανα με το σεσουάρ την πλευρά του κινητού που ήταν η μπαταρία χωρίς φυσικά το καπάκι. Μετά από 1 λεπτό (θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό) βάζω την μπαταρία και κατευθείαν κάνω τους συνδυασμούς vol down , home , power μία ή δύο φορές δεν θυμάμαι και ξαφνικά μπήκε σε download mode. Δεν το συζητώ ότι τα έπαιξα όταν είδα ότι πέτυχε. Μετά το φλάσαρα κανονικότατα με odin και σήμερα το κινητάκι μου πάει σφαίρα με το 2.2.1. Επίσης για να μην βγάλει κάποιος βιαστικά συμπεράσματα στο τηλέφωνο μου δεν λειτουργεί κανονικά ο συνδυασμός των 3 κουμπιών και έμπαινε σε download mode μόνο με adb. Επίσης είχα ήδη δοκιμάσει (σχεδόν όλη μέρα χθες) κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό κουμπιών – μπαταρίας μεσα έξω – usb μέσα έξω και πολλά ακόμη. :lol: οποτε αχρηστο το jigακι χαχαχαχαχα παω να παρω σεσουαρ να το χω χαχαχαχα περα τη πλακα μεγεια και προσεχε τι βαζεις και πως το βαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 περα τη πλακα μεγεια και προσεχε τι βαζεις και πως το βαζεις και που... :shifty: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδια να σας πω κατι, ισως φανω "κακος" αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου... καποιοι οι οποιοι προφανως απο οτι φαινεται απο τα λεγομενα τους, δεν θα πω οτι δεν το κατεχουν το θεμα, θα πω απλα οτι δεν εχουν διαβασει-δεν εχουν ασχοληθει πολυ με το θεμα του χακαρισματος, πατε και φλασαρετε ρομ χωρις να γνωριζετε ουτε τα στοιχειωδη και το κυριοτερο φλασαρετε χωρις να εχετε το συνδυασμο των 3 κουμπιων...!!! καποιοι τα καταφερνουν, καποιοι το αποτελειωνουν το κινητο εχει ειπωθει επανειλημενως οτι η διαδικασια του φλασαρισματος ειναι επικυνδινη και γινεται με δικο μας ρισκο αν δεν εχουμε τον συνδυασμο των 3 κουμπιων και δεν εχουμε 2 γνωσεις η δεν εχουμε ορεξη να διαβασουμε για το πως να επαναφερουμε τον συνδυασμο αυτο, απλα καθομαστε στα αυγα μας και περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση μεσω kies αυτο που θελω να πω μεσα απο αυτο το κειμενο, ειναι οτι πρωτα διαβαζουμε για το πως και τι και τι γινεται σε περιπτωση μιας ατυχιας κατα τη διαδικασια και μετα προβαινουμε στη επικυνδινη αυτη διαδικασια... απλα φιλε μου παρότι οικονομολόγος στο επάγγελμα έχω κινητό από το 1995 και φλασάρω κινητά από τότε που δεν υπήρχε καν symbian. Το τεράστιο λάθος το οποίο έκανα εδώ ήταν ότι σε υπολογιστή με wvista δεν ετρεξα το odin σαν admin. Λάθος που για εμένα που έχω γραψει απο basic και visual μεχρι python ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και το αναγνωρίζω το λάθος μου. Επίσης το συγκεκριμένο κινητό το αγόρασα από την εταιρία που εργάζομαι. επικοινωνόντας σήμερα ξανά με τον αντιπρόσωπο μου είπαν ότι υπήρχε θέμα σε μια συγκεκριμένη branded παρτιδα αυτό ειχε ως αποτέλεσμα γύρω στα 7 ατομα που ξερω συνάδελφοι να καταλήξουν με το ίδιο πρόβλημα. Σε 2 μάλιστα δούλεψε αυτό το κόλπο με το πιστολάκι (απίστευτο ε?) Τους οδηγούς τους διαβάζω, και τους διαβάζω ΕΥΛΑΒΙΚΑ είμαι πολλά χρόνια στο site το κινητό από την vodafone μου το άλλαξαν τελείως όπως και των υπολοίπων, επικαλέστηκαν πρόβλημα με τον bootloader (κάτι ειχα ψιλιαστεί όταν το ειχα κάνει root αλλά δεν έδωσα σημασία- αλλοτε εβγαζε αλλοτε δεν εβγαζε τα admin rights αλλοτε ανοιγε αλλοτε όχι).Δουλειά ενός forum είναι να λύνει προβλήματα και να ειμαστε ολοι ενα ωραίο παρεάκι Και η ενημέρωση βεβαίως βεβαίως Οποτε ας ενημερώσω εδω τον κόσμο ότι οποιος πήρε branded συσκευη από 10.8 - 30.09 ας εχει τα ματια του ανοιχτά. Α και κατι τελευταίο, στις νεες παρτιδες με ενημέρωσαν οτι ενεργοποιουν πάλι τα combos των 3 button αυτά Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 τελικα δε το παιρνει με τπτ eur μα τοσο καντεμης ειμαι?ξαναφλασαρω jm2 και παλι darky το καλο ειναι οτι τραβηξα back up απο το cwr πριν κανω οτιδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 φιλε μου παρότι οικονομολόγος στο επάγγελμα έχω κινητό από το 1995 και φλασάρω κινητά από τότε που δεν υπήρχε καν symbian. Το τεράστιο λάθος το οποίο έκανα εδώ ήταν ότι σε υπολογιστή με wvista δεν ετρεξα το odin σαν admin. Λάθος που για εμένα που έχω γραψει απο basic και visual μεχρι python ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και το αναγνωρίζω το λάθος μου. Επίσης το συγκεκριμένο κινητό το αγόρασα από την εταιρία που εργάζομαι. επικοινωνόντας σήμερα ξανά με τον αντιπρόσωπο μου είπαν ότι υπήρχε θέμα σε μια συγκεκριμένη branded παρτιδα αυτό ειχε ως αποτέλεσμα γύρω στα 7 ατομα που ξερω συνάδελφοι να καταλήξουν με το ίδιο πρόβλημα. Σε 2 μάλιστα δούλεψε αυτό το κόλπο με το πιστολάκι (απίστευτο ε?) Τους οδηγούς τους διαβάζω, και τους διαβάζω ΕΥΛΑΒΙΚΑ είμαι πολλά χρόνια στο site το κινητό από την vodafone μου το άλλαξαν τελείως όπως και των υπολοίπων, επικαλέστηκαν πρόβλημα με τον bootloader (κάτι ειχα ψιλιαστεί όταν το ειχα κάνει root αλλά δεν έδωσα σημασία- αλλοτε εβγαζε αλλοτε δεν εβγαζε τα admin rights αλλοτε ανοιγε αλλοτε όχι).Δουλειά ενός forum είναι να λύνει προβλήματα και να ειμαστε ολοι ενα ωραίο παρεάκι Και η ενημέρωση βεβαίως βεβαίως Οποτε ας ενημερώσω εδω τον κόσμο ότι οποιος πήρε branded συσκευη από 10.8 - 30.09 ας εχει τα ματια του ανοιχτά. Α και κατι τελευταίο, στις νεες παρτιδες με ενημέρωσαν οτι ενεργοποιουν πάλι τα combos των 3 button αυτά φιλε μου δεν αναφερομουν σε σενα η σε καποιον συγκεκριμενα συμφωνω οτι το φορουμ ειναι για να βοηθαει ο ενας τον αλλο απλα αμα καποια πραγματα εχουν ειπωθει καποιες φορες, και καποιοι ρωτανε και ξαναρωτανε κατι το οποιο ειχει ειπωθει επανειλημμενως, ο αλλος που το διαβαζει κουραζεται και χανει το ενδιαφερον του για φαντασου λοιπον αυτο το φορουμ χωρις τα 5,6,7 ατομα, τα οποια εχουν τις στοιχειωδης γνωσεις, και ολοι οι αλλοι να ρωτανε συνεχως πραγματα? για αυτο λοιπον λιγο διαβασμα απο ολους μας, ετσι ωστε να βοηθαμε ολοι οπου μπρουμε και για να κρατησουμε το φορουμ ψηλα για να συμμετεχουμε ολοι ευχαριστα αυτα που λεω νομιζω εχουν ειπωθει αρκετες φορες... τελος το παραληρημα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 τελικα δε το παιρνει με τπτ eur μα τοσο καντεμης ειμαι?ξαναφλασαρω jm2 και παλι darky το καλο ειναι οτι τραβηξα back up απο το cwr πριν κανω οτιδηποτε Γιατί θέλεις το EUR ; Τι σου χρειάζεται ; Για τα ΑΡΝ ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmar Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Καλημέρα παιδια. Σημερα φλασαρα τη 2.2.1. Πραγματικά είναι πολυ γρηγορη και το πρόβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο ή swype εύκολα λύνεται. Τη συστηνω ανεπιφύλακτα. Τ μονο προβλημα (αν ειναι προβλημα) ειναι οτι δεν συνδεεται με το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Καλημέρα παιδια. Σημερα φλασαρα τη 2.2.1. Πραγματικά είναι πολυ γρηγορη και το πρόβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο ή swype εύκολα λύνεται. Τη συστηνω ανεπιφύλακτα. Τ μονο προβλημα (αν ειναι προβλημα) ειναι οτι δεν συνδεεται με το kies. τι ειναι το kies??? :lol::lol::lol: ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Καλημέρα παιδια. Σημερα φλασαρα τη 2.2.1. Πραγματικά είναι πολυ γρηγορη και το πρόβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο ή swype εύκολα λύνεται. Τη συστηνω ανεπιφύλακτα. Τ μονο προβλημα (αν ειναι προβλημα) ειναι οτι δεν συνδεεται με το kies. Παράθεση από XDA Notes: - needs 512 pit (no need to repartition if you are already on 512) - updates bootloader, but Download Mode (3BR) still works - supported product codes / CSCs: XEU, XEO, KOR, DBT, CPW. Else will change product code to KOR, but IMEI will remain intact - phone will no longer be recognized by Kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmar Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 τι ειναι το kies??? :lol::lol::lol: ;) Το software της samsung για τη συνδεση του κινητου με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αφού έχουμε ΟΤΑ update τι να το κάνουμε ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αφού έχουμε ΟΤΑ update τι να το κάνουμε ; καλα το ΟΤΑ υπηρχε και στην eclair και δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου και στην foryo το βγαλανε... ας ελπισουμε τωρα να το δουλεψουμε εδιτ @kmar μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Τωρα δουλεύει , το δοκίμασα :-ρ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Τωρα δουλεύει , το δοκίμασα :-ρ εκανες αναβαθμιση??? :blink: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 μαλλον πηρε τα στοιχεια του για ᾽᾽μελλοντικες᾽᾽αναβαθμισεις.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 μαλλον πηρε τα στοιχεια του για ᾽᾽μελλοντικες᾽᾽αναβαθμισεις.... Αυτό ακριβώς :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παράθεση από XDA Notes: - needs 512 pit (no need to repartition if you are already on 512) - updates bootloader, but Download Mode (3BR) still works - supported product codes / CSCs: XEU, XEO, KOR, DBT, CPW. Else will change product code to KOR, but IMEI will remain intact - phone will no longer be recognized by Kies εγω εβαλα product code XEU ξερει καποιος ποια χωρα ειναι? με μπερδευει το Χ Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 εγω εβαλα product code XEU ξερει καποιος ποια χωρα ειναι? με μπερδευει το Χ Δεν ξέρω φίλε αλλά γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ το CSC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) εγω εβαλα product code XEU ξερει καποιος ποια χωρα ειναι? με μπερδευει το Χ εδω ειναι η απαντηση σου.... οσον αφορα την 2.2.1 που δεν την αναγνωριζει το ΚΙΕΣ λογικο δεν ειναι; σκεφτητε μονο πως η εκδοση αυτη ειναι ανεπισημη ακομα.... Edited December 10, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Γιατί θέλεις το EUR ; Τι σου χρειάζεται ; Για τα ΑΡΝ ; Γιατί όπως και να πέρασα τις ρυθμίσεις για μμς δε δούλεψε καμία εχω νετ και όχι μμς Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Να κανω μια ερωτηση? εχω βαλει απο εχτες την 2.2.1 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος το κινητο πραγματικα πεταει!! υπαρχει λογος να περιμενουμε την επισημη froyo 2.2?? αραγε αν τελικα δωσουν την 2.2 θα υπαρχει καποιος λογος να φυγουμε απο την 2.2.1 και να βαλουμε την επισημη? εκτος αν μας δωσουν τιποτα ποιο φρεσκο.... ΕΝΤΙΤ παρατηρησα οτι ανοιγοντας τις επαφες και τον ενσωματομενο browser οταν παταω το πληκρο πισω δεν μου κλεινει αυτες τις δυο εφαρμογες μονο το εχει παρατηρηση κανενας αλλος στην 2.2.1? κλεινουν ποιο μετα οποτε θελει το τηλ απο μονο του συνηθος οταν το αφεινω αρκετη ωρα σε αναμονη Edited December 10, 2010 by agnadi Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Λοιπον αν και ειναι μαλλον νωρις, οριστε οι πρωτες εντυπωσεις απο την JPU. Γρηγοροτατη. Οι εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια. Ακομα και ο dialer. Βασικα ειδικα ο dialer και τα contacts ουτε σε cooked rom με modified kernel μου ανοιγαν τοσο γρηγορα. Αρα lagfix ειναι αχρηστο. Το ιδιο και η αλλαγη Κερνελ αφου ο συγκεκριμενος βγαζει την ιδια ταχυτητα. Το δε reboot γινεται τοσο γρηγορα που στην αρχη υπεθεσα πως κατι δεν παει καλα. Και εχω 120 περιπου εφαρμογες. Το sd card scanning γινεται στο μισο και λιγοτερο απο ο,τι πριν. Σταθεροτατη. Δεν εντοπισα κανενα force close. Αλλλαγη στo contacts menu το οποιο βγαζει πλεον ολα τα γραμματα στην μπαρα. Wallpaper στην lock screen. Η μπαταρια (αν και ειναι νωρις) κραταει οσο πριν, ισως και παραπανω, δεδομενου του οτι απο το πρωι το ελιωσα και συνηθως δεν κανω τετοια χρηση. Προς το παρον δεν εχω βαλει ουτε autostarts ουτε minfree και δεν βλεπω να το χρειαζεται. Μενει να βαλω circle battery μολις βγει στην εφαρμογη γιατι δεν εχω βαλει το cwm (αν και παιζει να το βαλω). Α ενα bug που παρατηρησα ειναι πως το εικονιδιο της μπαταριας ειναι ακυρο, δηλ. δειχνει να εχω ακομα 3/4 ενω ειμαι γυρω στο 50%. Αυτο δεν θυμαμαι αν γινοταν και παλια γιατι παντα εβαζα αμεσα το circle battery mod. Διαβασα στους xda πως ειναι πιο γρηγορη παρολο που εχει ακομα rfs γιατι η samsung εχει μεταφερει κατι xml, τελος παντων δεν το πολυκαταλαβα, αλλα αφου λειτουργει εμενα με καλυπτει :) Μενει να δοκιμασω το gps... Εντιτ: τωρα τρελαθηκα. Δουλευω σε μια στοα στο κεντρο με γρανιτη γυρω γυρω και στον θολο πλαστικο. Σπανια εβρισκα σημα εδω αν δεν εβγαινα εκτος στοας. Ανοιξα το gps test και λοκαρε σε 10 περιπου δευτερολεπτα. Ξεχασα να αναφερω επισης πως η εφαρμογη email που παλια μου lagαρε τρελα πλεον ανταποκρινεται ακαριαια και αυτη. Edited December 10, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts