Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το έκανα με root explorer και δούλεψε. Αφαίρεσα και το ginger keyboard από το system για περισσότερη μνήμη. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Μη χαίρεστε όμως. Θα συνεχίσω το πρήξιμο λίγο ακόμα. Πάμε στο θέμα με τη μπαταρία που ήταν και το βασικό πρόβλημα που είχα με τη ginger simlpy honey 2.3.3 jvk. Να πω ότι δεν έχω κάνει ακόμα calibration αφού εχτές πέρασα τη rom. Εχτές το βράδυ έβαλα το κινητό για φόρτιση γύρω στις 12:30. Το πρωί 5:15 που ξύπνησα το βγάζω από τη φόρτιση και με το που το βγάζω μου δείχνει 85%. Το ξαναβάζω αμέσως και σε 1 λεπτό μου λέει φόρτιση 100%. Το βγάζω και πάλι πέφτει αμέσως στο 86%. Το πρωί που προσπαθούσα να περάσω το swype και ανοιγόκλεισε το κινητό 2-3 φορές τη μία μόλις άνοιγε μου έλεγε 35% από εξηντακάτι που ήταν πριν και σιγά σιγά ανέβαινε, μετά πάλι από επανεκκίνηση έλεγε γύρω στο 53% και μετά πάλι 33% και ανέβαινε σιγά σιγά. Έχω βγάλει και screenshot να σας δείξω τη διακύμανση στη μπαταρία αλλά δεν ξέρω πως να ανοίξω το αρχείο που είναι σε κατάληξη .png. Γιατί γίνεται αυτό και δε φτάνει στο 100% και γιατί κάθε φορά που κλείνει και ανοίγει το κινητό η μπαταρία λέει ότι να'ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Γιατί γίνεται αυτό και δε φτάνει στο 100% και γιατί κάθε φορά που κλείνει και ανοίγει το κινητό η μπαταρία λέει ότι να'ναι? 1. Είναι θέμα των rom που έχουν κυκλοφορήσει από froyo και μετά (δεν θυμάμαι αν είναι από 2.2 ή από 2.2.1). Σκοπός αυτού του feature είναι η προστασία της μπαταρίας και κατ' επέκταση μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μην σε απασχολεί. 2. Μετά από το πέρασμα νέας rom τα στατιστικά που κρατάει το κινητό για την χρήση της μπαταρίας μερικές φορές "τρελαίνονται". Είναι απόλυτα φυσιολογικό και επανέρχονται στην επιθυμητή ακρίβεια μετά από 4-5 πλήρεις αποφορτίσεις - φορτίσεις της μπαταρίας. Εάν εσύ πάλι βιάζεσαι θα πρέπει να ασχοληθείς με καλιμπράρισμα της μπαταρίας, κάτι για το οποίο είμαι παντελώς άσχετος γιατί πάντα αφήνω την μπαταρία να στρώσει μόνη της. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Tην φορανε αρκετοι παντως εδω οπωε ο Ηρακλεας και ο Νικος και δεν εχουν αναφερει προβλημα με το swype. Ας μας πουν αν το δοκιμασαν. Επισης σε ολες τις πιο παλιες εκδοσεις που τις ειχα δοκιμασει και εγω, το swype που εχουμε εδω λειτουργουσε αψογα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παναγιωτη φιλε μου, παει η simply γυρισα σε stock jvq+ t21 και απολαμβανω ταχυτητα. Τωρα προς ενημερωση του φιλου να πω κι εγω οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με το swype οπως και με το samsung keypad.Ισως να μην εχει το ελευθερο χωρο που χρειαζεται στο system. Δεν μπορει παντως, θα βρεθει λυση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ερώτηση:Έχω στο τηλέφωνο XWJVI + CF-ROOT και θέλω να περάσω το αρχικό F/W XXJF3 για 1 πρόβλημα που έχω με τα mms. Το κάνω με Odin 1.3 Έχουν ίδιο PIT (512) , χρειάζεται να το ξαναπεράσω ? Χρειάζεται να κάνω re-partition ? Όταν θα ξαναγυρίσω σε XXJVI χρειάζεται να τα κάνω πάλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ερώτηση:Έχω στο τηλέφωνο XWJVI + CF-ROOT και θέλω να περάσω το αρχικό F/W XXJF3 για 1 πρόβλημα που έχω με τα mms. Το κάνω με Odin 1.3 Έχουν ίδιο PIT (512) , χρειάζεται να το ξαναπεράσω ? Χρειάζεται να κάνω re-partition ? Όταν θα ξαναγυρίσω σε XXJVI χρειάζεται να τα κάνω πάλι ? Τι μου θύμισες τώρα. Το πρώτο μου firmware :p. Τέλος πάντων, όχι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις repartition μεταξύ δύο roms που έχουν το ίδιο pit. Αλλά από την άλλη θα το συνιστούσα α) γιατί δεν είναι κόπος β) γιατί μπορεί να προλάβει άλλα άσχετα προβλήματα με corruption του system. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν ξαναγυρίσεις στην JVI είναι αν έχει bootloaders. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αν έχει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παναγιωτη φιλε μου, παει η simply γυρισα σε stock jvq+ t21 και απολαμβανω ταχυτητα. Τωρα προς ενημερωση του φιλου να πω κι εγω οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με το swype οπως και με το samsung keypad.Ισως να μην εχει το ελευθερο χωρο που χρειαζεται στο system. Δεν μπορει παντως, θα βρεθει λυση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk για σας σε όλους να σε ρωτήσω ηρακλή θέλω να βάλω και εγώ το jvq+t21 μήπως έχεις το link από που να το κατεβάσω και να γίνω και root?ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 για σας σε όλους να σε ρωτήσω ηρακλή θέλω να βάλω και εγώ το jvq+t21 μήπως έχεις το link από που να το κατεβάσω και να γίνω και root?ευχάριστο Καλησπέρα, Για τη rom http://samfirmware.com/ kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Καλησπέρα, Για τη rom http://samfirmware.com/ kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 Γιώργος ευχάριστο Γιώργο.δηλαδή θα "φλασαρο" τη room και μετά το kernel και θα είμαι και root η πρέπει να κάνω τίποτε άλλο?(να "τικαρο" το ρε-partition) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ευχάριστο Γιώργο.δηλαδή θα "φλασαρο" τη room και μετά το kernel και θα είμαι και root η πρέπει να κάνω τίποτε άλλο?(να "τικαρο" το ρε-partition) για πιο εγγυημενο αποτελεσμα αντιγραφη του περιεχομενου της μνημης στο πισι σου και μετα φορματ την εσωτερικη μνημη hard reset/ dalvic cache /wipe partition ολα αυτα απο το μενου του cwr φλασαρισμα της νεας ρομ με τικαρισμενο το ρεπαρτιτιον(δε παθαινει και τπτ)παντα περασμα του κερνελ μετα αντιγραφη απο το πισι σου οτι εβγαλες πριν και επανεγκατασταση των προγραμματων σου εισαι κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 για πιο εγγυημενο αποτελεσμα αντιγραφη του περιεχομενου της μνημης στο πισι σου και μετα φορματ την εσωτερικη μνημη hard reset/ dalvic cache /wipe partition ολα αυτα απο το μενου του cwr φλασαρισμα της νεας ρομ με τικαρισμενο το ρεπαρτιτιον(δε παθαινει και τπτ)παντα περασμα του κερνελ μετα αντιγραφη απο το πισι σου οτι εβγαλες πριν και επανεγκατασταση των προγραμματων σου εισαι κομπλε... Δεν είναι κακή ιδέα, θα το κάνω την επόμενη φορά που θα περάσω rom Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/685/mynetb.jpg/ λοιπόν το διόρθωσα το link μπορείς να βρείς καμια άκρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/685/mynetb.jpg/ λοιπόν το διόρθωσα το link μπορείς να βρείς καμια άκρη? Μήπως έκανες unzip? Το αρχείο το περνάς έτσι όπως ακριβώς το κατέβασες. Αν είναι στο σωστό φάκελο θα έπρεπε να το βλέπει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Μήπως έκανες unzip? Το αρχείο το περνάς έτσι όπως ακριβώς το κατέβασες. Αν είναι στο σωστό φάκελο θα έπρεπε να το βλέπει κανονικά. δηλαδή δεν το κάνω unzip άρα όπως το κατεβάσω το αφήνω η το βάζο σε κάνα φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 δηλαδή δεν το κάνω unzip άρα όπως το κατεβάσω το αφήνω η το βάζο σε κάνα φάκελο Βαλε το όπου θέλεις και από εκεί θα το φορτώσεις στο odin. Ο φάκελος δεν παίζει ρόλο. Το σημαντικό είναι να μη πειράξεις το αρχείο. Το αφήνεις όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 δηλαδή δεν το κάνω unzip άρα όπως το κατεβάσω το αφήνω η το βάζο σε κάνα φάκελο Όχι δεν το κάνεις. Αν προσέξεις tar είναι ένας απο τους τύπους αρχείων που δέχεται το Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ο speedmod κάνει και root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 όταν το κατεβάσω μετά /γιατί το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω μετά ,πως να το κάνω για να το βρω υπάρχει κάνα κόλπο γιατί έχω 2 μέρες και δεν μπορώ να βγάζω άκρη λοιπόν το πέρασα παιδιά ευχάριστω παρα πολύ που βοηθήσατε όλοι,μετά από αυτό κάνω τίποτε άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Ο speedmod κάνει και root ; Nαι κάνει. Από το recovery menu, έχει επιλογή. λοιπόν το πέρασα παιδιά ευχάριστω παρα πολύ που βοηθήσατε όλοι,μετά από αυτό κάνω τίποτε άλλο? Μπορείς να γίνεις root. Όπως έγραψα παραπάνω... μπαίνεις στο recovery μενού και κάνεις install superuser, είναι νομίζω στα speedmod options. Edited July 1, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Nαι κάνει. Από το recovery menu, έχει επιλογή. δηλαδη πας σε recovery mode (vol up+off+menu) αυτο ετσι? Edited July 1, 2011 by Leon200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 δηλαδη πας σε recovery mode (vol up+off+menu) αυτο ετσι? Nαι αυτό, το ανάποδο του download. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Nαι κάνει. Από το recovery menu, έχει επιλογή. Μπορείς να γίνεις root. Όπως έγραψα παραπάνω... μπαίνεις στο recovery μενού και κάνεις install superuser, είναι νομίζω στα speedmod options. Με την ευκαιρία που απάντησες θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά έσενα Alex. Το ότι ο γαλαξίας μου είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο πλέον, το οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Nαι αυτό, το ανάποδο του download. ευχάριστω παρα πολύ,μπορώ να σας ζαλίσω και λιγάκι ακόμα?για να αλλάξω κάνα θέμα p.x μπλού theme,μπλάκ theme τι διδικασία υπάρχει τώρα/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ευχάριστω παρα πολύ,μπορώ να σας ζαλίσω και λιγάκι ακόμα?για να αλλάξω κάνα θέμα p.x μπλού theme,μπλάκ theme τι διδικασία υπάρχει τώρα/ Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Για theme θέλεις deodexed rom, όχι αυτή που έβαλες. Επίσης χρειάζεται διάβασμα... καλύτερα κοίτα στο αντίστοιχο θέμα του XDA. Με την ευκαιρία που απάντησες θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά έσενα Alex. Το ότι ο γαλαξίας μου είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο πλέον, το οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εσάς. Να'σαι καλά φίλε :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Λοιπόν δεν πειράζει θέλω να απολαύσω αυτό το room για τώρα και μετά βλέπουμε,και διαβάζω κάθε μέρα απλός δεν τα προλαβαίνω όλα.a και κάτι άλλο swype στα ελληνικά έχει αυτό το room?άλλη μια φορα σας ευχάριστω για τι καλή δουλειά που κάνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Τι μου θύμισες τώρα. Το πρώτο μου firmware :p. Τέλος πάντων, όχι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις repartition μεταξύ δύο roms που έχουν το ίδιο pit. Αλλά από την άλλη θα το συνιστούσα α) γιατί δεν είναι κόπος β) γιατί μπορεί να προλάβει άλλα άσχετα προβλήματα με corruption του system. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν ξαναγυρίσεις στην JVI είναι αν έχει bootloaders. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αν έχει. Σε ευχαριστώ, με βοήθησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts