Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα αυτά είναι στην πρώτη σελίδα. *2767*3855#
Aλεξ τα φωτα σου.Εχω ενα ψιλοθεματακι με το πληκτρολογιο που εχεις ανεβασει,οταν προσπαθησα 3 φορες να το περασω στην jvb και δεν..!!!!Δεν βγαζει καθολου ελληνικα μετα το reboot στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου.Αφαιρεσα και το aldiko (σωστα το εγραψα?ειναι απο την πολυ χρηση που του κανω :lol::lol:) να ελευθερωσω λιγο χωρο αλλα και παλι τιποτα!!Τι στο καλο,τοση διαφορα εχουν jvk-jvb μεταξυ τους??στην jvk εμπαινε με την μια,τι μπορει να πηγαινει στραβα και δεν καθεται? (Τo swype λειτουργει αψογα)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα περναω και γω τωρα την jvb αλλα θα θελα να ξερω πως μπορω να παρω το θεμα απο αλλη jvb και να την περασω στην μαγειρευτη που βαζω τωρα

οτι εχει μεσα το framework το αντιγραφω στο αλλο?

Kαλημερα.Οποιος θελει crt screen off animation

extended power menu

flyin animations

AND

two battery mods για την JVB παει εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413 Επισης υπαρχουν και για deodexed JVB τα αντιστοιχα

εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12954491&postcount=345

αυτα τα flyin animations ειναι απιθανα

ρε συ Παρη, αυτα τα flyin animations τι διαολο ειναι?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Αυτο ακριβως τον ρωτησα κι εγω το πρωι:) Για εξηγησου Παρη;)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ποs περναο darky ρομ μήπως μπόρι καπιος να μου πι

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guides-all-in-one-guides-thread.1434/

Είναι τα εφέ κίνησης όταν ανοίγει μια εφαρμογή πχ. Τώρα με τα flyings δεν ξέρω ποιο ακριβώς εφέ είναι,πάντως οι custom roms έχουν και ενεργοποιούνται απο τις ρυθμίσεις. Εγώ πχ το έχω στο "κάποιες κινήσεις".

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Είναι τα εφέ κίνησης όταν ανοίγει μια εφαρμογή πχ. Τώρα με τα flyings δεν ξέρω ποιο ακριβώς εφέ είναι,πάντως οι custom roms έχουν και ενεργοποιούνται απο τις ρυθμίσεις. Εγώ πχ το έχω στο "κάποιες κινήσεις".

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

και οι στοκ την εχουν αυτη την επιλογη καποιες κινησεις, ολες οι κινησεις κτλ

Καλησπέρα, μια ερώτηση, η νέα rom έχει το νέο TouchWiz UI v4.0;

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλησπέρα, μια ερώτηση, η νέα rom έχει το νέο TouchWiz UI v4.0;

Γιώργος

Oχι, ειναι feature που θα το δουμε πρωτα στο SGS2 νομιζω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Oχι, ειναι feature που θα το δουμε πρωτα στο SGS2 νομιζω.

και μονο εκει, τουλαχιστον επισημα...

γενικα επικρατει μια συχγηση μεταξυ διαφορων μοντελων

οτι επειδη εχει το nexus s το crt animation lock screen επρεπε να το εχει και το gs με την ελευση της gingerbread, η οτι θα παρουμε και εμεις το tw4 επειδη το εχει το gs2 που φοραει την gingerbread επισης η ακομη και οτι θα αλλαξουν το fs σε ex3, 4 η κατι αλλο...

ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το galaxy s

ειναι χαρακτηριστικα διαφορετικων κινητων ;)

και μονο εκει, τουλαχιστον επισημα...

γενικα επικρατει μια συχγηση μεταξυ διαφορων μοντελων

οτι επειδη εχει το nexus s το crt animation lock screen επρεπε να το εχει και το gs με την ελευση της gingerbread, η οτι θα παρουμε και εμεις το tw4 επειδη το εχει το gs2 που φοραει την gingerbread επισης η ακομη και οτι θα αλλαξουν το fs σε ex3, 4 η κατι αλλο...

ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το galaxy s

ειναι χαρακτηριστικα διαφορετικων κινητων ;)

Νομίζω ότι κάνουμε το λάθος να μπλέκουμε το ui με τη rom, και επίσης ότι δεν είναι πια τηλέφωνα αλλά υπολογιστές.

Γιώργος

Γιώργος

Νομίζω ότι κάνουμε το λάθος να μπλέκουμε το ui με τη rom, και επίσης ότι δεν είναι πια τηλέφωνα αλλά υπολογιστές.

Γιώργος

δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις...

δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις...

Νόμιζα ότι το TW αποτελούσε τουλάχιστον στις επίσημες rom μέρος τις rom. Τώρα για το δεύτερο σχόλιο πιστεύω ότι έχουμε ξεχάσει ότι είναι τηλέφωνο και το αντιμετωπίζουμε σαν υπολογιστή, τα σχόλια που κάνουμε (προσοχή αυτά που αφορούν την ταχύτητα κλπ & όχι τις τυχόν απορίες που όλοι έχουμε) θα μπορούσαν κάλλιστα να υπάρχουν σε ένα forum για υπολογιστές.

Γιώργος

Γιώργος

Νόμιζα ότι το TW αποτελούσε τουλάχιστον στις επίσημες rom μέρος τις rom. Τώρα για το δεύτερο σχόλιο πιστεύω ότι έχουμε ξεχάσει ότι είναι τηλέφωνο και το αντιμετωπίζουμε σαν υπολογιστή, τα σχόλια που κάνουμε (προσοχή αυτά που αφορούν την ταχύτητα κλπ & όχι τις τυχόν απορίες που όλοι έχουμε) θα μπορούσαν κάλλιστα να υπάρχουν σε ένα forum για υπολογιστές.

Γιώργος

ναι ο tw μπορει να αποτελει μερος της ρομ και ισως να μπορουσε να προστεθει μεσω καποια μοντας απο το xda ο tw4, οπως προστεθηκε και το crt animation μεσω καποιας παλι μοντας πειραζοντας το framework

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτα τα πραγματα ειναι ασχετα με την συσκευη μας, ασχετα αν μας αρεσουν στο τελος και τα βαζουμε και στα δικα μας gs με τους γνωστους τροπους

οσον αφορα τις ταχυτητες που αναφερεις νομιζω πλεον ειναι σαφες οτι τα high end κινητα ειναι πιο κοντα στους υπολογιστες παρα στα κινητα οπως τα γνωριζαμε στο παρελθον :)

ναι ο tw μπορει να αποτελει μερος της ρομ και ισως να μπορουσε να προστεθει μεσω καποια μοντας απο το xda ο tw4, οπως προστεθηκε και το crt animation μεσω καποιας παλι μοντας πειραζοντας το framework

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτα τα πραγματα ειναι ασχετα με την συσκευη μας, ασχετα αν μας αρεσουν στο τελος και τα βαζουμε και στα δικα μας gs με τους γνωστους τροπους

οσον αφορα τις ταχυτητες που αναφερεις νομιζω πλεον ειναι σαφες οτι τα high end κινητα ειναι πιο κοντα στους υπολογιστες παρα στα κινητα οπως τα γνωριζαμε στο παρελθον :)

Συμφωνώ, είναι υπολογιστής που παίρνει και τηλέφωνα.

Γιώργος

Γιώργος

Eιναι εφε κινησης σε μενου,πχ πατωντας το power off πληκτρο,η οταν κανουμε διαγραφη,η οταν παταμε παρατεταμενα στην home screen κι εμφανιζεται το μενου για widget κλπ και γενικα στα αναδυομενα μενου,ανοιγουν με ενα περιστροφικο τροπο που ειναι ολα τα λεφτα,απο την ωρα που το εβαλα ολο με αυτο ασχολουμαι,παιδια ειναι μαματο εφε!!!

edit:δεν εχει καμια σχεση με τις στανταρ κινησεις που παρουσιαζονται οταν ενεργοποιησουμε τα εφε κινησης,απλα απο την στιγμη που θα το φλασαρουμε για να το ενεργοποιησουμε θα πρεπει να εχουμε επιλεξει το <καποιες κινησεις> για να παρουσιαστει,αντικαθιστα το stock εφε.

Edited by truckman

Eιναι εφε κινησης σε μενου,πχ πατωντας το power off πληκτρο,η οταν κανουμε διαγραφη,η οταν παταμε παρατεταμενα στην home screen κι εμφανιζεται το μενου για widget κλπ και γενικα στα αναδυομενα μενου,ανοιγουν με ενα περιστροφικο τροπο που ειναι ολα τα λεφτα,απο την ωρα που το εβαλα ολο με αυτο ασχολουμαι,παιδια ειναι μαματο εφε!!!

edit:δεν εχει καμια σχεση με τις στανταρ κινησεις που παρουσιαζονται οταν ενεργοποιησουμε τα εφε κινησης,απλα απο την στιγμη που θα το φλασαρουμε για να το ενεργοποιησουμε θα πρεπει να εχουμε επιλεξει το <καποιες κινησεις> για να παρουσιαστει,αντικαθιστα το stock εφε.

οκ

θα το βαλω μαλλον ολο το πακετο με την μπαταρια τα animations κτλ

ευχαριστουμε :)

Thanks Παρη θα κανω μια δοκιμουλα αργοτερα αφου μελετησω λιγο γιατι ειμαι με simply και δεν θελω να εχω καμια περιεργη εμπλοκη:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Thanks Παρη θα κανω μια δοκιμουλα αργοτερα αφου μελετησω λιγο γιατι ειμαι με simply και δεν θελω να εχω καμια περιεργη εμπλοκη:p
Παναγιωτη το πρωι νομιζα οτι ηθελες να μαθεις για την ρομ (με αυτη την κριση εχουμε χασει τα μυαλα μας :p)

Ενας λογος που δεν θελω πλεον να φυγω απο ginger ειναι και για αυτο το εφεδακι ;)

ρε παιδια ειμαι ο μονος ρε γμτ που εχω εξαιρετικα αδυναμο σημα στο wifi στην jvb???

το ιδιο ακριβως ειχα δει και με την jvk:angry:

ρε παιδια ειμαι ο μονος ρε γμτ που εχω εξαιρετικα αδυναμο σημα στο wifi στην jvb???

Δεν ειναι και στα καλυτερα του αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια,πιστευω οτι κατι γινεται με την ενδειξη του σηματος γιατι και με την τελεια και μονο κατεβαζει κανονικοτατα

Παναγιωτη το πρωι νομιζα οτι ηθελες να μαθεις για την ρομ (με αυτη την κριση εχουμε χασει τα μυαλα μας :p)

Ενας λογος που δεν θελω πλεον να φυγω απο ginger ειναι και για αυτο το εφεδακι ;)

Κι άλλη custom rom είχε αυτό το animation αλλά δε θυμάμαι ποια. Νομίζω πως και σε froyo δηλαδή υπάρχει το συγκεκριμένο.

Επίσης να προσθέσω οτι για opening transitions μόνο, ο adw launcher ex δίνει μερικές επιλογές παραπάνω, όπως slide και fade. Εκτός του system default δηλαδή που έχει μια rom custom ή stock.

Ναι Παρη το καταλαβα οτι παρανοησες αλλα δεν με χαλασε καθολου το mini review σου για την ρομ:p Περιττο να σου πω οτι εγω (και η κοπελα μου και ο αδερφος μου και η ξαδερφη μου και ο κολλητος μου και ο γειτονας κλπ..........) εχουμε ερωτευτει το old tv animation οταν κλειδωνεις το κινητο...

Bill η simply που βασιζεται στην JVK εχει το καλυτερο wifi που εχω μεχρι στιγμης στο κινητο και αποδεδειγμενα. Στο μπαλκονι του πανω οροφου στο σπιτι μου δεν εχει πιασει καμια ρομ σημα εκτος απο αυτην.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

@ truckman και μενα ποτε πιανει καλα ποτε δεν πιανει δεν μπορω να καταλαβω...

μπορει να κατεβαζει ακομη και με την τελιτσα, το θεμα ομως ειναι οτι μετα την τελιτσα αποσυνδεεται απο το δικτυο ενω πριν ειχε μια γραμμουλα ακομη περιθωριο

κατι ακομη που εχω παρατηρησει, ο browser επιτελους εχει βελτιωθει, δεν ειναι τελειος, αλλα εχει βελτιωθει

επισης χρησιμοποιει πολυ ram, παρα πολυ ομως, χωρις να τρεχει τιποτα απολυτως ειναι στα 150mb free αλλα παραλληλα ειναι με σιγουρια η πιο smooth rom που εχω δοκιμασει (περα απο miui cm7 κτλ φυσικα :))

@red herring

Παναγιωτη λεω να μεινω λιγο καιρο με στοκ ρομ :p

παντως υπαρχει ενα θεμα με αυτο απο οτι φαινεται

Edited by suspect21

• The topic was unlocked