Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγήκε και επίσημα μέσω kies η 2.3.3 ως jvb

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

δοθηκε επισημα σε καποια χωρα ? και αν ναι σε ποια ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ειμαι με darky 9.5.θελω να βαλω την γνησια 2.3,πως θα το κανω?θελω αλλο recovery?δεν βγαζω ακρη απο αυτα στην πρωτη σελιδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

οντως δινεται μεσω kies σε Σκανδιναβια και Γερμανια, η σε μια απο τις 2

αν ειναι ετσι προκειται για την επισημη :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ειμαι με darky 9.5.θελω να βαλω την γνησια 2.3,πως θα το κανω?θελω αλλο recovery?δεν βγαζω ακρη απο αυτα στην πρωτη σελιδα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901

http://www.youtube.com/watch?v=-EN-PcaFuZI

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

υπαρχει λογος που βγαλανε την 2.3 ενω κοιμομουν??

anyways μολις βγει voodoo kernel θα φλασαρω και εγβ την επιαημη :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αυτη ειναι η Official 2.3.3???Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει πως τν βαζουμε ή κανω αυτα που λεει στο video???Επισης εγω που εχω jpy πρεπει να το κανω με repartition ή οχι????

Στο video λέει για την JVK, αλλά είναι το ίδιο για την JVB που ναι, είναι Official.

Στο thread του xda έχει τον τρόπο. Με Odin, χωρίς repartition, αλλά και να κάνεις δεν πειράζει, αλλά αφού έχεις ήδη jpy θα είναι το ίδιο. Τέλος, φλασάρεις αυτό με τους bootloaders, αφού δεν απενεργοποιούν το download mode, πρέπει να έχεις τους καινούριους.

παιδια εχω την criskelo v25 για παω στην v32 πρεπει να ξανακανω το ιδιο απο την αρχη οπως με την v25?η περναω απο πανω με cwm την v32?

Αυτη ειναι η Official 2.3.3???Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει πως τν βαζουμε ή κανω αυτα που λεει στο video???Επισης εγω που εχω jpy πρεπει να το κανω με repartition ή οχι????

Nαι η official ειναι. Δεν βλεπω λογο να μην περνιεται οπως περνιεται και η αλλη, στανταρ διαδικασια ειναι εξαλλου. Το repartition ειναι δικο σου θεμα εαν θελεις να αλλαξεις το μεγεθος των partitions της εσωτερικης καρτας. Δεν χρειαζεται να κανεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια εχω την criskelo v25 για παω στην v32 πρεπει να ξανακανω το ιδιο απο την αρχη οπως με την v25?η περναω απο πανω με cwm την v32?

Η v32 είναι update, άρα όπως είσαι φλασάρεις μόνο το update απο cwm, χωρίς να κάνεις wipe κτλ. Κάνε και ένα nandroid backup πρώτα για να είσαι καλυμμένος απο κανένα κατεστραμμένο zip κτλ.

παντως επικρατει μια συγχηση στο xda για το αν ειναι official η οχι

καποιοι λενε οτι ειδαν την ενημερωση μεσω kies αλλα αυτο το ειπαν 3-4 ατομα, οι υπολοιποι δεν βλεπουν τιποτα...

περιεργο :worry:

Οι φήμες πάντως λέγανε οτι κάτι προέκυψε και δεν κυκλοφόρησε η official χθες!

Επίσης οι φήμες λέγανε οτι θα κυκλοφορούσε Δευτέρα, you never know with samsung! :rolleyes:

Οι φήμες πάντως λέγανε οτι κάτι προέκυψε και δεν κυκλοφόρησε η official χθες!

Επίσης οι φήμες λέγανε οτι θα κυκλοφορούσε Δευτέρα, you never know with samsung! :rolleyes:

εγω παντως μολις φλασαρα την js8 για αλλη μια φορα :D

(απο προχθες που σου ελεγα με τους κερνελς δεν εχω σταματησει ακομη... :lol:)

ασχετο, για τους λατρεις των παιχνιδιων εμφανιστηκε ενα νεο παιχνιδακι στο samsung apps, φαινεται ενδιαφερων, τωρα το κατεβαζω

Η JVB φαίνεται να είναι επίσημη.

Στο samfirmware έχει και screenshot από Kies.

Αν κάποιος την φλασάρει, ας μας πει αν έχει ελληνικό Swype και γενικά,

ποιά πληκτρολόγια έχει.

εγω παντως μολις φλασαρα την js8 για αλλη μια φορα :D

(απο προχθες που σου ελεγα με τους κερνελς δεν εχω σταματησει ακομη... :lol:)

ασχετο, για τους λατρεις των παιχνιδιων εμφανιστηκε ενα νεο παιχνιδακι στο samsung apps, φαινεται ενδιαφερων, τωρα το κατεβαζω

μπιλλ είμαι στο τόσο να πετάξω την broken cyanogen και να βάλω την επίσημη, απλά περιμένω να κάνουνε δουλειά στις customs και να έχουνε όλα τα καλούδια που έχω συνηθίσει :)

με βλέπω για darky/doc/juwe και φυσικά voodoo !!!!!!!!!!!

VOODOO

Καλησπέρα,

θέλω να περάσω μια νέα custom Rom που να βασίζεται σε 2.3 ή 2.3.3. Πριν είχα darky's 9.3 (2.2.1) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Απλώς έχει περάσει καιρός από τότε που ασχολήθηκα τελευταία και έχω χάσει μπάλα. Διαβάζω τα προηγούμενα ποστ και βλέπω όσες προτείνετε αλλά δε βγάζω άκρη γιατί προτείνετε πάρα πολλές και δε ξέρω ποια να πρωτοπεράσω. Μπορεί κάποιος να μου γράψει τα ονόματα των συνηθέστερων και πιο stable Rom's (ώστε να τις κοιτάξω μετά σε xda)? αν είχε και ελληνικό πληκτρολόγιο όπως η darky's ακόμα καλύτερα. tnx

Καλησπέρα,

θέλω να περάσω μια νέα custom Rom που να βασίζεται σε 2.3 ή 2.3.3. Πριν είχα darky's 9.3 (2.2.1) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Απλώς έχει περάσει καιρός από τότε που ασχολήθηκα τελευταία και έχω χάσει μπάλα. Διαβάζω τα προηγούμενα ποστ και βλέπω όσες προτείνετε αλλά δε βγάζω άκρη γιατί προτείνετε πάρα πολλές και δε ξέρω ποια να πρωτοπεράσω. Μπορεί κάποιος να μου γράψει τα ονόματα των συνηθέστερων και πιο stable Rom's (ώστε να τις κοιτάξω μετά σε xda)? αν είχε και ελληνικό πληκτρολόγιο όπως η darky's ακόμα καλύτερα. tnx

περίμενε μια βδομάδα και θα βάλεις darky :) προς το παρών κάτσε εκεί που είσαι

Καλησπέρα,

official JVB - cyanogen (broken ακομη) - juwe's - simply honey - darkys

Παντως τις επομενες ημερες αναμενεται βροχη απο νεες εκδοσεις ειδικα αν κυκλοφορησει και ο source του gingerbread.

Υ.Γ. Συνειδητοποιησα με την simply οτι τελικα ειμαι εξαρτημενος απο το BLN . Με βλεπω να ριχνω καμια juwentus μεσα...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

μπιλλ είμαι στο τόσο να πετάξω την broken cyanogen και να βάλω την επίσημη, απλά περιμένω να κάνουνε δουλειά στις customs και να έχουνε όλα τα καλούδια που έχω συνηθίσει :)

με βλέπω για darky/doc/juwe και φυσικά voodoo !!!!!!!!!!!

VOODOO

να σου πω και εγω τελικα στον voodoo κατεληξα μολις σημερα... :lol:

μετα απο απειρες δοκιμες ο voodoo με τον speedmod ειναι οντως οι πιο σταθεροι

τον speedmod τον ηξερα για αυτο ειπα να μεινω λιγο στον voodoo

Nαι η official ειναι. Δεν βλεπω λογο να μην περνιεται οπως περνιεται και η αλλη, στανταρ διαδικασια ειναι εξαλλου. Το repartition ειναι δικο σου θεμα εαν θελεις να αλλαξεις το μεγεθος των partitions της εσωτερικης καρτας. Δεν χρειαζεται να κανεις.

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σ.Τα εχω χασει γενικοτερα με τοσες εκδοσεις.Κατι ακομα αν ξερεις να με βοηθησεις...Μεσα στο xda εχει τις XWJVB NEE και XWJVB XEE.Ποια η διαφορα αυτων???Κ επισης αυτο που λεει with ή without bootloader τι ειναι???Διαβασα παραπανω απο εναν φιλο οτι μ ειπε να βαλω with bootloader...

Edited by tsilas_1991

περίμενε μια βδομάδα και θα βάλεις darky :) προς το παρών κάτσε εκεί που είσαι

Παντως τις επομενες ημερες αναμενεται βροχη απο νεες εκδοσεις ειδικα αν κυκλοφορησει και ο source του gingerbread.

Υ.Γ. Συνειδητοποιησα με την simply οτι τελικα ειμαι εξαρτημενος απο το BLN . Με βλεπω να ριχνω καμια juwentus μεσα...

@saliez και red_herring tnx,

δεν αντέχω με την εργοστασιακή (βλ. υπογραφή) ούτε μια μέρα ακόμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φλασάρω σήμερα-τώρα :lol:

Ερώτηση-> τι είναι το BLN??

Edited by pappasi

τι εννοεις BLN? ειχα την juwe και τα ειχε κανει λιγο σαλατα ο τυπος στην 3.2. Η simply honey 3 rc3 μου φαινεται καλυτερη.

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σ.Τα εχω χασει γενικοτερα με τοσες εκδοσεις.Κατι ακομα αν ξερεις να με βοηθησεις...Μεσα στο xda εχει τις XWJVB NEE και XWJVB XEE.Ποια η διαφορα αυτων???Κ επισης αυτο που λεει with ή without bootloader τι ειναι???Διαβασα παραπανω απο εναν φιλο οτι μ ειπε να βαλω with bootloader...

Ειναι οι διαφορετικες εκδοσεις που υποτιθεται οτι δινει το kies σε διαφορετικα regions. Αυτη με bootloaders σου επιτρεπει να εχεις στο κινητο το συνδυασμο των 3 κουμπιων για να μπαινεισ σε recovery και download mode.

@saliez και red_herring tnx,

δεν αντέχω με την εργοστασιακή (βλ. υπογραφή) ούτε μια μέρα ακόμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φλασάρω σήμερα-τώρα :lol:

Ερώτηση-> τι είναι το BLN??

τι εννοεις BLN? ειχα την juwe και τα ειχε κανει λιγο σαλατα ο τυπος στην 3.2. Η simply honey 3 rc3 μου φαινεται καλυτερη.

Το BLN η αλλιως back light notification ειναι ενα feature του voodoo kernel που σου δινει τη δυνατοτητα οταν εχεις μηνυμα/αναπαντητη να αναβοσβηνουν τα 2 κουμπια αφης που βρισκονται στο κατω μερος του galaxy. Φοβερο + του voodoo kernel. Αν το συνηθισεις δυσκολα μπορεις χωρις αυτο πλεον. Την juwe δεν την ειχα αλλα για την simply που την τρεχω ασταματητα απο χθες βραδυ, σχηματισα πολυ καλη γνωμη. Σταθεροτατη και γρηγορη αλλα μου λειπει το ΒLΝ μου:(

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ειναι οι διαφορετικες εκδοσεις που υποτιθεται οτι δινει το kies σε διαφορετικα regions. Αυτη με bootloaders σου επιτρεπει να εχεις στο κινητο το συνδυασμο των 3 κουμπιων για να μπαινεισ σε recovery και download mode.

Καταλαβα..Δηλ οποια κ να βαλω απο τις εκδοσεις δεν υπαρχει προβλημα..Επισης για να εχω των συνδυασμο των 3 κουμπιων πρεπει να βαλω αυτο που λεει with bootloader???Σωστα??Σορρυ αν γινομαι κουραστικος :(

• The topic was unlocked