Wishmaster87 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ας βοηθησει καποιος,για να περασουμε ελληνικη XWJPH οπως λεει στο πρωτο post με odin βαζουμε μονο pda και τελος.Ομως εκει που την κατεβασα απο το σημειο που δινει ο φιλος μεσα δεν περιλαμβανει pda οπως στην js8 για να κανω επιλογη ,αλλα 5 αλλα αρχεια:cache.rfs - factoryfs.rfs - modem.bin - param.lfs - zimage.Tωρα τι κανουμε? Φίλε μην προσπαθείς να κάνεις extract τα αρχεία του tar. Όπως είναι το αρχείο το επιλέγεις στο PDA του Odin και φλασάρεις. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 χαχα πως μου ξεφυγε αυτο και ελεγα μου θυμιζουνε custom rom αλλα το system κτλπ που ειναι! :D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κατεβασες λαθος αρχειο, ειτε το λινκ ειναι λαθος κανονικα ειναι 3 αρχεια μερικες φορες 2 αλλα καμια σχεση με αυτα γιατι θες να βαλεις την jph ; @suspect21 νομιζω ειναι εξυπναδα αυτων που φτιαχνουν την ρομ για να φενεται ποιο γρηγορη.. γιατι δεν βαζεις autokiller να βαλεις τις δικες σου ; ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk χαλαστηκα με την js8 για δυο λογους:1)το wifi ενω δειχνει πολυ καλο σημα ειναι υπερβολικα αργο στην ανταποκριση στις εντολες.2)χαθηκε η δυνατοτητα ιντερνετ μεσω vodafon ενω ολα πριν λειτουργουσαν αψογα.Αν μπορεις να βοηθησεις.Επισης κατι αλλο,πριν που ειχα ενα defy περναγα εφαρμογες με astro οπως Blackmart apps κανονικα.Στο galaxy δεν τη δεχεται κανει κατι δονησεις και βγαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Φίλε μην προσπαθείς να κάνεις extract τα αρχεία του tar. Όπως είναι το αρχείο το επιλέγεις στο PDA του Odin και φλασάρεις. οκ σε καταλαβα εννοεις οτι το πρωτο extract το κανουμε μεσα εχει κι αλλο zip αυτο επιλεγουμε οπως ειναι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα.δεν μπορω να μπω στο gps test settings.πληκτρολογο *#*#1472365#*#* και μολις πατησω το τελευταιο αστερακι μου εξαφανιζονται και τα υπολοιπα και δεν κανει τιποτα.λογικα δεν επρεπε να μπει σε καποιο μενου? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα μόλις brickara το κινητό και μου βγαζει μονο αυτο http://img228.imageshack.us/img228/8420/hum1e0.jpg Μονο με jig κάνω δουλειά τώρα? Καλημέρα και συγνώμη για το αργό της απάντησης... Το συγκεκριμένο εικονίδιο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, και εμένα μου έτυχε 1 φορά περνώντας τον speedmod kernel και παρότι πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη κατάφερα και διάβασα με ψυχραιμία τιε οδηγίες για το πέρασμα του kernel (εδώ: http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-how-to-install.html). Όπως γράφει λοιπόν και στις οδηγίες αν τύχει κάτι τέτοιο απλά ξαναπερνάς τον κερνελ μέσω του οδιν (βάζοντας το κινητό σε download mode-που ΔΕΝ επηρεάζεται απο αυτό το εικονίδιο) και είσαι έτοιμος .Έτσι έκανα και εγώ και ΟΛΑ ΚΑΛΑ (οκ δηλαδή). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Επίσης να σημειώσω οτι το 3-button combo δεν πρόκειται να χαθεί φλασάροντας μόνο kernel. Ποτέ όμως. Ούτε με καμία custom rom, ούτε και με stock μέσω odin, αν δεν περιέχουν bootloader. Άρα μόνο οι roms με bootloader ή όταν φλασάρετε μόνο bootloader υπάρχει κίνδυνος και θέλει λίγο προσοχή, και κυρίως να είναι δοκιμασμένοι απο άλλους οι bootloaders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μια ερωτηση κι απο μενα εχω jp5(vodafone) μπορω να περασω απευθειας την darky's rom 9.5 ή πρεπει να περασω καμμια αλλη πρωτα και μετα αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ σε καταλαβα εννοεις οτι το πρωτο extract το κανουμε μεσα εχει κι αλλο zip αυτο επιλεγουμε οπως ειναι ετσι? Δεν κανεις κανενα extract περνεις το αρχειο JPH_JP9_JPP.tar και το φλασαρεις σαν PDA χωρις re-partition και auto-reboot. καλημερα.δεν μπορω να μπω στο gps test settings.πληκτρολογο *#*#1472365#*#* και μολις πατησω το τελευταιο αστερακι μου εξαφανιζονται και τα υπολοιπα και δεν κανει τιποτα.λογικα δεν επρεπε να μπει σε καποιο μενου? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ποια rom εχεις??Ναι κανονικα θα σε εβαζε σε ενα menu... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν κανεις κανενα extract περνεις το αρχειο JPH_JP9_JPP.tar και το φλασαρεις σαν PDA χωρις re-partition και auto-reboot. Ποια rom εχεις??Ναι κανονικα θα σε εβαζε σε ενα menu... εχω την darky 9.5.δοκιμαζω και απο το sgsinfo αλλα με πηγαινει στι πληκρολογιο κ μενει εκει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είναι άλλος ο συνδυασμός για Φρόγιο, γι'αυτό δε σου δουλεύει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπέρα παιδια απουσια λογω υποχρεώσεων και μάλλον έχασα πολλά λοιπον σας ερωτώ κατευθειαν είχα βαλει την Simply 2.5 SweetHoney μαζι με τον spedmod 2.6.32.9 Διαβασα εν ταχυ το thread και ειδα για 2.3 θελω να παω πάλι σε simply ερωτήσεις 1. Βαζω πρωτα την stock 2.3 και από που? 2. Αξίζει να περάσει στην Simply Honey 3.0 RC1 (2.3.3 JVK) 3. το κάνω με wipe ή οχι? και μεσω odin καλυτερα η cwm? 4. αν το κανω wipe μπορω μετα να επαναφερω εφαρμογες με το titanium παιδια ευχαριστώ οποιον ασχοληθει εστω και λίγο να μου απαντήσει Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είναι άλλος ο συνδυασμός για Φρόγιο, γι'αυτό δε σου δουλεύει. Εμενα παντως, που εχω darky 9.3, μου δουλευει με τον συνδυασμο που αναφερθηκε... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 @flik Ναι το ξέρω αυτό, αλλά με το που βλέπεις το odin να λέει failed, κλείνει το κινητό και βγάζει αυτή τη photo (για πρώτη φορά), για τα πρώτα 10 λεπτά η κάνεις σαν χαζός η κάθεσαι και κοιτάς την οθόνη :lol: @Coolgreek Έτσι τον πέρασα αλλά δεν ήξερα ότι αν κάνεις πάλι flash γίνετε και έτσι πέρασα πάλι την 2.3.3 Δεν βρήκα χρόνο ακόμα να περάσω την juwe άλλα και η official (τελείως άδεια βέβαια) μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη από την juwe 1.9.Anyway θα δείξει μετά το restore Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) καλησπέρα παιδια απουσια λογω υποχρεώσεων και μάλλον έχασα πολλά λοιπον σας ερωτώ κατευθειαν είχα βαλει την Simply 2.5 SweetHoney μαζι με τον spedmod 2.6.32.9 Διαβασα εν ταχυ το thread και ειδα για 2.3 θελω να παω πάλι σε simply ερωτήσεις 1. Βαζω πρωτα την stock 2.3 και από που? 2. Αξίζει να περάσει στην Simply Honey 3.0 RC1 (2.3.3 JVK) 3. το κάνω με wipe ή οχι? και μεσω odin καλυτερα η cwm? 4. αν το κανω wipe μπορω μετα να επαναφερω εφαρμογες με το titanium παιδια ευχαριστώ οποιον ασχοληθει εστω και λίγο να μου απαντήσει 1)Δεν ειναι stock αλλα leaked και θα την βρεις εδω.Ειναι η 2.3.3 επελεξε καλητερα αυτη με τους bootloaders(δεν χανεις τα 3 κουμπια)... 2)Δεν γνωριζω γιατι δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη rom... 3)Αν εννοεις την Simply θα πρεπει να περασεις καποιoν kernel( οι πιο πολλοι λενε speedmod) και απο εκει με cwm.Αν εννοεις την 2.3.3 την φλασαρεις με odin κανοντας κατα την αποψη μου και repartition. 4)Εφοσον εισαι root μπορεις να κανεις restore. Edited April 6, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) καλησπέρα παιδια απουσια λογω υποχρεώσεων και μάλλον έχασα πολλά λοιπον σας ερωτώ κατευθειαν είχα βαλει την Simply 2.5 SweetHoney μαζι με τον spedmod 2.6.32.9 Διαβασα εν ταχυ το thread και ειδα για 2.3 θελω να παω πάλι σε simply ερωτήσεις 1. Βαζω πρωτα την stock 2.3 και από που? 2. Αξίζει να περάσει στην Simply Honey 3.0 RC1 (2.3.3 JVK) 3. το κάνω με wipe ή οχι? και μεσω odin καλυτερα η cwm? 4. αν το κανω wipe μπορω μετα να επαναφερω εφαρμογες με το titanium παιδια ευχαριστώ οποιον ασχοληθει εστω και λίγο να μου απαντήσει Αξίζει να ξαναπάς. Και καλύτερα περίμενε την RC2 με λίγες ακόμα βελτιώσεις, και κυρίως τον cfroot kernel 2.9 που έχει ενσωματωμένο, ο οποίος με ένα apk σου δίνει τη δυνατότητα πλέον και σε αυτόν να μετατρέψεις απο rfs σε ext4 (lagfix). Αν σου χρειαστεί δηλαδή. Την stock JVK μπορείς να τη βρεις απο ένα topic στο xda στο thread general, ή αν γραφτείς στο samfirmware.com. Θα κατέβει ένα rar όπως συνήθως, που θα έχει .tar αρχεία για odin (pda, phone, csc). Τα φλασάρεις απο download mode. Μόνο έτσι μπορείς να το κάνεις, για να μπουν και οι bootloaders. Μετά αφού έχεις ξεκινήσει και μια στα γρήγορα στην rom για να δεις αν μπήκε, ξαναμπαίνεις σε download mode και φλασάρεις έναν kernel για να έχεις cwm. Προτείνεται η odin version του speedmod (πάλι ένα tar για το odin δηλαδή (μόνο Pda). Αλλά όταν φλασάρεις kernel μόνο για να έχεις cwm και root όπως εδώ, αποεπιλέγεις και το autoreboot μαζί με το repartition. Και αφού μπει, βγάζεις μπαταρία για να φύγεις απο download mode, και πατάς το 3κουμπο για να μπεις σε recovery, και απο εκεί φλασάρεις το zip της rom, που απο πριν έχεις βάλει στην sd. Edited April 6, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ απ τις απαντήσεις σας καταλαβα οτι πρεπει να περιμένω λίγο, θα βγει με ενσωματωμένο κερνελ κάτι βεβαια αυτή εδώ, έχει ενσωματωμένο από οτι βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 ειμαι και εγω οπως ο ΤΟΝΥΚ οτι παιζει μην το αλλαζεις αλλα με τρωει το χερι μου ρε γμτ το μονο που με σταματά ειναι οτι και back up να παρω και restore να κάνω οι εφαρμογές δεν θα παίζουν πλήρως (οπως παντα) και θα τρωει κολλημματα το κινητό. και οτι δεν εχω πολυ χρονο...γκρρρρρρ μαλλον για αυριο το πρωι με βλέπω. πλην τιτανιουμ κανα αλλο αξιοπιστο back up προγραμμα mates? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Kernel όλες έχουν μέσα. Απλά η RC2 θα έχει τον νέο 2.9 cf-root. Σήμερα θα βγει. Το titanium backup θα δουλέψει πλήρως. Δε βρίσκω τον λόγο να μη δουλέψει, εμένα πάντα οκ είναι, και όλες οι εφαρμογές έτρεχαν κανονικά. Επίσης μια δοκιμή είναι, με μια rom που είναι γρήγορη επειδή βασίζεται σε 2.3.3, και με πολύ όμορφο θέμα (ακόμα καλύτερο στην RC2). AppMonster Pro, MyBackup root, αν και το titanium θεωρώ καλύτερο, δοκίμασε και ένα απο αυτά αν θες. Για backup στο τετράγωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ απ τις απαντήσεις σας καταλαβα οτι πρεπει να περιμένω λίγο, θα βγει με ενσωματωμένο κερνελ κάτι βεβαια αυτή εδώ, έχει ενσωματωμένο από οτι βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 ειμαι και εγω οπως ο ΤΟΝΥΚ οτι παιζει μην το αλλαζεις αλλα με τρωει το χερι μου ρε γμτ το μονο που με σταματά ειναι οτι και back up να παρω και restore να κάνω οι εφαρμογές δεν θα παίζουν πλήρως (οπως παντα) και θα τρωει κολλημματα το κινητό. και οτι δεν εχω πολυ χρονο...γκρρρρρρ μαλλον για αυριο το πρωι με βλέπω. πλην τιτανιουμ κανα αλλο αξιοπιστο back up προγραμμα mates? Εγω χρησιμοποιω το mybackup! Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κάποιος που να έχει βάλει την 2.3.3 να μας πει την γνώμη του... αξίζει να το δοκιμάσουμε? Με την 2.3.3 ποιος kernel λειτουργεί καλύτερα? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μια ερωτηση κι απο μενα εχω jp5(vodafone) μπορω να περασω απευθειας την darky's rom 9.5 ή πρεπει να περασω καμμια αλλη πρωτα και μετα αυτη? Μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι θελω ναξεκινισω τη διαδικασια? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι θελω ναξεκινισω τη διαδικασια? Ευχαριστω μπορείς να την περάσεις απευθείας. αρκεί να έχεις CM recovery Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 CΜ recovery ειναι το ClockworkMod Recovery? και αν ναι πως ξερω οτι το εχω? Εχω το ROM MANAGER και μεσα γραφει "current Recovery: ClockworkMod 2.5.1.2" Επισης πωσ ξερω οτι εχω το 2eRecovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Όταν φλασάρω, το Re-partition πότε το τσεκάρω και πότε όχι? Για ποιο λόγο? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κλείνεις το κινητό, και πατάς και κρατάς πατημένα τα πλήκτρα "volume up", "home", "power". Έτσι μπαίνεις σε recovery. Ένας τρόπος. Τι περιάγματα έχεις κάνει μέχρι τώρα; Αν το έχεις κάνει root λογικά έχεις cwm recovery (είναι 2e recovery αυτό). Για να σου επιτρέπει να κάνεις install οποιοδήποτε zip. Αν δεν είσαι, καλύτερα μπες σε download mode, φλάσαρε έναν kernel (speedmod odin version αν θες) με το odin διαλέγοντας το ως pda μόνο, χωρίς repartition, χωρίς autoreboot, βγάλε μπαταρία, πατάς τα τρία κουμπιά να μπεις σε recovery, και απο εκεί φλασάρεις την wipe version της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts