Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση. Σε ποια rom επιχειρησατε να βαλετε το OCLF?

εγω σε 2.2 ελληνικη..να υποθεσω λοιπον πως δε το γλυτωνω το σερβις..

Edited by kavourakos
:respect:

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα κ απο μενα..συγνωμη για το off topic ισως..αλλα εχω μια ερωτηση κ δε ξερω που να τη θεσω..η κοπελια μου εχει ενα σαμσουνγκ (android google), κ εγω ενα νοκια παλιο..οταν της στελνω μηνυμα καποια δεν παραδιδονται..ειτε ειναι διπλα ειτε μονα..απλα καποια αρνουνται πεισματικα..ειναι θεμα της πλατφορμας..?τι γινεται?αν μπορει κανεις να βοηθησει..

σκεφτομαι να παρω ενα iphone τον αλλο μηνα με την αναβαθμιση. θαχω το ιδιο προβλημα?να δω κατι στην ιδια πλατφορμα?

ευχαριστω προκαταβολικα και παλι χιλια συγνωμη για το off topic..

εγω σε 2.2 ελληνικη..να υποθεσω λοιπον πως δε το γλυτωνω το σερβις..

στην χειρότερη ρώτα εδώ εάν υπάρχει κάποιο jig διαθέσιμο

αλλιώς στην ακόμα χειρότερη πήγαινε σε ηλεκτρολόγο για να σου φτιάξει ένα δεν είναι τίποτα οδηγίες εδώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551

με το jig μπαίνεις σε download mode ανεξαρτήτως κουμπιών και φλασάρεις με odin. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παλικαρια, μετα το περασμα του flash player 10.2, μπηκα σημερα να δω αν μπορω να δω αγωνες σε live streaming απο τα "γνωστα" site και βλεπω πλεον πολυ σουπερ !!!! ουτε σπασιματα ουτε τιποτα.

δοκιμαστε κι'εσεις :) :) :) :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

τωρα που το εγραψες δοκιμασα και οντως η ροη του streaming παρα πολυ καλη...:)

αισθητη η διαφορα με πριν...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

στην χειρότερη ρώτα εδώ εάν υπάρχει κάποιο jig διαθέσιμο

αλλιώς στην ακόμα χειρότερη πήγαινε σε ηλεκτρολόγο για να σου φτιάξει ένα δεν είναι τίποτα οδηγίες εδώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551

με το jig μπαίνεις σε download mode ανεξαρτήτως κουμπιών και φλασάρεις με odin. :)

εγω εχω ενα σαλονικα μερια,αλλα απ'οτι βλεπω ειναι αθηνα το παλικαρι...

Στο ebay διαφορετικα με 10Ε κανεις την δουλεια μπαμ μπαμ...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παλικαρια, μετα το περασμα του flash player 10.2, μπηκα σημερα να δω αν μπορω να δω αγωνες σε live streaming απο τα "γνωστα" site και βλεπω πλεον πολυ σουπερ !!!! ουτε σπασιματα ουτε τιποτα.

δοκιμαστε κι'εσεις :) :) :) :)

Ρε συ Αντουάν, που την βρίσκουμε αυτή την έκδοση;

Sent from galaxy....

Αντώνης

Ρε συ Αντουάν, που την βρίσκουμε αυτή την έκδοση;

Sent from galaxy....

Την έχει αναρτημένη ο Αντώνης στο blog του. Δες την υπογραφή του.

Μάκης

φλασαρα με js8 χωρις repartition εφοσον πριν ειχα την JS3 κι εχει κολλησει εδω και κανα τεταρτο στην οθονη με το μεγαλο S. Ειναι φυσιολογικο? αν οχι τι κανω? Ωπα ακυρο ανοιξε :D Αλλα τωρα εφοσον μου εμφανισε κατι ρυθμισεις στα ελληνικα μετα μου το γυρισε στα Ολλανδικα και τωρα η οθονη ειναι μαυρη και δεν κανει τιποτα. Μονο τα κουμπια απο κατω αναβουνε... Ωπα τωρα ανοιξε κανονικα. Sorry αλλα ειμαι noobas... :P

Είναι φυσιολογικό να αργεί στην αρχική οθόνη μετά απο κάθε φλασάρισμα... Αλλά όπως είδες και εσύ άνοιξε και αυτό μετράει! :p

Οι ρυθμίσεις στην αρχή είναι στα Ελληνικά λόγω της παλιάς ROM που είχες αλλά μετά μόνο του στο αλλάζει σε Ολλανδικά (Ολλανδική rom πέρασες). Είναι φυσιολογικό πάντως, και εγώ είχα το ίδιο φαινόμενο!!! Για να βάλεις τα Ελληνικά πάλι πήγαινε απο τις ρυθμίσεις (instellingen) - > τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο (taal en toetsenbord) -> Επιλογή γλώσσας (Taal selecteren) και βάλε Ελληνικά πάλι...

Βασίλης!

Την έχει αναρτημένη ο Αντώνης στο blog του. Δες την υπογραφή του.

Thanks! Την κατέβασα κιόλας!

Sent from galaxy....

Αντώνης

φλασαρα με js8 χωρις repartition εφοσον πριν ειχα την JS3 κι εχει κολλησει εδω και κανα τεταρτο στην οθονη με το μεγαλο S. Ειναι φυσιολογικο? αν οχι τι κανω? Ωπα ακυρο ανοιξε :D Αλλα τωρα εφοσον μου εμφανισε κατι ρυθμισεις στα ελληνικα μετα μου το γυρισε στα Ολλανδικα και τωρα η οθονη ειναι μαυρη και δεν κανει τιποτα. Μονο τα κουμπια απο κατω αναβουνε... Ωπα τωρα ανοιξε κανονικα. Sorry αλλα ειμαι noobas... :P

Είναι φυσιολογικό να αργεί στην αρχική οθόνη μετά απο κάθε φλασάρισμα... Αλλά όπως είδες και εσύ άνοιξε και αυτό μετράει! :p

Οι ρυθμίσεις στην αρχή είναι στα Ελληνικά λόγω της παλιάς ROM που είχες αλλά μετά μόνο του στο αλλάζει σε Ολλανδικά (Ολλανδική rom πέρασες). Είναι φυσιολογικό πάντως, και εγώ είχα το ίδιο φαινόμενο!!! Για να βάλεις τα Ελληνικά πάλι πήγαινε απο τις ρυθμίσεις (instellingen) - > τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο (taal en toetsenbord) -> Επιλογή γλώσσας (Taal selecteren) και βάλε Ελληνικά πάλι...

οχι δεν ειναι φυσιολογικο να αργει τοσο να ανοιξει,αυτο εγινε γιατι δεν εκανες πρωτα hard reset και πολυ πιθανο να σου προκειψουν και προβληματα στην συνεχεια.

Σορυ ρε παιδια αλλα εχει μαλιασει η γλωσσα μας εδω μεσα να λεμε οτι πριν φλασαρετε πρεπει να κανετε hard reset

Προσωπικα εχω κανει παρα πολλα φλασαρισματα χωρις hard reset και boot εκανε κανονικα.Φυσικα 15λεπτα δεν μου εχει κανει ποτε.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι ο darky θα ανεβάσει σήμερα-αύριο την έκδοση 10 βασισμένη στην JV1 (ginger) :)

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι ο darky θα ανεβάσει σήμερα-αύριο την έκδοση 10 βασισμένη στην JV1 (ginger) :)

απο το στομα σου και στου darky το αυτι... :lol:

αν και μου φαινεται δυσκολη υποθεση

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

His exact words...

"okay got the damn issue 100% now!

Friday Night will be flashing night!

GINGERBREEEEEEAD "

Τώρα, αν τελικά θα ειναι καλο κ σταθερο δε ξερω...

His exact words...

"okay got the damn issue 100% now!

Friday Night will be flashing night!

GINGERBREEEEEEAD "

Τώρα, αν τελικά θα ειναι καλο κ σταθερο δε ξερω...

τον darky του εχω μια σχετικη εμπιστοσυνη...

ειχα διαβασει οτι υπηρχε καποιο προβλημα με τον bootloader της 2.3 η κατι τετοιο το οποιο δεν τους αφηνε να την φτιαξουν οπως ηθελαν, μαλλον θα το λυσαν το προβλημα

αντε να δουμε

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Έχετε κανα θέμα μήπως με το JQ1 modem? (αν και μου έχει συμβεί και με το JPY)..Στα καλά του καθουμένου το τηλέφωνο βγαίνει εκτος λήψης (μόνο επείγουσες κλήσεις) σε σημείο που έχω κανονικά σήμα.Κάνω αναζήτηση δικτύου,μου βγάζει την Cosmote κανονικά,πατάω να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει η εγγραφή απέτυχε (κάτι τέτοιο).Για να λυθεί είτε κάνω reboot είτε ενεργοποιώ/απενεργοποιώ flight mode.

Πρίν λίγο που μου το ξαναέκανε αναγκάστηκα να κάνω reboot γιατι δεν έκανε επαναφορά απο flight mode και παρόλο που είχα σήμα δε μπορούσα με τίποτα να κάνω κλήσεις.

Έχει να κάνει με το modem/rom ή είναι κάτι άλλο? :(

Edited by gregorisvas

Ελα ρ πανω που θα το πουλησω δεησε ο δαρκυ να βγαλει ρομ με ψωμακι κριμα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Έχετε κανα θέμα μήπως με το JQ1 modem? (αν και μου έχει συμβεί και με το JPY)..Στα καλά του καθουμένου το τηλέφωνο βγαίνει εκτος λήψης (μόνο επείγουσες κλήσεις) σε σημείο που έχω κανονικά σήμα.Κάνω αναζήτηση δικτύου,μου βγάζει την Cosmote κανονικά,πατάω να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει η εγγραφή απέτυχε (κάτι τέτοιο).Για να λυθεί είτε κάνω reboot είτε ενεργοποιώ/απενεργοποιώ flight mode.

Πρίν λίγο που μου το ξαναέκανε αναγκάστηκα να κάνω reboot γιατι δεν έκανε επαναφορά απο flight mode και παρόλο που είχα σήμα δε μπορούσα με τίποτα να κάνω κλήσεις.

Έχει να κάνει με το modem/rom ή είναι κάτι άλλο? :(

Αυτό το modem έχω και εγώ με js8 doc's και cosmote για δεύτερη μέρα...κανένα πρόβλημα έως τώρα...

Sent from galaxy....

Αντώνης

Παιδιά θέλω να φλασάρω την 2.2.1 (ολλανδική) αλλά θέλω να μην χάσω τα πάντα από προγράμματα μέχρι ρυθμίσεις. Με ποιο πρόγραμμα θα κάνω backup?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Τitanium backup.;)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

και κάτι ακόμα.. πριν φλασάρω πρέπει να κάνω hard reset? Αν ναι πως?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χρησιμοποιούμε την "τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα.

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

και κάτι ακόμα.. πριν φλασάρω πρέπει να κάνω hard reset? Αν ναι πως?

*2767*3855#

Προσοχη κανε πρωτα back up πριν το πατησεις γιατι θα διαγαρφουν ΟΛΑ και θα γινει και format στο κινητο.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλησπερα.

Για να περασω απο Darky9.3 σε Simply Galaxy V2.6 SweetHoney θα πρεπει να κανω κατι πριν η φλασαρω κατευθειαν;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The topic was unlocked