teomich Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός οσον αφορά τα bugs etc. ωστε να ξέρουμε και εμεις τί να περιμένουμε Ευχαριστώ για τις ευχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός οσον αφορά τα bugs etc. ωστε να ξέρουμε και εμεις τί να περιμένουμε Ευχαριστώ για τις ευχές να μην περιμένεις τίποτα!:p άμα θες να κάνεις την δουλειά σου βάλε μια 2.2.1 που είναι super-duper, διαλέγεις και πέρνεις Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 καλησπερα σε ολους σας. Εχω βάλει τη 2.3.2 και το έχω ήδη μετανιώσει. Πώσ μπορώ να βάλω την darky 9.3? ; ή να γυρίσω σε οποιαδήποτε άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 καλησπερα σε ολους σας. Εχω βάλει τη 2.3.2 και το έχω ήδη μετανιώσει. Πώσ μπορώ να βάλω την darky 9.3? ; ή να γυρίσω σε οποιαδήποτε άλλη; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3538057#post3538057 φλασάρεις μέσω odin, περνάς την cwm μέσω recovery(2 φορές) και μετά φλασάρεις το ζιπάκι του darky μέσω recovery. :) απλά πράγματα, εκτός άμα θες να βάλεις καμιά ξερή js5 οπότε κοιτάς στο πρώτο ποστ του τυχεράκια Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Εχω την υποχρεωση να πω ενα τεραστιο ευχαριστω στον φιλο Saliez που με τη βοηθεια του περασα στο κινητακι μου πολλα πραγματα και πραγματικα πεταει. Επειδη δεν ειμαστε εδω μονο για να κανουμε ερωτησεις αλλα και για να ευχαριστουμε καποιους που χωρις καμια υποχρεωση αφιερωνουν μερος του ελευθερου χρονου τους για να μας βοηθησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomich Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ευχαριστώ Saliez για την "αναλυτικότατη" απάντηση, Την δουλειά μου την κάνω μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ναι, o voodoo! :p Την έβαλα εγώ σήμερα... Πολύ καλή! Τώρα από την 9 μικρες οι αλλαγές. Βασίζεται στην JS5. Η 9.0 αν θυμάμαι καλά ήταν JS3 ή ακόμα JPY; ο Voodoo δεν εχει θεμα με το battery drain? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Είχα περάσει απο kitchen μια rom και JS5 με speedmod. Τα αποτελεσματα ειναι ακριβως τα ιδια στο battery drain, τουλαχιστον στο δικο μου τηλ. Βασικα απο χθες με darky 9.3 και voodoo εχω παρατηρησει πολυ καλη καταναλωση μπαταριας με ενεργοποιημενα τα παντα (data sync, 3g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Γεια σας παιδια, ειμαι με νταρκυ 9.3 με R64 θεμα, θελω να αλλαξω τα 5 εικονιδια στην notification bar, (gps..bluetooth...κτλ), οπως πχ εχει η το θεμα Generation_X_v2.0B_JPUXY_JS3_NOBOOT, ξερει κανεις τι αλλαζουμε ακριβως, ( γινετε να παρω μονο τα εικονιδια της notification bar απο την Generation_X απο το zip φακελο της), ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλησπερα,με darky 9.3 σημερα ειδα το εξης(το εκανε μονο σημερα)ηχογραφει μονο του την κληση χωρις να πατησω το rec εγω τι να γινε; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Παίδες υπάρχει κάποιο link για το tar του Vodafone BUJP5 Modem ώστε να το περάσω μέσω Odin 1.3 ; edit: Το βρήκα. Ευχαριστώ. edit: Δεν το βρήκα τελικά το tar. Ένα zip είναι με κάτι περίεργα αρχεία μέσα. Άρα... no tar, no Odin, no flash! Καμιά ιδέα; edit: Το zip που βρήκα(άκου Storm) μπαίνει μέσω CWM. Κομπλέ. Ευχαριστώ. Edited March 6, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Γεια και χαρά, Πριν από κανά 2 περίπου ώρες φλασάρισα την συσκευή ενός φίλου μου που φορούσε τη ελληνική jph, και βάλαμε την js5 μέσω odin, Ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα το συσκεκριμένο πρόγραμμα, διότι στην δική μου συσκευή μέχρι και πριν κανά 2 μήνες έκανα φλασαρίσματα μέσω kies reg patcher. Το θέμα ποιο είναι τώρα..... Ο λόγος που απέφευγα το odin, ήταν διότι χανόντουσαν τα data στην συσκευή (ή τουλάχιστον έτσι είχα καταλάβει). Όμως, πριν λίγο μέσω odin περάστηκε η js5 και τα πάντα μείνανε απείρακτα, εκτός από desktops και επαφές και λογαριασμούς. Δηλαδή οι εφαρμογές και ότι είχε αποθηκευμένο δεν χάθηκε (βλ saves σε games). Η απορία μου είναι ότι ήταν τυχαίο ότι ακόμα και η φωτό στο desktop έμεινε από την jph ή όντως έτσι γίνεται πάντα???? Διότι αν χάνοντε μόνο οι επαφές και τα άλλα που είπα, είναι εντελώς αστείο να τα ξαναπεράσεις. ΥΓ: Για να προλάβω κάποιους "κακούς"..... το τσέκαρα βέβαια ότι την περάσαμε την js5!!!! :lol::lol::p:p:D:D Παράθεση Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Γεια και χαρά, Ο λόγος που απέφευγα το odin, ήταν διότι χανόντουσαν τα data στην συσκευή (ή τουλάχιστον έτσι είχα καταλάβει). Όμως, πριν λίγο μέσω odin περάστηκε η js5 και τα πάντα μείνανε απείρακτα, εκτός από desktops και επαφές και λογαριασμούς. Δηλαδή οι εφαρμογές και ότι είχε αποθηκευμένο δεν χάθηκε (βλ saves σε games). Nαι, εφόσον δεν έκανες repartition και το JS5 που έβαλες (μάλλον αυτό από το πρώτο μήνυμα του θέματος) δεν περιέχει bootloaders, δε θα σβηστούν τα δεδομένα σου... αλλά καλύτερα να κάνεις αυτό το reset, δεν το συνιστούν όλοι τζάμπα... μπορεί να δουλεύει τώρα, αλλά μετά το reset όλα θα είναι ακόμα καλύτερα. Εγώ επειδή είχα δουλειά, είχα αναβάλει το reset όταν έβαλα τη 2.2.1 επίσημα μέσω Kies (Αγγλική). Όταν μετά τα Χριστούγεννα βρήκα χρόνο και το έκανα, είδα φοβερή διαφορά. Αν έχεις ένα backup με το titanium, είναι πολύ εύκολο να τα ξαναβάλεις όλα όπως ήταν πριν το reset... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ερώτηση, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή ώστε να παίζω city vile??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ερώτηση, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή ώστε να παίζω city vile??? places --> το κοντινοτερο νετκαφε σορι φιλε αλλα δεν.... :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλα θα το σουταρω το galaxy , δεν μου ανοιγει καμια εφαρμογη , λεει τερματιστηκε απροσδοκητα , κ εχουν εξαφανιστει κ καποιες εφαρμογες. ουτε το titanium back up μου ανοιγει, το μονο που εκανα ειναι οτι αλλαξα καρτα σιμ κ εβαλα vodafone , παιζει να επηρεαστηκε? και πως το φτιαχνω τωρα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 καλα θα το σουταρω το galaxy , δεν μου ανοιγει καμια εφαρμογη , λεει τερματιστηκε απροσδοκητα , κ εχουν εξαφανιστει κ καποιες εφαρμογες. ουτε το titanium back up μου ανοιγει, το μονο που εκανα ειναι οτι αλλαξα καρτα σιμ κ εβαλα vodafone , παιζει να επηρεαστηκε? και πως το φτιαχνω τωρα?????φιλε junior7,επειδη βλεπω οτι παιδευεσαι και ταλαιπωρεισαι μερες με διαφορα που σου συμβαινουν,δεν ξαναφλασαρεις την js5 με ολες τις <απαραιτητες προδιαγραφες> (φορματ sd,wipe/data ) να ησυχασεις μια και καλη?Δεν φταιει το galaxy σε καμια περιπτωση!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImposeR Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα ενω το samsung kies μου αναγνωριζει σωστα το κινητο Οταν προσπαθω να το βρω με το adb( adb devices) δε το βρισκει... εχω enabled το usb debbuging :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 φιλε junior7,επειδη βλεπω οτι παιδευεσαι και ταλαιπωρεισαι μερες με διαφορα που σου συμβαινουν,δεν ξαναφλασαρεις την js5 με ολες τις <απαραιτητες προδιαγραφες> (φορματ sd,wipe/data ) να ησυχασεις μια και καλη?Δεν φταιει το galaxy σε καμια περιπτωση!!! ειλικρινά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό ακριβώς που λέει ο truckman. Το galaxy είναι απροβλημάτιστο αν ακολουθήσεις αυτό το δρόμο Αν τελικά το σουτάρεις σφύρα μας το πού θα το κάνεις και το πότε να το πάρουμε εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα ενω το samsung kies μου αναγνωριζει σωστα το κινητο Οταν προσπαθω να το βρω με το adb( adb devices) δε το βρισκει... εχω enabled το usb debbuging :blink: Δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers μάλλον. Σύνδεσέ το και μία φορά ως συσκευή αποθήκευσης, αν δε δει drivers oύτε έτσι ίσως πρέπει να τους ξαναεγκαταστήσεις. Περίεργο πάντως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImposeR Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 πολυ περιεργο το samsung kies δουλευει μια χαρα, ως συσκευη αποθυκευσης το αναγνωριζει αλλα το adb τπτ,και το χρειζομαι για να to ροοταρω! Επισης παρατηρησα οτι και το superoneclick δεν το αναγνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 πολυ περιεργο το samsung kies δουλευει μια χαρα, ως συσκευη αποθυκευσης το αναγνωριζει αλλα το adb τπτ,και το χρειζομαι για να to ροοταρω! Επισης παρατηρησα οτι και το superoneclick δεν το αναγνωριζει. Το superoneclick χρησιμοποιεί το adb, οπότε είναι το ίδιο πράγμα. Τί λειτουργικό έχεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImposeR Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 froyo 2.2 συγκερκιμενα το I5800XXJPF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 froyo 2.2 συγκερκιμενα το I5800XXJPF Δηλαδή δεν έχεις Galaxy S; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImposeR Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 galaxy 3 εχω απλα διαβασα οτι η μεθοδος για root ειναι ιδια και στα δυο κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts