Stinger Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εβαλε κανεις τους ηχους απο την κουζινα του Doc? Τι ακριβως αλλαζουν, μονο εκεινους του boot animation ή γενικοτερα τους default ηχους της συσκευης? Εχω φτιαξει μια No Wipe η οποια ειναι ιδια με αυτην που εχω τωρα (συν boot animation και ηχους Cyanogen) αλλα δεν την περναω ακομα γιατι βαριεμαι να στηνω παλι τον Launcher Pro. Το οποιο μας οδηγει στην επομενη ερωτηση: Επειδη κολλησα και δεν θυμαμαι καθολου, αν περασουμε μια No Wipe, ο Launcher Pro χανει τις ρυθμισεις και κυριως τα widgets στις home screens? Αλλάζει τους default ήχους της συσκευής. Δεν μπορώ να σου πω για τους boot/shutdown ήχους γιατί έχω αλλάξει animation οπότε δεν έχουν ήχο. Όσο για τις no wipe δεν χαλάνε τα Widgets αλλά έχω αρκετό καιρό να περάσω no wipe οπότε ας μην σε πάρω στον λαιμό μου. Γιατί δεν κάνεις μια wipe? Με titanium ούτε μισή ώρα υπόθεση το restore.. (βασικά και πολύ είπα το βάζεις να κάνει restore τα πάντα και όταν τελειώσει απλά περνάς ξανά χειροκίνητα τα widgets) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 να ρωτησω ποιο παιδι φτιαχνει usb jig ? ειναι κανενας απο αθηνα? αλλιως αποστολη , ειναι για φιλο μου οποιος εχει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ρε παιδιά αυτό το jig...2 αντιστάσεις είναι...βλέπω ότι κάνουν αμάν κάποιοι..είναι 2 με 3 λεπτά δουλειά να το κάνεις και κόστος κάτω από 1ευρώ...google it...το χρειάζεσαι ή όχι καλό είναι να υπάρχει... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 να ρωτησω ποιο παιδι φτιαχνει usb jig ? ειναι κανενας απο αθηνα? αλλιως αποστολη , ειναι για φιλο μου οποιος εχει πμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3482730#post3482730 Aπό εδώ έχουμε τον jimacid και έναν άλλον που τώρα δε μού'ρχεται :) @sarakinos: Για σένα και για κάποιους από μας μπορεί να είναι εύκολο, αλλά η πλειοψηφία δεν έχει τέτοιες γνώσεις, ούτε και όρεξη... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Αλλάζει τους default ήχους της συσκευής. Δεν μπορώ να σου πω για τους boot/shutdown ήχους γιατί έχω αλλάξει animation οπότε δεν έχουν ήχο. Όσο για τις no wipe δεν χαλάνε τα Widgets αλλά έχω αρκετό καιρό να περάσω no wipe οπότε ας μην σε πάρω στον λαιμό μου. Γιατί δεν κάνεις μια wipe? Με titanium ούτε μισή ώρα υπόθεση το restore.. (βασικά και πολύ είπα το βάζεις να κάνει restore τα πάντα και όταν τελειώσει απλά περνάς ξανά χειροκίνητα τα widgets) Cool ειμαι περιεργος να ακουσω τι περιεχουν οι cyanogen sounds οταν τους βαλω :) Βασικα πριν δυο μερες περασα την wipe και τρεχει οκ, οποτε δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητη παλι wipe πανω στην ιδια εκδοση και τον ιδιο kernel αφου στην ουσια το μονο που θα προστεθει θα ειναι το boot animation και οι ηχοι. Αλλα πραγματικα ετσι οπως τον εχω στησει τον Launcher Pro, με εξτρα εικονιδια και αρκετα widgets, ειναι ο,τι χειροτερο να τον ξαναφτιαχνω (αυτο μου τρωει τον περισσοτερο χρονο μετα απο καθε φλασαρισμα παντως, η ανακτηση των εφαρμογων ειναι οντως γρηγορη :) ) ΕΝΤΙΤ: ο doc κανει αναβαθμιση στο site της κουζινας, αναρωτιεμαι τι θα αλλαξει παλι. Edited January 24, 2011 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Μήπως έγινε root με το superoneclick; Nαι με το superoneclick.Μαμακία 'εκαμνα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enamon Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nαι με το superoneclick.Μαμακία 'εκαμνα?:p Κοίτα και γω με το superoneclick έχω γίνει root και δεν είχα κανένα θέμα , ούτε με το Titanium ούτε με άλλη εφαρμογή που ζητάει root δικαιώματα. Καλή σας μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Για όσους έχουν πρόβλημα με το φ στο tapatalk ας δοκιμάσουν να αλλάξουν το φόντο σε μαύρο και μετά απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση απο το μάρκετ.Στην js3 δουλεύει. Sent from this galaxy Καλημερα.Με js3 ειμαι,το εκανα αλλα δεν επιασε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Το "κανονικά" μ'αρέσει... :) Ναι, υπάρχει κίνδυνος αν το κάνεις με. Δηλαδη ποτε κανει καποιος repartition χωρις προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 νομιζω οτι για να εχεις τοσο πολυ κατειλειμενη μνημη πρεπει να σου εχει μεινει ανοικτος ο browser,εχεις ανοιξει τη διαχειριση εργασιων να δεις? Mηπως φταιει το γεγονος οτι δουλευω με τον Launcher Pro και συνεχεια "τρεχει" σαν προγραμμα και μου κραταει τοση μνημη?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nαι με το superoneclick.Μαμακία 'εκαμνα?:p Όχι δεν έκανες μαμακία :), το superoneclick είναι ένας από τους τρόπους που προτείνονται για να γίνεις root. Για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3470308#post3470308. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 αφησα το thread για καποιο καιρο λογω υποχρεωσεων και αλλαξοπιστήσατε ολοι από τον darky και στην κουζίνα ολοταχώς θα φταινε οι...εκπομπές μαγειρικης παντως με τρωει το χερι να βαλω τη νεα του darky (και λεω με τρωει και δεν το χω κανει ακομα γιατι η προηγούμενη εχει αποδειχθει πολυ σταθερη αν και καταναλώνει λιγο μπαταρία παραπάνω) τα προβλήματα με το bootαρισμα τα λυσε? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Το μπουτάρισμα λύθηκε με την 9.0.1, αλλά όλα μα όλα λύθηκαν με την 9.0.2 Έχω βάλει τη νέα darky 9.0.2 και πάει πολύ καλά. Η 9.0.1 και αυτή μπήκε καλά, αλλά πήγα να φλασάρω τον speedmod για να συγκρίνω και κόλλησε. Ίσως είχα λάθος αρχείο. Έβαλα 9.0.2 με voodoo, καλός ήταν, αλλά ίσως ιδέα μου, η μπαταρία έπεφτε πολύ με wifi, και έβαλα πάλι speedmod απο πάνω. Όλα καλά. Και το darky app δουλεύει καλά. Απλά το τρέχεις και διαλέγεις πριν φλασάρεις, και αυτό δημιουργεί μερικά αρχεία (κενά) στην sd απλά για να δώσει οδηγίες στο script της rom για το τι να βάλει μέσα. Η διαφορά που βλέπω με του doc, είναι κυρίως στη μνήμη ram, η darky δεν αφήνει την ram να πέσει πολύ. Συνέχεια έχω 100-130mb ελεύθερα. Ενώ στου doc άνοιγα τον browser, και κολλούσε λίγο λόγω ram. Επίσης, και αυτό μάλλον έχει να κάνει με JS3(Doc) και JPY(darky), στην doc έχει καλύτερο gallery, σίγουρο αυτό, αλλά έχει χειρότερο browser. Δηλαδή πέραν της μνήμης που καταναλώνει παραπάνω (70+ έναντι 50-60 στην jpy), όταν κάνεις pinch zooming πιξελιάζουν τα γράμματα για λίγο. Για stock browser μιλάω. Ενώ στην darky-jpy είναι σαφώς καλύτερο. Δεν ξέρω, ίσως γίνεται να βάλλω το apk της gallery του js3 στην darky/ Θα το δοκιμάσω και θα πω. Edited January 25, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Λοιπόν με την 9.0.2 εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τον configurator. Δεν μου βάζει με τίποτα τα έξτρα (αν και τα επιλέγω κανονικά)... Φλασάρω και ξαναφλασάρω αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Δηλαδη ποτε κανει καποιος repartition χωρις προβλημα; Όταν φλασάρει low firmwares, που περιέχουν και bootloaders. Που συνήθως δίνονται με 3 αρχεία για το Odin. Ακόμα και με 3 αρχεία, αν έχεις ήδη το ίδιο partition table, (η Samsung δεν το έχει αλλάξει από την έκδοση JM1 τον Ιούλιο -512.pit, εκτός ίσως από 2-3 Σκανδιναβικές test εκδόσεις), δε χρειάζεται καν repartition, δε θα κερδίσεις κάτι. Αν ας πούμε βάλεις από την XXJF3 την XXJPU, ναι, το repartition είναι απαραίτητο. Aν βάλεις από την JPU την JPY, δε χρειάζεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Όπως γράφω και πιο πριν, έχω dark 9 (jpy). Επειδή όμως το pinch zoom στην js3 είναι σαφώς καλύτερο, (η φόρτωση εικόνων γίνεται γρήγορα και στην darky, αλλά το zoom μέχρι τώρα σε όλα τα android firmwares στην 3d gallery, δεν ήταν καλό, δηλαδή έκανες το gesture και η εικόνα εκτός απο zoom πήγαινε και δεξιά-αριστερά), τράβηξα το gallery3d.apk απο την doc, έσβησα απο το system/app το πρηγούμενο του darky και έβαλα του doc. Και δουλεύει εξαιρετικά. Θα το κάνω άλλες φορές και πριν φλασάρω. Υ.Γ. Για όσους δεν τους αρέσει ο stock browser (πχ εμένα στην js3) εξίσου γρήγορος είναι ο dolphin HD. Καλύτερο scroll ο opera, αλλά όχι τόσο γρήγορο loading, και όταν scrollάρεις γρήγορα εμφανίζει κενά που δεν είναι φορτωμένα. Έτσι έμεινα σε dolphin και fullscreen mode...πολύ καλά με λίγη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ερωτηση οσοι βαλατε την 9,0,2 του darky με το gps ολα καλα? σε ποση ωρα λοκαρει, ακριβεια και χανει το σημα? γιατι σε εμενα δυσκολευετε να δει δορυφορους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ερωτηση προς γνωστες της JS3 και τα περι RAM της.:O Απο προχθες παρατηρησα κατι στο δικο μου Galaxy με τον Speedmod Kernel,επειδη δουλευω συνεχεια με τον Launcher Pro μου δειχνει συνεχεια καταναλωση γυρω στα 260-280mb/338mb χωρις τιποτα αλλο ανοιχτο.Το κινητο δεν δειχνει να κολλαει παρα μονο οταν κανω browsing με τον μαμα browser και μερικες φορες σε εκνευριστικο βαθμο.(δεν εχω δοκιμασει αλλον browser βασικα και εχω κανει και το Smoothness fix του Stinger aka Βασιλης χωρις διαφορα.) Βγηκα εντελως απο τον Launcher Pro δοκιμαστικα και εμεινε εκει η καταναλωση οποτε εκανα εκκαθαριση 1 και 2 (εδειξε οτι εκλεισαν 11 εφαρμογες στο backround) και επεσε στα 160mb αλλα εδω και πεντε λεπτα χωρις να κανω κατι αλλο παρα μονο να μπαινω στο Random access memory απο τις ενεργες εφαρμογες,μου δειχνει παλι καταναλωση 175mb/338mb.:blink: Η ερωτηση ειναι αν ειναι φυσιολογικη αυτη η καταναλωση και αν κανει να κανουμε εκκαθαριση συχνα η παθαινει κατι το κινητο απο αυτο??(οπως με τους task killers που το κανουν πιο αργο μεχρι να ξανανοιξουν οι εφαρμογες) Ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.:) ps:Απαντησεις του τυπου ρε δεν Γ@μι@σ@ι και συ και το κινητο σου δεν ειναι αποδεκτες.:p:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Ερωτηση προς γνωστες της JS3 και τα περι RAM της.:O Απο προχθες παρατηρησα κατι στο δικο μου Galaxy με τον Speedmod Kernel,επειδη δουλευω συνεχεια με τον Launcher Pro μου δειχνει συνεχεια καταναλωση γυρω στα 260-280mb/338mb χωρις τιποτα αλλο ανοιχτο.Το κινητο δεν δειχνει να κολλαει παρα μονο οταν κανω browsing με τον μαμα browser και μερικες φορες σε εκνευριστικο βαθμο.(δεν εχω δοκιμασει αλλον browser βασικα και εχω κανει και το Smoothness fix του Stinger aka Βασιλης χωρις διαφορα.) Βγηκα εντελως απο τον Launcher Pro δοκιμαστικα και εμεινε εκει η καταναλωση οποτε εκανα εκκαθαριση 1 και 2 (εδειξε οτι εκλεισαν 11 εφαρμογες στο backround) και επεσε στα 160mb αλλα εδω και πεντε λεπτα χωρις να κανω κατι αλλο παρα μονο να μπαινω στο Random access memory απο τις ενεργες εφαρμογες,μου δειχνει παλι καταναλωση 175mb/338mb.:blink: Η ερωτηση ειναι αν ειναι φυσιολογικη αυτη η καταναλωση και αν κανει να κανουμε εκκαθαριση συχνα η παθαινει κατι το κινητο απο αυτο??(οπως με τους task killers που το κανουν πιο αργο μεχρι να ξανανοιξουν οι εφαρμογες) Ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.:) ps:Απαντησεις του τυπου ρε δεν Γ@μι@σ@ι και συ και το κινητο σου δεν ειναι αποδεκτες.:p:lol: Κοιτα καθε χρηστης εχει διαφορετικες εμπειρίες. Εγω με κουζινα γιατρου και launcher pro με ολα τα widget ενεργα το τηλ παιζει παντα σε 180/354 δεν χρησιμοποιώ κανενα task/autokiller. Το καθαρισμα επιπεδου 2 κλεινει βασικα προγραμματα και οχι μονο του backround λεγε με launcher/gtalk κτλ. Υ.Γ ρε δε μ@μιεσ@ι εσυ και το τηλ σου. :P Edited January 25, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν σε JPY μπορούμε να αλλάξουμε τη lockscreen? Δε θέλω custom rom.... P.S. Με την ευκαιρία του φίλου ρώταγε για jig, ξαναλέω για όποιον τυχόν χρειάζεται ένα, ότι μένω Αμπελόκηπους. Και κάτι ακόμα. Έχω εγκαταστήσει το clockwork recovery αλλά όποτε πάω να μπω με τα 3 κουμπιά, με βγάζει στο κανονικό recovery 2e που έχω... Από ψάξιμο που είχα κάνει όταν το εγκατέστησα είδα ότι λέγανε να επιλέξεις από το recovery2e το update.zip, έτσι μπαίνουμε σε CWR? Edited January 25, 2011 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν σε JPY μπορούμε να αλλάξουμε τη lockscreen? Δε θέλω custom rom.... P.S. Με την ευκαιρία του φίλου ρώταγε για jig, ξαναλέω για όποιον τυχόν χρειάζεται ένα, ότι μένω Αμπελόκηπους. Η lockscreen υπόκειται στο framework. Υπαρχει βεβαια μια εφαρμογη που ειχα δοκιμασει παλια στο milestone αν και δε μπορω να πω οτι τη συμπαθησα. Αν εχεις καποιες στοιχειώδεις γνωσεις (deodex) μπορεις να περασεις ενα theme το οποιο να υποστηριζει διαφορες lockscreens. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν σε JPY μπορούμε να αλλάξουμε τη lockscreen? Δε θέλω custom rom.... P.S. Με την ευκαιρία του φίλου ρώταγε για jig, ξαναλέω για όποιον τυχόν χρειάζεται ένα, ότι μένω Αμπελόκηπους. Και κάτι ακόμα. Έχω εγκαταστήσει το clockwork recovery αλλά όποτε πάω να μπω με τα 3 κουμπιά, με βγάζει στο κανονικό recovery 2e που έχω... Από ψάξιμο που είχα κάνει όταν το εγκατέστησα είδα ότι λέγανε να επιλέξεις από το recovery2e το update.zip, έτσι μπαίνουμε σε CWR? Nαι χωρίς custom kernel σε βγάζει στο 2e πρώτα, και τρέχοντας το sdcard:apply update.zip μπαίνεις σε CWM. Εγώ προτείνω την εφαρμογή ROM manager, μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις κατεύθειαν reboot σε recovery, nandroid backup etc. μέσα από το GUI της. Όσο για την lockscreen της JPY ναι γίνεται και χωρίς kernel, αλλά θέλει deodexed framework και βαβούρα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nαι χωρίς custom kernel σε βγάζει στο 2e πρώτα, και τρέχοντας το sdcard:apply update.zip μπαίνεις σε CWM. Εγώ προτείνω την εφαρμογή ROM manager, μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις κατεύθειαν reboot σε recovery, nandroid backup etc. μέσα από το GUI της. Όσο για την lockscreen της JPY ναι γίνεται και χωρίς kernel, αλλά θέλει deodexed framework και βαβούρα. E, λοιπόν ενώ την πρώτη φορά είχα μπει με τον τρόπο αυτό και έκανα ένα nandroid backup, σήμερα πήγα να ξανακάνω, μπαίνω λοιπόν στο 2eR, update.zip και μπαίνω σε CWR. Επιλέγω nandroid backup και η διαδικασία τελειώνει κανονικά. Πατάω reboot και κολάει στο S! Βγάζω μπαταρία, μπουτάρει κανονικά και γίνεται χαμός από FC, όλων των εφαρμογών. Πάλι καλά που είχα πάρει το παλιό nandroid με το οποίο ευτυχώς επανήλθε στην προ πενθημέρου κατάσταση.... Τί σκ@τ@ έφταιξε???? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Έχω εγκαταστήσει το clockwork recovery αλλά όποτε πάω να μπω με τα 3 κουμπιά, με βγάζει στο κανονικό recovery 2e που έχω... Από ψάξιμο που είχα κάνει όταν το εγκατέστησα είδα ότι λέγανε να επιλέξεις από το recovery2e το update.zip, έτσι μπαίνουμε σε CWR? Εγω οταν εβαλα το το CWM η διαδικασια που ακολουθησα ηταν η εξης : 1)Εγκατεστησα το ROM Manager απο το market 2)Αφου σιγουρεψα οτι δεν εχω αλλο αρχειο με την ονομασια update.zip στην /sdcard, εγκατεστησα το CWM μεσω του ROM manager και αν θυμαμαι καλα με εβαλε μονο του σε recovery mode, αλλα αν δεν σε βαλει, μπαινεις μονος σου. 3)Στο recovery mode πατας apply update.zip και αν δεν σε βαλει σε CWM και σε βαλει παλι σε 2e, ξαναπατας apply update.zip.(Εγω χρειαστηκε να το κανω 2 φορες) edit. Απο οτι βλεπω με προλαβε ο Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ερωτηση οσοι βαλατε την 9,0,2 του darky με το gps ολα καλα? σε ποση ωρα λοκαρει, ακριβεια και χανει το σημα? γιατι σε εμενα δυσκολευετε να δει δορυφορους.. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω, δεν το χρησιμοποιώ πολύ το gps παρόλα αυτά. Ερωτηση προς γνωστες της JS3 και τα περι RAM της.:O Απο προχθες παρατηρησα κατι στο δικο μου Galaxy με τον Speedmod Kernel,επειδη δουλευω συνεχεια με τον Launcher Pro μου δειχνει συνεχεια καταναλωση γυρω στα 260-280mb/338mb χωρις τιποτα αλλο ανοιχτο.Το κινητο δεν δειχνει να κολλαει παρα μονο οταν κανω browsing με τον μαμα browser και μερικες φορες σε εκνευριστικο βαθμο.(δεν εχω δοκιμασει αλλον browser βασικα και εχω κανει και το Smoothness fix του Stinger aka Βασιλης χωρις διαφορα.) Βγηκα εντελως απο τον Launcher Pro δοκιμαστικα και εμεινε εκει η καταναλωση οποτε εκανα εκκαθαριση 1 και 2 (εδειξε οτι εκλεισαν 11 εφαρμογες στο backround) και επεσε στα 160mb αλλα εδω και πεντε λεπτα χωρις να κανω κατι αλλο παρα μονο να μπαινω στο Random access memory απο τις ενεργες εφαρμογες,μου δειχνει παλι καταναλωση 175mb/338mb.:blink: Η ερωτηση ειναι αν ειναι φυσιολογικη αυτη η καταναλωση και αν κανει να κανουμε εκκαθαριση συχνα η παθαινει κατι το κινητο απο αυτο??(οπως με τους task killers που το κανουν πιο αργο μεχρι να ξανανοιξουν οι εφαρμογες) Ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.:) ps:Απαντησεις του τυπου ρε δεν Γ@μι@σ@ι και συ και το κινητο σου δεν ειναι αποδεκτες.:p:lol: Ναι, και σε εμένα με kitchen και JS3 είχε μεγάλη κατανάλωση ram. Είχε μικρότερο κατώφλι για κλείσιμο εφαρμογών, κάτι τέτοιο. Δεν φταίει μια εφαρμογή, απλά αφήνει πολλές ανοιχτές. Και άνοιγα τον browser σε τυχαίες φάσεις και κόλλαγε. Στην js3 αυτό που μου άρεσε σε σχέση με την jpy είναι η gallery. Το ίδιο γρήγορη κατα τ' άλλα, και με αυτό το θέμα με τη ram. Τουλάχιστον στην doc, δεν ξέρω για το stock js3 τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts