Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή η 2.2.1 αλλά με έχει βγάλει την Παναγία.

Μια χάνει τις ρυθμίσεις των APN, μια χάνεται το enable στο SetCPU.

Δεν ξέρω είναι ιδέα μου ή δεν κάθισε καλά η ολλανδική? :p

Εγω να δεις τι εχω παθει..μου εχει σπασει τα νευρα κυριολεκτικα η ολλανδικη..δουλευει τοσο αψογα που καθομαι και κοιταω το κινητο και δεν ξερω τι να του κανω :lol:

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω να δεις τι εχω παθει..μου εχει σπασει τα νευρα κυριολεκτικα η ολλανδικη..δουλευει τοσο αψογα που καθομαι και κοιταω το κινητο και δεν ξερω τι να του κανω :lol:

αχχααχ και εγώ, και το έριξα στο ψάρεμα!! (Fishing kings!!! ftw :lol:)

Btw ... διαβάζω συνέχεια για προβλήματα... και αναρωτιέμαι WTF ρε ****το, μόνο σε μένα παίζουν άψογα με την πρώτη και χωρίς προβλήματα?... Να πάω να παίξω κανένα joker? Η να γράψω έναν οδηγό εγκατάστασης custom Rom...;)

αχχααχ και εγώ, και το έριξα στο ψάρεμα!! (Fishing kings!!! ftw :lol:)

Btw ... διαβάζω συνέχεια για προβλήματα... και αναρωτιέμαι WTF ρε ****το, μόνο σε μένα παίζουν άψογα με την πρώτη και χωρίς προβλήματα?... Να πάω να παίξω κανένα joker? Η να γράψω έναν οδηγό εγκατάστασης custom Rom...;)

Χαχαχα κατι βλεπω να ερχεται απο μακρια. Και θα ειναι...big!!:lol::lol: Θελεις να προσθεσεις αλλη μια γραμμη στην υπογραφη σου κυβοχια?:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ρε παιδια μια ερωτηση...Οταν με καλουνε η ενταση του ηχου κλισης ξεκιναει απο χαμηλα και ξαφνικα δυναμωνει η ενταση στο τερμα (εχω ηδη επιλεξει να χτυπαει στο τερμα) .Μη με ρωτησετε πριν τι εκανε μιας και μολις το πηρα εβαλα μεσα την 2.2.1 απο βοντα που ηταν πριν 2.1 :p :p ...

Καμια ιδεα γι αυτο;

bodo

Ρε παιδια μια ερωτηση...Οταν με καλουνε η ενταση του ηχου κλισης ξεκιναει απο χαμηλα και ξαφνικα δυναμωνει η ενταση στο τερμα (εχω ηδη επιλεξει να χτυπαει στο τερμα) .Μη με ρωτησετε πριν τι εκανε μιας και μολις το πηρα εβαλα μεσα την 2.2.1 απο βοντα που ηταν πριν 2.1 :p :p ...

Καμια ιδεα γι αυτο;

σε ολους ετσι ειναι...

αν θες να το αλλαξεις και εχεις την jpy 2.2.1 δες εδω

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καμια ιδεα γι αυτο;

ετσι ειναι σε ολους και σε ολες τις ρομ,καλο ειναι ομως,γλυτωνεις και κανα εγκεφαλικο αμα την ωρα που βλεπεις θριλερ χτυπησει το κινητο :lol::lol:

με προλαβε ο @suspect

Edited by truckman

Καμια ιδεα γι αυτο;

Tιποτα δεν εκανες ετσι ειναι. Ενοχλει πολυ λαο αυτο ο θεματακι. Ειχαν βρει καποιοι εναν τροπο αλλα θελει πειραγμα στο συστημα. Δεν ξερω αν ψαξεις εδω εχει ξαναναφερθει. Ισως βρεις τιποτα στο xda.

edit - Χαχα ωραια απαντησαν ολοι αστραπιαια. Που θα βρεις αλλου τετοια εξυπηρετηση. Δοκιμασε με το λινκ του υποπτου.:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Αυτο δε μπορει να διορθωθει αργοτερα απο καποιον που φτιαχνει δικη του ρομ;

Οντως τετοια εξυπηρετηση πουθενα :) :) :)

bodo

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Αυτο δε μπορει να διορθωθει αργοτερα απο καποιον που φτιαχνει δικη του ρομ;

Οντως τετοια εξυπηρετηση πουθενα :) :) :)

Αν μπεις στην κουζίνα του doc για μαγείρεμα ρομ υπάρχει η επιλογή για να ξεφορτωθείς αυτό το feature της samsung.

Μάκης

Την ανεβαζω σε hotfile τωρα.

Την κρατησα/κατεβασα απ'το kies οταν την ειχα δοκιμασει. :)

Ειναι η επισημη για οσους εχουν product code COS.

Εγω ειχα product code EUR στην 2.1, οποτε μαλλον δεν μου κανει, σωστα;

Αυτο που την κατεβασες/εσωσες πως το εκανες; Δεν μας το λες να το εχουμε στα υποψην :)

Nαι φαίνεται ok, μόνο με τo pda. Ευχαριστούμε THV :)

Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει, μέσω odin χωρίς repartition...

Γιατι χωρις repartition; Υπαρχει κινδυνος αν γινει και αυτο κανονικα, με 512.pit;

Χθες και εγώ με την σειρά μου αποφάσισα να βάλω την επίσημη/ανεπίσημη js3(flying dutchman) ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς του τυχεράκια.

Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Κατάφερα μια απλή διαδικασία να την κάνω εφιάλτη.

Το χρονικό του σύγχρονου τιτανικού

1) αποτυχία στο flash --> τούβλο

2) επιτυχία στο flash --> forced close παντού!

3) facoty reset --> reflash

4) επιτυχία στο rout!! (εξεπλάγην μέχρι kαι εγώ)

5) αποτυχία στο να περάσω την 2e recovery απλά κόλλαγε στην οθόνη Samsung gt-i9000 μπλα μπλα

6) βαρεμάρα... και είχα να κάνω δουλειές

7) φλασάρω μια 2.1 και πάω να περάσω την darky 9.02 αποτυχία στην εγκατάσταση μέσω cwm -.-

8) Το κινητό δούλεψε!! :lol::lol::lol:

Πως είναι η διαφήμιση του λαχείου "και άμα σου κάτσει;"

Είναι να μην σου κάτσει, το ηθικό πάντως είναι ακμαιότατο αγάπες σε όλους :lol:

Μέχρι το επόμενο φλΑΣΣΣΣΣΣ

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Χθες και εγώ με την σειρά μου αποφάσισα να βάλω την επίσημη/ανεπίσημη js3(flying dutchman) ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς του τυχεράκια.

Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Κατάφερα μια απλή διαδικασία να την κάνω εφιάλτη.

Το χρονικό του σύγχρονου τιτανικού

1) αποτυχία στο flash --> τούβλο

2) επιτυχία στο flash --> forced close παντού!

3) facoty reset --> reflash

4) επιτυχία στο rout!! (εξεπλάγην μέχρι kαι εγώ)

5) αποτυχία στο να περάσω την 2e recovery απλά κόλλαγε στην οθόνη Samsung gt-i9000 μπλα μπλα

6) βαρεμάρα... και είχα να κάνω δουλειές

7) φλασάρω μια 2.1 και πάω να περάσω την darky 9.02 αποτυχία στην εγκατάσταση μέσω cwm -.-

8) Το κινητό δούλεψε!! :lol::lol::lol:

Πως είναι η διαφήμιση του λαχείου "και άμα σου κάτσει;"

Είναι να μην σου κάτσει, το ηθικό πάντως είναι ακμαιότατο αγάπες σε όλους :lol:

Μέχρι το επόμενο φλΑΣΣΣΣΣΣ

hard reset κάνει ο κόσμος ΠΡΙΝ περάσει το νέο ρομ :p και πιθανώς η περιπέτειά σου θα είχε σταματήσει στο Step 1 :lol:

ye...

για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση οτι θα γίνει hard reset στο φλας και την πάτησα σαν πρωτάρης

αυτά παθαίνει κανείς όταν πάει να κάνει τον μάγκα 7 το πρωί -.-

παρεπιπτόντως το fail συνεχίστηκε στο ΙΚΕΑ, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία τελείως άσχετη με το θέμα :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εβαλε κανεις τους ηχους απο την κουζινα του Doc?

Τι ακριβως αλλαζουν, μονο εκεινους του boot animation ή γενικοτερα τους default ηχους της συσκευης?

Εχω φτιαξει μια No Wipe η οποια ειναι ιδια με αυτην που εχω τωρα (συν boot animation και ηχους Cyanogen) αλλα δεν την περναω ακομα γιατι βαριεμαι να στηνω παλι τον Launcher Pro. Το οποιο μας οδηγει στην επομενη ερωτηση: Επειδη κολλησα και δεν θυμαμαι καθολου, αν περασουμε μια No Wipe, ο Launcher Pro χανει τις ρυθμισεις και κυριως τα widgets στις home screens?

Παντως η JS3 ειναι οντως πολυ καλη, μετα απο καποιες ημερες χρησης (σε custom ομως), μπορω να πω πως μονο θετικα εχει. Και καλυτερη διαχειριση της μπαταριας (thanks Κυβοχια :p) και καλυτερο λοκαρισμα στο gps. Αυτο που μου κανει εντυπωση δε, ειναι πως παρολο που εχω 180 εφαρμογες (ναι, περναω μια φαση που εγκαθιστω ο,τι ακυρο υπαρχει αφου δεν φλασαρω πια διαρκως, και πρεπει να αρχισω να αφαιρω καποιες συντομα :lol:) η συσκευη παραμενει σταθερη και γρηγορη. Και το boot time σε δευτερολεπτα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ye...

για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση οτι θα γίνει hard reset στο φλας και την πάτησα σαν πρωτάρης

παρεπιπτόντως το fail συνεχίστηκε στο ΙΚΕΑ, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία τελείως άσχετη με το θέμα :)

Μερικες μερες πραγματικα λες πως οκ σημερα απλα η μερα δεν φτιαχτηκε για μενα. Οποτε σπιτι και υπομονη να ερθει η επομενη:lol:

Τελος καλο ολα καλα λοιπον. 3 button combo is your friend!!!

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ye...

Χεχεχ την έχω πατήσει και εγώ έτσι... αλλά δεν ήταν 7 ήταν 5 :P (και το πρωί δούλευα!)

Εβαλε κανεις τους ηχους απο την κουζινα του Doc?

Τι ακριβως αλλαζουν, μονο εκεινους του boot animation ή γενικοτερα τους default ηχους της συσκευης?

Εχω φτιαξει μια No Wipe η οποια ειναι ιδια με αυτην που εχω τωρα (συν boot animation και ηχους Cyanogen) αλλα δεν την περναω ακομα γιατι βαριεμαι να στηνω παλι τον Launcher Pro. Το οποιο μας οδηγει στην επομενη ερωτηση: Επειδη κολλησα και δεν θυμαμαι καθολου, αν περασουμε μια No Wipe, ο Launcher Pro χανει τις ρυθμισεις και κυριως τα widgets στις home screens?

Παντως η JS3 ειναι οντως πολυ καλη, μετα απο καποιες ημερες χρησης (σε custom ομως), μπορω να πω πως μονο θετικα εχει. Και καλυτερη διαχειριση της μπαταριας (thanks Κυβοχια :p) και καλυτερο λοκαρισμα στο gps. Αυτο που μου κανει εντυπωση δε, ειναι πως παρολο που εχω 180 εφαρμογες (ναι, περναω μια φαση που εγκαθιστω ο,τι ακυρο υπαρχει αφου δεν φλασαρω πια διαρκως, και πρεπει να αρχισω να αφαιρω καποιες συντομα :lol:) η συσκευη παραμενει σταθερη και γρηγορη. Και το boot time σε δευτερολεπτα.

Θα σου πω σε λίγο Πέτρο με τι διαφορά ότι έβαλα nexus s sounds :cool:

Κύριοι,ενώ είμαι root και έχω το superuser κατέβασα το tinanium και μ λέει ότι δέν μπορεί να εγκατασταθεί γιατί δέν έχει δικαιώματα root:wacko:

Τι γίνετε?

οταν το ανοιξες του εδωσες δικαιωμα απο το superuser??

Κύριοι,ενώ είμαι root και έχω το superuser κατέβασα το tinanium και μ λέει ότι δέν μπορεί να εγκατασταθεί γιατί δέν έχει δικαιώματα root:wacko:

Τι γίνετε?

Μήπως έγινε root με το superoneclick;

Μάκης

Χεχεχ την έχω πατήσει και εγώ έτσι... αλλά δεν ήταν 7 ήταν 5 :P (και το πρωί δούλευα!)

Δεν ξερω αν εχει κανει καποιο update τις τελευταιες ωρες στην κουζινα αλλα οι ηχοι του nexus και. του cm7 ηταν για τα μπαζα.Σε σημειο που τη ρομ με τους ηχους του nexus τη φλασαρα 2 φορες.Επισης παρατηρησα οτι δεν ειχαν καμια σχεση με τη ρομ του darky που ειχε ηχους απο το nexus.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όποιος χρησιμοποιεί για πληκτρολόγιο το htc ime, άλλα δεν του αρέσουν τα χρώματα που έχει, μπορεί να μπει στην online theme kitchen για το htc ime εδώ http://www.gimpsta.com/themer/ (χρειάζεται register) και να φτιάξει μια στα μέτρα του. Μετά το τέλος της διαδικασίας έχει έτοιμο το .apk αρχείο για εγκατάσταση ;)

Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654179 είναι το αρχικό link που υπάρχει για το site, καθώς και εικόνες από διάφορα πληκτρολόγια.

Εγώ έχω το παρακάτω (κάνω και οικονομία με το μαύρο στην amoled :p )...

http://img843.imageshack.us/img843/986/snap20110124235034.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Υ.Γ. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας, άλλα υποθέτω λόγω του ότι η γλώσσα του developer είναι η αγγλική και δεν ασχολήθηκε... κατά τα άλλα τέλειο :)

Aναμενω μηπως και την περασω αυριο :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όποιος χρησιμοποιεί για πληκτρολόγιο το htc ime, άλλα δεν του αρέσουν τα χρώματα που έχει, μπορεί να μπει στην online theme kitchen για το htc ime εδώ http://www.gimpsta.com/themer/ (χρειάζεται register) και να φτιάξει μια στα μέτρα του. Μετά το τέλος της διαδικασίας έχει έτοιμο το .apk αρχείο για εγκατάσταση ;)

Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654179 είναι το αρχικό link που υπάρχει για το site, καθώς και εικόνες από διάφορα πληκτρολόγια.

Εγώ έχω το παρακάτω (κάνω και οικονομία με το μαύρο στην amoled :p )...

http://img843.imageshack.us/img843/986/snap20110124235034.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Υ.Γ. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας, άλλα υποθέτω λόγω του ότι η γλώσσα του developer είναι η αγγλική και δεν ασχολήθηκε... κατά τα άλλα τέλειο :)

Πραγματι πολυ ωραιο αν και απο τη στιγμη που βγηκε το gingerbread πληκτρολογιο και εχει και ελληνικα δεν το αποχωριζομαι.Ακομα και το swype εκανα uninstall

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by Tyxerakias

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατι χωρις repartition; Υπαρχει κινδυνος αν γινει και αυτο κανονικα, με 512.pit;

Το "κανονικά" μ'αρέσει... :) Ναι, υπάρχει κίνδυνος αν το κάνεις με.

- Alex

• The topic was unlocked