Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω 3 κουμπιά αλλά δε μπαίνει recovery, μόνο download. Να φλασάρω απ'ευθείας darkys με odin ή καμία stock?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω να ρωτήσω τι στα κομμάτια χρειάζεται η 2ε;

1000 φορες προτιμώ ενα καστομ κερνελ και τελος!

Μιλάω γιατί την πατησα και γω και το τουβλιασα. Με jig ξεμπέρδεψα!

Αρχικά πέρασα με οντιν μονο κερνελ αλλα δεν εφτιαξρ. Αναγκαστικα έκανα επαναφορά σε 2.1 γιατί βρήκα εύκολο τον οδηγό.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Έχω 3 κουμπιά αλλά δε μπαίνει recovery, μόνο download. Να φλασάρω απ'ευθείας darkys με odin ή καμία stock?

εφοσον μπαινει σε download μπορεις να φλασαρεις...για να περασεις custom νομιζω πρεπει πρωτα να εχεις μια stock..δεν ειμαι σιγουρος ομως...

εγω να ρωτήσω τι στα κομμάτια χρειάζεται η 2ε;

1000 φορες προτιμώ ενα καστομ κερνελ και τελος!

Μιλάω γιατί την πατησα και γω και το τουβλιασα. Με jig ξεμπέρδεψα!

Δεν έχω ιδέα. Αυτό είχε στους οδηγούς ο darky, αυτό πήγα να περάσω. Όταν έκανα reboot χειροκίνητα, δε μπήκε recovery και με επανεκκίνηση άνοιξε κανονικά. Από adb reboot recovery κόλλησε και κάνει loop.

εφοσον μπαινει σε download μπορεις να φλασαρεις...για να περασεις custom νομιζω πρεπει πρωτα να εχεις μια stock..δεν ειμαι σιγουρος ομως...

Δεν έχω ιδέα πως. Αν υπάρχει κανένα λινκ μην την πατήσω παλι, ευπρόσδεκτο...

δεν ξερεις πως να περασεις stock με odin??κοιτα στην πρωτη σελιδα για αυτο...

Για την custom έλεγα... Anyway, να περάσω 2.2 ή αυτή που είχε? JPY είχε ο τύπος μέσα.

Για την custom έλεγα... Anyway, να περάσω 2.2 ή αυτή που είχε? JPY είχε ο τύπος μέσα.

αν θες οδηγιες για darky γραψε στο google darky rom το πρωτο site ειναι xda μπες και βλεπεις οδηγιες...αν θες stock περνα την js3 απο την πρωτη σελιδα...

Να κανω μια ερωτηση το task android process media που τρεχει συνεχεια απο πισω και μου απασχολει το κινητο και σερνεται τι ακριβως ειναι ??? Επισης εχω ενα θεμα με την εσωτερικη sd μωλις κανω οτιδηποτε διαγραφη αντιγραφη κανει συνεχεια scanning μερικες φορες θελει κανα 15λεπτο να σταματησει !! Τι στο καλο συμβαινει !!!:mad:

JPY ή JS3 και αν συνεχίσει να σου κάνει νερά κάνε και ένα repartition από το odin γιατί δεν ξέρεις τι στο καλό είχε κάνει πιο πριν ο άλλος

Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές έχεις απαντήσει το ίδιο πράγμα. Χαρά στο κουράγιο σου φίλε.

Αλέξανδρε επειδή πολλά παιδιά δεν γνωρίζουν από εντολές dos (λογικό), και επειδή βλέπω ότι το έχουν ρωτήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο, βάλε μια σημείωση στον οδηγό στην πρώτη σελίδα ότι στο command prompt δεν χρειάζονται οι απόστροφοι στις εντολές που γράφουμε.

+1 ισως μια διευκρινιση θα χρειαζοταν γιατι και εγω την ειχα πατισει ετσι

JPY ή JS3 και αν συνεχίσει να σου κάνει νερά κάνε και ένα repartition από το odin γιατί δεν ξέρεις τι στο καλό είχε κάνει πιο πριν ο άλλος

Thnx minos. Πέρασα JS3 με repartition και το κινητό ήρθε επιτέλους στα ίσια του. Είχα απελπιστει...

Το πρόβλημα με την 2e παραμένει μιας και δε θέλει να δουλέψει και πάλι. Αν αποφασίσω να δοκιμάσω Darkys η κάτι παρόμοιο, θα έχω θέμα...

Ρε παιδια για πειτε καμμια γνωμη γιατι απο χθες το μεσημερι μεχρι τωρα παλευω μ αυτο το ρημαδι το gps . Μεχρι χθες ηταν γαματο , κλειδωνε σε 5-10 δευτ/τα μεσα στο σπιτι . Χθες δοκιμαζα τις καινουργιες που εβγαζε ο Darky κι απο τοτε με το ζορι να κλειδωσει ενα με το ζορι .Του εκανα hard reset με ολους τους τροπους ,του αλλαξα κερνελ voodo -speedmod ,του περασα δυο τρεις φορες JM2 μετα froyo 2.2 μεσω Kies μετα 2.2.1 ξανα JM2 -JS3 .Του εκανα τα φιξακια απο το fast fix και sgs tools τιποτα ,του κοιταξα τις ρυθμισεις οπως τις γραφει ο φιλος minos 197 ιδιες ειναι. Τι διαολο επαθε ? Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια ,τι αλλο υπαρχει να του κανω ? Να πω κατι που με παραξενεψε οτι οσες φορες και να του εβαλα την JM2 ( με hard reset πριν και μετα ) στις ρυθμισεις κραταγε τον πινακα του Darky .
ΓΙΑΝΝΗΣ

Το how to στη πρώτη σελίδα για επαναφορά του 2e recovery είναι αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813475

Το λέω γιατί αρκετοί ανάφεραν πρόβλημα στην εγκατάσταση του. Από ότι διαβάζω δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις και έχει οδηγήσει κάποιους σε κόλλημα της συσκευής.

Μήπως είναι συνετό να αφαιρεθεί από την αρχική σελίδα το how to για το 2e recovery στο froyo και να βάλετε κάποιο άλλο (π.χ custom kernel); :)

Ρε παιδια για πειτε καμμια γνωμη γιατι απο χθες το μεσημερι μεχρι τωρα παλευω μ αυτο το ρημαδι το gps . Μεχρι χθες ηταν γαματο , κλειδωνε σε 5-10 δευτ/τα μεσα στο σπιτι . Χθες δοκιμαζα τις καινουργιες που εβγαζε ο Darky κι απο τοτε με το ζορι να κλειδωσει ενα με το ζορι .Του εκανα hard reset με ολους τους τροπους ,του αλλαξα κερνελ voodo -speedmod ,του περασα δυο τρεις φορες JM2 μετα froyo 2.2 μεσω Kies μετα 2.2.1 ξανα JM2 -JS3 .Του εκανα τα φιξακια απο το fast fix και sgs tools τιποτα ,του κοιταξα τις ρυθμισεις οπως τις γραφει ο φιλος minos 197 ιδιες ειναι. Τι διαολο επαθε ? Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια ,τι αλλο υπαρχει να του κανω ? Να πω κατι που με παραξενεψε οτι οσες φορες και να του εβαλα την JM2 ( με hard reset πριν και μετα ) στις ρυθμισεις κραταγε τον πινακα του Darky .

Λογικα χαθηκαν τα gps data που ειχε κατεβασει το κινητο ετσι ωστε να κανει lock γρηγορα σε δορυφορους. Ανοιξε το gps, ανοιξε και το wifi ή τα data(ετσι ωστε να επιταχυνθει η διαδικασια) και αστο σε καποιο σημειο να βλεπει στον ουρανο κανα τεταρτακι.Πιθανως να χρειαστει και πολυ λιγοτερο.Λογικα θα πρεπει να εχει κανει lock και μετα απο αυτο θα λοκαρει γρηγορα.

Αν δεν δουλεψουν τα παραπανω, κατεβασε την εφαρμογη gps status & toolbox απο το market και θα βρεις στο menu της εφαρμογης αυτης επιλογη για να κανεις download καποια data που θα επιταχυνουν τη διαδικασια λοκαρισματος.

Δοκιμασε τα και πες μας αν δουλεψε κατι απο αυτα.

Το how to στη πρώτη σελίδα για επαναφορά του 2e recovery είναι αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813475

Το λέω γιατί αρκετοί ανάφεραν πρόβλημα στην εγκατάσταση του. Από ότι διαβάζω δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις και έχει οδηγήσει κάποιους σε κόλλημα της συσκευής.

Μήπως είναι συνετό να αφαιρεθεί από την αρχική σελίδα το how to για το 2e recovery στο froyo και να βάλετε κάποιο άλλο (π.χ custom kernel); :)

στην πρωτη σελιδα στο post αλεχ που ειναι και ο ιδιος με το λινκ των xda ειναι σωστος τροπος αυτο που συμβαινει ειναι οτι πιθανον δεν αντιγραφονται ολα τα αρχεια γιατι δεν υπαρχει χωρος μεσου του adb εαν γραψεις df θα δεις εαν υπαρχει χωρος.

Λογικα χαθηκαν τα gps data που ειχε κατεβασει το κινητο ετσι ωστε να κανει lock γρηγορα σε δορυφορους. Ανοιξε το gps, ανοιξε και το wifi ή τα data(ετσι ωστε να επιταχυνθει η διαδικασια) και αστο σε καποιο σημειο να βλεπει στον ουρανο κανα τεταρτακι.Πιθανως να χρειαστει και πολυ λιγοτερο.Λογικα θα πρεπει να εχει κανει lock και μετα απο αυτο θα λοκαρει γρηγορα.

Αν δεν δουλεψουν τα παραπανω, κατεβασε την εφαρμογη gps status & toolbox απο το market και θα βρεις στο menu της εφαρμογης αυτης επιλογη για να κανεις download καποια data που θα επιταχυνουν τη διαδικασια λοκαρισματος.

Δοκιμασε τα και πες μας αν δουλεψε κατι απο αυτα.

Εκατσα μιση ωρα και περιμενα να κλειδωσει σε καθαρο ουρανο αλλα τιποτα . Αυτο με το gps status & toolbox δεν τοξερα ,του περασα ξανα jm2 και τωρα τοχω βαλει να περασει την jpy μεσω kies patser , μολις τελειωσει θα το δοκιμασω και θα σου πω .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Thnx minos. Πέρασα JS3 με repartition και το κινητό ήρθε επιτέλους στα ίσια του. Είχα απελπιστει...

Το πρόβλημα με την 2e παραμένει μιας και δε θέλει να δουλέψει και πάλι. Αν αποφασίσω να δοκιμάσω Darkys η κάτι παρόμοιο, θα έχω θέμα...

Είναι ενα αρχείο που γίνεται corrupt απο τα πολλά flasharismata ακόμα περισσότερο αν ο άλλος δεν έχει ιδέα τι κάνει.Στα μεταχειρισμένα πάντα ξεκινάς με repartition για να είσαι σίγουρος ότι είναι stock κατάσταση.Για το 2e μην το κουράσεις είναι πολύ απλό.Βάζεις είτε chainfire είτε speedmod και το έχουν μέσα.

Εγώ θα σου πρότεινα speedmod γιατί έχει πολλά καλούδια από root,μέχρι color,sound fix και το clockwork recovery για να περνας άλλα roms.

Απλά το κατεβάζεις και το flash με το odin σαν PDA και είσαι ετοιμος..(Χωρίς repartition τώρα)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ DARKY!

Πολλοι εχουν bootloops...

Ο ιδιος ειπε να σταματησουν να την βαζουν...

Προσπαθει να την διορθωσει

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παιδιά τριγυρνάει κανένα jig να δανείσουμε στο φίλο Golden_Jackal στην Koζάνη να αναστήσει το κινητό του;
- Alex

Στην κουζινα του Doc προστεθηκαν boot animations και sounds :up::up:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και 2 tips απο darky

How to make the animations even smoother //

> Open the App 'SpareParts'

> Window Animations >> Very Slow

> Transition Animations >> Very Slow

----------------------------------------------------------------------

Good battey life

if you use ----------->kernel: voodoo oc kernel and lagfix: none<------------

set cpu profiles:

full/charging min > 1200 max > 1200

full not charging.. min 100 max 1000

screen off... min 100 max 100 (not 1000)

voltage control

100mhz -150mv

-------------------------------------------------------

LG G4

Παιδιά τριγυρνάει κανένα jig να δανείσουμε στο φίλο Golden_Jackal στην Koζάνη να αναστήσει το κινητό του;

Ατυχος ο φιλος γιατι εγω ειμαι απο Κοζανη, αλλα τωρα βρισκομαι Ξανθη οπου σπουδαζω...Φυσικα δεν νομιζω να θελει να περιμενει κανενα μηνα οποτε και θα παω:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ατυχος ο φιλος γιατι εγω ειμαι απο Κοζανη, αλλα τωρα βρισκομαι Ξανθη οπου σπουδαζω...Φυσικα δεν νομιζω να θελει να περιμενει κανενα μηνα οποτε και θα παω:p

Α ωραία να σε έχουμε στα υπόψιν αν γίνει ποτέ το κακό (φτου φτου μακριά μας :p)

Αν το έχει σε Debug Mode On μπορεί να βάλει τον υπολογιστή να τρέχει συνεχώς την εντολή "adb reboot recovery" και έχοντας το συνδεμένο στη USB να το εκκινήσει. Ίσως είναι τυχερός και πριν κρασάρει τρέξει η εντολή και να ξεκινήσει σε recovery mode. ;)

Έτσι το έκανε το παιδί που αναφέρω εδώ

Edited by fandango

Α ωραία να σε έχουμε στα υπόψιν αν γίνει ποτέ το κακό (φτου φτου μακριά μας :p)

Καθε υπηρεσια παρεχεται με το αζημιωτο φυσικα:lol::lol:

Αστειευομαι φυσικα, οπως ξαναειπαμε το φορουμ ειναι πανω απ'ολα για να αλληλοβοηθουμαστε. Οποιος χρειαστει κατι ευχαριστως:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked