Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικες ασημαντες παρατηρησεις για τους μελλοντικους κουζιναδες.

Το wipereciever ειναι για το mobile tracker.

Το screen capture αν δεν το βαλετε σε μενα τουλαχιστον το home/back button δεν δουλεψε.

-O Κ12J (που εγινε stable) δεν εχει μπει ακομα στην χυτρα οποτε τον περναμε απο πανω μετα....και συμφωνα με τον Stinger γιατι εγω δεν το εχω ψαξει τοσο ενεργοποιουμε μεσω CWM->advanced (στο τελευταιο απο τα 2 της λιστας)->Τweaks τα πρωτα 4 στην λιστα που εχουν απο διπλα ενα R...απλως τους κανουμε enable.

Edited by sakiss

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μερικες ασημαντες παρατηρησεις για τους μελλοντικους κουζιναδες.

Το wipereciever ειναι για το mobile tracker.

δηλαδη..??

LG G4

Το screen capture αν δεν το βαλετε σε μενα τουλαχιστον το home/back button δεν δουλεψε.

.

Δεν νομιζω πως εχει να κανει. Και εγω δεν το εβαλα, αλλα λειτουργει κανονικοτατα το back και το home.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

EDIT

Προς hsigma

έχω φάει 2 τουβλιάσματα παλιότερα από download mode.. (από αφαίρεση μπαταρίας)

πρόσεχε -.-

Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι τελικα ο Autokiller χρεαζεται στην 2.2.1 ?

όχι ιδιαίτερα

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

δηλαδη..??

Μια επιλογη της sam στο location and securty....αν εχεις κανει λογαριασμο και χασεις το κινητο σου & αν ο ''κλεφτης'' δεν το φλασαρει :p αλλα απλως βαλει δικη του sim το κινητο στελνει αυτοματα sms στον παραληπτη που εχεις επιλεξει...που σημαινει οτι θα εχεις τον αριθμο αυτου που στο πηρε.

Όχι, είχα κάνει και τον έλεγχο αναγνώρισης, αλλά και το debugging mode.

Οκ, μάλλον τέλος καλό πάντως, άλλαξα απλά κατεύθυνση στο συγκεκριμένο σημείο και δοκίμασα το δρόμο του Odin με το οποίο και έπαιξε.

Τώρα θα δοκιμάσω να το κλείσω να επιβεβαιώσω ότι μπήκε. Ερώτηση: εφόσον μπω σε download ή recovery mode, μόνο με αφαίρεση της μπαταρίας επανέρχεται?

EDIT: Το δοκίμασα, σε download mode μπαίνει κανονικά (υποθέτω και σε recovery). Έβγαλα τη μπαταρία για να επανέρθει... Δεν ξέρω αν γίνεται αλλιώς.

Όλα καλά, επόμενος σταθμός: 2.2.1 (με πείσατε μπαγάσηδες..)

Χαιρομαι που τα καταφερες τελικα. Παντως το odin ειναι μια πιο σιγουρη μεθοδος απο την αποψη οτι ειναι πολυ πιο διαδεδομενο το προγραμα και το εχουμε χρησιμοποιησει περισσοτερο. Αφου τα καταφερες τελος καλο ολα καλα.

Σε download mode ναι μονο την επιλογη της μπαταριας εχεις. Σε recovery mode εχει επιλογη reboot, οταν μπεις θα καταλαβεις...

Ακριβως ετσι ειναι. Στο download mode η αλλη διεξοδος ειναι να φλασαρεις και να κανει reboot μονο του...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κάτι άσχετο με αυτά και σχετικό με το θέμα.

Έχει βάλει κανείς Windows στο Galaxy;

Πόσο εύκολο θα ήταν να έβαζα Windows 98/xp στο κινητό ;

Άμα έχει κάποιος ιδέες η εμπειρίες ευπρόσδεκτος να μου στείλει pm η να απαντήσει εδώ.

Άμα έχει κάποιος ιδέες η εμπειρίες ευπρόσδεκτος να μου στείλει pm η να απαντήσει εδώ.

Χμμμ...Ενδιαφερουσα απορια αλλα γιατι να το κανεις αυτο?:p

Αμα το καταφερεις εννοειται ποσταρεις video η οτιδηποτε:) Δεν νομιζω παντως να εχεις επιτυχια...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

με ποιον τροπο θα μπορουσες να βαλεις windows στο galaxy???

επισης με τα windows η χρηστικοτητα με την μικρη οθονη αφης παει περιπατο...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

EDIT

Προς hsigma

έχω φάει 2 τουβλιάσματα παλιότερα από download mode.. (από αφαίρεση μπαταρίας)

πρόσεχε -.-

Πως το εννοείς, τι να προσέχω? Εννοείς έφαγε σκάλωμα επειδή έβγαλες τη μπαταρία, ή επειδή το έκλεισες διαφορετικά?

Χαιρομαι που τα καταφερες τελικα. Παντως το odin ειναι μια πιο σιγουρη μεθοδος απο την αποψη οτι ειναι πολυ πιο διαδεδομενο το προγραμα και το εχουμε χρησιμοποιησει περισσοτερο. Αφου τα καταφερες τελος καλο ολα καλα.

Ακριβως ετσι ειναι. Στο download mode η αλλη διεξοδος ειναι να φλασαρεις και να κανει reboot μονο του...

Thanx και για τις απαντήσεις σου, αλλά και για τον λεπτομερή οδηγό για την επαναφορά των 3 κουμπιών. Αχρείαστο να είναι βέβαια, αλλά ας υπάρχει.

Καλη μου τύχη και για τη συνέχεια..

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Πως το εννοείς, τι να προσέχω? Εννοείς έφαγε σκάλωμα επειδή έβγαλες τη μπαταρία, ή επειδή το έκλεισες διαφορετικά?

άλλοι το λένε σκάλωμα, άλλοι το λένε Bricked Screen.

http://forum.xda-developers.com/wiki/images/d/d8/Samsung_Galaxy_S_Black_Screen_of_Death.jpg

Άμα δεν είχα τα 3 κουμπιά θα είχε πάει το κινητό στην αντιπροσωπεία ;)

Χμμμ...Ενδιαφερουσα απορια αλλα γιατι να το κανεις αυτο?:p

με ποιον τροπο θα μπορουσες να βαλεις windows στο galaxy???

επισης με τα windows η χρηστικοτητα με την μικρη οθονη αφης παει περιπατο...

Σε έναν τέλειο κόσμο τα Windows98 θα τρέχανε κομπλέ σύμφωνα πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού!

Το μόνο που θέλω από την χρηστικότητα είναι να μπορεί να φορτώσει τα Windows και να τρέχει to Warcraft 3 και να μπορεί να συνδέεται σε ασύρματο δίκτυο, δεν έχω άλλες απαιτήσεις.

Είτε από Odin είτε από CWM είτε μέσω adb πιστεύω είναι εφικτό να τα περάσεις

Δυστηχώς αν και έχω την θέληση δεν έχω τις γνώσεις :(

υγ; έχω δει το Ν900 νομίζω να τρέχει κανονικά τα Windows 98

End Game να μπορώ να παίξω Garena στην κινητάρα μου. :)

Edited by saliez

Σε έναν τέλειο κόσμο τα Windows98 θα τρέχανε κομπλέ σύμφωνα πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού!

Το μόνο που θέλω από την χρηστικότητα είναι να μπορεί να φορτώσει τα Windows και να τρέχει to Warcraft 3 και να μπορεί να συνδέεται σε ασύρματο δίκτυο, δεν έχω άλλες απαιτήσεις.

Είτε από Odin είτε από CWM είτε μέσω adb πιστεύω είναι εφικτό να τα περάσεις

Δυστηχώς αν και έχω την θέληση δεν έχω τις γνώσεις :(

υγ; έχω δει το Ν900 νομίζω να τρέχει κανονικά τα Windows 98

End Game να μπορώ να παίξω Garena στην κινητάρα μου. :)

δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να δουμε μεταφορα των windows στο galaxy s και συγκεκριμενα μια πετυχημενη μεταφορα, γιατι μπορει να γινει κατι, λεμε τωρα αλλα οι μισες λειτουργιες δεν θα λειτουργουν...

ολοι θελουν να αποφυγουν τα windows και εσυ θες να τα επαναφερεις :lol::p

επισης θα ηθελα να δω πως θα παιζεις wow χωρις ποντικι σε αυτη τη μικρη οθονουλα:lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μην το γελας υπηρχε μια εταιρια που ειχε φτιαξει ενα ειδικο απ για αυτη την λειτουργια και σου εδινε την δυνατοτητα να παιζεις wow μεσω του κινητου χωρις να βαλεις windows η κατι τετοιο . Αν θυμαμαι καλα το ετρεχαν μεσα απο ενα desire αλλα νομιζω ειχαν πει οτι δεν εχει τελειωσει

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

επισης θα ηθελα να δω πως θα παιζεις wow χωρις ποντικι σε αυτη τη μικρη οθονουλα:lol:

όχι Wow, Warcraft 3 και ποιο συγκεκριμένα Dota.. :)

άμα φτάσω σε αυτό το σημείο δεν κωλώνω να του συνδέσω mouse/keyboard μέσω BT :D

οοο και αλλος λατρης του dota :P ομοιοπαθης anw αυτο φιλε μου παρα πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο ασε που θα ειν τραγικα μη χρηστικο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

παιδες ενα προβληματακι , εγκατεστησα την 2.2.1 ολα κομπλε αλλα εβαλα το sgs tools κ πατησα να κανει upgrade sto 3d gallery αλλα δε μου δουλευει καλα ,υπαρχει τροπος να περασω παλι την παλια εφαρμογη που προυπηρχε?

όχι Wow, Warcraft 3 και ποιο συγκεκριμένα Dota.. :)

άμα φτάσω σε αυτό το σημείο δεν κωλώνω να του συνδέσω mouse/keyboard μέσω BT :D

To mouse μεσω usb και το πληκτρολογιο μεσω BT.

Lol saliez το καλο ειναι οτι το κινητο μας ειναι τοσο δυνατο που μας εχει φτασει να ονειρευομαστε σε τετοιο σημειο:p:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μια μέρα έλειψα και αρχίσαμε να μιλάμε για κέρνελς ε? Επιτέλους χαίρομαι που ανεβαίνουμε σαν φόρουμ (όσον αφορά την customia!). Για τον φίλο παραπάνω αύριο θα ανεβάσω το batterystats.bin αλλά δεν έχω καμία ευθύνη για ότι γίνει δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο :p

Σάκη warcraft στο κινητό πόσα θες να μας τρελάνεις? :lol: Όχι δεν μπαίνουν Windows δεν υπάρχει περίπτωση, θα έπρεπε να γραφτούν όλοι οι drivers από το 0. Άσε που δεν είναι touch friendly λειτουργικό..

.offtopic. Α. και Lol > dota (leage of legends:D)

παιδες ενα προβληματακι , εγκατεστησα την 2.2.1 ολα κομπλε αλλα εβαλα το sgs tools κ πατησα να κανει upgrade sto 3d gallery αλλα δε μου δουλευει καλα ,υπαρχει τροπος να περασω παλι την παλια εφαρμογη που προυπηρχε?

ακούγεται προφανες αλλα μερικες φορες σε αυτα σκονταφτουμε..

Το upgrade το εκανες με wifi on?

το λεω αυτο γιατι με τα Fix και τα script ξεχναμε καμια φορα οτι το upgrade χρειαζεται Internet..

KISS - Keep It Simple Stupid

Πως μπορω να δω σβησω τις μανισιες εφαρμογες προσπαθησα μεσω astro explorer αλλα δεν μου επιτρεπει την διαγραφη των apk .εχω froyo 2.2

Μπορεις απο το titanium αλλα γιατι θες να το κανεις? Προσεχε παντως γιατι μπορει να προκαλεσεις προβλημα στο κινητο σου. Υπαρχουν rom που ειναι lite/slim πχ η darkys 8.0 που δεν τις εχουν τις μανισεις αλλα πρεπει να φλασαρεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

να σου πω.βλεπω οτι στο μενου δεν μπορω να δημιουργησω φακελους,οποτε θελω να σβησω καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι για να μειωθουν λιγο οι σελιδες

ακούγεται προφανες αλλα μερικες φορες σε αυτα σκονταφτουμε..

Το upgrade το εκανες με wifi on?

το λεω αυτο γιατι με τα Fix και τα script ξεχναμε καμια φορα οτι το upgrade χρειαζεται Internet..

Ναι κανονικα με ιντερνετ,ανοιγει βασικα το γκαλερι παει να φορτωσει λευκωματα κ κολαει απισυευτα δειχνει να φορτωνει φακελους κ μετα δε δειχνει αυτους που εχει ηδη φορτωσει

Αν εισαι σε επισημη θα σου δουλεψει 99% αν οχι κοιτα τι επαθα εγω στην προηγουμενη σελιδα :lol:

Πηγαινε στο apply script στο SGS Tools και επιλεξε απο κει το undo Gallery fix ή καπως ετσι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The topic was unlocked