Pericles Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Έβαλα την kitchen με το kernel του Hardcore's - K12I, δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα lagfix το τσέκαρα, κι έχω score 1832. Με Darky 7.0,8.0 και doc 4.2 είχα 1250 score τι φταίει ο Kernel? Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια παω να περασω την 2.2.1 κ εγω μετα απο προτροπη σας πρωτον ερωτημα επειδη ειναι αγορασμενο απο γερμανια , πως θα φλασαρω μεσω kies registry η μεσω odin? (σε ποια απο τις 2 περιπτωσεις μπορω να το ξαναγυρισω κ να εχω παλι εγγυηση?) εχω επαναφερει το συνδιασμο των 3 πληκτρων εχω κατεβασα κ τη ρομ απο το blog του TonyK εκει το λινκ της ρομ εχει 2 αρχεια λογω του οτι μας δειχνει στο βιντεεο για την low εκδοση ενω το λινκ ειναι για την mid αρα τι βαζουμε για αρχεια μεσα στο οντιν? για pit το εχω στο phone βαζουμε το αρχειο modem pda ? και csc? μου εχει μεινει το αρχειο μονο CODE_I9000XXJPU.tar.md5 για βοηθηστε να τελειωνουμε σημερα ρε παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια παω να περασω την 2.2.1 κ εγω μετα απο προτροπη σας πρωτον ερωτημα επειδη ειναι αγορασμενο απο γερμανια , πως θα φλασαρω μεσω kies registry η μεσω odin? (σε ποια απο τις 2 περιπτωσεις μπορω να το ξαναγυρισω κ να εχω παλι εγγυηση?) εχω επαναφερει το συνδιασμο των 3 πληκτρων εχω κατεβασα κ τη ρομ απο το blog του TonyK εκει το λινκ της ρομ εχει 2 αρχεια λογω του οτι μας δειχνει στο βιντεεο για την low εκδοση ενω το λινκ ειναι για την mid αρα τι βαζουμε για αρχεια μεσα στο οντιν? για pit το εχω στο phone βαζουμε το αρχειο modem pda ? και csc? μου εχει μεινει το αρχειο μονο CODE_I9000XXJPU.tar.md5 για βοηθηστε να τελειωνουμε σημερα ρε παιδες Μπορεις να χρησιμοποιησεις το kies patcher κανονικοτατα και να επιστρεψεις σε στοκ με οποιον τροπο και να κανεις το φλασαρισμα. Το ιδιο θεμα εχει αντιμετωπισει και αλλος φιλος και αν θυμαμαι καλα ο Αλεξ νομιζω του ειχε ανεβασει και τα αλλα αρχεια. Κανε μια αναζητηση εδω η ψαξε στο xda. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Έβαλα την kitchen με το kernel του Hardcore's - K12I, δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα lagfix το τσέκαρα, κι έχω score 1832. Με Darky 7.0,8.0 και doc 4.2 είχα 1250 score τι φταίει ο Kernel? Σιγουρα παιζει ρολο......εγω εβγαλα την Darky 8.0 και εχω τωρα την kitchen με το kernel του Hardcore's - K12I...ειδα διαφορα...οχι βεβαια σαν την δικια σου αλλα εμφανης...!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Ναι και εγώ ίσως ιδέα μου ίσως και όχι, αλλά με speedmod πάω λίγο καλύτερα. Δεν θυμάμαι scores σε quadrant, νομίζω είχε λίγη διαφορά, αλλά πρώτα το κατάλαβα απο την χρήση. Οπότε είτε θα βάζω darkyy+speedmod απο πάνω (αν δεν ξαναγυρίσει και ο ίδιος του σε speedmod) είτε θα τη μαγειρεύω μόνος μου. Edit: @pericles: Με kitchen+speedmod που βγάζει 1200 με το ζόρι κι αν, για ποιο λόγο ρε σεις; Ξέρω δεν σημαίνει κάτι γενικά για τη ταχύτητα, αλλά είμαι χωρίς lagfix, βασικά το ενεργοποίησα και το απενεργοποίησα και έχω αυτά τα σκορ. Edited January 9, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Edit: @pericles: Με kitchen+speedmod που βγάζει 1200 με το ζόρι κι αν, για ποιο λόγο ρε σεις; Ξέρω δεν σημαίνει κάτι γενικά για τη ταχύτητα, αλλά είμαι χωρίς lagfix, βασικά το ενεργοποίησα και το απενεργοποίησα και έχω αυτά τα σκορ. μην αγχωνεσε και εγω και εκει περιπου βγαζω....αλλα αυτη η μετρηση δεν ειναι και αντικειμενικη.....το θεμα ειναι να δουλευει σωστα η ρομ....γιατι εαν εχεις βαλει καμια 100η εφαρμογες.....οπως εγω???:X Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ποιες ρυθμισεις για την μπαταρια? Μερικές σελίδες πριν έχει γράψει ο Βασίλης (stinger) έναν σούπερ οδηγό για να βελτιώσουμε την αυτονομία. * Για το link της jpu (low), το έχω διορθώσει και βρίσκεται στο βίντεο στο youtube κανονικά στην περιγραφή από κάτω από το βίντεο. Θα το διορθώσω τώρα και στο blog γιατί το ξέχασα. Συγνώμη παλικάρια :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 To εκανα. Νεο προβλημα. Δεν εχει τις εξης εφαρμογες: Android Live Wallpapers, Memo και SnsAccount 1.0 Με το Titanium δεν με αφηνει να τις επαναφερω. Να κανω μια παρακληση αν καποιος τις εχει να μου κανει ενα backup με το MyBackup Pro και να μου ανεβασει τα αρχεια apps μονο, οχι το data φυσικα για να τα περασω? Αν εχεις το παλιο zip αρχειο κανε extract τα aps που σου λειπουν στο desctop σου(ανοιξε το ζιπ αρχειο μετα το φακελο system Aps και μετα extract οτι θες)μεταφερε τα στη συσκευη και μετα με root explores αντεγραψε τα στο system-app Επανακινηση και ετοιμος Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ποιες ρυθμισεις για την μπαταρια? Οδηγός-βίβλος από τον Stinger:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3455861#post3455861 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ρε παιδιά, το νόημα είναι να χρησιμοποιείς το κινητό σαν smartphone... αν είναι να απενεργοποιείς τα push notifications και τα refresh και να τα κάνεις όλα manually, με την ίδια λογική μπορείς να τα κοιτάς όλα στο pc σου και να έχεις το galaxy μόνο για τηλέφωνο και SMS, και να δεις τότε για πότε αντέχει η μπαταρία 5ήμερο... Υπάρχει κανα fix που να κάνει την 2.2.1 να αντέχει μια-μιαμιση μέρα με νορμάλ χρήση, χωρίς να σου πετσοκόβει την λειτουργικότητα του κινητού (να κάνει την 2.2.1 να αντέχει όπως η 2.1)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 λοιπον εχω περασμενη την ρομ του δαρκυ ευχαρηστιμενος πολυ θα ελεγα αλλα επειδη ειδα τωρα τελευταια να αναφερουν πολλα ατομα για την ρομ του δοκ το εψαξα λιγο και βρηκα οτι μπορεις να φτιαξεις με οτι κερνελ κλπ κλπ θες εσυ , θα την προτεινατε ? εχει εμφανισει κανενα προβλημα ? τι λετε αξιζει να το ψαξω η να κατσω στα αυγα μου με την δαρκυ ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Μετα απο αμέτρητα βαλε βγαλε εφαρμογών βρηκα οτι το προβλημα με το φορτωμα της cpu απο το android.process.acore το δημιουργουσε ο autokiller.. Οποτε συνεχιζω χωρις αυτον.. Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ρε παιδιά, το νόημα είναι να χρησιμοποιείς το κινητό σαν smartphone... αν είναι να απενεργοποιείς τα push notifications και τα refresh και να τα κάνεις όλα manually, με την ίδια λογική μπορείς να τα κοιτάς όλα στο pc σου και να έχεις το galaxy μόνο για τηλέφωνο και SMS, και να δεις τότε για πότε αντέχει η μπαταρία 5ήμερο... Υπάρχει κανα fix που να κάνει την 2.2.1 να αντέχει μια-μιαμιση μέρα με νορμάλ χρήση, χωρίς να σου πετσοκόβει την λειτουργικότητα του κινητού (να κάνει την 2.2.1 να αντέχει όπως η 2.1)??? Συμφωνώ απολύτως. Ούτως η άλλως έχω σκοπό να γράψω ένα μακροσκελές μήνυμα γι' αυτό το θέμα αλλά από αύριο γιατί σήμερα είμαι στο καράβι και ταξιδεύω, οπότε γράφω από το γαλαξία. Ο οδηγός του Βασίλη είναι πολύ καλός και πολύ προσεγμένος όπως έχω πει. Το μεγαλύτερο μέρος των ρυθμίσεων έχουν κύριο σκοπό ναι μεν να αυξήσουν την αυτονομία αλλά κατά κύριο λόγο επιδρούν στην αναμονή της συσκευής (standby). Όταν έχω το κινητο σε αναμονή, τι να χάσει 5% σε 5 ώρες, τι να χάσει 8%. Εμένα προσωπικά δεν μου λέει πολλά. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μόλις χρησιμοποιήσω την συσκευή μου, την μπαταρία την καταπίνει. Και αυτό δυστυχώς δεν βελτιώνεται. Έχω δοκιμάσει και τις 4 καλύτερες εφαρμογές που κάνουν monitor τις εφαρμογές που τρέχουν για να βρω τι μου τρώει την μπαταρία, αλλά τίποτα. Όλα δείχνουν φυσιολογικά. Και με την 2.1/2.2/2.2.1 τα ίδια !!!! Και επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο παραπάνω. Για μένα δεν υπάρχει θέμα ύπαρξης ενός smartphone του επιπέδου του galaxy, που να έχει : 1) αυτόματο συγχρονισμό off 2) ίντερνετ 3g off, 3) widget χωρίς ανανέωση αυτόματη, 4) 3g/hsdpa απενεργοποιημένο 5) φωτεινότητα τέρμα χαμηλή 6) χαμήλωμα επεξεργαστή Ξαναλέω ότι ο οδηγός του βασίλη είναι όλα τα λεφτά. Και θα τον ολοκληρώσουμε κι' άλλο. Εγώ πάντως σαν Αντώνης, προτιμώ να κρατάω φορτιστή, δεύτερη μπαταρία, και δεν ξερω κι' εγώ τι άλλο μαζί μου, παρά να σκέφτομαι όλη την ώρα μην μου πέσει 1% και να αγχώνομαι συνέχεια. Με λίγα λόγια θέλω να ξεζουμίζω την συσκευούλα μου και να τα έχω όλα ανοιχτά, ενεργά και αυτόματα. Αυτό έκανα πάντα με όλα τα κινητά μου και αυτό θα κάνω πάντα. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου με smartphone (και είναι πολλά...), κάθε βράδυ πάντα τα φόρτιζα !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παιδια απο οτι διαβαζω σε ξενα forum καποιοι εχουν προσπαθησει να μοιραστουν το ιδιο batterystats.bin και εχει επιτυχια...Δλδ δεν χρειαζεται καθε φορα να κανεις clear ta stats... Μπορει καποιος με καλη διαρκεια(βλ Stringer) να μας δωσει το .bin του? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Φιλε μου και εγω μια απο τα ιδια απο τοτε που πηρα τον Ηρωα και ολες τις συσκευες ( εκτος μηλου ) καθε βραδυ τις φορτιζα δεν ειχα προβλημα με αυτο καθως τις χρησιμοποιουσα στο επακρο και το ευχαριστιομουν . Λοιπον ψηνομαι αγρια να φτιαξω μια ρομ απο την κουζινα του δοκτορα , αλλα θελω να ρωτησω θα την περασω μεσω clockwork μεσα απο την ρομ του δαρκυ αφου κανω wipe data και οτι αλλο θελει wipe σωστα ? Επισης εχετε να προτεινετε καποιον καλο κερνελ απο τι ειδα ενας συμφουριτης ηταν υπερευχαριστημενος με τon hardcore k12l ? Γενικα ποιος ειναι ο πιο γρηγορος ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Εβαλα την κουζινα του doc με hardcore kernel και θελω να ρωτησω, για να το σιγουρεψω περισσοτερο, δεν εχει lagfix απο μονη της ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια επειδη βλεπω πολυ λογο για κερνελ, εγω εχω την 8.0 του νταρκυ με τον δικο της κερνελ, υπαρχει κατι καλυτερω να βαλω; Τι βελτιωνει και πως μπαινει, αν ειναι δυνατον ενα λινκ για να τον κατεβασω! (αναφερομαι για σκετο κερνελ, οχι αλλη ρομ doc κτλ) ευχαριστω ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παίδες καλησπέρα. Είμαι με stock 2.1 Eclair PDA: I9000XWJM5 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000OXXJM1 και εχθές έγινα και Root με το OneClickRoot της πρώτης σελίδας του τυχεράκια. Το 3button μου λειτουργούσε εξαρχής. Μπορείτε να μου προτείνετε ποιά 2.2.1 να χρησιμοποιήσω αλλά και ποιά τα μειονεκτήματα της; Δεν μπορούμε να περάσουμε μια ROM μέσω Odin μη χρησιμοποιώντας το το τρίτο αρχείο του CSC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παίδες καλησπέρα. Είμαι με stock 2.1 Eclair PDA: I9000XWJM5 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000OXXJM1 και εχθές έγινα και Root με το OneClickRoot της πρώτης σελίδας του τυχεράκια. Το 3button μου λειτουργούσε εξαρχής. Μπορείτε να μου προτείνετε ποιά 2.2.1 να χρησιμοποιήσω αλλά και ποιά τα μειονεκτήματα της; Δεν μπορούμε να περάσουμε μια ROM μέσω Odin μη χρησιμοποιώντας το το τρίτο αρχείο του CSC? Βαλε την JPY 2.2.1 ειναι η πιο προσφατη και καλυτερη. Μειονεκτημα της ειναι η εγγυηση που χανεται και η απουσια ελληνικων αποτο πληκτρολογιο και το swype αλλα λυνεται πανευκολα απο τους οδηγους. Οσο για το odin ναι μπορεις να φλασαρεις χωρις csc αλλα γιατι θελεις να το κανεις αυτο? Τα apn πλεον περνιουνται πανευολα συμφωνα με τον οδηγο του Αντωνη (tonyk) και η εγγυηση σου ουτως η αλλως χανεται. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Tο Swype πες πως το φτιάχνουμε, στη λίστα με τις επαφές θα φαίνονται κανονικά στα ελληνικά τα αρχικά γράμματα της αλφαβήτου; Επίσης τα Samsung Apps θα μου τα βγάζει κανονικά; πχ τώρα με Stock 2.1 έχω συνολικά 26 Samsung apps. Βάζοντας JPY θα επηρεαστεί και το Samsung Apps? Λέω αύριο που έχω ρεπό να δοκιμάσω σε 2.2.1. Από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ lagfix(παρά μόνο είμαι root γιατί ήθελα το AdFree) κάνω κανονικά την διαδικασία μέσω Odin χωρίς repartitioning, σωστά; Εν ολίγοις το μόνο μειονέκτημα της JPY είναι τα μη ελληνικά keyboards? (Μενού φαντάζομαι θα μπορεί να αλλαχτεί στα ελληνικά χωρίς κάποια διαδικασία) Edited January 9, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Δοκιμάζω να περάσω τον συνδυασμό των 3 πλήκτρων, αλλά κατά την έναρξη του φλασαρίσματος με το Heimdall μου βγάζει Failed to access device. Error: -12 ενώ είμαι ήδη σε Download mode (στην οθόνη του κινητού έχει το ρομποτάκι που σκάβει.) Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη φάση?? EDIT: Τώρα που είναι σε Download mode, για να βγω απλώς κλείνω τη συσκευή? Ή δεν κάνει? Edited January 9, 2011 by hsigma Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Tο Swype πες πως το φτιάχνουμε, στη λίστα με τις επαφές θα φαίνονται κανονικά στα ελληνικά τα αρχικά γράμματα της αλφαβήτου; Επίσης τα Samsung Apps θα μου τα βγάζει κανονικά; πχ τώρα με Stock 2.1 έχω συνολικά 26 Samsung apps. Βάζοντας JPY θα επηρεαστεί και το Samsung Apps? Λέω αύριο που έχω ρεπό να δοκιμάσω σε 2.2.1. Από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ lagfix(παρά μόνο είμαι root γιατί ήθελα το AdFree) κάνω κανονικά την διαδικασία μέσω Odin χωρίς repartitioning, σωστά; Εν ολίγοις το μόνο μειονέκτημα της JPY είναι τα μη ελληνικά keyboards? (Μενού φαντάζομαι θα μπορεί να αλλαχτεί στα ελληνικά χωρίς κάποια διαδικασία) Η μπαρα στη λιστα με τις επαφες θα ειναι κανονικα στα ελληνικα. Στα samsung apps δεν θυμαμαι ποια βγαζει, νομιζω καποια απο τα τελευταια πχ το kies air δεν το βγαζει πχ το kies air δεν το βγαζει. Κανεις τη διαδικαια ακολουθωντας τους οδηγους (μ πορεις να περασεις την 2.2.1 και μεσω kies patcher αν θελεις που ειναι πολυ απλο). Μενου ελληνικο εννεοιται οτι εχει. Δοκιμάζω να περάσω τον συνδυασμό των 3 πλήκτρων, αλλά κατά την έναρξη του φλασαρίσματος με το Heimdall μου βγάζει Failed to access device. Error: -12 ενώ είμαι ήδη σε Download mode (στην οθόνη του κινητού έχει το ρομποτάκι που σκάβει.) Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη φάση?? EDIT: Τώρα που είναι σε Download mode, για να βγω απλώς κλείνω τη συσκευή? Ή δεν κάνει? Δεν αναγνωριζεται η συσκευη σου. Εκανες τη διαδικασια που περιγραφεται πιο πριν για να δεις αν αναγνωριζεται η συσκευη σου? Σε debugging mode το εβαλες? Σιγουρα κατι δεν εκανε σωστα στη διαδικασια. Μπορεις να βγαλεις τη μπαταρια σου και να βγει απο το download mode. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Λοιπον ψηνομαι αγρια να φτιαξω μια ρομ απο την κουζινα του δοκτορα , αλλα θελω να ρωτησω θα την περασω μεσω clockwork μεσα απο την ρομ του δαρκυ αφου κανω wipe data και οτι αλλο θελει wipe σωστα ? Επισης εχετε να προτεινετε καποιον καλο κερνελ απο τι ειδα ενας συμφουριτης ηταν υπερευχαριστημενος με τon hardcore k12l ? Γενικα ποιος ειναι ο πιο γρηγορος ? Ναι, αν μαγειρέψεις, καλύτερα βάλε speedmod και μάλιστα έχει αναβαθμιστεί σε k12J stable. Μάλλον είναι λίγο καλύτερος σε speed και battery απο τον voodoo που ακολουθεί. Ναι μπορείς με wipe απο recovery να την φλασάρεις. Εβαλα την κουζινα του doc με hardcore kernel και θελω να ρωτησω, για να το σιγουρεψω περισσοτερο, δεν εχει lagfix απο μονη της ετσι? By default είναι disabled στον speedmod, ναι. Επίσης ο hardcore προτείνει μέσα απο recovery να ενεργοποιηθούν τα πρώτα tweaks που είναι με [R]=recommended. Υπάρχει στο menu της recovery που μπαίνει μαζί με τον Kernel. Κάτι για IO schedule, CPU κτλ. παιδια επειδη βλεπω πολυ λογο για κερνελ, εγω εχω την 8.0 του νταρκυ με τον δικο της κερνελ, υπαρχει κατι καλυτερω να βαλω; Τι βελτιωνει και πως μπαινει, αν ειναι δυνατον ενα λινκ για να τον κατεβασω! (αναφερομαι για σκετο κερνελ, οχι αλλη ρομ doc κτλ) ευχαριστω ! Μπορείς να φλασάρεις απο πάνω της τον speedmod kernel και να μας πεις τη γνώμη σου. Απλά τον φλασάρεις μέσα απο cwm. Κατεβάζεις το zip που τελείώνει σε CWM, γιατί έχει και αρχεία για πέρασμα με odin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 Έχει μόλις βγει voodoo v666 με cwm 3. Τώρα δυσκολεύει η επιλογή. Πάω να δω changelog. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Δεν αναγνωριζεται η συσκευη σου. Εκανες τη διαδικασια που περιγραφεται πιο πριν για να δεις αν αναγνωριζεται η συσκευη σου? Σε debugging mode το εβαλες? Σιγουρα κατι δεν εκανε σωστα στη διαδικασια. Μπορεις να βγαλεις τη μπαταρια σου και να βγει απο το download mode. Όχι, είχα κάνει και τον έλεγχο αναγνώρισης, αλλά και το debugging mode. Οκ, μάλλον τέλος καλό πάντως, άλλαξα απλά κατεύθυνση στο συγκεκριμένο σημείο και δοκίμασα το δρόμο του Odin με το οποίο και έπαιξε. Τώρα θα δοκιμάσω να το κλείσω να επιβεβαιώσω ότι μπήκε. Ερώτηση: εφόσον μπω σε download ή recovery mode, μόνο με αφαίρεση της μπαταρίας επανέρχεται? EDIT: Το δοκίμασα, σε download mode μπαίνει κανονικά (υποθέτω και σε recovery). Έβγαλα τη μπαταρία για να επανέρθει... Δεν ξέρω αν γίνεται αλλιώς. Όλα καλά, επόμενος σταθμός: 2.2.1 (με πείσατε μπαγάσηδες..) Edited January 9, 2011 by hsigma Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Σε download mode ναι μονο την επιλογη της μπαταριας εχεις. Σε recovery mode εχει επιλογη reboot, οταν μπεις θα καταλαβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts