pasr1 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ηρακλη εκανα αυτο με τουσ αριθμους και μου εβγαλε service mode.παμε καλα μεχρι εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ηρακλη περασα τις επαφες.να πατισω αυτο που μου εγραψες? Μην βιαζεσαι...ολα θα γινουν...Εαν εισαι ροοτ παρε με το titanium backup ενα buckup τις εφαρμογες που εχεις βαλει διοτι διαφορετικα θα τις χασεις και μετα πρεπει να τις ξαναπερασεις μια μια... Αφου λοιπον δημιουργησεις τα αντιγραφα ασφαλειας που θες μπορεις να κανεις φορματ ετσι οπως σου ειπα. ΟΜΩΣ πρεπει να ελεγξεις πρωτα απο ολα εαν λειτουργει ο συνδυασμος vol down+power button+κεντρικο κουμπι δηλαδη download mode οπου σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μπορεις να ξαναφλασαρεις. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 jvr με jvq εχει παρατηρησει κανεις διαφορα στο wifi range? Η εμβελεια του wifi και στις δυο που αναφερεις δεν ειναι απο τις καλυτερες, παρα ταυτα παρατηρω μια μικρη βελτιωση στην jvr... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasr1 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν ειμαι ροοτ.για τις εφαρμογες θα τις ξαναπερασω.δεν μου κανει κοπος.ο συνδυασμος αυτων των πληκτρων δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν ειμαι ροοτ.για τις εφαρμογες θα τις ξαναπερασω.δεν μου κανει κοπος.ο συνδυασμος αυτων των πληκτρων δεν λειτουργει Δοκίμασε με την σειρά volume down + κεντρικό κουμπί + power button, πρώτα δηλαδή έχε συνέχεια πατημένα τα "volume down + κεντρικό κουμπί" και μετά το power button. Πρέπει να έχεις και τα τρια πατημένα ταυτόχρονα, απλά το power πάτησε το τελευταίο στη σειρά. Αν δεν δουλεύει, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει εδώ για να το ενεργοποιήσεις... οι παλιοί ξέρουν καλύτερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν ειμαι ροοτ.για τις εφαρμογες θα τις ξαναπερασω.δεν μου κανει κοπος.ο συνδυασμος αυτων των πληκτρων δεν λειτουργει Τελικα λειτουργει ο συνδυασμος... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Γεια σας παιδια χτες περασα τον semaphore 1.5 σε jvr και απλα ειμαι κατευχαριστημενος.Εχω μονο μια ερωτηση.Επειδη ξεχασα να κανω wipe cache-dalvik πειραζει να τα κανω τωρα που εχω ψιλοστησει το κινητο?Επισης θελω να περασω και το ελληνικο πληκτρολογιο του τυχερακια.Για να μπω στο cwm παω στην εφαρμογη cwm και παταω reboot into cwm ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για να μπω στο cwm παω στην εφαρμογη cwm και παταω reboot into cwm ετσι??? Ναι κι ετσι γινεται... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ναι κι ετσι γινεται... Sent from my GT-I9000 Τα wipe cache-dalvik να τα κανω τωρα ή δεν χρειαζεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τα wipe cache-dalvik να τα κανω τωρα ή δεν χρειαζεται??? Δεν εχει νοημα τωρα αλλα αφου δεν χανεις τιποτα κανε τα... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Οταν καποιος με καλει για 1-2 δευτερα ακουγεται σιγα ο ηχος και μετα δυναμωνει.Αυτο φτιαχνει με το Voodoo sound ή γενικα με καποιο τροπο; Επισης προτεινομενες ρυθμισεις για το voodoo sound;Εχει να προτεινει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Οταν καποιος με καλει για 1-2 δευτερα ακουγεται σιγα ο ηχος και μετα δυναμωνει. Αυτό είναι feature της samsung. Όλες οι stock roms το έχουν, μόνο σε custom roms έχει αφαιρεθεί. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αυτό είναι feature της samsung. Όλες οι stock roms το έχουν, μόνο σε custom roms έχει αφαιρεθεί. Καλημερα!Εχω το ιδιο προβλημα και εχω custom rom.Αρα σε ορισμενες custom εχει αφαιρεθεί. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αρα σε ορισμενες custom εχει αφαιρεθεί. Σε όσες έχει αφαιρεθεί... αναφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δεν υπαρχει κανενα fix για να αφαιρεσουμε την αυξανομενη ενταση;H rom που εχω με εχει βολεψει και ειναι βαρετο να ξανασβηνω. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλημερα!Εχω το ιδιο προβλημα και εχω custom rom.Αρα σε ορισμενες custom εχει αφαιρεθεί. Δεν εννοούσα ότι εξ' ορισμού έχει αφαιρεθεί από όλες τις custom roms. Πριν τις περάσεις τσεκάρεις τα χαρακτηριστικά τους. Εάν αναφέρουν "disabled increasing ringtone" τότε συνήθως το εννούν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δεν υπαρχει κανενα fix για να αφαιρεσουμε την αυξανομενη ενταση;H rom που εχω με εχει βολεψει και ειναι βαρετο να ξανασβηνω. Ειχα βρει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759537 πιο παλια, αλλα πλεον ειναι απαρχαιωμενο και (ουτως η αλλως) αρκετα risky. Επομενως προτεινω custom rom που να περιεχει τη λυση, αν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Nai οντως παλιο ειναι.Εχω μια ιδεα που μπορει και να πιασει.σκεφτομαι να κατεβασω μια custom που εχει το fix να την αποσυμπιεσω και να ψάξω να βρω το phone apk.Μετα να το αντικαταστησω με αυτο που εχω μεσω του ροοτ explorer.Λετε να πετυχει; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Nai οντως παλιο ειναι.Εχω μια ιδεα που μπορει και να πιασει.σκεφτομαι να κατεβασω μια custom που εχει το fix να την αποσυμπιεσω και να ψάξω να βρω το phone apk.Μετα να το αντικαταστησω με αυτο που εχω μεσω του ροοτ explorer.Λετε να πετυχει; Ποιά rom φοράς; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ποιά rom φοράς; Norbis's rom v.2.1 Aυτο λετε να κανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Norbis's rom v.2.1 Aυτο λετε να κανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 Όχι, είναι για froyo. Ποιά είναι η βάση της rom σου; JVP, JVQ,JVR; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Norbis's rom v.2.1 Aυτο λετε να κανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 Aυτο δουλευει σε 2.2.1. Τωρα τη ρομ που φορας ομολογω οτι πρωτη φορα τη βλεπω. Gingerbread ειναι? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Nαι gingerbread 2.34 και ειναι jvq Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Norbis's rom v.2.1 Aυτο λετε να κανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 Αυτο κανει μονο για Froyo. Edit:Κλασσικα με προλαβαν τα αλλα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Παντως αυτο με την ενταση δεν λεει καθολου.Ετσι δεν ακους ποτε αναπαντητες! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts