panosfx Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) truckman καταρχας σε ευχαριστω πολυ!Μονο που αμα δεις και στην φωτο η μπαρα δεν αλλαξε χρωμα ,ειναι παλι γκρι κι οχι μαυρη... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edit:Απο την ωρα που το εβαλα εχει αρχισει και ψιλοκολλαει το κινητο...Παιζει να φταιει αυτο; Edited August 8, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 παμε χαζη ερωτηση....οταν flasharw καινουρια rom, πως κανω backup για να μην ξαναφοτώνω ολες τις εφαρμογές απο το market? η δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Δεν ειναι απαραιτητο αλλα προκειμενου να γινει μια καθαρη και σωστη εγκατασταση της ρομ θα σε συμβουλευα να παρεις backup τα αρχεια και μετα να κανεις format της εσωτερικης μνημης. Sent from my GT-I9000 Οκ, θα φροντίσω να το κάνω. Επίσης, αν περάσω το gingerbread της cosmote θα έχει καμια διαφορα απο τα unbranded? Θα μπορω να χρησιμοποιήσω sim αλλης εταιρειας? Ευχαριστω και παλι.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 παμε χαζη ερωτηση....οταν flasharw καινουρια rom, πως κανω backup για να μην ξαναφοτώνω ολες τις εφαρμογές απο το market? η δεν γινεται; Γίνεται και παραγίνεται. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις μιά εφαρμογή που λέγεται titanium backup. Αυτή χρησιμοποιούμε όλοι και είναι επί πληρωμή από το market. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Δυο λογια κι απο μενα για την JVR... 5μερες την εχω τωρα και δεν μου εχει συμβει το παραμικρο fc ουτε αλλου τυπου bug κι ολα λειτουργουν αψογα!!! Ανταποκρινεται αμεσα σε καθε αγγιγμα και μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο γρηγορο εχω βαλει στο γαλαξια μου χωρις υπερβολες. Κι ολα αυτα παντοτε σε συνδυασμο με τον εξαιρετικο kernel του Στρατου. Θεωρω οτι επρεπε να ηταν αυτη η official κι οχι η jvq. Sent from my GT-I9000 Δοκίμασα την JVR τόσο ως στοκ μετά από καθαρή εγκατάσταση όσο και σε συνδυασμο με simply, δεν με ικανοποίησε, ψιλοαργούσε στις ανταποκρίσεις το κινητό (και δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα καθώς ήθελα να το τεστάρω) Έβαλα και την JVN, μια από τα ίδια. επί του παρόντος, JVQ με simply 4.0 + semaphore 1.5.0 παίζει χωρίς αντίπαλο για μένα, το κινητό δεν πετάει απλώς.... Πανγρήγορο σε όλα, GPS, -wi-fi πιάνει και το παραμικρό σήμα (σε σύγκριση με άλλο S που φορούσε darky) Δύσκολα με βλέπω να φλασάρω άλλη στο μέλλον :) (αν και ποτέ δεν ξέρεις με αυτό το κινητό τι θα προκύψει :p) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Δοκίμασα την JVR τόσο ως στοκ μετά από καθαρή εγκατάσταση όσο και σε συνδυασμο με simply, δεν με ικανοποίησε, ψιλοαργούσε στις ανταποκρίσεις το κινητό (και δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα καθώς ήθελα να το τεστάρω) Έβαλα και την JVN, μια από τα ίδια. επί του παρόντος, JVQ με simply 4.0 + semaphore 1.5.0 παίζει χωρίς αντίπαλο για μένα, το κινητό δεν πετάει απλώς.... Πανγρήγορο σε όλα, GPS, -wi-fi πιάνει και το παραμικρό σήμα (σε σύγκριση με άλλο S που φορούσε darky) Δύσκολα με βλέπω να φλασάρω άλλη στο μέλλον :) (αν και ποτέ δεν ξέρεις με αυτό το κινητό τι θα προκύψει :p) Αν έχεις όρεξη και θες να έχεις μέτρο σύγκρισης βάλε Latest nightly CM7 και κάνε edit το ποστ σου μετά ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλημερα!Ξερεται αν υπαρχει fix για την jvq για να διορθωθει το προβλημα,της αυξανομενης εντασης οταν χτυπάει το κινητο;Ta πρωτα 2-3 δευτερολεπτα οταν με παιρνουν τηλ δεν ακουγεται τίποτα,και μετα δυναμωνει.Αυτό εχει ως αποτέλεσμα,οταν μου κάνουν αναπάντητη να μην μπορω να την ακουσω ποτε.Διαβασα οτι αντικαθιστας το phone apk με καποιο αλλο φιξαρισμενο,ομως βρηκα πως γινεται για την Jpo.Για την jvq δεν βρηκα τιποτα,Εχω kernel galaxian με Norbis rom deoxeded. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αν έχεις όρεξη και θες να έχεις μέτρο σύγκρισης βάλε Latest nightly CM7 και κάνε edit το ποστ σου μετά ;) Την δοκίμασα και αυτήν βασίλη, πριν 2-3 μέρες όταν είχες ποστάρει πόσο γρήγορη είναι στο αντίστοιχο θέμα οπότε την έβαλα (από περιέργεια περισσότερο) την κράτησα... 4 ώρες :p δεν μου άρεσε γενικώς το θέμα (περί ορέξεως...) και ο τρόπος λειτουργίας της ρομ όπως και της μιου-μιου πολύ γρήγορες, όντως πάντως Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Παιδιά SOS!! Πήγα να φλασάρω την 2,3,3 της cosmote στο κινητο μου και μετα το τελος της διαδικασίας δν εκανε απο μονο του reboot, αλλα πατησα εγω να κανει... Και τωρα εχει κολησει στην οθονη με το S για κανενα 20 λεπτο!! Please help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Παιδιά SOS!! Πήγα να φλασάρω την 2,3,3 της cosmote στο κινητο μου και μετα το τελος της διαδικασίας δν εκανε απο μονο του reboot, αλλα πατησα εγω να κανει... Και τωρα εχει κολησει στην οθονη με το S για κανενα 20 λεπτο!! Please help!! ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη και σιγουρεψου οτι εχεις κανει το βηματα σωστα,το εχω παθει με αλλη ρομ και γω.το ξανακανα και εστρωσε! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη και σιγουρεψου οτι εχεις κανει το βηματα σωστα,το εχω παθει με αλλη ρομ και γω.το ξανακανα και εστρωσε! Το ξαναέκανα απο την αρχή και μετα το 2ο βήμα μου βγάζει αυτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Το ξαναέκανα απο την αρχή και μετα το 2ο βήμα μου βγάζει αυτο: την αρχικηδιαδικασια την εκανες μεσω odin η μεσω cmw? ξαναρχισε με odin λες και το κανεις για πρωτη φορα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 την αρχικηδιαδικασια την εκανες μεσω odin η μεσω cmw? ξαναρχισε με odin λες και το κανεις για πρωτη φορα... Όλα με ODIN τα έκανα... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το XEH που είχε πριν το κινιτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Placebo effect. Σου φαίνεται οτι είναι ταχύτερη, μάλλον επειδή είναι Ελληνική. Στην πραγματικότητα, η 2.3.4 είναι αρκετά καλύτερη, το βλέπω από το πρώην Galaxy S μου που είναι σε φιλικά χέρια. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος το build date της Ελληνικής 2.3.3 είναι παλιό, που σημαίνει οτι η Samsung Hellas ως συνήθως σερβίρει το φαγητό κρύο. :) Αλεξακη περαν του placebo effect, η ρομ μολις περαστηκε οποτε δεν εχει φορτωθει με εφαρμογες και δεν εχει δουλευτει, αρα ειναι λογικο να ρολλαρει πολυ smooth. Μετα απο 4-5 μερες καθημερινης και βαριας χρησης θα αρχισουν να βγαινουν ολα τα κουσουρια. Παιδιά SOS!! Πήγα να φλασάρω την 2,3,3 της cosmote στο κινητο μου και μετα το τελος της διαδικασίας δν εκανε απο μονο του reboot, αλλα πατησα εγω να κανει... Και τωρα εχει κολησει στην οθονη με το S για κανενα 20 λεπτο!! Please help!! Οπως σου ειπαν κανε τη διαδικασια απο την αρχη και προσεκτικα. Κανε οτι λεει, χωρις να κανεις αλλαγες δικιες σου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Οπως σου ειπαν κανε τη διαδικασια απο την αρχη και προσεκτικα. Κανε οτι λεει, χωρις να κανεις αλλαγες δικιες σου. Τα έκανα ολα απο την αρχή και πάλι τα ίδια... :( Επίσης, η οθόνη με το S κάνει συνεχώς restart, δν μένει δηλαδή σταθερή στο S... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Τα έκανα ολα απο την αρχή και πάλι τα ίδια... :( Επίσης, η οθόνη με το S κάνει συνεχώς restart, δν μένει δηλαδή σταθερή στο S... την καρτα μνημης την εχεις βγαλει απο το κινητο? οπως και το lag fix? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 την καρτα μνημης την εχεις βγαλει απο το κινητο? οπως και το lag fix? Εξωτερική κάρτα μνήμης δν έχω.. Ούτε lagfix δν νομίζω να έχει γιατί είναι η 1η φορά που το "πειράζω"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εξωτερική κάρτα μνήμης δν έχω.. Ούτε lagfix δν νομίζω να έχει γιατί είναι η 1η φορά που το "πειράζω"... ωραια,κανε εναν κοπο να μας γραψεις ακριβως(και με λεπτομεριες)τι ακριβως εχεις κανει και βλεπουμε Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ωραια,κανε εναν κοπο να μας γραψεις ακριβως(και με λεπτομεριες)τι ακριβως εχεις κανει και βλεπουμε Λοιπον, κατέβασα το 2,3,3 της κοσμοτε απο το αντιστοιχο θεμα.. Φυσικα πιο πριν ειχα κρατησει backup όλων των δεδομενων μου, ειχα κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και φορματ της εσωτερικης μνημης.. Εκλεισα ολες τις διεργασιες του kies και άνοιξα το ODIN. Έβαλα το pit, εκανα τικ στο re-partition και ελεγξα και τα αλλα 2 να ειναι τικαρισμενα.. Εβαλα το κινητο σε download mode, εμφανισε το ανθρωπακι να σκαβει... Το σύνδεσα με usb και εμφανισε 0:com10 κλπ. Πάτησα start και περίμενα μεχρι να γραψει pass. Στη συνεχεια το αποσυνδεσα, εβγαλα τη μπαταρια για 1 λεπτο, την ξαναέβαλα και μετα πάλι σε download mode.. Πάτησα reset sto odin, ξαναέβαλα το pit και το .tar του firmware στο pda. Συνδεσα το κινητο και εμφανισε παλι 0:com10 κλπ. Ξετίκαρα το re-partition και πάτησα start.. Περιμενα μεχρι που έγραψε pass. To κινητο όμως είχε κολλησει στο bios(δν ξέρω πως ακριβώς λεγεται) με την οθονη που εχω ποσταρει παραπανω, χωρίς να κανει απο μόνο του reboot. Οπότε πάτησα απο μόνος μου reboot και στη συνέχεια κολλαει στην οθόνη με το S... :cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Λοιπον, κατέβασα το 2,3,3 της κοσμοτε απο το αντιστοιχο θεμα.. Φυσικα πιο πριν ειχα κρατησει backup όλων των δεδομενων μου, ειχα κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και φορματ της εσωτερικης μνημης.. Εκλεισα ολες τις διεργασιες του kies και άνοιξα το ODIN. Έβαλα το pit, εκανα τικ στο re-partition και ελεγξα και τα αλλα 2 να ειναι τικαρισμενα.. Εβαλα το κινητο σε download mode, εμφανισε το ανθρωπακι να σκαβει... Το σύνδεσα με usb και εμφανισε 0:com10 κλπ. Πάτησα start και περίμενα μεχρι να γραψει pass. Στη συνεχεια το αποσυνδεσα, εβγαλα τη μπαταρια για 1 λεπτο, την ξαναέβαλα και μετα πάλι σε download mode.. Πάτησα reset sto odin, ξαναέβαλα το pit και το .tar του firmware στο pda. Συνδεσα το κινητο και εμφανισε παλι 0:com10 κλπ. Ξετίκαρα το re-partition και πάτησα start.. Περιμενα μεχρι που έγραψε pass. To κινητο όμως είχε κολλησει στο bios(δν ξέρω πως ακριβώς λεγεται) με την οθονη που εχω ποσταρει παραπανω, χωρίς να κανει απο μόνο του reboot. Οπότε πάτησα απο μόνος μου reboot και στη συνέχεια κολλαει στην οθόνη με το S... :cold: 1)δε χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ 2)δε χρειαζεται να ξαναβαλεις το pit 3)πρωτα ξετικαρεις και μετα περνας to pda και τα σχετικα για ξαναδοκιαμσε μπας και Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) 1)δε χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ 2)δε χρειαζεται να ξαναβαλεις το pit 3)πρωτα ξετικαρεις και μετα περνας to pda και τα σχετικα για ξαναδοκιαμσε μπας και Πάλι τα ιδια ρε γμτ... Τι το ήθελα το φλασαρισμα??... Επρεπε να περιμενω για το official... :cry: Τουλαχιστον, αν το παω σε κανενα service της samsung, θα το καλύπτει η εγγύηση?? Χωρις φυσικά να τους πω οτι πηγα να το φλασαρω... Edited August 9, 2011 by Nikosjuve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 offtopic...να ρωτησω κατι παιδια?με το jig που παθαινει το galaxy s οταν το φλασαρουμε με λαθος τροπο...συνεχεια αναστενεται με τους γνωστους τροπους?(δηλαδη με το usb jig ή με τις αντιστασεις)...ρωταω γτ 2 φορες εχω παθει jig και το εχω αναστησει..απλα εγκυκλοπαιδειακα ρωταω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 offtopic...να ρωτησω κατι παιδια?με το jig που παθαινει το galaxy s οταν το φλασαρουμε με λαθος τροπο...συνεχεια αναστενεται με τους γνωστους τροπους?(δηλαδη με το usb jig ή με τις αντιστασεις)...ρωταω γτ 2 φορες εχω παθει jig και το εχω αναστησει..απλα εγκυκλοπαιδειακα ρωταω!!!! Τι εννοεις "εχω παθει jig"? Βασικα εξηγησε λιγο καλυτερα, δεν καταλαβαινω τι ρωτας. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 απλα κατα την διαδικασια φλασαρισματος ειχα παθει jig η συσκευη(αυτο που βγαζει ενα κινητο και ενα pc και αναμεσα ενα θαυμαστικο) η ερωτηση μου ειναι οσες φορες και να παθει jig η συσκευη φτιαχνεται με τους 2 τροπους που αναφερω πιο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) απλα κατα την διαδικασια φλασαρισματος ειχα παθει jig η συσκευη(αυτο που βγαζει ενα κινητο και ενα pc και αναμεσα ενα θαυμαστικο) η ερωτηση μου ειναι οσες φορες και να παθει jig η συσκευη φτιαχνεται με τους 2 τροπους που αναφερω πιο πανω? brick εννοεί :rolleyes: Συνήθως ναι με το jig (το καλώδιο) το επαναφέρεις εκτός αν έχεις κάνει καμιά χοντρή με bootloaders κτλ Πάλι τα ιδια ρε γμτ... Τι το ήθελα το φλασαρισμα??... Επρεπε να περιμενω για το official... :cry: Τουλαχιστον, αν το παω σε κανενα service της samsung, θα το καλύπτει η εγγύηση?? Χωρις φυσικά να τους πω οτι πηγα να το φλασαρω... Μην αγχώνεσαι, όσο μπαίνει σε download mode δεν χρειάζεσαι την samsung. Ξανακατέβασε τα αρχεία σου μπορεί να είναι corrupted γι'αυτό να έχεις boot loops. Δες και τα βίντεο από το post του Τυχεράκια με τα firmwares μήπως κάνεις κάτι λάθος. Edited August 9, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts