Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

makisgeorg said:
Ερώτηση:Έχω στο τηλέφωνο XWJVI + CF-ROOT και θέλω να περάσω το αρχικό F/W XXJF3 για 1 πρόβλημα που έχω με τα mms.

Το κάνω με Odin 1.3

Έχουν ίδιο PIT (512) , χρειάζεται να το ξαναπεράσω ?

Χρειάζεται να κάνω re-partition ?

Όταν θα ξαναγυρίσω σε XXJVI χρειάζεται να τα κάνω πάλι ?

Τι μου θύμισες τώρα. Το πρώτο μου firmware :p. Τέλος πάντων, όχι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις repartition μεταξύ δύο roms που έχουν το ίδιο pit. Αλλά από την άλλη θα το συνιστούσα α) γιατί δεν είναι κόπος β) γιατί μπορεί να προλάβει άλλα άσχετα προβλήματα με corruption του system.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν ξαναγυρίσεις στην JVI είναι αν έχει bootloaders. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αν έχει.

Μάκης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hraklhs57 said:
Παναγιωτη φιλε μου, παει η simply γυρισα σε stock jvq+ t21 και απολαμβανω ταχυτητα.

Τωρα προς ενημερωση του φιλου να πω κι εγω οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με το swype οπως και με το samsung keypad.Ισως να μην εχει το ελευθερο χωρο που χρειαζεται στο system.

Δεν μπορει παντως, θα βρεθει λυση.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

για σας σε όλους να σε ρωτήσω ηρακλή θέλω να βάλω και εγώ το jvq+t21 μήπως έχεις το link από που να το κατεβάσω και να γίνω και root?ευχάριστο

Leon200 said:
για σας σε όλους να σε ρωτήσω ηρακλή θέλω να βάλω και εγώ το jvq+t21 μήπως έχεις το link από που να το κατεβάσω και να γίνω και root?ευχάριστο

Καλησπέρα,

Για τη rom

http://samfirmware.com/

kernel

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

gkas1973 said:
Καλησπέρα,

Για τη rom

http://samfirmware.com/

kernel

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519

Γιώργος

ευχάριστο Γιώργο.δηλαδή θα "φλασαρο" τη room και μετά το kernel και θα είμαι και root η πρέπει να κάνω τίποτε άλλο?(να "τικαρο" το ρε-partition)

Leon200 said:
ευχάριστο Γιώργο.δηλαδή θα "φλασαρο" τη room και μετά το kernel και θα είμαι και root η πρέπει να κάνω τίποτε άλλο?(να "τικαρο" το ρε-partition)

για πιο εγγυημενο αποτελεσμα αντιγραφη του περιεχομενου της μνημης στο πισι σου και μετα φορματ την εσωτερικη μνημη

hard reset/ dalvic cache /wipe partition ολα αυτα απο το μενου του cwr

φλασαρισμα της νεας ρομ με τικαρισμενο το ρεπαρτιτιον(δε παθαινει και τπτ)παντα

περασμα του κερνελ μετα

αντιγραφη απο το πισι σου οτι εβγαλες πριν και

επανεγκατασταση των προγραμματων σου

εισαι κομπλε...

mantzaros said:
για πιο εγγυημενο αποτελεσμα αντιγραφη του περιεχομενου της μνημης στο πισι σου και μετα φορματ την εσωτερικη μνημη

hard reset/ dalvic cache /wipe partition ολα αυτα απο το μενου του cwr

φλασαρισμα της νεας ρομ με τικαρισμενο το ρεπαρτιτιον(δε παθαινει και τπτ)παντα

περασμα του κερνελ μετα

αντιγραφη απο το πισι σου οτι εβγαλες πριν και

επανεγκατασταση των προγραμματων σου

εισαι κομπλε...

Δεν είναι κακή ιδέα, θα το κάνω την επόμενη φορά που θα περάσω rom

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Leon200 said:
http://imageshack.us/photo/my-images/685/mynetb.jpg/ λοιπόν το διόρθωσα το link μπορείς να βρείς καμια άκρη?

Μήπως έκανες unzip? Το αρχείο το περνάς έτσι όπως ακριβώς το κατέβασες. Αν είναι στο σωστό φάκελο θα έπρεπε να το βλέπει κανονικά.

Devil_7 said:
Μήπως έκανες unzip? Το αρχείο το περνάς έτσι όπως ακριβώς το κατέβασες. Αν είναι στο σωστό φάκελο θα έπρεπε να το βλέπει κανονικά.

δηλαδή δεν το κάνω unzip άρα όπως το κατεβάσω το αφήνω η το βάζο σε κάνα φάκελο

Leon200 said:

Βαλε το όπου θέλεις και από εκεί θα το φορτώσεις στο odin. Ο φάκελος δεν παίζει ρόλο. Το σημαντικό είναι να μη πειράξεις το αρχείο. Το αφήνεις όπως είναι.

Leon200 said:

Όχι δεν το κάνεις. Αν προσέξεις tar είναι ένας απο τους τύπους αρχείων που δέχεται το Odin

Leon200 said:
όταν το κατεβάσω μετά /γιατί το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω μετά ,πως να το κάνω για να το βρω υπάρχει κάνα κόλπο γιατί έχω 2 μέρες και δεν μπορώ να βγάζω άκρη

λοιπόν το πέρασα παιδιά ευχάριστω παρα πολύ που βοηθήσατε όλοι,μετά από αυτό κάνω τίποτε άλλο?

APNEA30 said:
Ο speedmod κάνει και root ;

Nαι κάνει. Από το recovery menu, έχει επιλογή.

Leon200 said:
λοιπόν το πέρασα παιδιά ευχάριστω παρα πολύ που βοηθήσατε όλοι,μετά από αυτό κάνω τίποτε άλλο?

Μπορείς να γίνεις root. Όπως έγραψα παραπάνω... μπαίνεις στο recovery μενού και κάνεις install superuser, είναι νομίζω στα speedmod options.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Tyxerakias said:

δηλαδη πας σε recovery mode (vol up+off+menu) αυτο ετσι?

Edited by Leon200

Leon200 said:
δηλαδη πας σε recovery mode (vol up+off+menu) αυτο ετσι?

Nαι αυτό, το ανάποδο του download.

- Alex

Tyxerakias said:

Μπορείς να γίνεις root. Όπως έγραψα παραπάνω... μπαίνεις στο recovery μενού και κάνεις install superuser, είναι νομίζω στα speedmod options.

Με την ευκαιρία που απάντησες θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά έσενα Alex. Το ότι ο γαλαξίας μου είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο πλέον, το οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εσάς.

Tyxerakias said:
Nαι αυτό, το ανάποδο του download.

ευχάριστω παρα πολύ,μπορώ να σας ζαλίσω και λιγάκι ακόμα?για να αλλάξω κάνα θέμα p.x μπλού theme,μπλάκ theme τι διδικασία υπάρχει τώρα/

Leon200 said:
ευχάριστω παρα πολύ,μπορώ να σας ζαλίσω και λιγάκι ακόμα?για να αλλάξω κάνα θέμα p.x μπλού theme,μπλάκ theme τι διδικασία υπάρχει τώρα/

Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Για theme θέλεις deodexed rom, όχι αυτή που έβαλες. Επίσης χρειάζεται διάβασμα... καλύτερα κοίτα στο αντίστοιχο θέμα του XDA.

APNEA30 said:
Με την ευκαιρία που απάντησες θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά έσενα Alex. Το ότι ο γαλαξίας μου είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο πλέον, το οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εσάς.

Να'σαι καλά φίλε :)

- Alex

Λοιπόν δεν πειράζει θέλω να απολαύσω αυτό το room για τώρα και μετά βλέπουμε,και διαβάζω κάθε μέρα απλός δεν τα προλαβαίνω όλα.a και κάτι άλλο swype στα ελληνικά έχει αυτό το room?άλλη μια φορα σας ευχάριστω για τι καλή δουλειά που κάνετε.

Lakerdas said:
Τι μου θύμισες τώρα. Το πρώτο μου firmware :p. Τέλος πάντων, όχι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις repartition μεταξύ δύο roms που έχουν το ίδιο pit. Αλλά από την άλλη θα το συνιστούσα α) γιατί δεν είναι κόπος β) γιατί μπορεί να προλάβει άλλα άσχετα προβλήματα με corruption του system.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν ξαναγυρίσεις στην JVI είναι αν έχει bootloaders. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αν έχει.

Σε ευχαριστώ, με βοήθησες

Παίδες χαιρετώ και εγώ την παρέα...Θέλω να βάλω στο κινητό μου μια απο τις επισημες εκδοσεις της 2.3.3 του εξωτερικού(την JVI έλεγα).Αυτή τη στιγμή το κινητό μου ''φοραει'' την επισημη ελληνικη froyo του ΚΙΕΣ.Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:

1.Τι ειναι το repartition που αναφέρει ο οδηγος και χρειαζεται να κανω εγω ?

2.Πρεπει να βάλω και καποιον αλλον kernel(π.χ. supercurio ή καποιον αναλογο) για να παει καλα το κινητό?

3.(ασχετο) Πως μπορειτε να στειλετε βρε παιδια μεσω του Tapatalk?Μεο ποιο ονομα ψαχνω το φορουμ μας?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας..Πραγματικά τη χρειάζομαι καθώς ειναι αδύνατον για μένα να διαωάσω 775 σελίδες.. :(

fotis1988 said:
Παίδες χαιρετώ και εγώ την παρέα...Θέλω να βάλω στο κινητό μου μια απο τις επισημες εκδοσεις της 2.3.3 του εξωτερικού(την JVI έλεγα).Αυτή τη στιγμή το κινητό μου ''φοραει'' την επισημη ελληνικη froyo του ΚΙΕΣ.Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:

1.Τι ειναι το repartition που αναφέρει ο οδηγος και χρειαζεται να κανω εγω ?

2.Πρεπει να βάλω και καποιον αλλον kernel(π.χ. supercurio ή καποιον αναλογο) για να παει καλα το κινητό?

3.(ασχετο) Πως μπορειτε να στειλετε βρε παιδια μεσω του Tapatalk?Μεο ποιο ονομα ψαχνω το φορουμ μας?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας..Πραγματικά τη χρειάζομαι καθώς ειναι αδύνατον για μένα να διαωάσω 775 σελίδες.. :(

Καλησπερα.

1. Στον οδηγο εχει ειδικη υποσημειωση οπου εξηγει αναλυτικα τι ειναι το repartition και που χρειαζεται. Στην περιπτωση σου θα κανεις repartition.

2.Kernel πρεπει να περασεις καταρχας για να γινεις root. Απο εκει και περα θα βελτιωσει αισθητα και την αποδοση του κινητου (ασχετα με το αν θα κανεις lagfix η οχι).

3. Στο tapatalk το εχει κανονικα το φορουμ με το ονομα myphone.gr και ειναι μεσα σε καποια απο τις κατηγοριες της τεχνολογιας. Ψαχτο λιγο και θα το βρεις.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πάντως υποτίθεται ότι η Ελληνική 2.3.3 θα βγει την ερχόμενη βδομάδα... οπότε μπορείτε ίσως να περιμένετε λίγες μέρες και θα έρθει από το Kies με εγγύηση. Αυτό το λέω για τις περιπτώσεις πρωτάρηδων που δεν έχουν βάλει rom και ανησυχούν.
- Alex

Tyxerakias said:
Πάντως υποτίθεται ότι η Ελληνική 2.3.3 θα βγει την ερχόμενη βδομάδα... οπότε μπορείτε ίσως να περιμένετε λίγες μέρες και θα έρθει από το Kies με εγγύηση. Αυτό το λέω για τις περιπτώσεις πρωτάρηδων που δεν έχουν βάλει rom και ανησυχούν.

Καλημέρα μπαμπαστρουμφ :).

Θα συμφωνήσω εν' μέρει και θα το δικαιολογήσω.

Αν κάποιος καθίσει και διαβάσει ήρεμα και όμορφα τους οδηγούς εδώ, και κάνει βήμα βήμα ότι γράφουν, θεωρώ εγώ ότι το odin είναι πιο εγγυημένο και αξιόπιστο σε σχέση με το kies.

Το έχω διαβάσει ότι έχει τύχει σε πολλούς, και δυστυχώς έτυχε και σε μένα (στον γαλαξία της γυναίκας μου), να κάνω κανονικά αναβάθμιση μέσω του kies, λαό πριν τελειώσει η αναβάθμιση, σταμάτησε και μου πέταξε μήνυμα σφάλματος !!!!

Και φυσικά το κινητό δεν άνοιξε μετά και έμενε στο S, οπότε το φλάσαρα με odin. Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που είχα κάνει αναβάθμιση μέσω kies, οπότε δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή μου.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The topic was unlocked