truckman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ωραιος Παρη. Αν θελεις και μπορεις ανεβασε το μας μαζι με κανενα screenshot :)Ευχαριστως Παναγιωτη,μολις εφιαξα κι ενα restore σε περιπτωση που καποιος θελει να γυρισει στα stock παλι και θα τα ανεβασω το βραδυ γιατι δεν ανοιγει το mediafire που εχω λογαριασμο αυτη τη στιγμη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html E ωραία, τότε κοίτα για τις λεπτομέρειες του dark core kernel που έβαλες, ή ας απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία με dark core. Και πάλι δεν καταλαβαίνω πού κολλάει το rom manager Τον ρομ μανατζερ τον κατεβασα απο το μαρκετ.μεσω αυτου το κινητο κανει reboot σε recovey.Mε αλλο τροπο δεν γινεται.Επισης με το volume up Κεντρικο και pwr δεν μπαινει.Το προσπερναει και ανοιγει κανονικα το κινητο.Παντως το download δουλευει Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Τον ρομ μανατζερ τον κατεβασα απο το μαρκετ.μεσω αυτου το κινητο κανει reboot σε recovey.Mε αλλο τροπο δεν γινεται.Επισης με το volume up Κεντρικο και pwr δεν μπαινει.Το προσπερναει και ανοιγει κανονικα το κινητο.Παντως το download δουλευει Kακώς, το rom manager δεν είναι συμβατό με την CWM3 που έχει η rom που έβαλες. Θα έπρεπε να μπαίνει κανονικά σε recovery, αν δεν μπαίνει είναι χαλασμένη η rom ή εσύ έκανες κάποιο λάθος. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την επίσημη, κι από κει βάλε όποιον kernel θέλεις, ή τη deodex του ramad από πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Αμελητεα λαθακια:D Θα περιμενω λιγο γιατι αυτη τη στιγμη ο καιρος εξω ειναι πολυ brickable (:p) και θα την περασω το απογευματακι. Και φυσικα παντα αναμενουμε τον αντιστοιχο speedmod. Παναγιώτη, μόλις πέρασα την JVP και από πάνω τον speedmod. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα root από cwm και φορτώνω τα προγράμματά μου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παναγιώτη, μόλις πέρασα την JVP και από πάνω τον speedmod. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα root από cwm και φορτώνω τα προγράμματά μου. Ευχαριστω Μακη, διαβασα και στο xda σχολια παιδιων που περασαν τον K15H-T4 στην 2.3.4 και δεν υπαρχει ως τωρα κανενα προβλημα. Θα προχωρησω κι εγω σε φλασαρισμα σε λιγακι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μέχρι τώρα δε δουλεύει η πυξίδα σε κάποιους, και δεν φαίνεται η cosmote πάνω-πάνω :) Για την πυξίδα δεν δοκίμασα ακόμα αλλά σε εμένα η cosmote φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Συγκινηση...Με το που τελειωσα το φλασαρισμα βγηκε και ο speedmod για την 2.3.4. Οσοι πιστοι προσελθετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Συγκινηση...Με το που τελειωσα το φλασαρισμα βγηκε και ο speedmod για την 2.3.4. Οσοι πιστοι προσελθετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 Ε δεν γινονται αυτα ρε Παναγιωτη, τωρα ημουν σε d.mode για να περασω τον Τ4 :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ε δεν γινονται αυτα ρε Παναγιωτη, τωρα ημουν σε d.mode για να περασω τον Τ4 :D Σου λεω Ηρακλη ανοιγω το odin και παω να κατεβασω τον Τ4 μπαινω στη σελιδα και βλεπω ξαφνικα τον καινουργιο. Απο διπλα 0 views αρα ειμαστε απο τους πρωτους πρωτους. Απιστευτη κ***φαρδια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σου λεω Ηρακλη ανοιγω το odin και παω να κατεβασω τον Τ4 μπαινω στη σελιδα και βλεπω ξαφνικα τον καινουργιο. Απο διπλα 0 views αρα ειμαστε απο τους πρωτους πρωτους. Απιστευτη κ***φαρδια. Παναγιωτακη οταν γραφεις Τ4 εννοεις touchwiz 4? προσπαθω να ακολουθησω την συζητηση γι'αυτο ρωταω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παναγιωτακη οταν γραφεις Τ4 εννοεις touchwiz 4? προσπαθω να ακολουθησω την συζητηση γι'αυτο ρωταω :lol::lol::lol::lol: Οχι Αντωνη μιλαμε με τον Ηρακλεα για τον speedmod kernel και τις εκδοσεις Τ4 και Τ5. Η Τ5 μολις βγηκε και ειναι συμβατη με την καινουργια 2.3.4 gingerbread JVP.:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Οχι Αντωνη μιλαμε με τον Ηρακλεα για τον speedmod kernel και τις εκδοσεις Τ4 και Τ5. Η Τ5 μολις βγηκε και ειναι συμβατη με την καινουργια 2.3.4 gingerbread JVP.:) ααα ωραια. φλασαρετε και δοκιμαστε τα γιατι εγω εχω σχολειο τωρα. και περιμενουμε τα σχολια σας για να ακολουθησουμε κι'έμεις :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σου λεω Ηρακλη ανοιγω το odin και παω να κατεβασω τον Τ4 μπαινω στη σελιδα και βλεπω ξαφνικα τον καινουργιο. Απο διπλα 0 views αρα ειμαστε απο τους πρωτους πρωτους. Απιστευτη κ***φαρδια. Απο τις 3 επιλογες για root που εχει, simple,advance και expert πιο ειναι προτιμοτερο να επιλεξω...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Απο τις 3 επιλογες για root που εχει, simple,advance και expert πιο ειναι προτιμοτερο να επιλεξω...; Hρακλη εγω εβαλα το πρωτο το simple. To lagfix φυσικα και δεν το ενεργοποιησα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Hρακλη εγω εβαλα το πρωτο το simple. To lagfix φυσικα και δεν το ενεργοποιησα. Οκ σε ευχαριστω, προχωραμε λοιπον, ουτε εγω ενεργοποιησα το lagfix. Κατι που παρατηρησα, ενω εκανα ολα τα wipes (πριν και μετα) προκειμενου να κανω clean istall, εμεινε το εικονιδιο tweaks που ειχε απο πριν λογω cf-root...κι οταν το ανοιγω λεει οτι απαιτειται cf-root kernel...ειναι φυσιολογικο αυτο, ή ειναι καταλοιπο...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Οκ σε ευχαριστω, προχωραμε λοιπον, ουτε εγω ενεργοποιησα το lagfix. Κατι που παρατηρησα, ενω εκανα ολα τα wipes (πριν και μετα) προκειμενου να κανω clean istall, εμεινε το εικονιδιο tweaks που ειχε απο πριν λογω cf-root...κι οταν το ανοιγω λεει οτι απαιτειται cf-root kernel...ειναι φυσιολογικο αυτο, ή ειναι καταλοιπο...; Κι εγω clean install εκανα Ηρακλη κι εξαφανιστηκαν ολα μαζι και το εν λογω εικονιδιο που ειχε μεινει απο τον cf root. Μπορεις να απεγκαταστησεις μονος σου, αλλα ειναι περιεργο που δεν το εδιωξε. Επισης για οσους θα σπευσουν να ρωτησουν επιβεβαιωνω οτι λειτουργουν κανονικοτατα τα ελληνικα πληκτρολογια για swype και samsung keyboard που εχουμε στους οδηγους για εγκατασταση μεσω cwm. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Κι εγω clean install εκανα Ηρακλη κι εξαφανιστηκαν ολα μαζι και το εν λογω εικονιδιο που ειχε μεινει απο τον cf root. Μπορεις να απεγκαταστησεις μονος σου, αλλα ειναι περιεργο που δεν το εδιωξε. Επισης για οσους θα σπευσουν να ρωτησουν επιβεβαιωνω οτι λειτουργουν κανονικοτατα τα ελληνικα πληκτρολογια για swype και samsung keyboard που εχουμε στους οδηγους για εγκατασταση μεσω cwm. Οποτε κατι δεν εγινε σωστα...επισης, να πω οτι εμεινε και το εικονιδιο CWM το οποιο ομως λειτουργει κανονικα τουλαχιστον :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Σβήστο από το /system/app. Φυσικά και δεν έφυγε με wipe, αυτό μόνο το /data αδειάζει, όχι το /system.... σβήσε το tweaks.apk από το /system/app με κάποιον root file manager. Παιδια εχω σοβαρο προβλημα. Φλασαρα την XXJVP και μετα το CF-Root για την JVP και τωρα το κινητο κολλαει στην αρχικη οθονη οταν το ανοιγω, δεν αναγνωριζει την /sdcard μεσω CWM κι ετσι δεν μπορω να την κανω mount. Επισης το κινητο δεν το αναγνωριζει πλεον ο υπολογιστης οταν ειναι σε download mode και δεν μπορω να φλασαρω. Καμια βοηθεια αν ξερει κανεις? Reboot το PC έκανες? Edited June 10, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σβήστο από το /system/app. Φυσικά και δεν έφυγε με wipe, αυτό μόνο το /data αδειάζει, όχι το /system.... σβήσε το tweaks.apk από το /system/app με κάποιον root file manager. Ναι τωρα που το λεει και ο Αλεξ κι εγω θυμαμαι τωρα οτι πρεπει να το ειχα κανει πιο παλια απεγκατασταση απο μονος μου οποτε ακυρο αυτο που σου ειπα πριν. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Κανεις? :( Επανεκκίνιση το PC, μετά βγάλε μπαταρία από το κινητό και ξαναβάλτην. Κλασικά Windows, no worries. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σβήστο από το /system/app. Φυσικά και δεν έφυγε με wipe, αυτό μόνο το /data αδειάζει, όχι το /system.... σβήσε το tweaks.apk από το /system/app με κάποιον root file manager. Το cwmmanager.apk να το διαγραψω κι αυτο ή μονο το tweaks.apk ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εκανα κι επανεκκινησεις κι εβγαλα και την μπαταρια πολλες φορες αλλα τπτ. Τωρα δοκιμαζω απο το netbook της αδερφης μου. Μην αγχώνεσαι, παρεπιπτόντως στο netbook της αδερφής σου μην ξεχάσεις να περάσεις τους drivers! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Το cwmmanager.apk να το διαγραψω κι αυτο ή μονο το tweaks.apk ; Aφού δουλεύει άστο, το cwm δε χρειάζεται τον CF-kernel, μόνο το cwm3 recovery :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Aφού δουλεύει άστο, το cwm δε χρειάζεται τον CF-kernel, μόνο το cwm3 recovery :) Ενταξει, σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε. :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ετοιμος και ο νεος supercurio kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts