Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιος Παρη. Αν θελεις και μπορεις ανεβασε το μας μαζι με κανενα screenshot :)
Ευχαριστως Παναγιωτη,μολις εφιαξα κι ενα restore σε περιπτωση που καποιος θελει να γυρισει στα stock παλι και θα τα ανεβασω το βραδυ γιατι δεν ανοιγει το mediafire που εχω λογαριασμο αυτη τη στιγμη.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html

E ωραία, τότε κοίτα για τις λεπτομέρειες του dark core kernel που έβαλες, ή ας απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία με dark core. Και πάλι δεν καταλαβαίνω πού κολλάει το rom manager

Τον ρομ μανατζερ τον κατεβασα απο το μαρκετ.μεσω αυτου το κινητο κανει reboot σε recovey.Mε αλλο τροπο δεν γινεται.Επισης με το volume up Κεντρικο και pwr δεν μπαινει.Το προσπερναει και ανοιγει κανονικα το κινητο.Παντως το download δουλευει

Aντώνης

Τον ρομ μανατζερ τον κατεβασα απο το μαρκετ.μεσω αυτου το κινητο κανει reboot σε recovey.Mε αλλο τροπο δεν γινεται.Επισης με το volume up Κεντρικο και pwr δεν μπαινει.Το προσπερναει και ανοιγει κανονικα το κινητο.Παντως το download δουλευει

Kακώς, το rom manager δεν είναι συμβατό με την CWM3 που έχει η rom που έβαλες. Θα έπρεπε να μπαίνει κανονικά σε recovery, αν δεν μπαίνει είναι χαλασμένη η rom ή εσύ έκανες κάποιο λάθος. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την επίσημη, κι από κει βάλε όποιον kernel θέλεις, ή τη deodex του ramad από πάνω.

- Alex

Αμελητεα λαθακια:D Θα περιμενω λιγο γιατι αυτη τη στιγμη ο καιρος εξω ειναι πολυ brickable (:p) και θα την περασω το απογευματακι. Και φυσικα παντα αναμενουμε τον αντιστοιχο speedmod.

Παναγιώτη, μόλις πέρασα την JVP και από πάνω τον speedmod. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα root από cwm και φορτώνω τα προγράμματά μου.

Μάκης

Παναγιώτη, μόλις πέρασα την JVP και από πάνω τον speedmod. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα root από cwm και φορτώνω τα προγράμματά μου.

Ευχαριστω Μακη, διαβασα και στο xda σχολια παιδιων που περασαν τον K15H-T4 στην 2.3.4 και δεν υπαρχει ως τωρα κανενα προβλημα. Θα προχωρησω κι εγω σε φλασαρισμα σε λιγακι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μέχρι τώρα δε δουλεύει η πυξίδα σε κάποιους, και δεν φαίνεται η cosmote πάνω-πάνω :)

Για την πυξίδα δεν δοκίμασα ακόμα αλλά σε εμένα η cosmote φαίνεται μια χαρά.

Μάκης

Συγκινηση...Με το που τελειωσα το φλασαρισμα βγηκε και ο speedmod για την 2.3.4. Οσοι πιστοι προσελθετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Συγκινηση...Με το που τελειωσα το φλασαρισμα βγηκε και ο speedmod για την 2.3.4. Οσοι πιστοι προσελθετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519

Ε δεν γινονται αυτα ρε Παναγιωτη, τωρα ημουν σε d.mode για να περασω τον Τ4 :D

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ε δεν γινονται αυτα ρε Παναγιωτη, τωρα ημουν σε d.mode για να περασω τον Τ4 :D

Σου λεω Ηρακλη ανοιγω το odin και παω να κατεβασω τον Τ4 μπαινω στη σελιδα και βλεπω ξαφνικα τον καινουργιο. Απο διπλα 0 views αρα ειμαστε απο τους πρωτους πρωτους. Απιστευτη κ***φαρδια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σου λεω Ηρακλη ανοιγω το odin και παω να κατεβασω τον Τ4 μπαινω στη σελιδα και βλεπω ξαφνικα τον καινουργιο. Απο διπλα 0 views αρα ειμαστε απο τους πρωτους πρωτους. Απιστευτη κ***φαρδια.

Παναγιωτακη οταν γραφεις Τ4 εννοεις touchwiz 4? προσπαθω να ακολουθησω την συζητηση γι'αυτο ρωταω :lol::lol::lol::lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παναγιωτακη οταν γραφεις Τ4 εννοεις touchwiz 4? προσπαθω να ακολουθησω την συζητηση γι'αυτο ρωταω :lol::lol::lol::lol:

Οχι Αντωνη μιλαμε με τον Ηρακλεα για τον speedmod kernel και τις εκδοσεις Τ4 και Τ5. Η Τ5 μολις βγηκε και ειναι συμβατη με την καινουργια 2.3.4 gingerbread JVP.:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οχι Αντωνη μιλαμε με τον Ηρακλεα για τον speedmod kernel και τις εκδοσεις Τ4 και Τ5. Η Τ5 μολις βγηκε και ειναι συμβατη με την καινουργια 2.3.4 gingerbread JVP.:)

ααα ωραια. φλασαρετε και δοκιμαστε τα γιατι εγω εχω σχολειο τωρα. και περιμενουμε τα σχολια σας για να ακολουθησουμε κι'έμεις :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Απο τις 3 επιλογες για root που εχει, simple,advance και expert πιο ειναι προτιμοτερο να επιλεξω...;

Ηρακλής!

Απο τις 3 επιλογες για root που εχει, simple,advance και expert πιο ειναι προτιμοτερο να επιλεξω...;

Hρακλη εγω εβαλα το πρωτο το simple. To lagfix φυσικα και δεν το ενεργοποιησα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Hρακλη εγω εβαλα το πρωτο το simple. To lagfix φυσικα και δεν το ενεργοποιησα.

Οκ σε ευχαριστω, προχωραμε λοιπον, ουτε εγω ενεργοποιησα το lagfix.

Κατι που παρατηρησα, ενω εκανα ολα τα wipes (πριν και μετα) προκειμενου να κανω clean istall, εμεινε το εικονιδιο tweaks που ειχε απο πριν λογω cf-root...κι οταν το ανοιγω λεει οτι απαιτειται cf-root kernel...ειναι φυσιολογικο αυτο, ή ειναι καταλοιπο...;

Ηρακλής!

Οκ σε ευχαριστω, προχωραμε λοιπον, ουτε εγω ενεργοποιησα το lagfix.

Κατι που παρατηρησα, ενω εκανα ολα τα wipes (πριν και μετα) προκειμενου να κανω clean istall, εμεινε το εικονιδιο tweaks που ειχε απο πριν λογω cf-root...κι οταν το ανοιγω λεει οτι απαιτειται cf-root kernel...ειναι φυσιολογικο αυτο, ή ειναι καταλοιπο...;

Κι εγω clean install εκανα Ηρακλη κι εξαφανιστηκαν ολα μαζι και το εν λογω εικονιδιο που ειχε μεινει απο τον cf root. Μπορεις να απεγκαταστησεις μονος σου, αλλα ειναι περιεργο που δεν το εδιωξε.

Επισης για οσους θα σπευσουν να ρωτησουν επιβεβαιωνω οτι λειτουργουν κανονικοτατα τα ελληνικα πληκτρολογια για swype και samsung keyboard που εχουμε στους οδηγους για εγκατασταση μεσω cwm.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κι εγω clean install εκανα Ηρακλη κι εξαφανιστηκαν ολα μαζι και το εν λογω εικονιδιο που ειχε μεινει απο τον cf root. Μπορεις να απεγκαταστησεις μονος σου, αλλα ειναι περιεργο που δεν το εδιωξε.

Επισης για οσους θα σπευσουν να ρωτησουν επιβεβαιωνω οτι λειτουργουν κανονικοτατα τα ελληνικα πληκτρολογια για swype και samsung keyboard που εχουμε στους οδηγους για εγκατασταση μεσω cwm.

Οποτε κατι δεν εγινε σωστα...επισης, να πω οτι εμεινε και το εικονιδιο CWM το οποιο ομως λειτουργει κανονικα τουλαχιστον :confused:

Ηρακλής!

Σβήστο από το /system/app. Φυσικά και δεν έφυγε με wipe, αυτό μόνο το /data αδειάζει, όχι το /system.... σβήσε το tweaks.apk από το /system/app με κάποιον root file manager.

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα. Φλασαρα την XXJVP και μετα το CF-Root για την JVP και τωρα το κινητο κολλαει στην αρχικη οθονη οταν το ανοιγω, δεν αναγνωριζει την /sdcard μεσω CWM κι ετσι δεν μπορω να την κανω mount. Επισης το κινητο δεν το αναγνωριζει πλεον ο υπολογιστης οταν ειναι σε download mode και δεν μπορω να φλασαρω. Καμια βοηθεια αν ξερει κανεις?

Reboot το PC έκανες?

Edited by Tyxerakias
- Alex

Σβήστο από το /system/app. Φυσικά και δεν έφυγε με wipe, αυτό μόνο το /data αδειάζει, όχι το /system.... σβήσε το tweaks.apk από το /system/app με κάποιον root file manager.

Ναι τωρα που το λεει και ο Αλεξ κι εγω θυμαμαι τωρα οτι πρεπει να το ειχα κανει πιο παλια απεγκατασταση απο μονος μου οποτε ακυρο αυτο που σου ειπα πριν.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κανεις? :(

Επανεκκίνιση το PC, μετά βγάλε μπαταρία από το κινητό και ξαναβάλτην.

Κλασικά Windows, no worries.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το cwmmanager.apk να το διαγραψω κι αυτο ή μονο το tweaks.apk ;

Ηρακλής!

Εκανα κι επανεκκινησεις κι εβγαλα και την μπαταρια πολλες φορες αλλα τπτ. Τωρα δοκιμαζω απο το netbook της αδερφης μου.

Μην αγχώνεσαι, παρεπιπτόντως στο netbook της αδερφής σου μην ξεχάσεις να περάσεις τους drivers!

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το cwmmanager.apk να το διαγραψω κι αυτο ή μονο το tweaks.apk ;

Aφού δουλεύει άστο, το cwm δε χρειάζεται τον CF-kernel, μόνο το cwm3 recovery :)

- Alex

Aφού δουλεύει άστο, το cwm δε χρειάζεται τον CF-kernel, μόνο το cwm3 recovery :)

Ενταξει, σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε. :)

Ηρακλής!

Ετοιμος και ο νεος supercurio kernel:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 :)

Ηρακλής!

• The topic was unlocked